Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/03/2024 – 17/03/2024 «Με αγαπάς;»

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/03/2024 – 17/03/2024 – «Με αγαπάς;»

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Μερικές φορές κάνουμε μεγάλες θυσίες στο όνομα και για το όνομα της αγάπης. 

 Ξεχνάμε όμως ότι η αγάπη δεν είναι χειροπιαστή και μετρήσιμη. Όλοι δίνουμε την ίδια απάντηση στο τι θεωρούμε αγάπη. Αυτή είναι πάντα εκείνη που μαζικά έχουμε μάθει ότι πρέπει η σωστή. Η αγάπη όμως είναι ένα συναίσθημα ή ίσως είναι μία ιδέα. Επομένως το πως την αντιλαμβανόμαστε αλλά και το πως την δείχνουμε, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από τον μαζικά αποδεκτό ορισμό της.

  Έτσι όταν εισπράττουμε καταφατική απάντηση στην ερώτηση “Με αγαπάς ;“ ηρεμούμε. Ξεχνάμε όμως ότι δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε τι είναι αυτό που ο άλλος θεωρεί αγάπη. Τελικά αυτό που έχει σημασία δεν είναι το τι μας λένε, αλλά το πώς νιώθουμε εμείς όταν είμαστε με κάποιον που μας αγαπά πραγματικά. Διόρθωση. Με κάποιον που μας αγαπά με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο εμείς ορίζουμε την αγάπη.

  Ίσως τελικά από αυτήν τη μικρή παρεξήγηση ξεκινάνε τα μεγάλα ερωτικά δράματα. Οι ιστορίες εκείνες όπου κάποιοι θυσιάζονται άνευ όρων και αφήνουν πίσω τις δικές τους ανάγκες και την δική τους ζωή. Κι αυτό γιατί απλά κάποιος τους απάντησε καταφατικά στην ερώτηση :”με αγαπάς;”.

Για αυτά θα μας μιλήσουν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα, πάμε να τους ακούσουμε.

 Στις 11 Μαρτίου ο Ερμής από την 1η μοίρα του Κριού θα συναντήσει τον Πλούτωνα από την 1η μοίρα του Υδροχόου σε όψη εξαγώνου. Η σκέψη και οι συζητήσεις αποκτούν βάθος. Η δύναμη του μυαλού μας, θα βοηθήσει να καταλάβουμε πολλά που μέχρι τώρα δεν μας ήταν ξεκάθαρα. Η σιωπή θα μιλήσει και η αγάπη δεν θα μπορεί να κρύψει τα μυστικά της. Επηρεάζονται οι Κριοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Ζυγοί του Α΄δεκαημέρου.

Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα από την 27η μοίρα και 21 λεπτά των Ιχθύων. Η διέλευση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς γίνεται στην 27η  μοίρα των Ιχθύων, θέση της απόλυτης έξαρσης της Αφροδίτης. Κάτω από αυτήν την επιρροή, ορισμένοι θα κλείσουν τα μάτια μπροστά στην πραγματικότητα και θα δώσουν τα ηνία στην φαντασία τους. Αυτό από την μία μπορεί να είναι θετικό καθώς θα μιλήσουν η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία στην αγάπη. Από την άλλη, μπορεί οι καταστάσεις να βιώνονται μέσα από μία διαστρεβλωμένη οπτική, η οποία μπορεί να παραπλανεί τους ερωτευμένους. Κάποιοι μπορεί να θυσιάζουν πολλά στον βωμό μιας αγάπης που ίσως να μην είναι τίποτε άλλο παρά μία μεγάλη φαντασίωση. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του Γ΄δεκαημέρου.  

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/03/2024 – 17/03/2024 «Με αγαπάς;» 3

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ήρεμα αισθήματα

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα νέες ιδέες και μεγάλη όρεξη για  βήματα που μπορεί να αφορούν επαγγελματικές κινήσεις θα απορροφήσουν τον χρόνο σας. Μπορεί επίσης να οργανώνετε κάποια συνεργασία με φίλους ή  με τον σύντροφό σας και δεν θα μπορούσατε να βρείτε πιο κατάλληλη περίοδο για να το κάνετε. Σε πιο πρακτικά ζητήματα, μπορείτε να απολαύσετε την συντροφιά του αγαπημένου σας αλλά και των φίλων σας. Τέλος μπορεί να βελτιώσετε κατά πολύ την επικοινωνία με την οικογένειά σας αλλά να κάνετε κινήσεις μαζί με τον σύντροφό σας σχετικά με το σπίτι σας.

 Ελεύθεροι, αφιερώνεστε με μεγάλο πάθος σε σχέδια που αφορούν την προβολή των ιδεών σας και την επίτευξη σημαντικών συμφωνιών. Σε ερωτικό επίπεδο, μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή σημαντικών προσώπων ίσως και συνεργατών σας. Δύσκολα θα μπορέσει κάποιος αυτές τις ημέρες να αντισταθεί στον ερωτισμό σας. 

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποιες θετικές εξελίξεις σε θέματα κυρίως οικογένειας και σπιτιού, θα σας προσφέρουν μία μεγάλη συναισθηματική ανακούφιση. Κοινές απόψεις και κοινοί στόχοι με τον αγαπημένο σας, θα σας δώσουν μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί επίσης κάποια εξέλιξη σχετικά με μία μετακόμιση ή κάποια αλλαγή στο σπίτι να σας ηρεμήσει. Επιπλέον οι ημέρες είναι καλές για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα όχι μόνο για την οικογένειά σας, αλλά και για εσάς.

 Ελεύθεροι, το σημαντικό αυτές τις ημέρες είναι ότι θα έρθετε σε επαφή με τις ανάγκες σας και θα βάλετε τον εαυτό σας σε πρώτη θέση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς μόνο εάν αποδεχτείτε και αγκαλιάσετε πράγματα που ίσως μέχρι πρότινος σας πλήγωναν θα μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας στον έρωτα. 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη. Με ενθουσιασμό θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, τομείς που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Μπορεί επίσης να καταφέρετε κάτι που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με την προστασία των οικογενειακών σας κεκτημένων. Ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας θα υπάρχει αυξημένος ερωτισμός και σεξουαλική διάθεση, αλλά και έντονη κοινωνικοποίηση. Μπορεί να ξεκινήσετε μαζί μία δραστηριότητα ή να ασχοληθείτε ενεργά με μία ομάδα που προωθεί ανθρωπιστικά ιδεώδη και βοήθεια προς τους αδυνάμους.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων αλλά και ευρύτερου κοινωνικού κύκλου ή οργανώσεων στις οποίες είστε μέλη. Επίσης μπορεί να νιώσετε μεγάλη έλξη για έναν φίλο σας. Γενικότερα ευνοούνται οι ερωτικές γνωριμίες με άτομα με τα οποία σας συνδέουν κοινές ιδέες, οράματα και ιδεολογία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Ομαλή ερωτική εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της θα σας προκαλέσει ένταση. Ζήλια και αμφιβολίες θα σας ενοχλήσουν. Θα καταφέρετε όμως μέσω της αγάπης, της κοινωνικοποίησης και των κοινών μελλοντικών σας στόχων, να περάσετε μία καλή ερωτική εβδομάδα με το ταίρι σας. Τώρα, κάποιοι μπορεί να κρατάτε κάποιες σκέψεις σας κρυφές, οι οποίες μπορεί να αφορούν τα παιδιά σας ή τα οικονομικά σας. Κάποιοι μπορεί επίσης να μπείτε σε ερωτικούς κρυφούς πειρασμούς.

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που γνωρίζετε καθώς υπάρχει η τάση να εμπλακείτε σε δύσκολες ερωτικές καταστάσεις που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Μετέπειτα όμως η κατάσταση είναι πιο ήρεμη. Βγείτε με φίλους καθώς μέσω φίλων θα έχετε ευκαιρία να κάνετε μία σοβαρή γνωριμία. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσει μία ερωτική σχέση που αρχικά θα κρατήσετε κρυφή.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα νιώθετε σίγουροι για όσα θέλετε και αυτά είναι σταθερότητα και ασφάλεια. Μπορείτε λοιπόν να μοιραστείτε όσα σας απασχολούν με τον αγαπημένο σας. Μάλιστα θα έχετε και την ευκαιρία να συζητήσετε για περίπλοκα ζητήματα που αφορούν περισσότερο τα οικονομικά σας, νομικά ζητήματα ή και θέματα εξωτερικού ή εκπαίδευσης. Επίσης αν επιθυμείτε να προχωρήσετε πιο σοβαρά με την σχέση σας, μπορείτε τώρα να θέσετε το θέμα επί τάπητος αρκεί να το κάνετε με σοβαρότητα και ωριμότητα.

 Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικές και δεν υπόσχονται πολλές δυνατότητες για να ερωτευτείτε ή να φλερτάρετε. Ωστόσο, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με φίλους και δικά σας πρόσωπα, όπως τα αδέρφια σας και τους στενούς σας συγγενείς. Ο έρωτας μπορεί λοιπόν να περιμένει.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα σας κάνει να αναζητήσετε περισσότερο από ποτέ την απόλαυση σε όσα κάνετε. Θέλετε να νιώσετε όμορφα και να αφεθείτε στην καλοπέραση. Το πάθος με τον αγαπημένο σας θα ανάψει. Οι ημέρες είναι πολύ καλές για να βγείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας να γίνετε εκτός από ερωτικοί και ρομαντικοί και να κάνετε και κάποια σχέδια για το σπίτι ή την οικογένεια. Ωστόσο κάποιοι θα πρέπει να προσέξετε να μην αμελήσετε τις σοβαρές εργασιακές σας υποχρεώσεις.

 Ελεύθεροι, αφεθείτε στο φλερτ και τις απολαύσεις αυτές τις ημέρες. Μπορεί να κάνετε ερωτικές γνωριμίες που θα τονώσουν την διάθεσή σας, χωρίς ωστόσο να υπόσχονται σοβαρές εξελίξεις. Αυτές μπορεί να προκύψουν κυρίως μέσω φίλων ή ομάδων στις οποίες είστε μέλη. Καλό είναι όμως να μην ρισκάρετε πολύ στον έρωτα, καθώς υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε σε μυστικές αγάπες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) No news is good news

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ευκαιρίες που θα έχετε σε θέματα που αφορούν την εργασία σας ή το εξωτερικό, θα τονώσουν την διάθεσή σας γενικότερα. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε ιδέες σας και να βρείτε λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα μοιάζαν μυστήρια. Ο έρωτας δεν θα σας δώσει ιδιαίτερα γεγονότα. Μπορεί να παρουσιαστούν κάποια πρόσκαιρα προβλήματα και να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε την προσοχή του αγαπημένου σας. Για όσους είστε σε μία σχέση που δεν σας ικανοποιεί πλήρως, ίσως να προκύψουν πειρασμοί.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικές. Εσείς ωστόσο έχετε μεγάλη ανάγκη να φλερτάρετε με σκοπό να κάνετε μια ερωτική σχέση. Είναι πιθανό να κάνετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες παρόλο που αυτές θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν παρακάτω. Αυτό επειδή μπορεί να προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για συντροφικότητα και να κάνετε λάθος επιλογές.

 Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις στην συντροφική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε μια όμορφη σχέση, τότε αυτή μπορεί να προχωρήσει και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχετε θέσει οι δυο σας. Αν όμως κάτι δεν σας ικανοποιεί, τότε ίσως θα ήταν σωστό να επανεξετάσετε την κατάσταση στην σχέση σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αλλά μόνο αν κάνετε συμβιβασμούς με σκοπό να διατηρήσετε την αρμονία στη ζωή σας.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή δεν θα φέρει εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Οι σκέψεις σας είναι περισσότερο συγκεντρωμένες σε σε θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σας κύκλο και σε κάτι που προσπαθείτε να επιτύχετε μαζί με φίλους. Είναι μια καλή εβδομάδα για να κοινωνικοποιηθείτε, να ανταλλάξετε ιδέες με τους ομοϊδεάτες σας και να προωθήσετε σχεδια που αφορούν το εξωτερικό, την εκπαίδευση ή ακόμα και δικαστικά ζητήματα.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική και οι εξελίξεις θα σας μπερδέψουν. Από την μια θα έχετε έντονη σεξουαλική ενέργεια, από την άλλη θα παρουσιαστούν προβλήματα και απαιτητικές καταστάσεις κυρίως στο εργασιακό κομμάτι, που με κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την σχέση σας. Εξακολουθεί να υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση σχετικά με τους στόχους σας, τις ιδέες σας και τα συναισθήματά σας. Αν είστε σε μια καλή σχέση, τότε μπορείτε να επενδύσετε στην ψυχική επαφή και στην κατανόηση των αναγκών του ανθρώπου σας. Αν όμως βρίσκεστε σε μια προβληματική κατάσταση, πρέπει να προσέξετε μήπως επηρεάζεστε υπερβολικά από τον άλλον, ενώ μπορεί να υπάρχει και κάποιο παρασκήνιο εναντίον σας.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνετε παθιασμένες ερωτικές γνωριμίες με άτομα που μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό, με το νόμο ή με το επάγγελμά σας. Πρέπει να προσέξετε τα κριτήρια επιλογής συντρόφου, καθώς είστε μάλλον μπερδεμένοι και μπορεί ο έντονος συναισθηματισμός σας να σας παραπλανήσει. Το πώς θα εξελιχθούν οι γνωριμίες, εξαρτάται από το τι άτομα έχετε απέναντί σας. Καλό όμως είναι να είστε προσεκτικοί.. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Αφήστε τον έρωτα να σας ταξιδέψει

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τα μισά περίπου της εβδομάδας ίσως είστε νευρικοί και δημιουργείτε παρεξηγήσεις ή μπορεί να είναι δύσκολο για τον άνθρωπο σας να καταλάβει τι θέλετε. Ωστόσο σίγουρα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και μπορεί και να σχεδιάσετε κάποια κάποιο ταξίδι οι δυο σας. Η σχέση σας προχωρά καλά και είναι μια καλή στιγμή για να θέσετε νέους στόχους τους οποίους θα πραγματοποιήσετε με σοβαρή δουλειά. Αυτές οι ημέρες είναι επίσης καλές για να προχωρήσουν πιο σοβαρά σχέσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί εδώ και λίγο καιρό.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες είναι πιθανό να προκύψουν με άτομα που ζουν μακριά από σας, που είναι διαφορετικής εθνικότητας ή που μπορεί να τα γνωρίσετε σε ένα ταξίδι. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας, οι οποίες θα ξυπνήσουν έντονα βαθιά ερωτικά συναισθήματα.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες μπορεί να αισθανθείτε ευάλωτοι και ανασφαλείς σε σχέση με την καριέρα σας, τη φήμη σας αλλά και την πορεία της σχέσης σας. Ίσως θέλετε να προχωρήσετε διαφορετικά στον ερωτικό σας δεσμό, αλλά δεν μπορείτε να εκδηλώσετε αυτή σας την ανάγκη στο σύντροφό σας. Παρόλα αυτά, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Για όσους είστε πληγωμένοι από την πορεία της σχέσης σας, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα τα προβλήματα και να μην αφήσετε κάποια νευρική ένταση να σας οδηγήσει σε παρεξηγήσεις κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας.

 Ελεύθεροι, ο τομέας της καριέρας σας θα σας απασχολήσει αρκετά αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί να νιώθετε πίεση ή να είστε απογοητευμένοι από τις δικές σας επιδόσεις. Τέτοιου είδους ζητήματα θα σας οδηγήσουν να έχετε χαμηλούς τόνους στο ερωτικό παιχνίδι. Μπορείτε όμως να επενδύσετε σε καλούς φίλους και να περάσετε πολύ όμορφες και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα σας είναι αρκετά εύκολο να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας το περιθώριο να απολαύσετε όμορφα συναισθήματα και να είστε εξωστρεφείς. Είναι μια καλή στιγμή για να λύσετε προβλήματα με τον αγαπημένο σας αλλά και για να του ζητήσετε κάτι που ίσως εδώ και πολύ καιρό θέλετε. Θα μοιραστείτε τα συναισθήματά σας τα οποία φαίνεται ότι είναι πολύ σταθερά και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι το οποίο θα τονώσει τον ρομαντισμό σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες αφεθείτε στην καλή σας διάθεση και αφήστε για λίγο πίσω τα προβλήματα. Κοινωνικοποιηθείτε και βγείτε με φίλους. Είναι πιθανό να κάνετε ξαφνικές γνωριμίες με άτομα που ίσως ζουν μακριά από εσάς ή που γνωρίζετε κάπου μακριά , οι οποίες θα έχουν έντονη ρομαντική απόχρωση.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Μεγάλα σχέδια

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολύ βαθιά συναισθήματα αγάπης για το σύντροφό σας. Θα θελήσετε επίσης να μάθετε και ποια είναι τα δικά του συναισθήματα απέναντί σας ή να τα επιβεβαιώσετε. Η σκέψη σας θα περιστρέφεται πολύ έντονα γύρω από το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας η οποία αυτές τις ημέρες θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Κάποιοι μπορεί βέβαια να μπείτε στη διαδικασία, εάν υποψιάζεστε τον αγαπημένο σας, να μάθετε με οποιονδήποτε τρόπο αν κάτι σας κρύβει.

 Ελεύθεροι, η σκέψη σας θα είναι έντονα προσκολλημένες στην ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες. Είναι πιθανό να κάνετε γνωριμίες με άτομα που ίσως έχουν σχέση με τον οικονομικό χώρο. Από οπουδήποτε και αν προκύψουν όμως, είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσουν μέσα σας το πάθος αλλά θα διεγείρουν επίσης και το μυαλό σας. στα άτομα. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε σε μυστικές σχέσεις ενώ είναι πιθανό κάποια γνωριμία τώρα να θελήσετε να την κρατήσετε κρυφή.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πολύ χρήσιμες ιδέες, επαφές και επικοινωνίες οι οποίες έχουν να κάνουν με θέματα εξωτερικού, συμβολαίων και καριέρας. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, είστε πολύ ορμητικοί και αυτό μπορεί να μην σας αφήνει πολλά περιθώρια και ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσετε στη σχέση σας. Η πορεία της ερωτικής σας ζωής προχωράει φυσιολογικά. Ο άνθρωπος σας σας στηρίζει και κυρίως σας καταλαβαίνει στον αγώνα που κάνετε για την καριέρα σας.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές δεν προσφέρουν ερωτικές ευκαιρίες. Είναι μια περίοδος ή οποία για εσάς είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη σε θέματα επικοινωνιών και εργασιακά ζητήματα. Μπορεί να προκύψουν κάποιες γνωριμίες μέσω συνεργατών. Ωστόσο αυτές τις ημέρες δεν ευνοείστε για ουσιαστικά νέα ερωτικά ξεκινήματα. 

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει ευκαιρίες για να αναζωπυρώσετε το πάθος με τον αγαπημένο σας ίσως κάνοντας ένα ταξίδι ή μεγαλεπήβολα μελλοντικά σχέδια. Έτσι μπορεί να βγείτε από μια περίοδο όπου αισθανόσασταν ότι υπήρχε ένταση με τον αγαπημένο σας λόγω διαφορετικών προσδοκιών. Ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά, διότι τα προβλήματα δεν έχουν οριστικά περάσει. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη για κάποιους εντάσεις που ίσως να σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και άγχος.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχετε την ένταση στις ερωτικές σας γνωριμίες ιδιαίτερα αν μόλις αν εδώ και λίγο καιρό έχετε μπει σε μια νέα σχέση. Μπορεί να υπάρξει στην αρχή της εβδομάδας μια ευκαιρία να φλερτάρετε, αλλά ο χαρακτήρας της γνωριμίας αυτής θα είναι περισσότερο σεξουαλικός.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Αγάπη και ψευδαισθήσεις

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα παρατηρήσετε ότι θα έχετε μια αυξημένη ανάγκη να περάσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας. Θα δείτε ότι τα αισθήματα αγάπης και έρωτα μεταξύ σας δυναμώνουν. Θα ήταν ιδανικό να οργανώσετε μαζί ένα ταξίδι, ακόμα και αν χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα. Επίσης, κάποιοι θα θελήσετε αυτές τις ημέρες να πάτε ένα βήμα πιο μπροστά την σχέσης σας και θα σκεφτείτε την επισημοποίηση της.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες σίγουρα έχετε ανάγκη να κάνετε μια γνωριμία και να βρεθείτε σε μια συντροφική σχέση. Ακόμα και αν ήσασταν ορκισμένοι εργένηδες, αυτές οι ημέρες θα ξυπνήσουν μέσα σας πολύ έντονα αυτή την ανάγκη. Μπορείτε να κάνετε γνωριμίες ίσως με άτομα τα οποία έχουν να κάνουν με το νόμο ή την εκπαίδευση και γενικότερα έχουν μια πολύ φιλοσοφημένη στάση ζωής.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια σοβαρά θέματα στην αγάπη, ιδίως αν είστε παντρεμένοι. Με μια άλλη διατύπωση, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εσείς οι ίδιοι σοβαρά και με υπευθυνότητα κάποια ζητήματα. Αυτά μπορεί να έχουν να κάνουν με το συναίσθημα που υπάρχει μεταξύ σας. Σε πιο πρακτικά θέματα θα ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά σας. Επίσης θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις σχετικές με τα κοινά οικονομικά της σχέσης σας.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές δεν είναι πολύ ευνοϊκές για ερωτικές σχέσεις, με την έννοια ότι εσείς οι ίδιοι νιώθετε κάποια αποστασιοποίηση από το ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο, θα μπορούσαν να προκύψουν κάποιες γνωριμίες με πρόσωπα με τα οποία υπάρχει ηλικιακή διαφορά ή με άτομα τα οποία είναι πολύ σοβαρά, υπεύθυνα και ώριμα.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα φέρνει στην ερωτική σας ζωή κάποιου είδους θλίψη. Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιες προσδοκίες δεν έχουν ακόμα γίνει πραγματικότητα. Θα πρέπει να προσέξετε να μην πέσετε θύμα αυταπάτης, γιατί μπορεί κάποιες δικές σας κινήσεις να υπονομεύσουν την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι απέναντι σε αυτά που θέλετε και κυρίως προσπαθήστε να εξαλείψετε τις παρεξηγήσεις, τη μυστικότητα και την τάση σας να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές θα παρατηρήσετε ότι περισσότερο από ποτέ θα έχετε την ανάγκη να κάνετε μια σχέση, με σκοπό να ξεπεράσετε μία απώλεια που έχετε πρόσφατα ζήσει, όπως για παράδειγμα έναν δύσκολο χωρισμό ή διαζύγιο. Όμως αυτές τις ημέρες έχετε την τάση να παρεξηγείτε τις προθέσεις των άλλων ή εσείς οι ίδιοι να κρύβετε κάποια πράγματα. Ακόμα χειρότερα, ίσως δημιουργείτε παρασκήνιο ή κρατάτε υπερβολικά μυστικές τις προθέσεις σας. Αυτή σας η στάση μπορεί να πληγώσει πολλές διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Θετικές ερωτικές εξελίξεις

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας θα είναι για εσάς ο μεγάλος και απόλυτος πρωταγωνιστής. Βαθιά συναισθήματα και έντονος ερωτικός πόθος θα επικρατήσουν ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Μπορείτε τώρα να μιλήσετε για πράγματα που θέλετε να πετύχετε οι δυο σας, για μεγάλους στόχους αλλά και να συζητήσετε για τα παιδιά σας ή για το ενδεχόμενο να κάνετε ένα παιδί. Ωστόσο κάτι σας απασχολεί. Κάτι που ίσως έχει να κάνει με το παρελθόν ή κάποιος φόβος σχετικά με τη σχέση σας. 

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε μια πολύ έντονη ερωτική γνωριμία ίσως μέσα από τον χώρο των συνεργασιών σας ή να νιώσετε ότι ερωτεύεστε έναν συνεργάτη ή συνάδελφο. Το θέμα είναι ότι θα είστε πραγματικά ακαταμάχητοι και ο τρόπος που επικοινωνείτε θα είναι εκείνος που θα κάνει τον υποψήφιο στόχο σας να μην μπορεί να σας αντισταθεί.

 Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να αγγίξετε ένα θέμα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας και το οποίο ίσως σας είχε πληγώσει. Ακόμα και αν δεν νιώθετε έτοιμοι να το διαχειριστείτε η αρχή της εβδομάδας θα σας προσφέρει μια ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να χάσετε. Μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα με έναν τρόπο ισορροπημένο και να νιώσετε ότι ο αγαπημένος σας σας δέχεται για αυτό που είστε. Τα θέματα αυτά μπορεί να είχαν σχέση με την εξέλιξη του δεσμού σας.

 Ελεύθεροι, μπορεί να νιώθετε πληγωμένοι στα ερωτικά σας και να αμφισβητείτε το κατά πόσο είστε ικανοί να κάνετε μία σχέση. Αυτές τις ημέρες όμως, είναι πιθανό να έρθει στην ζωή σας μία γνωριμία η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πάλι ελπίδα για το μέλλον της αγάπης. Το σημαντικό είναι να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και να πιστέψετε στον εαυτό σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, η αρχή της εβδομάδας θα σας φέρει αρμονία στην καθημερινότητα και διάθεση να ασχοληθείτε με εσάς και την εργασία σας. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια εξέλιξη με τα οικονομικά του συντρόφου. Η ερωτική διάθεση ανάμεσά σας θα είναι αυξημένη και η σχέση προχωρά όμορφα. Αν έχετε παιδιά, θα ασχοληθείτε μαζί τους δημιουργικά ενώ κάποιοι μάλλον θα αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε σχέση. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω φίλων και συνεργατών. Αν πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση, τότε μπορεί να σκέφτεστε να την εξελίξετε πιο σοβαρά. Οι ημέρες είναι καλές για να ασχοληθείτε και με το σώμα σας, την διατροφή σας και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Υπέροχες ερωτικές ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε από τους τυχερούς στα ζητήματα της καρδιάς. Με τον σύντροφό σας μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα, να διασκεδάσετε και να αφήσετε τον ρομαντισμό να σας οδηγήσει. Αν έχετε παιδιά, τότε θα περάσετε πολύ ωραία μαζί τους. Κάποιοι θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Γενικά ό,τι κι αν κάνετε αυτές τις ημέρες μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ερωτική σας σχέση, αλλά και το σπίτι και η οικογένεια θα σας προσφέρουν πραγματικά πολύ όμορφες ημέρες.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ο έρωτας είναι δυνατός σύμμαχος και θα κάνει τα πάντα για να βρείτε μια συγκλονιστική αγάπη. Μπορείτε να ποντάρετε σε ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες οι οποίες θα σας συναρπάσουν και έχουν όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθούν σε μια όμορφη σταθερή ερωτική σχέση η οποία θα προχωρήσει.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σχέση σας και ο γάμος σας, θα είναι για εσάς πηγή χαράς και ικανοποίησης. Η διάθεσή σας είναι πολύ όμορφη και θα μοιραστείτε μαζί με τον αγαπημένο σας ωραίες στιγμές. Θα νιώσετε αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και ότι η καλή τύχη ακολουθεί εσάς και το σύντροφό σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στο εισόδημά σας και να αποφασίσετε έτσι να πραγματοποιήσετε με το ταίρι σας ένα όμορφο ταξίδι.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι πολύ καλές για να κάνετε ερωτικές γνωριμίες. Αυτές μπορεί να σας βοηθήσουν γενικά στη ζωή σας και να πρόκειται για άτομα από τον χώρο των συνεργασιών σας. Δεν αποκλείεται επίσης να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να ασχολείται με το νόμο, να είναι οικονομικός σύμβουλος ή να έχει σχέση με το εξωτερικό. Όπως και να έχει, οι ημέρες είναι τυχερές για την ερωτική σας ζωή. Γι΄αυτό δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες να γνωρίσετε νέο κόσμο και να φλερτάρετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε έντονα με το σπίτι και την οικογένειά σας. Θέλετε να επιτύχετε κάποια πράγματα σε αυτούς τους τομείς και να πραγματοποιήσετε μεγάλους πόθους σας. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή να προκύψουν κάποια ζητήματα στο σπίτι τα οποία ίσως δημιουργήσουν κάποια συναισθηματική ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Θα είναι όμως εντελώς παροδική. Δέχεστε εύνοια στον έρωτα και στα παιδιά σας, επομένως απολαύστε αυτές τις όμορφες ημέρες.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ο έρωτας είναι προ των πυλών. Έχετε μεγάλη σεξουαλική ενέργεια, είστε μαγνητικοί, αισιόδοξοι και θέλετε να απολαύσετε στο έπακρο τις χαρές της ζωής. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να κάνετε μια εξαιρετικά ευχάριστη γνωριμία. Αυτή θα μπορούσε να προκύψει από τον εργασιακό σας χώρο και τον χώρο των συνεργασιών σας. Όπως και να έχει, δώστε βάση στα πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας τώρα, γιατί μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία της συντροφική σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Διαφορές ανάμεσα στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον αγαπημένο σας για θέματα που αφορούν την σχέση σας και την πορεία της. Το μυαλό σας θα είναι έντονα συγκεντρωμένο στο να περάσετε καλά και στο να διασκεδάσετε. Μπορείτε επίσης να πείσετε τον αγαπημένο σας για πράγματα σχετικά με το σπίτι σας, όπως μια μετακόμιση και γενικότερα για θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. 

Ελεύθεροι, οι μέρες είναι καλές για να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους αλλά και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες ερωτικές γνωριμίες. Αυτές θα μπορούσαν να προκύψουν με άτομα νεότερα ίσως από εσάς τα οποία μπορεί να σας τα παρουσιάσουν κυρίως γυναικεία πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κυρίως στο ξεκίνημα της, έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε αυτό που πραγματικά νιώθετε στον αγαπημένο σας. Υπάρχει όμως η περίπτωση να είστε υπερευαίσθητοι. Αν είχατε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σας και κάτι σας είχε πληγώσει, τώρα θα πρέπει με ειλικρίνεια να το διαχειριστείτε. Θα είστε πολύ προστατευτικοί απέναντι στον σύντροφό σας στα παιδιά σας. Μέσω της ουσιαστικής επαφής έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προς την επίλυση κάποιας κατάστασης που σας είχε βαρύνει ψυχολογικά και που αφορά το σπίτι σας και την οικογένεια γενικότερα.

 Ελεύθεροι, στην αρχή της εβδομάδας θα έρθετε σε επαφή με κάτι που σας πληγώνει και που αφορά την ερωτική σας κατάσταση. Ίσως νιώθετε ανασφάλεια. Ίσως βγαίνετε από μια σχέση που σας είχε πληγώσει. Αυτές τις ημέρες όμως, θα μπορέσετε να λύσετε μέσα σας παρελθοντικά τραύματα. Σε αυτό, μπορεί να παίξει ρόλο και μια γνωριμία που θα μπορούσε να γίνει πολύ σοβαρό και ώριμο πρόσωπο.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας απασχολεί το σπίτι, η οικογένειά αλλά και ο τομέας της εργασίας. Σε αυτούς τους τομείς μπορεί να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο, αφού μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρες ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε και για το τι περιμένετε από τη σχέση. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα προβλήματα. Ωστόσο θα γίνετε πιο ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των δικών σας και ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε ουσιαστικά τον άνθρωπό σας ή μέλη της οικογένειάς σας.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικές για εσάς. Μπορεί να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι και ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τη ζωή σας, πόσο μάλλον από την ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει να ψάξετε μέσα σας για να βρείτε την κρυμμένη αλήθεια και να καταλάβετε πώς πρέπει να προχωρήσετε. Αν προκύψει μια γνωριμία πρέπει να προσέξετε να θέσετε κάποια όρια και να μην παραδοθείτε άνευ όρων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Όμορφη ερωτική εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, για θέματα που αφορούν το σπίτι και τη διαχείριση των οικογενειακών καταστάσεων. Θα πρέπει να προσέξετε τη δική σας στάση καθώς μάλλον είστε περισσότερο νευρικοί από όσο συνήθως. Το κλειδί για να βγείτε από αυτή την κατάσταση είναι να βάλετε την αρμονία στην επικοινωνία. Έτσι λοιπόν μπορείτε να βγείτε, να κυκλοφορήσετε, να κάνετε αρκετές μετακινήσεις και να συναντήσετε αδέλφια και φίλους ούτως ώστε να ανέβει η διάθεση σας και να περάσετε πολύ καλύτερα.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε ερωτικές γνωριμίες οι οποίες θα μπορούσαν να εξελιχθούν και αρκετά καλά. Αυτές μπορεί να προκύψουν με άτομα τα οποία θα σας παρουσιάσουν δικά σας πρόσωπα ή μπορεί και να τα γνωρίσετε στον εργασιακό σας χώρο. Όπως και να έχει, επιδοθείτε στο ερωτικό παιχνίδι αφού φαίνεται ότι η τύχη σας επιφυλάσσει κάτι καλό.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, σας απασχολεί πολύ η σχέση σας, ιδιαίτερα εάν είστε παντρεμένοι και έχετε μαζί οικογένεια. Αν είχατε αντιμετωπίσει προβλήματα και διαφωνίες που μπορεί να αφορούσαν το σπίτι σας, τη διαχείριση των οικογενειακών υποχρεώσεων ή ακόμα και τους γονείς σας ή τα πεθερικά σας, τώρα μπορείτε με ωριμότητα να τις ξεπεράσετε. 

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έρθουν στο μυαλό σας αναμνήσεις από το παρελθόν, οι οποίες θα προκαλέσουν μια μελαγχολία στην καρδιά σας. Ίσως νιώθετε εύθραυστοι και ανασφαλείς. Μπορεί κάποιοι να αναπολείτε μια παλιά σας σχέση. Δεν θα έχετε πολύ διάθεση λοιπόν να κάνετε νέες γνωριμίες. Πάρτε το χρόνο σας για να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε ειρήνη με το παρελθόν σας. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε ότι ο έρωτας θα φτιάξει τη διάθεσή σας. Είναι μια όμορφη εβδομάδα για να μπορέσετε να διασκεδάσετε μαζί με τον αγαπημένο σας και να νιώσετε ότι η τύχη σας ευνοεί. Έχετε μια αυξημένη ερωτική διάθεση και ο σύντροφός σας ανταποκρίνεται σε αυτήν. Το γεγονός αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Χαρά αναμένεται να πάρετε επίσης και από τα παιδιά σας ή μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να γίνετε γονείς.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές για να κάνετε νέες γνωριμίες. Δεχθείτε προσκλήσεις από φίλους, αδέρφια και γενικότερα δικούς σας ανθρώπους. Βγείτε και διασκεδάστε, γιατί κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται το πρόσωπο που θα σας κάνει να ερωτευτείτε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε σε κάποιο μυστικό ερωτικό πάθος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Επικοινωνιακή εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα βρίσκεστε σε μια φάση όπου προσπαθείτε να βγάλετε στην επιφάνεια τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και να αποκρυπτογραφήσετε το τι είναι αυτό που συμβαίνει μέσα σας και σας ωθεί σε μεγάλες αλλαγές. Στην σχέση σας, η επικοινωνία θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορείτε να συζητήσετε για ζητήματα που μέχρι τώρα ήταν περίεργα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Μπορείτε επίσης να καταλάβετε πράγματα, που ίσως μένανε κρυφά στην ερωτική σας ζωή.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία στην οποία καθοριστικό ρόλο θα παίξει η πνευματική και εγκεφαλική σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σας. Είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να προκύψει μέσω κάποιου ταξιδιού ή με κάποιο πρόσωπο που ασχολείται με το γράψιμο ή τον χώρο της εκπαίδευσης.

 Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε πολύ με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια επέκταση που αφορά τον χώρο στον οποίο ζείτε, όπως μία ανακαίνιση ή επίσης και μια μετακόμιση. Γεγονός μένει, ότι αυτές τις ημέρες, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας, θα νιώσετε πολύ μεγάλη ικανοποίηση και ασφάλεια περνώντας χρόνο με τον αγαπημένο σας στο σπίτι. Θα ασχοληθείτε επίσης με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να δαπανήσετε εύκολα χρήματα για να αγοράσετε όμορφα και καλόγουστα πράγματα για εσάς για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας απολαύσεις. Ο έρωτας δεν υπόσχεται συγκλονιστικές ευκαιρίες. Αν αυτές προκύψουν μπορεί να είναι με πρόσωπα τα οποία έχουν σχέση με το κοντινό σας περιβάλλον, με τα αδέρφια σας, με τους φίλους σας, με πρόσωπα που συναντάτε στη γειτονιά σας ή ακόμη και με άτομα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένειά σας και το σπίτι σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα εργαστείτε σκληρά για τα δικά σας ενδιαφέροντα και τις δικές σας υποθέσεις. Ίσως θέλετε να πετύχετε κάποια αναγνώριση σχετικά με θέματα που αφορούν συμβόλαια, εκπαίδευση και επικοινωνία. Θα ασχοληθείτε όμως και με το σπίτι σας και με τα μέλη της οικογένειάς σας, με τα οποία θα περάσετε όμορφες στιγμές. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να διασκεδάσετε με το ταίρι σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν, ενώ θα παρατηρήσετε μια αυξημένη ερωτική επιθυμία του ενός προς τον άλλο.

 Ελεύθεροι, δώστε βάση στους προσωπικούς σας στόχους αυτές τις ημέρες. Μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια για πράγματα που θέλετε να πετύχετε και που μπορεί να αφορούν την εκπαίδευση, τις σχέσεις με τα αδέρφια σας, αλλά και τους στενούς σας φίλους. Θα είστε σίγουρα πολύ επικοινωνικοί και γεμάτοι ενέργεια. Δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ενδείξεις για τη δημιουργία σταθερών σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) 

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα σας βρει να έχετε μια μεγάλη διάθεση να κάνετε βήματα για να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας, να έρθετε πιο κοντά και να του είστε αρεστοί. Κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να είχατε, τώρα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε ουσιαστικά. Δεν θέλετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Κινείστε με σκοπό την αρμονία στην σχέση. Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις σας, όχι μόνο για την ερωτική. Έτσι λοιπόν μπορείτε να περάσετε μια όμορφη ερωτική εβδομάδα στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι η αγάπη, το συναίσθημα και η τρυφερότητα.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει πολύ το πώς σας βλέπουν οι άλλοι και το πώς παρουσιάζεστε στους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Θα είστε επικοινωνιακοί και κοινωνικοί και θα έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχετε πολλές κατακτήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην χρησιμοποιήσετε κάποιον άνθρωπο που ίσως γνωρίσετε, με σκοπό να κερδίσετε κάτι.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε με μεγάλη σοβαρότητα τα θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις και βέβαια την ερωτική σας σχέση. Τα συναισθήματά σας είναι σταθερά. Μέσω της εποικοδομητικής επικοινωνίας, μπορείτε να καταφέρετε κάποια πράγματα που αφορούν τη δημιουργικότητα στον έρωτα σας αλλά και τα παιδιά σας. Επίσης θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας, τα οποία έχουν άμεση σχέση αυτές τις ημέρες με θέματα που αφορούν τη σχέση και το γάμο σας.

 Ελεύθεροι, η διάθεσή σας είναι καλή αυτές τις μέρες. Ξέρετε ότι αυτό που θέλετε από μια ερωτική σχέση είναι η σοβαρότητα, η σταθερότητα και μια καλή προοπτική για το μέλλον. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία μέσω δικών σας προσώπων με ένα πρόσωπο ώριμο και σοβαρό. Από τις ερωτικές γνωριμίες μπορεί να απουσιάζει λιγάκι αυτή την περίοδο το στοιχείο του ενθουσιασμού και του τρελού πάθους καθώς επιλέγετε τώρα με βάση τη λογική.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να υπάρχει μια ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας για θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, το σπίτι σας και τα παιδιά σας. Φαίνεται ότι η καθημερινότητα σας προβληματίζει. Ίσως κάνετε πολλές υποχωρήσεις για το καλό της αγάπης ή για την διατήρηση της αρμονίας στο σπίτι. Ωστόσο μπορεί να εθελοτυφλείτε μπροστά στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων και να παραβλέπετε κάποια λάθη του συντρόφου σας. Τέλος, κάποιοι αυτές τις ημέρες μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τον αγαπημένο σας ο οποίος ίσως έχει ανάγκη της φροντίδας σας λόγω κάποιου περαστικού προβλήματος υγείας

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες νιώθετε μια μεγάλη ανάγκη να έρθετε κοντά με κάποιον. Είστε συναισθηματικοί και θέλετε να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου. Η μεγάλη σας ανάγκη για αγάπη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Μπορεί να ακούτε μόνο την εσωτερική σας φωνή και να έχετε να παραδώσει τα κλειδιά της λογικής στη φαντασία. 

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9 – 10 Μαρτίου 2024. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)