Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12-18 Ιουνίου – Η αγάπη νικά τον φόβο.

 Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12-18 Ιουνίου. Η αγάπη νικά τον φόβο. Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Γράφοντας τις ερωτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας και κοιτάζοντας τις πλανητικές διελεύσεις, προβληματίστηκα αρκετά.

 Τελικά τι είναι αυτό που υπαγορεύει την συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους αλλά και απέναντι στον εαυτό μας; Είναι η ελπίδα μας; Είναι τα όνειρά μας; Είναι αυτό που θεωρούμε ότι είναι κοινωνικά αποδεκτό; Τελικά νομίζω ότι είναι κάτι άλλο. Είναι ο φόβος μας. 

 Ο φόβος που όσο λόγω υπερηφάνειας δεν τον μοιραζόμαστε εύκολα, τόσο θεριεύει μέσα μας. Νομίζουμε ότι αγνοώντας τον, τον ξορκίζουμε. Στην πραγματικότητα απλά τον τρέφουμε. Ο φόβος μην μείνουμε μόνοι, ο φόβος μήπως δεν εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των άλλων, ο φόβος της αποτυχίας. Ο φόβος ότι αν δείξουμε στον σημαντικό Άλλο της ζωής μας το ποιοι αληθινά είμαστε τότε δεν θα του είμαστε αρεστοί. Δεν πρέπει να φανούμε ευαίσθητοι, δεν πρέπει να δείξουμε τις αδυναμίες μας, τις ανασφάλειές μας, τα τρωτά μας σημεία.

 Πόσο πιο απλά θα ήταν όλα εάν ήμασταν μόνο ο εαυτός μας; Πόσο πιο όμορφες είναι οι σχέσεις όταν ξέρουμε ότι ο άλλος μας αγαπά για όλα όσα είναι δικά μας; Για τις πληγές μας, για τις αποτυχίες μας, για όλα όσα εμείς δεν αντέχουμε στον εαυτό μας; Ας βάλουμε περισσότερο φως και ειλικρίνεια στην αγάπη. 

 Για όλα αυτά θα μας μιλήσουν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα. Θα τους ακούσουμε;

  Στις 15 Ιουνίου ο Ερμής από την 07ο’ και 12΄΄ των Διδύμων θα σχηματίσει μία δύσκολη αντίθεση με τον Κρόνο από την 07ο’ και 12΄΄ των Ιχθύων. Πρόκειται για μία δύσκολη όψη η οποία θα προβληματίσει και θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία. Τίποτα το ερωτικό δεν μπορούμε να περιμένουμε από μία τέτοια διέλευση. Απεναντίας, θα φέρει απόσταση στις στενές σχέσεις λόγω αρνητικών σκέψεων. Κάποιοι θα θελήσουν να αποτραβηχτούν και να αντιμετωπίσουν τους φόβους μόνοι. Ίσως όμως οι φόβοι αυτοί να μην είναι αληθινοί. 

 Το μόνο θετικό αυτής της όψης είναι ότι βοηθά πολύ την έντονη πνευματική εργασία.  Ή όψη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. 

 Στις 17 Ιουνίου ο Ερμής θα μας θυμίσει την καλή του πλευρά. Θα συναντήσει από την 10ο’  49΄΄ των Διδύμων την Θεά της αγάπης Αφροδίτη από την 10ο’ 49΄΄ του Λέοντα σε μία τυχερή όψη εξαγώνου. Είναι μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή που εξασφαλίζει όμορφες στιγμές για δύο, για χαλάρωση και διασκέδαση. Λιγότερο άγχος και περισσότερη αρμονία θα χαρακτηρίζει τις σχέσεις. Λιγότερος φόβος και περισσότερο φως.

 Μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και τη στοργή μας πιο αποτελεσματικά, πράγμα που σημαίνει ότι οι στενές σχέσεις θα επωφεληθούν. Η όψη επηρεάζει θετικά την τελευταία μέρα του Α΄δεκαημέρου των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς και τις αρχές των Β΄δεκαημέρων των ίδιων ζωδίων.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρι

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12-18 Ιουνίου – Η αγάπη νικά τον φόβο. 3

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Α΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ όμορφη και ευεργετική για τα ερωτικά σας και όχι μόνο. Η αγάπη που ζείτε, θα σας δώσει στιγμές χαράς. Βγείτε μαζί με τον σύντροφό σας και διασκεδάστε. Επίσης πρέπει να αναμένετε και μία αύξηση στο εισόδημά σας, η οποία σας χαρίζει μία έξτρα θετική ενέργεια. Εάν πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση, μπορεί τώρα να παρουσιάσετε τον νέο σας σύντροφο στους δικούς σας. Επίσης οι σχολικές επιδόσεις των παιδιών σας θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

 Ελεύθεροι Κριοί, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ ερωτική για εσάς. Ο έρωτας θα σας συναντήσει και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και φλογερή διάθεση. Το πιο πιθανό είναι να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα μέσω κοντινών σας φίλων. Θα μπορέσετε εύκολα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Λόγω της θετικής σας ενέργειας θα είναι αδύνατον να σας αντισταθεί το αντικείμενο του πόθου σας!

Β΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, έχετε το θάρρος να κυνηγήσετε τους στόχους σας, χωρίς να σας τρομάζουν οι προκλήσεις, όσο μεγάλες κι αν είναι. Φαίνεται ότι ξυπνά το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Μπορεί να προγραμματίσετε μαζί ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε ένα κοινό άθλημα. Αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε δημιουργικά μαζί τους, γεγονός που θα σας τονώσει την ψυχολογία. Γενικά, θα αντλήσετε ικανοποίηση με το να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες.

Ελεύθεροι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας δίνει το κουράγιο και την πρωτοβουλία να κάνετε την πρώτη κίνηση προς κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Γνωρίζετε διαισθητικά τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Γι΄αυτό εκμεταλλευτείτε μία ευκαιρία που θα προκύψει στο τέλος της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο γνωρίζετε μέσω στενού κύκλου. Επίσης, εάν εδώ και καιρό μιλάτε με κάποιον μέσω του διαδικτύου, είναι η  κατάλληλη στιγμή για να του ζητήσετε ένα ραντεβού από κοντά. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, η αρχή της εβδομάδας σας ζητά να δείξετε προσοχή σε εντάσεις και εμπόδια που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά μπορεί να αφορούν και την δημόσια εικόνας σας καθώς και την σχέση σας, κυρίως για όσους είστε παντρεμένοι. Αντισταθείτε στις συναισθηματικές παρορμήσεις σας και στην τάση σας να κυριαρχήσετε επί των άλλων. Αντί να προκαλείτε διαμάχες λόγω ζήλιας και ανασφάλειας, κάντε μια βαθιά εξέταση της ψυχής σας.

 Ελεύθεροι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας είστε εξαιρετικά ορμητικοί και έχετε εσωτερική ένταση. Υπέρμετρα φιλόδοξοι, μπορεί να πιέσετε τους ανταγωνιστές στην δουλειά και να δημιουργήσετε εντάσεις. Επίσης, εάν πρόσφατα έχετε μπει σε μία σχέση, μπορεί να ζητάτε από το πρόσωπο αυτό να προχωρήσετε γρηγορότερα από όσο θα ήθελε. Προσοχή σε ζήλια κυρίως αν μόλις γνωρίζετε τον άλλον. Η ένταση είναι παροδική και θα είναι κρίμα να χαλάσετε το καλό ερωτικό κλίμα. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας βρίσκει σε μία κατάσταση όπου νιώθετε δυνατοί και θέλετε να υπερασπιστείτε με έναν εσωτερικό τρόπο τον εαυτό σας και να οδηγηθείτε σε μία διαδικασία επέκτασης των εσωτερικών συνόρων σας. Έχετε ευκαιρίες και δυνατούς συμμάχους για να αποκαταστήσετε καταστάσεις που σας είχαν φθείρει και που μπορεί να οφείλονταν σε κρυφούς εχθρούς. Υπερασπίζεστε έτσι και την οικογένειά σας και το καλό της σχέσης σας. Εμπιστευτείτε την δύναμη του μυαλού σας. Επίσης δεν αποκλείεται να δείτε μία μικρή αύξηση στο εισόδημα σας χάρη σε δικές σας προσπάθειες.

 Ελεύθεροι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ζητάτε χρόνο με τον εαυτό σας για να δυναμώσετε ψυχολογικά και να προχωρήσετε προς ένα καλύτερο μέλλον. Η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική, είναι όμως μία εβδομάδα που σας δίνει δύναμη και συγκρατημένη αισιοδοξία για να επιτύχετε έναν στόχο ή να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Μην εμπιστεύεστε γυναικεία πρόσωπα αυτήν την εβδομάδα. Αντ΄αυτού εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, το μυαλό σας και την δική σας δύναμη.  

Β΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα ενώ θεωρητικά θα μπορούσε να είναι ήρεμη, φαίνεται ότι κρύβει νευρική και ίσως και επιθετική διάθεση από εσάς προς τους οικείους σας. Επανέρχονται απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα  που δεν τα έχετε επεξεργαστεί και παραμένουν μέσα σας χωρίς να τα έχετε εκφράσει. Οι αντιδράσεις σας θα είναι ενστικτώδεις και μπορεί να έχετε ένταση με την οικογένειά σας. Επίσης, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν βλάβες στο σπίτι σας οι οποίες θα σας βγάλουν έξω από τον πρόγραμμά σας. 

 Ελεύθεροι Ταύροι, η εβδομάδα που ξεκινά δεν υπόσχεται πολλές ρομαντικές εμπειρίες. Αντίθετα, πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε οικογενειακά σας ζητήματα. Τάση να καβγαδίσετε και να παρεξηγηθείτε και να εκφράσετε τον θυμό σας πιο έντονα από ότι συνήθως. Μπορεί να συντρέχουν όντως λόγοι, αλλά δεν αποκλείεται η ένταση να είναι αδικαιολόγητη. Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και προσέξετε κατά την διάρκεια χειρισμού αιχμηρών εργαλείων. Όσο για τον έρωτα; Ας περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα…

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μία πρωτότυπη ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένας διαφορετικός τρόπος να λανσάρετε τον εαυτό σας μπορεί να σας δώσει μία δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η ενέργειά σας αλλάζει. Νιώθετε σαν να ξυπνάτε από έναν βαρύ λήθαργο. Ξεσηκώνεστε και θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα και να βάλετε νέα δεδομένα στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον αέρα ανανέωσης για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σας, μιας και το πάθος ανάμεσά σας ξαναφουντώνει.

 Ελεύθεροι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αν και είναι περίεργο για εσάς να επιζητάτε έντονα την αλλαγή, φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα, όχι μόνο το θέλετε, αλλά το επιδιώκετε κι όλας. Έχετε αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σας. Αυτό, σε συνδυασμό με την μαγνητική γοητεία που θα αποπνέετε, είναι πιθανό να φέρει στον δρόμο σας έναν έρωτα. Αφεθείτε στον αισθησιασμό και στο διαφορετικό που μπορεί να φέρει ο άνθρωπος αυτός στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) 

Α΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας βρίσκει στο ξεκίνημα να έχετε αρμονική διάθεση στην επικοινωνία σας με φίλους, συγγενείς και βέβαια με τον σύντροφό σας. Ειδικά αν είστε καιρό μαζί, ανανεώστε την κοινωνική σας ζωή και θα δείτε ότι θα νιώσετε πάλι έλξη. Ωστόσο, μην αμελήσετε εργασιακές υποχρεώσεις, καθώς εκεί θα υπάρξει πίεση. Όμως, το τέλος της εβδομάδας θα σας βρεί πολύ καλά με τον αγαπημένο σας. Μιλήστε μαζί του για όσα σας απασχολούν και κάντε κοινές δραστηριότητες που σας ηρεμούν.

 Για εσάς τους Διδύμους που είστε ακόμα ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα, παρόλη την κρίση που μπορεί να φέρει στο εργασιακό σας περιβάλλον και που μπορεί να περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σας, θα σας φέρει και πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο. Μέσω ευχάριστεων περιστάσεων, ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς αλλά ακόμα και από το διαδίκτυο, ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα θα σας κερδίσει!

Β΄ Δεκαήμερο 

 Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε έντονη κινητικότητα και επιταχύνετε κατά πολύ τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η σκέψη σας είναι απασχολημένη με πολλές ιδέες και σχέδια που θέλετε να τα κάνετε πραγματικότητα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πολλές μετακινήσεις είτε για δουλειά είτε για να βρείτε δικούς σας ανθρώπους. Το κλείσιμο της εβδομάδας είναι ιδανικό για μία σύντομη εκδρομή για εσάς και τον σύντροφό σας, αφού θα νιώσετε μεγάλη ανάγκη να περάσετε χρόνο μαζί. 

 Για εσάς τους Διδύμους που είστε ακόμα ελεύθεροι, η εβδομάδα σας χαρίζει έυνοια για ερωτικές συναντήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να γεννηθούν κατά την διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων. Καθόλη την εβδομάδα θα είστε έντονα κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Πολλές επαφές, πολλές συναντήσεις, είτε με δικούς σας είτε με συνεργάτες, αλλά ακόμα και με γείτονες. Από όλες αυτές τις επαφές, είναι πολύ πιθανό να έρθει στην ζωή σας ένα πρόσωπο. Δεν αναζητάτε μόνο σεξουαλική έλξη αλλά και εγκεφαλική επικοινωνία. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι φιλικές συναναστροφές θα παίξουν πολύ θετικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ ικανοποιητική. Ωστόσο, πιθανή ένταση στην εργασία ή ίσως χτυπήματα στην εικόνα σας, να σας απασχολήσουν. Συγκεντρώστε την ενέργειά σας στον εαυτό σας, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους και μιλήστε για ό,τι σας απασχολεί στον σύντροφό σας.

 Ελεύθεροι Δίδυμοι, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας δεν είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές σας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που σας στενοχωρεί, καθώς οι φίλοι σας και η συμμετοχή σας σε συλλόγους θα σας δώσουν μεγάλη αισιοδοξία. Στην εργασία σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά όλες τις παραμέτρους πριν αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες και κατανικήστε εσωτερικούς φόβους με το να ασχοληθείτε δημιουργικά με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α΄ Δεκαήμερο

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα δείξετε στους δικούς σας πόσο τους νοιάζεστε, μέσα από πρακτικές και χειροπιαστές κινήσεις. Δεν θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, αλλά στοργικοί και σοβαροί απέναντι στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Σχεδιάζετε το μέλλον σας με προσοχή και ωριμότητα και δίνετε προτεραιότητα στην οικονομική σας ασφάλεια. Η δέσμευση, η αφοσίωση και η οικογένειά σας θα είναι τα θέματα του ενδιαφέροντος τώρα. 

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα ίσως να μην είναι πολύ ερωτική για εσάς, ωστόσο θα έχετε ευκαιρίες να επιλύσετε κάποια θέματα που μπορεί να αφορούν την θέση σας μέσα σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο που σας αφορά. Μπορεί να είναι ένας στενός φιλικός κύκλος, ή  η εργασίας σας εάν εργάζεστε σε μεγάλους οργανισμούς. Η προσέγγισή σας για την ζωή είναι κάπως στενή. Θα βοηθούσε αν βλέπατε κάποια πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα βγείτε με φίλους και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μοιραστείτε αυτές τις στιγμές με τον σύντροφό σας, καθώς μπορείτε τώρα να λύσετε παλιές διαφορές σας, αλλά και να ανανεωθείτε βάζοντας ενθουσιασμό στην αγάπη σας. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε ένα όμορφο δώρο στον αγαπημένο σας, ενώ θα έχετε και μία ευχάριστη και καλοδεχούμενη αύξηση στις χρηματικές απολαβές σας.

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, αυτήν την εβδομάδα, αναζητάτε περισσότερο ενθουσιασμό αλλά και δράμα και κάνετε τα πάντα για να νιώσετε τρελά ερωτευμένοι. Μπορεί να προσελκύσετε έναν σταθερό συναισθηματικά και με οικονομική άνεση άνθρωπο.  Γνωριμίες μπορούν να γίνουν κυρίως μέσω του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Προσέξτε όμως δαπάνες πέραν των δυνατοτήτων σας,  καθώς σας ελκύουν τώρα περισσότερο η πολυτέλεια και η επίδειξη του πλούτου. 

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δεσμευμένοι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να προσέξετε τους συναισθηματικούς αγώνες εξουσίας με την οικογένεια και τον σύντροφό σας. Ζήλια, χειραγώγηση και ενοχές πρέπει να ελεγχθούν. Εάν καταφέρετε να τα βγάλετε από το υποσυνείδητό σας με θετικό τρόπο, το αποτέλεσμα θα είναι  θεραπευτικό.  Έτσι το κλείσιμο της εβδομάδας θα σας βρει να είστε ξανά κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σας και να επανορθώνετε για το δύσκολο ξεκίνημα.

 Ελεύθεροι Καρκίνοι, αυτήν την εβδομάδα ξεκινάτε με ερωτική ένταση. Αν έχετε πρόσφατα μπει σε μία σχέση μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μία άβολη κατάσταση όπου καλείστε να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις ζήλιας και έντασης. Επενδύστε στον ρομαντισμό και αν η σχέση αξίζει να προχωρήσει, αυτό θα το πετύχετε με ευαισθησία. Καλή στιγμή όμως, για να απαλλαγείτε από δικές σας κακές συνήθειες. Έχετε επίσης ευκαιρία να κάνετε μία όμορφη ερωτική γνωριμία προς το τέλος της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ όμορφη για εσάς. Το ξεκίνημα σας βρίσκει να έχετε μία όμορφη, θετική διάθεση και θα δείτε ότι όλα γύρω σας θα μοιάζουν καλύτερα. Σε αυτό θα συμβάλει και η λήξη μιας δύσκολης οικονομικής περιόδου για τον σύντροφό σας. Η εβδομάδα, συνεχίζει στο ίδιο θετικό κλίμα και σας επιφυλάσσει το καλύτερο για το τέλος. Η κοινωνικοποίηση μαζί με τον αγαπημένο σας θα είναι ευχάριστη. Εκφράστε την αγάπη και τη στοργή σας και θα δείτε ότι ο αγαπημένος σας θα ανταποδώσει με το παραπάνω.

 Ελεύθεροι Λέοντες, αυτήν την εβδομάδα η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη. Είστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Εκφράζετε άμεσα τη προσωπικότητά σας και έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Κάπου εκεί λοιπόν, ανάμεσα από ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, κρύβεται και το πρόσωπο που θα σας κλέψει την καρδιά. Είτε θα ερωτευτείτε έναν φίλο σας, είτε θα κάνετε μία γνωριμία μέσω φίλου, το σίγουρο είναι ότι έχετε μεγάλες πιθανότητες να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι! 

Β΄ Δεκαήμερο 

 Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε φλογεροί, δραστήριοι και δυναμικοί. Ξέρετε πως να διεκδικήσετε όσα θέλετε για τον εαυτό σας, αλλά και για το καλό της σχέσης σας.  Σχεδιάζετε ή πραγματοποιείτε ένα ευχάριστο ταξίδι στο εξωτερικό η αναμονή του οποίου σας γεμίζει χαρά. Προσοχή πρέπει να δείξετε μόνο σε μία έντονη ανάγκη σας να επιβάλλετε τους δικούς σας όρους επαγγελματικά. Στο τέλος της εβδομάδας βγείτε, διασκεδάστε και επωφεληθείτε από πραγματικά ευχάριστες στιγμές.

 Ελεύθεροι Λέοντες, η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας σας υπόσχεται δράση και αισιοδοξία. Θέλετε να βάλετε στην ζωή σας νέα δεδομένα να ταράξετε τα νερά της ρουτίνας και θα το καταφέρετε. Προσέξτε μόνο την τάση σας να επιβάλλεστε σε ανώτερους σας στο εργασιακό περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας, θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο θεωρείτε ότι έχει ισχυρή προσωπικότητα και το θάρρος της γνώμης του, ιδιότητες δηλαδή που σέβεστε.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις και μπορεί να ταξιδεύετε είτε με το μυαλό σας είτε κυριολεκτικά. Θα ασχοληθείτε πολύ με την εμφάνισή σας και το σώμα σας αφενός μεν επειδή πλησιάζει ο καιρός για θάλασσα, αφετέρου δε επειδή θέλετε πολύ να αρέσετε στον αγαπημένο σας. Είστε κοινωνικοί, ευδιάθετοι και πρέπει σίγουρα να είστε έτοιμοι να αρπάξετε μία ευκαιρία να βγείτε με τον αγαπημένο σας ή και να σχεδιάσετε μαζί ένα ευχάριστο ταξίδι.

 Ελεύθεροι Λέοντες, αυτήν την εβδομάδα έχετε πολύ όμορφη διάθεση, η οποία είναι σε πλήρη αρμονία με την σωματική σας ενέργεια. Θέλετε να ομορφύνετε, να ανανεώσετε τα ρούχα σας και να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Βρίσκεστε σε μία φάση ψυχικής ανάτασης η οποία θα εκφραστεί πλήρως αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να ποντάρετε σε θετικές εξελίξεις σε φιλικές σχέσεις, σε κοινωνική καταξίωση και βέβαια σε ερωτικές επιτυχίες. Το πιο πιθανό είναι λοιπόν, να κάνετε μία πολύ ευχάριστη γνωριμία μέσω του φιλικού σας κύκλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει για εσάς θετικές εξελίξεις στην πραγματοποίηση στόχων και σκοπών που αφορούν τον γάμο, την σχέση και τις συνεργασίες σας. Θα έχετε ευκαιρίες να άρετε περιορισμούς, μάλλον υλικούς, που ίσως υπήρχαν στην σχέση σας. Ωστόσο, ο τρόπος σκέψης σας είναι απαισιόδοξος. Νιώθετε ότι συμβαίνουν πράγματα στην σχέση σας υποκινούμενα από καθήκον και όχι από ερωτικά σκιρτήματα. Ορισμένοι, μπορεί να νιώθετε ότι ο έρωτας φθίνει ή ακόμα χειρότερα ότι δεν υπήρξε ποτέ. 

 Ελεύθεροι Παρθένοι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες να το κάνετε είτε κάνοντας κάποιο ταξίδι είτε ακόμη δραπετεύοντας μέσω της λογοτεχνίας ή του σινεμά. Οχυρώστε την ψυχή σας, γιατι καθώς προχωρά η εβδομάδα θα είναι δύσκολο να σκεφτείτε εποικοδομητικά. Υπάρχει μια ισχυρή τάση να νιώσετε μόνοι και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Συνεπώς  ο έρωτας  αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένει.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ψυχολογικά τους δικούς σας ανθρώπους και συγκεκριμένα τον σύντροφό σας. Θέλετε να απομονωθείτε μαζί του για να κάνετε σχέδια, ίσως για ένα ταξίδι που αφορά και τους δυο σας. Εάν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στο σχέδιό σας αυτό, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε οι δυό σας μακριά από όλους και από όλα. Γενικά μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας σε άλλους αυτήν την εβδομάδα.

 Ελεύθεροι Παρθένοι, αυτην την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε και να έρθετε κοντά με κάποιο άτομο μιας και έχετε την διάθεση να αλλάξετε την ζωή σας. Μπορεί να είστε κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά  λόγω δουλειάς ή επειδή ξεπερνάτε κάποιον χωρισμό. Αυτή η περίοδος σταδιακά τελειώνει. Προσέξτε όμως μία τάση να εμπλακείτε σε κρυφές ερωτικές καταστάσεις.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ξαφνικά γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε εκπλήξεις την σχέση σας ή σε σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης. Μπορεί να είστε υπερβολικά ανυπόμονοι για ένα ταξίδι που προγραμματίζετε και που μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Γενικά, ξαφνικές ιδέες, ρομαντισμός αλλά και δυνατός έρωτας και αγάπη είναι τα συστατικά αυτής της ερωτικής εβδομάδας για τους δεσμευμένους.

 Ελεύθεροι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε μία παρόρμηση να προχωρήσετε ερωτικά με μία ξαφνική γνωριμία που θα προκύψει. Νιώθετε έντονη έλξη, όχι μόνο σωματική αλλά και ψυχική. Μπορεί να είναι κάποιος ανώτερός σας στη δουλειά ή γενικά κάποιο πρόσωπο το οποίο έχει μια καλή κοινωνική θέση και δύναμη. Προχωρήστε στη γνωριμία, γνωρίζοντας όμως, ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν σας είναι ακόμα ξεκάθαρες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα,  η ανάγκη σας για συντροφικότητα εκτοξεύεται στα ύψη. Οι άλλοι και, ιδιαίτερα, ο σύντροφός σας θα σας προσφέρουν ασφάλεια, ενώ η ανάγκη σας για κοινωνική αλληλεπίδραση και στενές διαπροσωπικές σχέσεις είναι έντονη. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας είναι ευχάριστη και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν ένα καλύτερο μέλλον για την σχέση σας. Το μόνο αγκάθι αυτή την εβδομάδα ,είναι κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει στην καθημερινότητά σας. 

 Ελεύθεροι Ζυγοί αυτήν την εβδομάδα, θα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σας. Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας έτσι ώστε η ευχάριστη ψυχολογία σας να είναι σε αρμονία και με μια εξίσου όμορφη εμφάνιση. Ο έρωτας, είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας μέσα από τον φιλικό κύκλο ή από γνωριμίες που θα κάνετε με πρόσωπα από το εξωτερικό, είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είτε ακόμη και μέσω του διαδικτύου.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Για τους δεσμευμένους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα φέρνει για εσάς και τον σύντροφό σας έλξη, πάθος και επιθυμία. Επίσης είναι μία καλή στιγμή για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός, οπότε αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ομαδικά έργα ενώ μπορείτε ακόμα να προχωρήσετε σε μία συνεργασία με φίλους. 

 Ελεύθεροι Ζυγοί, αυτήν την εβδομάδα έχετε μεγάλη εύνοια σε συλλογικές δραστηριότητες, σε συνεργασίες και βέβαια σε ερωτικές γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έλξη για κάποιον συνεργάτη σας ή για κάποιο άτομο με το οποίο γνωρίζεστε μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων. Έχετε το θάρρος να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Γι΄αυτό κάντε το πρώτο βήμα και πλησιάστε τον ερωτικό σας στόχο.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Δεσμευμένοι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε εντάσεις και παιχνίδια δύναμης που παίζονται στην εργασία σας και τα οποία μπορεί να τα μεταφέρετε στο σπίτι σας και στην οικογενειακή σας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με αφεντικά, γονείς και σύζυγο. Προσέξτε για προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, τα οποία έχετε κρύψει κάτω από το χαλί. Μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να σας δημιουργούν ξανά προβλήματα.

 Ελεύθεροι Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς. Προσέξτε εντάσεις στις συνεργασίες σας και σε θέματα οικογενειακής ζωής καθώς και προβλήματα που μπορεί να αφορούν και το σπίτι σαν ακίνητο. Ένταση, διαφωνίες και καταπιεσμένα συναισθήματα όσο κι αν θέλετε να τα κρύψετε, θα έρθουν στην επιφάνεια. Μέσα σας ζητάτε μία αλλαγή και μία νέα ζωή. Πώς όμως μπορεί αυτό να γίνει εάν δεν αντιμετωπίζετε κατάματα τους φόβους σας; Προσέξτε επίσης εξαπατήσεις και αυταπάτες στην καθημερινή ζωή.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο γάμος σας, η σχέση σας και οι συνεργασίες  θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αμείωτο, χάρη στις ενθαρρυντικές εξελίξεις. Με τον σύντροφό σας ζείτε αρμονικές στιγμές και αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα την σχέση σας. Ακόμη και αν έχετε κάποια δυσκολία, εφόσον η σχέση είναι υγιής όλα θα διορθωθούν εύκολα. Εάν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι,  μπορεί να αποφασίσετε να το κάνετε. 

 Ελεύθεροι Σκορπιοί, αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνετε γνωριμίες που θα σας ικανοποιήσουν και θα νιώσετε ότι θα μπορούσατε να επενδύσετε συναισθηματικά. Μπορεί να γοητευτείτε από κάποιον μεγαλύτερο σας ηλικιακά ή πιο ώριμο ή γενικά από κάποιον που μπορεί να δείτε σαν μία φιγούρα η οποία να  μπορεί σας μάθει πολλά. Γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσω των συνεργασιών σας. Προσέξτε μόνο να μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Για εσάς Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο γάμος σας και οι ανταγωνιστικές σχέσεις θα είναι στο κέντρο της προσοχής σας. Πρέπει να προσέξετε και να μετριάσετε την έντονη ενέργεια που έχετε γιατί μπορεί να δημιουργήσετε εντάσεις στις παραπάνω τυπολογίες σχέσεων. Ίσως υπάρχει ένταση με τον σύντροφό σας σχετικά με την εικόνα σας σαν ζευγάρι προς την κοινωνία. Επίσης μπορεί να νιώσετε ότι απειλείστε από ερωτικούς αντίζηλους.

 Ελεύθεροι Σκορπιοί, η εβδομάδα που ξεκινά σας βρίσκει με μία διάθεση έντονα ερωτική και παθιασμένη. Θέλετε να έρθετε κοντά με κάποιον και να βάλετε έναν ερωτικό σύντροφο στην ζωή σας. Ωστόσο,  η έντονη ορμή σας είναι ικανή να τρομάξει υποψήφιους ερωτικούς διεκδικητές της καρδιάς σας. Ρίξτε τους τόνους. Προσέξτε επίσης το πως φέρεστε στην εργασία σας καθώς μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανωτέρους σας. Προσέξτε επίσης τάσεις για ατυχήματα και καψίματα αλλά και όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ο έρωτας και η τρυφερότητα με τον σύντροφό σας θα είναι ζωντανά και θα σας γεμίσουν χαρά. Θα έχετε έντονη ρομαντική διάθεση και θα αφιερώσετε χρόνο σε κοινές δραστηριότητες που ικανοποιούν και τους δυό σας. Θα απολαύσετε έντονη επικοινωνία και θα μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα. Μέσω αυτής της επαφής, η αγάπη σας ανανεώνεται πλήρως. Εάν δεν έχετε ακόμη παρουσιάσει τον αγαπημένο σας σε αδέρφια και κοντινούς συγγενείς ίσως τώρα το κάνετε.

 Ελεύθεροι Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα θα είναι μάλλον δύσκολο να μην ερωτευτείτε ή το λιγότερο να μην γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει. Γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσω συνεργατών, αδερφών ή μέσω δραστηριοτήτων που κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Είναι επίσης πιθανό να σας συγκινήσει βαθιά  κάποιος μέσω του διαδικτύου. Οι έντονες συναισθηματικές επικοινωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις. Θα υπάρξει μια ισχυρή καρμική έλξη ανάμεσα σε εσάς και το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να αποδεχτείτε το κλείσιμο ενός κύκλου περιορισμών που εσείς βάλατε στον εαυτό σας. Πρέπει να δείτε την μεγάλη εικόνα και το μέλλον. Προσέξτε κινήσεις που έχουν να κάνουν μάλλον με νομικά θέματα ενός οικογενειακού ακινήτου ή έντονα προβληματική επικοινωνία με τους γονείς σας. Όμως η αγάπη και ο έρωτας που ζείτε με τον σύντροφό σας σας αποζημιώνουν. Σύμπνοια απόψεων, κοινοί στόχοι και οράματα και αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να το κάνετε.

 Ελεύθεροι Τοξότες, αν δεν υπήρχε η παραφωνία των διαφωνιών και της βαθιάς προβληματικής επικοινωνίας με την πατρική σας οικογένεια, η εβδομάδα αυτή θα ήταν μία ερωτική όαση για εσάς.  Και θα είναι δηλαδή, γιατί ο έρωτας σας έχει βάλει στον στόχο του και θα σας λαβώσει. Αλλά θα είναι μία πολύ γλυκιά πληγή. Θα νιώσετε ερωτευμένοι και πέρα από την ερωτική έλξη θα έχετε και έντονη εγκεφαλική σύνδεση. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να έχει διαφορετική εθνικότητα από εσάς ή να είναι ένας συνεργάτης από το εξωτερικό ή ακόμη και κάποιος που γνωρίζετε κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού ή μέσω του διαδικτύου.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας ο έρωτας με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ ορμητικός και θα θα νιώσετε ότι ξαναγεννιέται το ερωτικό πάθος. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσετε ένα ταξίδι μαζί στο εξωτερικό το οποίο θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Επίσης θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσετε όμορφα, να βγείτε, να διασκεδάσετε. Αν έχετε παιδιά, είναι πιθανό να πάρετε χαρά από τις εκπαιδευτικές τους επιδόσεις .

 Ελεύθεροι Τοξότες, αυτή η εβδομάδα θα είναι γενικά για εσάς μια εβδομάδα πολύ ευχάριστη και θετική. Στην αρχή της εβδομάδας, είναι πιθανό να κάνετε μια ερωτική γνωριμία η οποία θα σας συναρπάσει. Θα νιώσετε ρομαντικά συναισθήματα αναμεμειγμένα με έντονο σεξουαλικό πάθος. Η σχέση αυτή μπορεί να προχωρήσει γρήγορα και να εξελιχθεί σε έναν υγιή ερωτικό δεσμό. Γενικότερα, σχέσεις, συνεργασίες αλλά και καθημερινότητα ευνοούνται αυτή την εβδομάδα.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει καλά για σας. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με τον άνθρωπό σας και να έχετε και κάποιες στιγμές χαράς και ευχάριστων δραστηριοτήτων. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με ένα δυναμικό σπορ ή να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ωστόσο, στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι και κτητικοί απέναντι στον άνθρωπο σας. Μπορεί επίσης να θεωρήσετε ότι πρέπει να προστατεύσετε με κάθε κόστος την οικογένειά σας. Προτού να δραματοποιησετε τις καταστάσεις και τα γεγονότα, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι όλα ένα αποκύημα της φαντασία σας.

 Ελεύθεροι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, μην αφεθείτε στην απαισιόδοξη διάθεση. Μπορεί να νιώθετε μοναξιά και φόβο ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τις καταστάσεις της ερωτικής και οικογενειακής σας ζωής. Το συναίσθημα αυτό είναι παροδικό. Δείξτε προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν δάνεια και κληρονομιές και προσέξτε εξαπατήσεις αλλά και εκμετάλλευση.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α΄ Δεκαήμερο

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, ο ποιοτικός χρόνος με τον αγαπημένο σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός αυτήν την εβδομάδα. Η σταθερή σας σχέση θα ενδυναμωθεί με χαρά, γέλιο, ευχαρίστηση και ζεστασιά. Αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι, δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να δεχτείτε ή να κάνετε μία ρομαντική πρόταση γάμου. Εάν είστε ήδη καιρό μαζί με τον αγαπημένο σας την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε τόσο κοντά ώστε να πάρετε απόφαση να φέρετε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά σας.

 Ελεύθεροι Αιγόκεροι, τα θερμά σας συναισθήματα είναι μεταδοτικά αυτήν την εβδομάδα. Θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε πιο ελκυστικοί από το συνηθισμένο. Η κοινωνικότητά σας και η δημοτικότητα σας θα είναι στα ύψη. Μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας μπορεί να σας παρουσιάσει ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει ερωτικά.  Έρωτας, χαρά, διασκέδαση και αρμονικές σχέσεις θα σας εξασφαλίσουν μία άκρως τυχερή εβδομάδα.

Β΄ Δεκαήμερο 

 Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας το σπίτι σας μοιάζει με «παράδεισο», με το πανίσχυρο εκείνο «φρούριο», το οποίο σας προσφέρει ασφάλεια. Απολαμβάνετε  την αγάπη με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας γενικότερα. Καθώς προχωρά η εβδομάδα, η ενέργειά ανεβαίνει και θέλετε να ζήσετε στιγμές διασκέδασης. Ο έρωτας με τον άνθρωπό σας είναι γερός και δυνατός. Το πάθος ξυπνάει στη σχέση. Δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά του συντρόφου σας η οποία θα χαροποιήσει πολύ και τους δύο.

 Ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα, θα είναι πολύ δύσκολο να μην πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Είστε γοητευτικοί, αισιόδοξοι, ενεργητικοί και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγείτε και να διασκεδάσετε μαζί με φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Επαφές και γνωριμίες που αρχίζουν τώρα μπορούν να εξελιχθούν σε σταθερές σχέσεις, θα είναι έντονες και θα  έχουν μεγάλη επίδραση στη ζωή σας.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Για εσάς Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα και μπλοκαρισμένες επιθυμίες οι οποίες αφορούν την ερωτική σας σχέση. Η συναισθηματική ένταση με τον σύντροφο είναι πιθανή και μπορεί να γίνει έντονη. Ξαφνικά γεγονότα θα πυροδοτήσουν ζήλια και κτητικότητα. Είτε είστε ο θύτης είτε το θύμα, πρέπει να προσέξετε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και περιμένετε να περάσει η δύσκολη στιγμή.

 Ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα έχετε μεγάλη συναισθηματική ένταση μέσα σας και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε σε δικούς σας ανθρώπους λόγω καταπιεσμένων συναισθημάτων. Ίσως νιώθετε μόνοι, ίσως νιώθετε υπερβολικά καλοί για να είστε με κάποιον. Ίσως επίσης ζείτε και μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση. Δεν ευνοούνται γνωριμίες, αλλά ακόμα και αν προκύψουν, θα πρέπει να ελέγξετε τις έντονα χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να έχετε μια όμορφη, ρομαντική και χαρούμενη διάθεση. Επικοινωνείτε αρμονικά με τον αγαπημένο σας σύντροφο, αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Η σχέση σας περνάει μια ευλογημένη εβδομάδα. Μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα πιο ρομαντικά σας σχέδια είτε αφορούν την επισημοποίηση του δεσμού σας, είτε την απόκτηση ενός παιδιού, είτε ακόμα και μία κερδοφόρα συνεργασία με τον αγαπημένο σας. 

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα, η αυξημένη προσωπική γοητεία και η ομορφιά σας, σας κάνουν εξαιρετικά δημοφιλείς και θα πρέπει να αναμένετε μεγάλη εύνοια στις ερωτικές γνωριμίες. Θα διασκεδάσετε πηγαίνοντας σε πάρτι και χώρους χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Ο έρωτας μπορεί επίσης να κρύβεται στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας ή ενός ειδικού συμβούλου με τον οποίον έχετε κάποια επαγγελματική σχέση. 

Β΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, νιώθετε ιδιαίτερα θαρραλέοι και σίγουροι και το εκφράζετε παίρνοντας πρωτοβουλίες στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αντιμετωπίζετε τα θέματα άμεσα και ανοιχτά, και μπορείτε να περιμένετε εύνοια και σε θέματα που αφορούν συνεργασίες και τομείς εκπαίδευσης, γνώσης και λόγου. Το τέλος της εβδομάδας, θα σας βρει σίγουρα να ζείτε στιγμές πάθους με τον σύντροφο. Ακόμη και αν είχατε κάποια προβλήματα στο παρελθόν, σίγουρα τα ξεπερνάτε.

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα, εκτός από κάποιες ευνοϊκές επαφές και επικοινωνίες που μπορεί να έχετε σε θέματα συνεργασιών και συμβολαίων, πρέπει να περιμένετε και θετικές εξελίξεις αναφορικά με την ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό δικοί σας άνθρωποι και στενοί συγγενείς, να σας παρουσιάσουν ένα πρόσωπο το οποίο θα σας γοητεύσει ευθύς εξαρχής.  Έχετε μεγάλη σεξουαλική ορμή και ερωτική διάθεση και το κλείσιμο της εβδομάδας σίγουρα δεν θα σας βρει μόνους ερωτικά.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν θετικά. Πρέπει να αναμένετε εύνοια στην οικογένεια, στο σπίτι, στον έρωτα και στα παιδιά σας αν έχετε. Το κλείσιμο της εβδομάδας είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για την σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Πρέπει να αναμένετε μόνο θετικά γεγονότα για εσάς τους δύο. Κυριολεκτικά η ερωτική τύχη είναι με το μέρος σας!

 Ελεύθεροι Υδροχόοι, αυτήν την εβδομάδα ακόμη κι αν δεν θέλετε ή δεν το ψάχνετε, θα είναι δύσκολο να μην κάνετε μία ερωτική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο το οποίο θα είναι όλα όσα θέλετε. Είστε πολύ κοινωνικοί, δραστήριοι και γοητευτικοί. Η καλή τύχη σας ακολουθεί. Γνωριμίες μπορούν να προκύψουν κυριολεκτικά από οπουδήποτε. Το κρατούμενο είναι ένα: την επόμενη εβδομάδα θα διαβάζετε τις προβλέψεις για τους δεσμευμένους Υδροχόους!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε εξαιρετικά σοβαροί και ψάχνετε μέσα σας να δείτε τι θέλετε και πως να το διεκδικήσετε. Η επικοινωνία των σχεδίων και των ιδεών σας θα είναι δύσκολη λόγω αρνητικών σκέψεων και παρεξηγήσεων με τον σύντροφο και την οικογένεια. Αναζητήστε αξιόπιστες, επαγγελματικές συμβουλές σε συμβάσεις, επιχειρήσεις ή νομικά θέματα. Μην βασίζεστε στα λόγια των άλλων και να είστε προσεκτικοί με τα δικά σας.  Το αποτέλεσμα θα είναι να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από τον αγαπημένο σας. 

 Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα δεν είναι ερωτική για σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά ότι εσείς δεν έχετε τη διάθεση να αφιερώσετε τώρα χρόνο και ενέργεια σε συναισθηματικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σας. Οι ζοφερές σκέψεις, τα κακά νέα ή η μοναξιά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχική σας ευεξία. Προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι βλέπετε πιθανώς τη χειρότερη πλευρά των πραγμάτων.

Β΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας βρίσκει να ασχολείστε με το εισόδημά σας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι σας. Προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο περιβάλλον για τον γάμο σας και τα παιδιά σας. Η καθημερινότητα παρόλο που μπορεί να είναι έντονη, θα είναι ευχάριστη. Επίσης δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να υιοθετήσετε και ένα μικρό κατοικίδιο.

 Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτήν την εβδομάδα θέλετε να νιώσετε οικονομικά και ψυχικά ασφαλείς. Έχετε ευχάριστες επικοινωνίες με τους γονείς σας και μπορεί να έχετε και μια θετική έκβαση με ένα ακίνητο. Ωστόσο, η σημαντική εύνοια της εβδομάδας έρχεται από την καθημερινότητα. Αρμονικές σχέσεις με συναδέλφους σας δίνουν όρεξη να ξεκινήσετε ίσως ένα καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σας. Τέλος, δεν αποκλείεται να δείτε ερωτικά έναν συνάδελφό σας ο οποίος μπορεί να είναι χαμηλότερος από εσάς στην  εταιρική ιεραρχία.

Γ΄ Δεκαήμερο

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Θα το κάνετε με μεγάλη αφοσίωση. Στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να νιώσετε μια ένταση ή μια εσωτερική ανασφάλεια ή ακόμα και θλίψη η οποία αφορά φόβους σχετικά με τους γονείς σας, τον σύντροφό σας και γενικότερα την οικογένειά σας.  Αν έχετε υπαρκτά προβλήματα στη ερωτική σας σχέση, είναι καλύτερα να μην τα αντιμετωπίσετε τώρα. Αυτό γιατί θα είστε εξαιρετικά υποκειμενικοί και καθοδηγούμενοι από εσωτερικούς φόβους. 

 Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτήν την εβδομάδα δεν έχετε ερωτική διάθεση. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με συμβόλαια και επικοινωνίες, καθώς δεν αποκλείεται να πρέπει να κάνετε και πολλές μετακινήσεις για λόγους εργασίας. Το κοντινό σας περιβάλλον επίσης  θα σας απασχολήσει. Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μια αρκετά βαριά ψυχολογία. Επομένως το προτιμότερο είναι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.