Ερμής σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο 04 Ιουνίου 2023 – Eκρηκτικότητα και Nέες Δράσεις

Ερμής σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο 04 Ιουνίου 2023 – Eκρηκτικότητα και Nέες Δράσεις

Ερμής σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο 04 Ιουνίου 2023 – εκρηκτικότητα και νέες δράσεις.

Όψη συνόδου ακριβείας που λαμβάνει χώρα στις 09:49 μμ της 4ης Ιουνίου 2023 και αφορά κυρίως το τέλος του 2ου και την αρχή του 3ου δεκαημέρου των σταθερών ζωδίων

(Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι επηρεάζονται από την σύνοδο αυτήν καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στην 19η εως και 21η μοίρα στα ζώδια αυτά.

Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, τη πρακτικότητα και την ασφάλεια. Το ζώδιο του Ταύρου ανήκει στα γήινα και σταθερά, έτσι, αγαπάει τη φύση, την γεύση και την καλοπέραση.  Επιλέγει να περιτριγυρίζεται από όμορφα πράγματα, ενώ δεν του αρέσουν οι αλλαγές και οι ριψοκίνδυνες επιλογές.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία μας αλλά και τον τρόπο μέσω της οποίας μεταφέρονται οι πληροφορίες, καθώς επίσης και την κατανόηση αυτών. 

Είναι ο πλανήτης του λόγου και της νόησης.

O Ερμής στον Ταύρο μπορεί να είναι νωχελικός, πεισματάρης και εγωιστής, αλλά και πρακτικός, συστηματικός, συνεπής και προσεκτικός στις αποφάσεις. Ταυτόχρονα επιδιώκει την εξασφάλιση των εσόδων του εύκολα και επιδέξια χωρίς να ριψοκινδυνεύει.

Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την αλλαγή, την εκρηκτικότητα και την αιφνίδια εκδήλωση γεγονότων. Είναι ο πλανήτης των εκπλήξεων, της καινοτομίας αλλά και της ανεξαρτησίας. Διακρίνεται για την εφευρετικότητα του καθώς και για τις λύσεις που δίνει ξαφνικά σε δυσεπίλυτα παλιά προβλήματα. Μας ωθεί να δράσουμε απερίσκεπτα και αυθόρμητα χωρίς να αναλογιζόμαστε πολλές φορές τις συνέπειες των πράξεων μας.

Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι εγκλωβισμένος σε ένα χώρο γήινο και περιοριστικό και μπορεί να επιφέρει αστάθεια στα οικονομικά αλλά και αυξημένη διαίσθηση.

Ο Ουρανός πέρασε στο 3ο δεκαήμερο του Ταύρου στις 29 Μαΐου και προϊδεάζει για δυσκολίες, πιέσεις, ανατροπές και γενικά για μια περίοδο ταραχών που θα έχει διάρκεια 1,5 έτους περίπου, αναγκάζοντας τους σταθερούς του 3ου δεκαημέρου σε δράσεις και αλλαγές.

Προικισμένος με πείσμα και αποφασιστικότητα καταφέρνει να ξεπερνάει τα εμπόδια, υιοθετώντας νέες ιδέες που του χτυπούν ξαφνικά την πόρτα.

Η όψη Συνόδου Ερμή – Ουρανού μας φέρνει ευρύτητα πνεύματος, πρωτοτυπία, εφευρετικότητα καθώς και έντονη δημιουργικότητα. Η σύνοδος αυτή μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα με πρωτοποριακό τρόπο, μας καθιστά επιδέξιους και ευφυείς, ενώ παράλληλα μας δημιουργεί αίσθηση ανικανοποίητου, εξαντλεί την υπομονή μας και μας κάνει περισσότερο νευρικούς και υπερκινητικούς.

Καλό είναι λοιπόν να αποφεύγουμε εντάσεις τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας.

Αναλύοντας κάθε ζώδιο προτείνουμε να συμβουλευτείτε πρώτα τον ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο αν πρόκειται για ημερήσιο χάρτη και τέλος τη Σελήνη σας. Αν πρόκειται για νυχτερινό χάρτη, τη Σελήνη και μετά τον Ήλιο σας.

Από τη Μαίρη Yogini

Ερμής σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο 04 Ιουνίου 2023 - Eκρηκτικότητα και Nέες Δράσεις 3

Κριός 

Θα σας απασχολήσουν πρακτικά και γήινα θέματα γύρω από την εργασία και τα οικονομικά σας καθώς και η επέκταση επιχειρηματικών σχεδίων, ενώ ευνοούνται περισσότερο οικονομικές διαπραγματεύσεις και νέες λύσεις ανακαλύπτονται για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

Πρέπει να καταλάβετε ποιά είναι η αξία σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας ότι μπορεί να σας δημιουργήσει οικονομική ανασφάλεια.

Η όψη θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα χρήματα που επιθυμείτε με γνώμονα τη λογική, αλλά με πρωτότυπο τρόπο. Η τύχη δείχνει να είναι με το μέρος σας.

Όσο ευνοείται όμως η εισροή εσόδων, άλλο τόσο ελλοχεύει και η ξαφνική απώλεια τους και αυτά τα σκαμπανευάσματα σας καθιστούν νευρικούς.

Ταύρος

Για εσάς αγαπημένοι Ταύροι, η ανάγκη για έκφραση της προσωπικότητας σας είναι τόσο έντονη που σας οδηγεί να δοκιμάσετε κάθε τι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προκειμένου να υπάρξει αλλαγή στις συνθήκες της ζωής σας αλλά και της εικόνας σας.

Αφεθείτε στις αλλαγές μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας αλλά και τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις και τάσεις για σπατάλες. Είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι βιώνετε μία περίοδο εσωστρέφειας και αυτογνωσίας, ανακαλύπτοντας μυστικές και καλά κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητας σας. Η αυξημένη σας διαίσθηση αυτή την περίοδο, σας αποκαλύπτει υποσυνείδητες εσωτερικές συγκρούσεις και φοβίες που πιθανόν να σας δυσκολεύουν να τις διαχειριστείτε μόνοι σας.

Προσοχή σε όσους δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Τεχνικές διαλογισμού και μείωσης της έντασης θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε φοβίες και άγχη.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα για κοινωνικοποίηση! Νέες γνωριμίες και επαφές θα εμφανιστούν αναπάντεχα και μέσα από την συναναστροφή πιθανόν να αναπτυχθούν αδελφικές φιλίες.

Καθετί καινούργιο και προοδευτικό σας μαγνητίζει, ενώ τα προσωπικά σας πιστεύω χαρακτηρίζονται από πρωτοπορία και συλλογικότητα, ωθώντας σας να συμμετέχετε σε ομαδικές δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η εφευρετικότητα και οι πρωτότυπες ιδέες σας, καθώς και η εξυπνάδα σας, αυξάνουν τον κύκλο σας και έλκετε ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Λέων

Η όψη Συνόδου Ερμή Ουρανού στον Ταύρο σας οπλίζει με επαναστατικότητα και δυναμισμό, ενώ ευφάνταστες ιδέες σας βοηθούν να εξέλιξετε την καριέρα σας με πρωτοτυπία.

Ενδεχόμενη αμφισβήτηση και ηγετική συμπεριφορά μπορεί να επιφέρει σημαντικές καινοτομίες. Επαγγελματικές προτάσεις και απογείωση της φήμης σας, σας χτυπούν την πόρτα! Επεξεργαστείτε τις προτάσεις αυτές με συγκρατημένο ενθουσιασμό χωρίς βιαστικές  αποφάσεις και επιπολαιότητα που μπορεί να βλάψουν τη δημόσια εικόνα σας.

Παρθένος

Ανώτερες σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό προάγουν την επαγγελματική σας ταυτότητα.

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και ακολουθήστε τα όνειρά σας με επινοητικότητα, και γιατί όχι αφεθείτε στην περιπέτεια ενός μακρινού ταξιδιού σε εξωτικό προορισμό που θα σας συναρπάσει. 

Δώστε προσοχή σε προφητικά όνειρα που πιθανόν να δείτε, κάτι σας αποκαλύπτουν.

Ευνοούνται μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, καθώς και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Προσοχή στον φανατισμό και την δογματικότητα. Αποφύγετε δικαστικές διενέξεις.

Ζυγός

Έμπνευση, διορατικότητα και διεισδυτική ικανότητα σας ωθούν να ανακαλύψετε νέους δρόμους διερεύνησης των εσωτερικών θεμάτων τόσο των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν όσο και του δικού σας ψυχισμού.

Μία καλή στιγμή για τακτοποίηση χρεών και οφειλών, ίσως και αναζήτησης δανείων, καθώς επίσης και διαχείρισης χρημάτων της οικογένειας. Κάποια φαεινή ιδέα σας δίνει μια ανέλπιστη λύση σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Η ενασχόληση με υπαρξιακά θέματα και η αναζήτηση της πραγματικής ψυχικής δύναμης σας, σας ωθεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους ενδοσκόπησης. 

Σκορπιός

Διαπροσωπικές σχέσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα καθώς μέσα από αυτές επιζητείτε να επιλύσετε τα προβλήματα σας. Προσοχή σε εντάσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα συνεργασίας και συνύπαρξης με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας.

Πιθανόν να αντιμετωπίσετε δυσκολία στο να λειτουργήσετε μόνοι σας, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε πώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν σας καταλαβαίνουν, καθώς περιμένετε από τους άλλους να είναι ευφυείς και διεισδυτικοί όσο εσείς.

Τοξότης

Επικεντρώνετε την προσοχή σας στην εργασία σας σαν διέξοδο στη νευρικότητα σας αυτό το διάστημα. Τεχνικές χαλάρωσης και διαχείρισης άγχους είναι απαραίτητες καθώς και εναλλακτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις σας βοηθούν να ενισχύσετε την υγεία σας.

Η πρωτότυπη αντίληψη που έχετε πιθανόν να προκαλέσει σύγκρουση με το κατεστημένο και να σας ωθήσει να ανακαλύψετε την ανάγκη για νέους τρόπους διαχείρισης της ζωή σας.

Καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση καθώς και για προληπτικό έλεγχο υγείας.

Αιγόκερως

Η όψη συνόδου Ερμή Ουρανού στο φιλικό σας Ταύρο, σας γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ εμπλουτίζοντας σας με άπλετη γοητεία, τόση που δεν σας αντιστέκεται κανείς, ενώ με αντισυμβατικότητα αναζητάτε νέες μορφές ικανοποίησης και νέες διεξόδους της δημιουργικότητας σας.

Η καθημερινότητά σας ρέει ευχάριστα και σας καθιστά δημιουργικούς και εφευρετικούς, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και την καλλιτεχνική σας έκφραση.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι είναι ώρα να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας αλλά και να ασχοληθείτε με τα υλικά σας αποκτήματα και την ακίνητη περιουσία σας.

Οργανώστε μία οικογενειακή συγκέντρωση και εκφράστε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας, καθιστώντας τους σαφές πόσο σημαντική είναι για εσάς η ανεξαρτησία και η ελευθερία επιλογής ακόμα και αν αυτό αντίκειται στις οικογενειακές παραδόσεις.

Ηρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε παλιές παγιωμένες καταστάσεις.

Επιλέξτε χαμηλούς τόνους και διαχειριστείτε την επαναστατική σας διάθεση.

Ιχθύες

Απρόσμενες συναντήσεις καθώς και ευνοϊκές εξελίξεις για θέματα που επιδέχονται μελέτη σας ανταμείβουν, μιάς και αυτή την περίοδο σας διακατέχει εκκεντρικότητα, ιδιομορφία αλλά και έντονη οξυδέρκεια.

Συναντήσεις, επαφές και ενασχόληση με υποθέσεις συγγενών και γειτόνων πιθανόν να σας δυσκολέψουν καθώς είστε αμείλικτοι στην χρήση του λόγου και λέτε τα πράγματα με το όνομα τους. Μεγάλη προσοχή στο νευρικό σας σύστημα.

Mary Yogini