Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/09/2023 – 24/09/2023 – Υπάρχει το μαγικό συστατικό της αγάπης;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/09/2023 – 24/09/2023 – Υπάρχει το μαγικό συστατικό της αγάπης;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/09/2023 – 24/09/2023. Υπάρχει το μαγικό συστατικό της αγάπης; Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Υπάρχει άραγε το μυστικό της επιτυχίας στην αγάπη; Υπάρχει αυτό το μαγικό συστατικό που κάνει άλλες σχέσεις να προχωρούν μπροστά γεμάτες φως; Και που η έλλειψη του οποίου καταδικάζει άλλες σε απογοήτευση και ματαιωμένα όνειρα;

 Πόσες και πόσες βραδιές δεν περάσαμε με φίλους σε ατέρμονες συζητήσεις για το τί κάνουμε λάθος; Για το πόσο άτυχοι είμαστε στον έρωτα και το πως τραβάμε πάντα τον λάθος άνθρωπο; Πόσες φορές δεν ψάξαμε εναγωνίως να βρούμε την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση; Νομίζω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Ίσως φταίει το ότι κάνουμε εξ αρχής την λάθος ερώτηση.

 Μάλλον θα πρέπει να σκεφτούμε πόσο ολοκληρωμένοι και αυτάρκεις είμαστε. Πόσο μας γνωρίζουμε, πόσο μας αντέχουμε και πόσο μας επηρεάζει στην ανάγκη μας να ανήκουμε σε μία σχέση η κοινωνία, η οικογένεια και η γνώμη των άλλων. Κυρίως πόσες θυσίες μπορούμε να κάνουμε στον βωμό της αγάπης. Πόσα ψέματα μπορούμε να πούμε στον εαυτό μας και πόσα αντέχουμε να ακούσουμε, αλλά κυρίως να ζήσουμε. Τελικά αναγνωρίζουμε την αληθινή αγάπη ή βαφτίζουμε αγάπη οτιδήποτε προκειμένου να συνοδευόμαστε από κάποιον στις κοινωνικές εκδηλώσεις; 

 Όπως είπε ο Bertrand Russell : ”Το πιο δύσκολο μάθημα στην ζωή είναι να μάθουμε ποιές γέφυρες πρέπει να διασχίσουμε και ποιές να κάψουμε”. Για όλα αυτά θα μας μιλήσουν οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα.

 Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από την 26η μοίρα της Παρθένου θα συναντήσει σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα (Rx) από την 26η μοίρα των Ιχθύων. Κατά την διάρκεια της διέλευσης, γινόμαστε επιρρεπείς στην εξαπάτηση, την αυταπάτη, την πνευματική σύγχυση, στο να πούμε ή να ακούσουμε ψέματα. Οι σχέσεις μπορεί να μας απογοητευσουν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα σαφείς σχετικά με τις προθέσεις μας, πρώτα με τον εαυτό μας και έπειτα με τους άλλους. Αν προσπαθήσουμε να παραπλανήσουμε, θα είναι εις βάρος μας. Προσοχή επίσης χρειάζεται σε κάθε είδους καταχρήσεις. Επηρεάζονται οι Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του Γ΄ δεκαημέρου.

 Στις 21 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από την 27η μοίρα της Παρθένου θα συναντήσει τον Πλούτωνα (Rx) από την 27η μοίρα του Αιγόκερω. Πρέπει να αναμένουμε έντονες εμπειρίες και δύναμη ψυχής που θα μας επιτρέψουν να βάλουμε σε εφαρμογή πράξεις που μπορούν να μεταμορφώσουν θετικά την ζωή μας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεριζώσουμε από την ζωής μας συνήθειες, καταστάσεις αλλά και ανθρώπους που μας ζημιώνουν. Επηρεάζονται οι Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Ιχθύες του Γ΄ δεκαημέρου.

 Στις 23 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από την 18η μοίρα του Λέοντα θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Χείρωνα από την 18η του Κριού. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης, πληγωμένες σχέσεις μπορούνε να θεραπευτούν με την δύναμη της αγάπης, τον σεβασμό και την αμοιβαία αποδοχή. Νέες σχέσεις θα γεννηθούν με άτομα με τα οποία θα υπάρχει βαθιά και ουσιαστική συναισθηματική σύνδεση. Αποδεχόμαστε και αντιμετωπίζουμε και τις δικές μας βαθιές πληγές και έχουμε την ψυχική δύναμη να μας αποδεχτούμε και να μας συγχωρήσουμε. Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί και Υδροχόοι του Β΄δεκαημέρου και λιγότερο οι Δίδυμοι, πάντα του Γ΄δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/09/2023 – 24/09/2023 – Υπάρχει το μαγικό συστατικό της αγάπης; 3

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04)

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ίσως νιώσετε ότι η καθημερινότητα σας πιέζει. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές συναδέλφων, σας θέλουν προσεκτικούς στον τρόπο που επικοινωνείτε τις ιδέες σας. Ο έρωτας δεν σας επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις. Μάλλον θα νιώσετε και σε αυτόν τον τομέα περιορισμό, απογοήτευση και ίσως σκεφτείτε να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Ελεύθεροι, παρόλο που γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, η εξέλιξή τους θα είναι αμφίβολη. Ελεύθεροι και δεσμευμένοι, ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και ακούστε το σώμα σας αν σας ζητά ξεκούραση και ανάπαυλα.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, είστε φλογεροί στον έρωτα και στον τρόπο που ανταποκρίνεστε στις ανάγκες της σχέσης σας. Το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας ανάβει. Ένα ρομαντικό ταξίδι αλλά και γενικότερα άφθονες ευκαιρίες να περάσετε ερωτικές στιγμές οι δυό σας, θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Μεγάλη η χαρά και από τα παιδιά σας. Ελεύθεροι, ο έρωτας θα μπει δυναμικά στην ζωή σας και θα σας χαρίσει ξανά πίστη στην αγάπη και όρεξη για ζωή και νέα ξεκινήματα. Οι πληγές που είχατε μέσα σας θεραπεύονται. Κλείστε τα μάτια και υποδεχτείτε μία λαμπρή αγάπη.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε μία συναισθηματική φόρτιση λόγω ζήλιας και κτητικής συμπεριφοράς στην σχέση σας, είτε είστε παραλήπτης είτε αποστολέας της. Δεδομένου ότι σας απασχολούν και οικονομικά θέματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας, η εβδομάδα δεν είναι ιδανική. Ελεύθεροι, στο τέλος της εβδομάδας, δώστε σημασία σε νέες ερωτικές γνωριμίες καθώς η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05)

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την υπομονή και την συναισθηματική δύναμη να αντιμετωπίσετε με λεπτούς χειρισμούς θέματα στην ερωτική σας σχέση, αλλά και στις συνεργασίες σας. Αν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, εμπιστευτείτε το δυνατό σας ένστικτο, τα όνειρά σας, καθώς και τις συμβουλές από μεγαλύτερες γυναίκες του φιλικού σας περίγυρου. Οι ελεύθεροι, έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με σοβαρούς ανθρώπους μέσω μάλλον του κοινωνικού σας περίγυρου ή με άτομα τα οποία απολαμβάνουν τον κοινωνικό σεβασμό. Νέες και υπάρχουσες σχέσεις τώρα, θα προάγουν την προσωπική και κοινωνική σας εξέλιξη.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε όμορφα αισθήματα στην σχέση σας και γενναιόδωρη στάση. Νιώθετε πολύ καλά στην σχέση σας και ίσως λόγω της καλής σας διάθεσης εκδηλώσετε έντονα στους γύρω σας την χαρά σας, η οποία μπορεί και να αφορά θετικές οικονομικές εξελίξεις. Μην επιτρέψετε όμως να μπερδευτούν στην σχέση σας γονείς και πεθερικά ή άλλοι απρόσκλητοι συμβουλάτορες. Ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία όμορφη γνωριμία μέσω της οικογένειάς σας. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι προσέξετε μήπως λόγω της καλοπέρασης βάλετε κάποια παραπάνω κιλά.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα θα σας προσφέρει στιγμές εσωτερικής ηρεμίας και ισορροπίας. Ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει την θετική σας στάση και τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να τονώσετε το πάθος. Ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε γνωριμίες μέσω φίλων ή να γνωρίσετε άτομα από μακριά ή κατά την διάρκεια μιας εκδρομής σας στην θάλασσα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ο έντονος σεξουαλικός σας μαγνητισμός θα τραβήξει κοντά σας την προσοχή σημαντικών ανθρώπων. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι θα κάνετε σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) 

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα προσέξτε προβληματική επικοινωνία στην οικογένεια η οποία ίσως προέρχεται από δικά σας νεύρα λόγω φόρτου εργασίας. Ακούστε καλά τον σύντροφό σας και φροντίστε για τις ανάγκες του σπιτιού σας, χωρίς όμως να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ελεύθεροι, δεν έχετε ιδιαίτερα ανεβασμένη ερωτική διάθεση. Ασχολείστε με την καθημερινότητά σας, τους δικούς σας ανθρώπους αλλά και με το σπίτι σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα είστε πιο συναισθηματικοί κι εκεί δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια όμορφη γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, στο ξεκίνημά της η εβδομάδα σας βρίσκει να αναμοχλεύετε παρελθοντικά γεγονότα που μπορεί να σας πονάνε. Πικρία και χαμηλή αυτοπεποίθηση σας απαγορεύουν να μοιραστείτε όσα έχετε μέσα σας. Αν νιώθετε να έχετε απομακρυνθεί ψυχικά από το ταίρι σας, η λύση είναι η ειλικρινής επικοινωνία. Η κατάσταση γρήγορα θα φτιάξει και τα προγνωστικά θα γυρίσουν υπέρ της αγάπης σας. Ελεύθεροι, αφήστε την μελαγχολία κατά μέρος, γιατί αυτήν την εβδομάδα θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να δεχτείτε προτάσεις για ραντεβού. Κάποια από αυτά θα σας πάρουν το μυαλό και την καρδιά. Μην αρνηθείτε προτάσεις φίλων και αδελφών να σας παρουσιάσουν πιθανά ερωτικά ταίρια.  

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σας και να αφορά έμμεσα ή άμεσα το σπίτι και την οικογένειά σας. Μην υπογράψετε συμβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτων και μην εμπιστευτείτε κανέναν. Αν κάποια εξέλιξη σε σχέση με τον γάμο σας ή με ένα πρόσφατο διαζύγιο, φαντάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον πρόκειται όντως περί εξαπάτησης. Οχυρώστε τον εαυτό σας και προστατέψτε όσα είναι δικά σας. Ελεύθεροι, ακόμα κι αν κάνετε γνωριμίες, πρέπει να προχωρήσετε με εξαιρετικά αργά βήματα, καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07)

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, βάζετε σταθερά θεμέλια για πρόοδο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Δεν αποκλείεται να εργάζεστε σκληρά με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσετε κάτι καλύτερο για το μέλλον. Ενδεχομένως να σκέφτεστε μία μετακόμιση και αλλαγή σπιτιού ή και πόλης προς το καλύτερο. Ελεύθεροι, είστε πολύ συγκεκριμένοι στα θέλω σας. Ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι για εσάς ένα ανάλαφρο παιχνίδι, με την έννοια ότι θέλετε σοβαρά πράγματα στην ζωή σας. Ευνοούνται γνωριμίες με ηλικιακές διαφορές και με πρόσωπα υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας θέλει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί εκτός από ηρεμία στα ερωτικά σας φέρνει μία δυνατότητα να έχετε οικονομική εύνοια μέσω εκμετάλλευσης καταστάσεων στην εργασία σας. Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας ρέει αρμονικά. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας ωφελήσει ιδίως αν συνδιαστεί με συναντήσεις με στενούς συγγενείς. Ελεύθεροι, γνωριμίες μπορούν να προκύψουν μέσω δικών σας ανθρώπων, συγγενών ή φίλων. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο που θα σας συνεπάρει να είναι ένα άτομο που χαίρει ευρείας κοινωνικής εκτίμησης, ιδιαίτερα αγαπητό και γενναιόδωρο.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα στο ξεκίνημά της επανέρχονται θέματα ζήλειας και ελέγχου στην ερωτική σχέση. Μην ψάχνετε για εκδίκηση. Αντίθετα, θα έχετε νέα και εξελίξεις ίσως από το στενό σας περιβάλλον ή μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων, τα οποία αφορούν ίσως αποκαλύψεις μυστικών. Πάντως οι όποιες εξελίξεις είναι ευχάριστες. Αν είχατε καιρό που σας βασάνιζε η αμφιβολία για τον αγαπημένο σας τώρα θα ηρεμήσετε με όποιο κόστος. Ελεύθεροι, ερωτικές γνωριμίες μπορούν να προκύψουν μέσω στενού κύκλου ή συνεργασιών. Νέες σχέσεις μακροπρόθεσμα θα μεταμορφώσουν την ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08)

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

  Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα, σας χαρίζει αισιοδοξία στον έρωτα και προσφέρεται για να βγείτε με τον αγαπημένο σας, αλλά και με φίλους. Χαρείτε την συντροφιά των παιδιών σας και κανονίστε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ασχοληθείτε επίσης με την υγεία σας αλλά και το σώμα σας. Ελεύθεροι, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου είναι πιθανό να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Κάποιες από αυτές θα αποδειχθούν σημαντικές, καθώς έχετε δυνατότητα να έρθετε κοντά με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας ξεκινάτε με ορμή στα επαγγελματικά σας, με έμμεσο σκοπό να βελτιώσετε τις συνθήκες για την οικογένειά σας, αλλά και τον χώρο του σπιτιού σας. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας είναι άκρως ερωτική, ενώ ευχάριστα νέα πρέπει να αναμένετε και από τα αδέρφια σας. Βάζετε γερά θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και αφήνετε πίσω σας τα παρελθοντικά κακώς κείμενα. Ελεύθεροι, λίγο πριν την λήξη της εβδομάδας, ετοιμαστείτε να βάλετε στην ζωή σας έναν έρωτα ή από μακριά ή με κάποιον άνθρωπο πολύ διαφορετικό από εσάς, ο οποίος θα σας χαρίσει απλόχερα τα δώρα της αγάπης.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, στο ξεκίνημά της, ξαφνικά γεγονότα και εξελίξεις στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή θα σας αναστατώσουν. Τα νέα δεδομένα, θα χαλάσουν την ερωτική σας διάθεση. Νιώθετε αγχωμένοι κάτω από τις νέες εξελίξεις. Η τάση σας να θέλετε να ξεφύγετε από όλα όσα σας στρεσάρουν μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην σχέση σας και σίγουρα θα αναστατώσει το ταίρι σας. Ελεύθεροι, ο έρωτας αν προκύψει, θα είναι ξαφνικός. Ωστόσο, δεν σας βρίσκει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλλον είστε σε αναμονή εξελίξεων που μακροπρόθεσμα θα σας φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09)

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, παρόλο που η πίεση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις επιμένει, θα βρείτε τρόπους με υπομονή και ψυχικό σθένος, να διαχειριστείτε τις δυσκολίες. Ίσως παραδοσιακές αξίες και παλιές συνήθειες να είναι τελικά τα συστατικά που θα σας οδηγήσουν στην ηρεμία. Εμπιστευτείτε επίσης συμβουλές από μεγαλύτερα πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου. Ελεύθεροι, οι γνωριμίες αυτήν την εβδομάδα θα έχουν έντονο το στοιχείο της σοβαρότητας και της ωριμότητας. Ο έρωτας δεν είναι παιχνιδιάρικος. Ξέρετε τι θέλετε και δεν συμβιβάζεστε.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα νέα, επικοινωνίες ή και επαφές από ή με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος, θα σας δημιουργήσουν μία πρόσκαιρη άσχημη διάθεση. Αυτά αφορούν τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως νιώσετε πικρία και προσωρινή αποστασιοποίηση από τον αγαπημένο σας. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή είναι παροδική και γρήγορα βελτιώνεται. Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς. Προτιμήστε την καλή συντροφιά φίλων για να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα προσέξτε το ένστικτό σας καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις στην σχέση και τις συνεργασίες σας. Μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι σε θέματα ερωτικά και να μην ξέρετε τι να πιστέψετε. Αν βασανίζεστε από αμφιβολίες στον έρωτα, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε. Αν όμως είστε εσείς εκείνοι που κρατάτε μυστικά, αυτά ίσως αποκαλυφθούν, αλλά θα είναι για καλό. Ελεύθεροι, γνωριμίες ερωτικές θα σας συνεπάρουν, αλλά φροντίστε να μην εμπιστευτείτε με κλειστά μάτια πρόσωπα που μόλις γνωρίζετε. Υπάρχει έντονος αέρας εξαπάτησης.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10)

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ασχολείστε με τα οικονομικά σας, αλλά και με θέματα στενού περιβάλλοντος και οικογένειας. Τελειώνει σιγά σιγά μία περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας δώσατε πολλά στους άλλους βάζοντας πάνω από όλα τις ανάγκες τους. Αυτό μπορεί να συνέβαινε ακόμα και σε ένα υποσεινήδητο επίπεδο. Πολλά κουβαλούσατε μέσα σας, αλλά τώρα θέλετε να σκεφτείτε και λίγο τον εαυτό σας. Ελεύθεροι, ελάτε σε επαφή με τις πιο βαθιές σας ανάγκες. Απαλλαγείτε από απωθημένα γιατί μόνο έτσι μπορείτε να βάλετε το καινούργιο στην ζωή σας. Στις νέες γνωριμίες προσέξτε ενδεχόμενες κρυφές καταστάσεις. 

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια, δύναμη και θάρρος να κάνετε κινήσεις με σκοπό να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας αλλά και την εικόνα σας. Είστε πολύ δυναμικοί στις επικοινωνίες σας και μπορεί να ρισκάρετε να δημιουργήσετε εντάσεις. Διοχετεύστε την όρεξη για δράση στον έρωτα για τον αγαπημένο σας. Η εβδομάδα θα σας δώσει ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείτε μαζί. Ελεύθεροι, η εβδομάδα σας υπόσχεται μία ιδιαίτερα θετική ερωτική εξέλιξη. Αυτή έρχεται στην ζωή σας μέσω φίλων, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να ερωτευτείτε έναν φίλο ή έναν συνεργάτη σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να έχετε μεγάλη ένταση λόγω οικονομικών μάλλον δυσκολιών, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται το ταίρι σας, αλλά και στενοί συγγενείς, να σας επιβάλλουν εδώ και καιρό τους δικούς τους όρους. Προσπαθείτε λοιπόν να υψώσετε το ανάστημά σας και να δείτε πως μπορείτε να σταθείτε σε ρόλους που σας αποδίδουν οι άλλοι, τους οποίους όμως ίσως δεν αποδέχεστε. Ελεύθεροι, οικογενειακά βάρη πέφτουν στους ώμους σας, με αποτέλεσμα ο έρωτας να περνά σε δεύτερη μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11)

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν η εβδομάδα σας βρίσκει στο ξεκίνημά της να είστε βαθιά συναισθηματικοί και να ασχολείστε με σοβαρότητα με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας. Ο σύντροφός σας ή φίλοι σας, μπορεί να  ζητήσουν την στήριξή σας και την συμπαράστασή σας για δικά τους θέματα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, μπορείτε να απολαύσετε ουσιαστικές συζητήσεις με τους δικούς σας. Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα οι γνωριμίες σας θα έχουν σοβαρό χαρακτήρα, αφού φαίνεται ότι αυτό επιζητάτε. Ευνοούνται σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή με άτομα τα οποία μπορούν να σας διδάξουν πολλά πράγματα ή εσείς αυτά.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Εσείς Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα κάνετε σημαντική πρόοδο στην σχέση σας. Παρόλο που έχετε ανησυχία για το μέλλον της, οδηγείστε με γνώμονα το συναίσθημα και την ανάγκη να χαλαρώσετε. Κάποιοι μπορεί να παρασυρθείτε σε απαγορευμένα πάθη. Ας είστε φειδωλοί με τα έξοδά σας, γιατί παρόλο που έχετε οικονομική εύνοια, ίσως το παρακάνετε με περιττές αγορές. Ελεύθεροι, έχετε μεγάλη ανάγκη να φλερτάρετε και να νιώσετε ότι αγαπάτε και αγαπιέστε. Σίγουρα θα έχετε ερωτικές επιτυχίες. Μην παρασυρθείτε όμως από υπερβολική αισιοδοξία. Κινηθείτε σταθερά και προσεκτικά, μένοντας μακριά από παράλληλες καταστάσεις.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποια ξαφνική εξέλιξη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας βγάλει εκτός προγράμματος. Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα στην επερχόμενη αλλαγή και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει στην ερωτική σας ζωή. Ελεύθεροι, ξαφνικές γνωριμίες  θα σας αναστατώσουν. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι δέχεστε μεγάλη εύνοια για την επίτευξη σημαντικών συμφωνιών, για υπογραφή συμβολαίων, αλλά και για μετακινήσεις και μικρά ταξίδια. Αδέρφια και φίλοι μπορεί να σας σταθούν ισχυροί σύμμαχοι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12)

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, στο ξεκίνημά της, μπορεί να είστε χαμένοι στις σκέψεις σας και να νιώθετε ανασφαλείς ερωτικά αλλά και οικονομικά. Είναι επίσης πιθανό να συναντήσετε κάποιον πρώην έρωτα ο οποίος θα σας αναστατώσει. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν υπόσχεται ερωτικές εξελίξεις, τουλάχιστον όχι σημαντικές. Αν νιώθετε μοναξιά μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην συνδέετε την προσωπική σας αξία από το εάν βρίσκεστε ή όχι σε μία σχέση.

 Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ίσως νιώσετε ότι οικογενειακές υποχρεώσεις με γονείς σας περιορίζουν, ενώ επίσης ένα θέμα με το σπίτι θα σας εκνευρίσει. Όμως δεν θα πέσει η διάθεσή σας, καθώς έχετε ορμή για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ο σύντροφός σας, σας δίνει έμπνευση και δύναμη, ενώ δεν αποκλείεται να συζητάτε μία μετακίνηση στο εξωτερικό. Ελεύθεροι, στο κλείσιμο της εβδομάδας έχετε μία τεράστια εύνοια να ερωτευτείτε και να μπείτε δυναμικά σε μία σχέση που θα γαληνέψει την καρδιά σας και θα αλλάξει την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Έρωτες με ξένους ή με άτομα που ζούνε μακριά σας ή που γνωρίζετε κατά την διάρκεια ταξιδιών, ευνοούνται ιδιαίτερα.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε πίεση σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, όπως καριέρα, δημόσια εικόνα, σπίτι και οικογένεια. Πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά για να αποκτήσετε όσα θέλετε. Ιδίως τώρα που βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής σας και νιώθετε να έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας. Ούτε ο έρωτας είναι ικανός να ηρεμήσει τους φόβους σας. Είναι μία εβδομάδα όπου πρέπει να  έρθετε σε επαφή με τις βαθιές σας ανάγκες. Μην νιώθετε περιορισμένοι από τα κοινωνικά στερεότυπα. Ακολουθήστε το μονοπάτι που σας υποδεικνύει η δημιουργικότητά σας και τολμήστε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01)

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις με το στενό σας περιβάλλον ή να χρειαστεί να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια που θα σας φέρουν νέες ευκαιρίες. Η επικοινωνία με τους δικούς σας αφορά σοβαρά θέματα που μπορούν όμως να σας αποφέρουν θετικές εξελίξεις σε συμβόλαια. Κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας απασχολούν αλλά και δικές του οικονομικές ανησυχίες. Ελεύθεροι, η εβδομάδα σας θέλει να ασχολείστε με θέματα που δεν σας αφήνουν την πολυτέλεια να μπλεχτείτε στο ερωτικό παιχνίδι.

Β΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, νιώθετε έντονα και βαθιά ερωτικά συναισθήματα για τον σύντροφό σας τα οποία σας φέρνουν πιο κοντά. Κινήσεις που αφορούν κοινά οικονομικά, δάνεια και κληρονομικά θα είναι υπέρ σας. Επίσης μία αύξηση στο εισόδημα του συντρόφου, θα αποτελέσει μία ευχάριστη στιγμή για την σχέση σας. Ελεύθεροι, καλή στιγμή για να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο με άτομα ανώτερα από εσάς στην ιεραρχία ή με άτομα που ασχολούνται με τις ευρύτερες οικονομικές υπηρεσίες. Ωστόσο προσέξτε την τάση σας να επιβάλλετε την θέλησή σας και να αναλαμβάνετε παράτολμα ρίσκα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα γεγονότα που αφορούν την σχέση σας με φίλους και μεγάλες ομάδες μπορεί να σας θυμώσουν. Ίσως φτάσουν στα αυτιά σας πληροφορίες οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες για την μεγάλη μεταμόρφωση που ζείτε τον τελευταίο καιρό. Η εβδομάδα ερωτικά δεν θα έχει εξελίξεις για τους δεσμευμένους. Ωστόσο, είναι άκρως θετική για αποκαλύψεις μυστικών και ακόμη για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε. Θετικές εξελίξεις σε θέματα εξωτερικού, σπουδών αλλά και νομικών υποθέσεων σας αποζημιώνουν για την στασιμότητα στον έρωτα. Ελεύθεροι, γνωριμίες μπορείτε να κάνετε μέσω δικών σας ανθρώπων, αδελφών ή στενών φίλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02)

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ιδιωτική σας ζωή με κάποιον τρόπο θα εκτεθεί σε δημόσια θέα. Τι σημαίνει αυτό; Από την μία μπορεί να κυκλοφορήσετε πολύ, να έχετε άνοδο στην καριέρα σας ή ακόμη και να σημειώσετε μία επιτυχία από κοινού με τον σύντροφό σας. Από την άλλη θα είναι δύσκολο να κρατήσετε πράγματα κρυφά από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να σας αποκαλυφθούν κρυφοί ανταγωνιστές και εχθροί. Ελεύθεροι, μπορεί να έχετε ερωτικά διλήμματα. Στις νέες γνωριμίες θα σας ενδιαφέρει πολύ η οικονομική κατάσταση του υποψηφίου συντρόφου. 

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα κάνετε πρόοδο στην σχέση σας και μπορεί να αξιολογείτε την αλλαγή σπιτιού, μία μετακόμιση ή την αλλαγή του κοινωνικού status του δεσμού σας. Αν είστε σε μία σχέση που σας ικανοποιεί, σκέφτεστε το ενδεχόμενο να επεκτείνετε την οικογένειά σας ίσως με τον ερχομό ενός παιδιού. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί τα θέλω σας να συγκρούονται με εκείνα του συντρόφου σας. Να θυμάστε ότι δεν γίνεται να μας αγαπούν με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Ελεύθεροι, στο τέλος της εβδομάδας, ο έρωτας θα μπει στην ζωή σας μέσω γνωριμιών κατά την διάρκεια μετακινήσεων, για λόγους ίσως δουλειάς ή εκπαίδευσης. Μπορεί επίσης να έρθετε ερωτικά κοντά με έναν συνεργάτη σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, ξαφνικά γεγονότα σε καριέρα, οικογένεια και σπίτι θα σας κάνουν να νιώσετε μία ανάγκη για αλλαγή πολλών παραμέτρων της ζωής σας. Ίσως νιώθετε αβεβαιότητα για το μέλλον της σχέσης σας ή ακόμα και ψυχική απομάκρυνση από τον σύντροφό σας. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε ακόμη κι έναν ενδεχόμενο χωρισμό, όμως καλό είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ελεύθεροι, σίγουρα επιθυμείτε αλλαγές στην ζωή σας και υποφέρετε από συναισθηματικές μεταπτώσεις. Η μεγάλη ανάγκη σας για να νιώσετε αγάπη μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Ξαφνικά γεγονότα, κυρίως με γυναικεία οικογενειακά σας πρόσωπα δεν θα σας αφήσουν τον χρόνο να ασχοληθείτε με ερωτικά ραντεβού.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03)

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε χάρη στην εσωτερική σας δύναμη και υπομονή, να χειριστείτε αποτελεσματικά ευαίσθητα και πολύπλοκα ζητήματα της σχέσης σας. Ίσως μαζί με τον σύντροφό σας, αναζητήσετε την συμβολή ενός συμβούλου σχέσεων ούτως ώστε να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να επικοινωνήσετε ή ακόμα και να συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα, με τον οποίον μπορεί να μην ζείτε πια στο ίδιο μέρος. Όμως οι ημέρες είναι περισσότερο ευνοικές για να βρείτε ισορροπίες με τον εαυτό σας και την πορεία σας, παρά για ερωτικές περιπέτειες.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ίσως να μην νιώθετε αρκετά δημοφιλείς και αγαπητοί, ενώ σχεδόν σίγουρα θα νιώσετε πιεσμένοι από εξελίξεις στο εργασιακό περιβάλλον ή απογοητευμένοι από την επαγγελματική σας πορεία. Μιλήστε με τον σύντροφό σας και κοινωνικοποιηθείτε, χωρίς όμως να επαναφέρετε παλιά θέματα στο προσκήνιο. Ελεύθεροι, στο κλείσιμο της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω ατόμων του στενού σας κύκλου ή κατά την διάρκεια μίας σύντομης απόδρασης με φίλους. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε επιρρεπείς σε θολωμένη σκέψη σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Πρέπει να προσπαθήσετε πολύ να ξεκαθαρίσετε το τί είναι αυτό που θέλετε για το συναισθηματικό σας μέλλον, ούτως ώστε να μην εξαπατήσετε έστω και άθελά σας τον σύντροφό σας. Ελεύθεροι, μην εμπιστευτείτε τυφλά νέες γνωριμίες. Μπορεί να πέσετε θύμα εξαπάτησης, ενώ ίσως είστε εσείς εκείνοι που παραπλανείτε τους άλλους. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι, η εβδομάδα σας υπόσχεται  γρήγορες θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες, ιδίως αν σε αυτές εμπλέκονται φίλοι ή μεγάλες ομάδες ατόμων. Δυνατοί σύμμαχοι θα σας προσφέρουν ισχυρή στήριξη σε επιχειρηματικά σχέδια.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.