Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/02/2024 – 25/02/2024 – Ain’t love grand?

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/02/2024 – 25/02/2024 Ain’t love grand?

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Mπορεί να πέρασε η εβδομάδα των ερωτευμένων, όμως αυτές τις ημέρες θα είναι πιο ερωτικές από ποτέ.

Πόσα μπορούμε να κάνουμε για την αγάπη και τον έρωτα; Όσο λογικοί και να είμαστε, πώς μπορούμε να αμυνθούμε απέναντι στο πάθος; Το πάθος έχει τους δικούς του κανόνες, καίει την καρδιά και δεν ηρεμεί η ψυχή.

Άλλωστε τι σχέση έχει η λογική με το πάθος και το έρωτα; Δεν είναι όλοι οι έρωτες προορισμένοι να μετουσιωθούν σε αληθινή αγάπη και καμιά φορά αυτή είναι και η ομορφιά τους. Η καρδιά ζητά να την κακομάθουμε και να μην της χαλάμε χατήρι. Αυτές οι ημέρες θα γεννήσουν δυνατούς έρωτες και κάποιοι από αυτούς σίγουρα θα εξελιχθούν και παρακάτω στις ζωές πολλών.

Πάμε όμως μαζί να δούμε τι σκηνικό ετοιμάζουν οι πλανήτες για εμάς.

Στις 22 Φεβρουαρίου οι δυο αιώνιοι και παράφορα ερωτευμένοι από την απαρχή του κόσμου εραστές, οι μετουσιώσεις της έννοιας Θηλυκό και Αρσενικό θα ενωθούν στον πλανητικό ουρανό και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για τον έρωτα και την αγάπη. Η Αφροδίτη λοιπόν θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Άρη  στην 06η μοίρα του Υδροχόου. Το πάθος και ο ερωτισμός θα είναι έντονα και τα συναισθήματα του έρωτα θα εκφραστούν με ένταση. Οι ερωτευμένοι θα νιώσουν έντονο πάθος για το ταίρι ενώ νέες σχέσεις θα γεννηθούν. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και βέβαια οι Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου.

Στις 24 Φεβρουαρίου έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στην 05η μοίρα και 23΄λεπτά της Παρθένου. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με αυτήν την Πανσέληνο είναι να παρατηρήσουμε καλά όσα συμβαίνουν γύρω μας για να αποφύγουμε λάθη. Να βάλουμε σε σειρά τις σκέψεις μας και με σοβαρότητα να δουλέψουμε για την βελτίωση της συναισθηματικής και όχι μόνο ζωής. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του Α΄δεκαημέρου.

Στις 25 Φεβρουαρίου, για άλλη μία φορά, η θεά της αγάπης Αφροδίτη θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις. Από την 10η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Δία από την 10η μοίρα του Ταύρου. Θα αφεθούμε να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός και ο ερωτικός πυρετός. Όμως πρέπει να διατηρήσουμε το μέτρο, να μην ρισκάρουμε καλές σχέσεις λόγω ερωτικών πειρασμών, ενώ οι ελεύθεροι έχουν άφθονες δυνατότητες για φλερτ. Μπορεί όμως να παρασυρθούν από την υπερβολή και να δουν τον έρωτα να ξεφουσκώνει όταν περάσει ο ενθουσιασμός. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/02/2024 – 25/02/2024 – Ain’t love grand? 3

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτική ηρεμία

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε γεμάτοι ενέργεια. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εκφράσετε τις κοινωνικές σας ανησυχίες και δεν αποκλείεται μαζί με τον σύντροφό σας, να ενταχθείτε σε μία ομάδα που έχει ως αντικείμενο την ανθρωπιστική βοήθεια. Αυτές τις ημέρες θα δείτε στο πρόσωπο του αγαπημένου σας έναν ομοιδεάτη. Ο αγαπημένος σας θα είναι ο καλύτερος σας φίλος. Σε πιο απλά γεγονότα, θα έχετε ευκαιρίες έντονης κοινωνικοποίησης και σίγουρα θα βρεθείτε με φίλους. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζετε και μία συνεργασία μαζί με τον σύντροφό σας και με φίλους, από την οποία προσδοκείτε αύξηση στο εισόδημά σας.  Ελεύθεροι, δεν θέλετε τώρα σοβαρές δεσμεύσεις και σίγουρα αν υποψιαστείτε κτητικές και μονοπωλιακές διαθέσεις θα τραπείτε σε άτακτη φυγή. Ωστόσο, στον έρωτα ποτέ μην λες ποτέ. Φαίνεται λοιπόν ότι θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πολύ κοντά με κάποιον φίλο σας ή με άτομα μέσω του φιλικού σας κύκλου, με τα οποία σας ενώνουν κοινές ιδέες και ιδανικά.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, προς το τέλος της εβδομάδας η διάθεσή σας ανεβαίνει. Θα θυμηθείτε ότι η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις αλλά και διασκέδαση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα σας φέρει κοντά. Αν είχατε κάποιες ανασφάλειες αυτές θα εξαφανιστούν. Μπορεί να περάσετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας και δεν αποκλείεται να προσκαλέσετε καλούς φίλους. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν προβλέπεται ευχάριστο, παιχνιδιάρικο και ερωτικό. Ελεύθεροι, προς το τέλος της εβδομάδας η ανέμελη διάθεσή σας θα σας φέρει σε επαφή με φίλους και γνωστούς. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες οι οποίες θα σας εξιτάρουν. Ίσως είχατε μέσα σας μια ανασφάλεια η οποία ξεπερνιέται. Θυμηθείτε ότι ο έρωτας θα σας συστηθεί μέσω φίλων ή στο πρόσωπο ενός φίλου.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να χαλαρώσετε. Η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή δεν θα έχει σκαμπανεβάσματα και δεν θα πρέπει να περιμένετε εξελίξεις, ούτε θετικές και ευτυχώς ούτε αρνητικές. Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες επικοινωνίες και τα όμορφα νέα από τα αδέρφια σας, του στενούς σας φίλους αλλά και τους συγγενείς σας. Αν υπάρχουν κάποια θέματα στο σπίτι και την οικογένεια που σας απασχολούν αυτά μπορεί να ζητήσουν περισσότερο την προσοχή σας προς τα μισά της εβδομάδας. Μπορεί να θελήσετε να περάσετε λοιπόν αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας και τα παιδιά σας. Ελεύθεροι, ασχολείστε με όσα σας απασχολούν και θα έχετε αρκετές επαφές με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και να ασχοληθείτε με ιδέες που σας δένουν μαζί τους. Το ενδιαφέρον σας δεν είναι συγκεντρωμένο στην ερωτική σας ζωή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ αλλά περισσότερο σε ένα διανοητικό επίπεδο. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Δυνατοί έρωτες

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν αποκλείεται να συμβαίνουν πολύ σιγά, πολύ μεγάλες αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία οι οποίες όμως σας πιέζουν πολύ. Και αυτήν την πίεση ίσως την βγάλετε στο σπίτι και την σχέση σας. Δεν θα έπρεπε όμως. Γιατί αυτές τις ημέρες μπορείτε να καταφέρετε πολλά με τον αγαπημένο σας. O ερωτισμός θα είναι έντονος και το πάθος θα φουντώσει. Η μεγάλη τόνωση του πάθους μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την θλίψη και τον πόνο σας, από μία δύσκολη και βαριά για την ψυχολογία σας περίοδο. Για κάποιους αυτές οι μέρες μπορεί να φέρουν την απόφαση για ένα γάμο καθώς και εξελίξεις στα οικονομικά του συντρόφου. Ελεύθεροι, η επιθυμία σας για μία ερωτική σχέση θα αυξηθεί κατακόρυφα και μπορεί να διεκδικήσετε ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές το αντικείμενο του πόθου σας. Η πιθανότητα να μπείτε τώρα σε μία νέα σχέση είναι τεράστια, πόσο μάλλον με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι, προσοχή στα υπερβολικά και αλόγιστα έξοδα αλλά και στα ερωτικά ξενοικοιτάγματα.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα το στοιχείο του ξαφνικού θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Ένας αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στην ζωή σας και μπορεί να έχετε ξαφνικές και διαφορετικές ιδέες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας και φυσικά με τον αγαπημένο σας. Σίγουρα θα βρεθείτε ή θα μιλήσετε με τα αδέρφια σας, στενούς φίλους και συγγενείς και σίγουρα θα κάνετε κάτι το διαφορετικό με τον σύντροφό σας. Είστε πιο αυθόρμητοι και δεν αποκλείεται να οργανώσετε μία γιορτή στο σπίτι μαζί με φίλους. Η καλή σας διάθεση στο τέλος της εβδομάδας θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πιο ξέγνοιαστη ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις αφού νιώθετε ότι όλα είναι ρευστά στην ζωή σας. Το θετικό σε αυτήν την φάση είναι ότι δεν αποκλείεται τίποτα. Έτσι θα κάνετε γνωριμίες, ίσως αναπάντεχες κυρίως μέσω φίλων και αδελφών. Στο τέλος της εβδομάδας το φλερτ θα γίνει πιο έντονο, θα είστε πιο ανέμελοι και θα περάσετε όμορφα.

 Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες των άλλων και πιο τρυφεροί από ότι συνήθως. θα αφεθείτε στην γλυκιά επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και μπορεί να σχεδιάσετε και ένα ρομαντικό ταξίδι, ιδανικά κοντά σε υγρό στοιχείο. Θα νιώσετε μεγαλύτερη πνευματική σύνδεση με όσους είναι για εσάς σημαντικοί. Φαίνεται ότι περισσότερο από τον έρωτα, αυτές τις ημέρες σας ενδιαφέρει η ανάμειξή σας σε μία ομάδα ανθρώπων, η οποία σαν αντικείμενο έχει την προσφορά βοήθειας στους αδύναμους. Η διαίσθησή σας είναι τρομερά δυνατή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Για αυτό αν νιώθετε ότι δεν εκφράζετε σωστά τις ιδέες σας στον αγαπημένο σας, αφήστε να μιλήσει η ψυχή σας. Ελεύθεροι, ακόμα κι αν η δουλειά σας δημιουργεί ένταση και πίεση, μπορείτε να στηριχθείτε στην επαφή των φίλων για να νιώσετε γαλήνη και ηρεμία. Μάλιστα ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να έρθει για εσάς μέσω φίλων. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να κάνετε μία ρομαντική γνωριμία που θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Πιστέψτε στις δυνάμεις σας

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν θέματα εξωτερικού, εκπαίδευσης αλλά και νομικά ζητήματα. Με κάποιο τρόπο τα παραπάνω συνδέονται και με τα παιδιά σας αλλά και με την ερωτική σας ζωή. Σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα, είναι πιθανό να κινείστε στο παρασκήνιο ή να μην γνωρίζετε όλες τις πληροφορίες. Δεν αποκλείεται κάποιοι να κάνετε κρυφές ερωτικές κινήσεις με κάποιο άτομο από μακριά. Ενώ υπάρχουν οι συνθήκες για να μπορούσα να πω ότι για κάποιους ανοίγονται νέοι ορίζοντες, φαίνεται ότι προς το κλείσιμο της εβδομάδας τα γεγονότα στο σπίτι και την οικογένεια θα δημιουργήσουν δύσκολες συνθήκες για εσάς. Δύσκολα ζητήματα θα ζητήσουν αντιμετώπιση, αλλά θα πρυτανεύσουν οι παρεξηγήσεις, η ασυνεννοησία και η συναισθηματική απομόνωση. Ελεύθεροι, έρωτες που ήδη υπάρχουν μπορεί να κινούνται στο παρασκήνιο. Νέοι έρωτες μπορεί να γεννηθούν με έντονο πάθος με άτομα από μακριά. Οι καταστάσεις όμως μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν, ενώ και η δική σας στάση ίσως είναι περίεργη και απόμακρη.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν  την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή. Σας απασχολούν έντονα θέματα εξωτερικού τα οποία μπορεί να σχετίζονται και με τα παιδιά σας. Συγκεκριμένα αν έχετε μεγάλα παιδιά σε ηλικία, αυτά μπορεί να σας γνωστοποιήσουν την ανάγκη τους να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή ακόμα και να σας ενημερώσουν για έναν πιθανό έρωτα που έχουν με κάποιον ο οποίος ζει μακριά. Τώρα για πολλούς θα υπάρχει μια τόνωση στην επικοινωνία με φίλους και συγγενείς αλλά και κάποια πολύ ευχάριστη εξέλιξη η οποία αφορά και τα οικονομικά σας. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να φλερτάρετε, να είστε πιο γενναιόδωροι στα συναισθήματά σας και πιο κοινωνικοί. Το δυνατό σημείο όμως για εσάς, είναι κάποιες καλές εξελίξεις οι οποίες μπορεί να έρθουν στον επαγγελματικό σας τομέα ή μέσα σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείστε. Δεν αποκλείεται επίσης συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα να αποδώσουν οικονομικούς καρπούς.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είστε αρκετά αποφασιστικοί στα θέματα που αφορούν τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις. τις συνεργασίες σας και βέβαια τη σχέση με τον σύντροφό σας. Εάν είχατε προβλήματα. τώρα είστε αποφασισμένοι να απαιτήσετε τον σεβασμό των άλλων απέναντι στο πρόσωπό σας. Έχετε μεγαλύτερη πίστη στις δυνάμεις σας και θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα υπέρ σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια κοντινή ή μακρινή απόδραση με τον αγαπημένο σας, σε πείσμα και κόντρα μερικών ατόμων τα οποία φαίνονται ότι εξακολουθούν να υποκινούν παρασκήνιο εις βάρος σας. Θέματα που είχατε σχετικά με διαμάχες για το σπίτι και την οικογένεια, τώρα μπορούν να λυθούν, ιδίως εάν κάποια από αυτά έχουν ακολουθήσει τη νομική οδό. Ελεύθεροι, μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δύσκολες παρελθοντικές περιόδους αλλά σιγά σιγά το κλίμα για σας έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Αυτές τις ημέρες, παρόλο που ο έρωτας δεν υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις, δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ ευχάριστη γνωριμία με κάποιο πρόσωπο ίσως και από μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Ρομαντισμός και πάθος

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα δώσετε έμφαση στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις και σίγουρα στην ερωτική σας σχέση, περισσότερο αν είστε παντρεμένοι. Θα προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με τον αγαπημένο σας, ιδίως αν προηγουμένως μπορεί να είχατε απομακρυνθεί. Θα αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη σοβαρότητα τα ζητήματα που αφορούν τον γάμο σας, την οικογένειά σας και τα κοινά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται κάποιοι να αναζητήσετε συμβουλές για την ερωτική σας σχέση ίσως απευθυνόμενοι σε έναν οικογενειακό σύμβουλο ή σε δικά σας πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεστε πολύ. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και θα αναζητήσετε την ασφάλεια μέσω μιας νέας γνωριμίας. Αυτή είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει μέσω κοινωνικών συναναστροφών ή μέσω ενός πολύ οικείου σας γυναικείου προσώπου. Δεν ψάχνετε όμως κάτι εφήμερο και περιστασιακό. Για αυτό θα δώσετε ευκαιρίες μόνο σε σοβαρά άτομα, τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν την συναισθηματική σταθερότητα.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες και θα είστε περισσότερο συντονισμένοι με τις ανάγκες σας. Αυτό για εσάς θα είναι απελευθερωτικό και θα εκπλήξει πολύ ευχάριστα και τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί να έχετε ξαφνικές ιδέες για την διαχείριση περιουσιακών ζητημάτων, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οφειλές σας έναντι τρίτων. Επίσης φαίνεται ότι θα σας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά του συντρόφου σας. Αν έχετε πρωτότυπες ιδέες για να ανάψετε το πάθος με τον αγαπημένο σας, μπορείτε να τις επικοινωνήσετε σε εκείνον. Τέλος, θα είστε πολύ κοινωνικοί και μπορείτε να βγείτε με φίλους, να κάνετε σύντομα ταξίδια ή ακόμη και να ξεκινήσετε μια πρωτότυπη δραστηριότητα ελεύθερου χρόνου. Ελεύθεροι, παρόλο που η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική, δεν αποκλείεται να σας φέρει ξαφνικές γνωριμίες οι οποίες θα έχουν πολύ έντονο το ερωτικό στοιχείο. Η εξέλιξή τους ίσως είναι αβέβαιη. Πάντως σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε την έντονη κοινωνικοποίηση.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή δεν θα είναι πολλές. Ίσως νιώθετε ακόμα κάποια ανασφάλεια σχετικά με τα οικονομικά σας, αλλά είναι καλό να καταστρώσετε ένα πρακτικό και ρεαλιστικό πλάνο. Όμως δεν χάνετε τον ερωτισμό σας και θα είστε για άλλη μία εβδομάδα ιδιαίτερα ρομαντικοί. Θα αφήσετε την φαντασία να εισχωρήσει στην σχέση και δεν αποκλείεται να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι που θα σας φέρει κοντά. Ελεύθεροι, μπορείτε να ακούσετε την διαίσθησή σας σχετικά με μία νέα ρομαντική γνωριμία που θα προκύψει αυτές τις ημέρες. Το στοιχείο του πάθους θα είναι αρκετά έντονο και θα νιώσετε βαθύ συναισθηματικό δέσιμο. Δεν αποκλείεται το άτομο αυτό να σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τα οικονομικά σας ή εσείς να αναζητάτε εκτός από ερωτικό δέσιμο και οικονομική κάλυψη και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Έντονα ερωτικά πάθη

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει έντονη ερωτική διάθεση αλλά και πάθος στην σχέση σας με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που το μεγάλο πάθος συνεπάγεται. Για κάποιους θα συνεχιστεί το κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας, το οποίο ναι μεν έδωσε δυνατά πάθη αλλά μπορεί να έφερε και πολύ έντονους κραδασμούς στις σχέσεις. Ο δυνατός έρωτας συνεχίζει βέβαια να υπάρχει μέσα όμως από ίσως αντιπαλότητες και κόντρες. Οι υγιείς σχέσεις θα απολαύσουν υπέροχες ερωτικές εξελίξεις που μιλούν ίσως για τις πιο όμορφες ερωτικές στιγμές που μπορεί να ζήσετε. Σχέσεις όμως που υποφέρουν που έχουν μεγάλες και δύσκολες εντάσεις όπου θα υπάρχει έλλειψη της κυριαρχίας στον εαυτό σας, θυμός ακόμα χειριστικές και κτητικές συμπεριφορές, αλλά και νύξεις για διαζύγια εκατέρωθεν. Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες θα σας δώσουν τεράστιες ερωτικές δυνατότητες και θα γεννήσουν μυθιστορηματικά πάθη. Κάποια από αυτά μπορούν να προχωρήσουν πολύ δυνατά ενώ άλλα ίσως υποφέρουν εξαρχής από ζήλιες και παιχνίδια ελέγχου.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέλετε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, ο ερωτικός σας δεσμός αλλά και οι συνεργασίες σας είναι οι τομείς που θα μπούνε στον μεγεθυντικό φακό. Είστε πολύ δυναμικοί σε όλα τα παραπάνω. Αν συναντάται αντιστάσεις λόγω απρόσμενων γεγονότων, θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα και να μην μάχεστε άσκοπα κολυμπώντας αντίθετα. Εξελίξεις για τις συνεργασίες σας από το εξωτερικό θα ανακουφίσουν την ψυχή σας. Ωστόσο μπορεί να προκαλέσουν ένταση στην οικογένεια, καθώς μπορεί να απαιτούν την μετακίνησή σας. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες αυτές τις μέρες οι οποίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν από τον τομέα των συνεργασιών σας. Είστε μαχητικοί, έχετε τεράστια αποθέματα ενέργειας και σίγουρα είστε ελκυστικοί. Όμως αυτή την περίοδο δεν σας ενδιαφέρουν οι σοβαρές μακροχρόνιες σχέσεις ψάχνετε περισσότερο για την ένταση το πάθος και τον ερωτισμό της στιγμής.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σημαίνει για σας το τέλος μιας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρχαν έντονες διαμάχες με τον αγαπημένο σας σύντροφο. Η σχέση πρέπει να έχει υποφέρει, όπως επίσης βέβαια και οι συνεργασίες. Συγκεκριμένα όμως στην ερωτική ζωή, ιδίως αν νιώθετε ότι ήσασταν σε μια ερωτική εμπόλεμη κατάσταση, τώρα μπορείτε μέσω ουσιαστικής επικοινωνίας να καταφέρετε να έρθετε σε κάποια συμφωνία και γιατί όχι να πλησιάσετε και πιο πολύ ο ένας τον άλλον. Για μερικούς όμως από όσους είστε παντρεμένοι, η περίοδος αυτή μπορεί να σημαίνει την έναρξη μιας διαδικασίας διαζυγίου, ενώ όσοι βρίσκεστε σε αυτήν την φάση σίγουρα θα ασχοληθείτε πολύ αυτές τις ημέρες με τις εξελίξεις. Ελεύθεροι, έχετε πάρα πολύ μεγάλη ένταση στην ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα θα κάνετε γνωριμίες, σίγουρα θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και επικοινωνιακοί, αλλά δεν θα σκεφτείτε την σταθερότητα σχεδόν καθόλου. Μπορείτε όμως να φλερτάρετε και να μετρήσετε τις πολλές ερωτικές σας κατακτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Ερωτικές αντιθέσεις

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να βιώσετε μία όχι εύκολη κατάσταση στις στενές σας διαπροσωπικές σχέσεις, τις συνεργασίες και βέβαια στην ερωτική σας σχέση. Έχετε άγχος και εσωτερικές φοβίες, ενώ η επικοινωνία μπορεί να υποφέρει από παρεξηγήσεις και αδυναμία συνεννόησης. Οι σκέψεις σας, οι ιδέες σας αλλά και η γνώμη σας, μπορεί να έρθουν σε πλήρη αντίθεση με εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιοι μπορεί να υποψιάζεστε ότι ο σύντροφος κάτι σας κρύβει. Αυτό μπορεί να έχει δόση αλήθειας ή να είναι εξ ολοκλήρου προϊόν δικών σας φόβων. Γεγονός μένει ότι η σχέση σας, κυρίως για όσους είστε παντρεμένοι, θα περάσει μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι η καλύτερη για τα ζητήματα της καρδιάς. Έχετε άγχος για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Το γεγονός ότι είστε μόνοι μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη ανασφάλεια από όση θα έπρεπε. Προσέξτε να μην ξεκινήσετε κάποια γνωριμία απλά για να μπορείτε να πείτε ότι είστε μαζί με κάποιον.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι έντονοι. Μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις από ότι συνήθως. Αν έχετε παιδιά, τότε σίγουρα θα αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας σε εκείνα και θα ασχοληθείτε με μεγάλη υπευθυνότητα μαζί τους. Παρόλο το φορτωμένο πρόγραμμα, μπορείτε να έχετε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ίσως να καταφέρετε να κάνετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες, σας απασχολεί πολύ έντονα η εργασία σας και φαίνεται ότι θέλετε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες στη δουλειά σας αλλά και στην καθημερινή σας ζωή. Ο έρωτας δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτή την περίοδο. Ωστόσο, κάποιες γνωριμίες θα μπορούσαν να προκύψουν με συναδέλφους σας ή υφισταμένους σας ή με πρόσωπα τα οποία σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Δεσμευμένου και ελεύθεροι, η περίοδος είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με την διατροφή σας, το σώμα σας, αλλά να κάνετε κι ένα τσεκάπ εξετάσεων ρουτίνας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να είναι αρκετά ήσυχη για τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε  κάποιες καταστάσεις στην σχέση σας με αρκετή σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ίσως όχι καθοδηγούμενοι από τρελό έρωτα, αλλά από την αντίληψη της ανάγκης του να προχωρήσετε πιο σοβαρά εφόσον είστε για πολλά χρόνια μαζί. Σε πιο απλά γεγονότα σίγουρα θα είστε κοινωνικοί και σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες να βρεθείτε μαζί με τον αγαπημένο σας και καλούς φίλους και να περάσετε όμορφα. Ελεύθεροι, είστε πολύ απασχολημένοι με θέματα καθημερινότητας και εργασίας και ίσως να μην έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να κυνηγήσετε τον έρωτα αυτές τις ημέρες. Ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνετε μία όμορφη γνωριμία μέσω του φιλικού σας κύκλου.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Ερωτική χαρά

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η διάθεσή σας είναι το λιγότερο άκρως ερωτική. Μπορεί να έχετε νιώσει τελευταία ότι είχατε λιγάκι βαλτώσει και θα βρείτε τρόπους να τονώσετε το πάθος με τον αγαπημένο σας. Από την άλλη η έντονη ανάγκη σας για ελευθερία, μπορεί να κάνει τον σύντροφό σας να αναπροσαρμόσει την στάση του απέναντί σας.  Ίσως λοιπόν σας δώσει περισσότερο προσωπικό χρόνο. Δεν αποκλείεται επίσης να εμπλακείτε στα οικονομικά του με σκοπό όμως να τον βοηθήσετε και όχι να τον ελέγξετε. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να μάθετε ότι θα γίνετε γονείς και να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα οικονομικά σας. Γενικά όμως πρόκειται για μία άκρως ερωτική εβδομάδα. Ελεύθεροι, θα είναι δύσκολο να μην κάνετε νέες γνωριμίες αυτές τις ημέρες. Θα θελήσετε όμως να βάλετε στην ζωή σας πρόσωπα που σέβονται τον προσωπικό σας χρόνο και χώρο. Γνωριμίες λοιπόν θα προκύψουν και θα ξεκινήσει έτσι ένα υπέροχο ερωτικό ταξίδι για εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει με πολύ καλή διάθεση. Νιώθετε καλά με την πορεία της σχέσης σας αλλά και της κοινωνικής σας ζωής. Υπάρχει συνεννόηση με εσάς και τον σύντροφο για τα θέματα της απαιτητικής καθημερινότητας. Ταυτόχρονα όμως θα βρείτε χρόνο και για τους δυο σας και κάποια θετική εξέλιξη ανάμεσά σας θα λύσει θέματα που ίσως σας είχαν πονέσει. Αυτό θα φέρει τόνωση στην ερωτική σας ζωή, η οποία θα κορυφωθεί προς το τέλος της εβδομάδας. Εκεί μπορείτε πραγματικά να περάσετε πολύ όμορφα και ερωτικά. Για όσους έχετε παιδιά, τότε θα περάσετε πολύ ευχάριστα και μαζί τους. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες και κυρίως κοντά στο κλείσιμο της εβδομάδας θα πρέπει να περιμένετε μία όμορφη γνωριμία μάλλον μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Αυτή φαίνεται ότι θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας κάτι που μπορεί να σας έχει πονέσει ερωτικά. Αφεθείτε λοιπόν σε ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ήρεμη αλλά και όμορφη για την ερωτική σας ζωή. Τώρα θα θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο με τον σύντροφό σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Παρόλο που η καθημερινότητα θα είναι απαιτητική με την δουλειά και την εργασία, θα βρείτε ώρες για να αφιερώσετε σε όσα σας ευχαριστούν. Αν έχετε παιδιά, πρέπει να περιμένετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Κάποιοι επίσης αποφασίζετε τώρα να κάνετε ένα παιδί και μπορεί να κάνετε κάποια αναπάντεχα έξοδα για αυτό. Θα πρέπει λοιπόν σίγουρα να διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρέη σας. Ελεύθεροι, ανεξάρτητα από όλα σας απασχολούν αυτές τις ημέρες, συγκεκριμένα στο ερωτικό κομμάτι, μπορείτε ναι να περιμένετε εύνοια. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μπορεί να κάνετε μία όμορφη γνωριμία. Τώρα όμως έχετε μία περισσότερο ανεξάρτητη διάθεση. Δεν θα προχωρήσετε εύκολα σε μία σχέση, παρά μόνο εάν το άτομο αυτό διεγείρει έντονα την σκέψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Ερωτικό πάθος και ρομαντισμός

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα και για άλλη μία εβδομάδα, η προσοχή σας στρέφεται σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Υπάρχουν αναμφισβήτητα γεγονότα σε αυτούς τους τομείς τα οποία σας δείχνουν τον δρόμο προς μεγάλες μεταμορφώσεις. Αν δεν είστε παντρεμένοι, μπορεί μέσα στην δίνη του μεγάλου έρωτα να το αποφασίσετε. Για κάποιους όμως η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει και ξαφνικές συναισθηματικές εντάσεις. Σκέφτεστε το πως θέλετε πια να είστε. Το με ποιον αλλά και το πού θέλετε να ζείτε. Γεγονός όμως μένει ότι η παρουσία του έρωτα θα είναι έκδηλη. Αν έχετε μία καλή σχέση, προσέξτε να μην την θέσετε σε κίνδυνο για χάρη ενός μυστικού έρωτα. Ελεύθεροι, η περίοδος στην ερωτική σας ζωή είναι πολύ σημαντική. Μία πολύ δυνατή ερωτική γνωριμία θα έρθει στην ζωή σας και θα σας συγκλονίσει. Κάποιοι θα νιώσετε ότι είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε τα πάντα για αυτό το πάθος. Απολαύστε το, κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν πρέπει να επισπεύσετε γεγονότα υποκινούμενοι από την υπεραισιοδοξία σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για την σχέση σας ίσως με νέες ιδέες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε με την οικογένειά σας, ίσως πιο κοντά στους γονείς ή τα πεθερικά σας. Αποφάσεις τέτοιου είδους μπορεί να πυροδοτηθούν και λόγω εργασίας. Το ενδιαφέρον σας είναι συγκεντρωμένο στην οικογένεια και τα παιδιά σας. Για κάποιους όμως οι ίσως πολλές καθημερινές ανάγκες τους, σας κάνουν να νιώσετε κάποιον εκνευρισμό. Ωστόσο, αυτός θα είναι παροδικός. Στο τέλος της εβδομάδας θα είστε πιο κοινωνικοί, θα κανονίσετε συναντήσεις με φίλους, ενώ και το ερωτικό κλίμα με τον σύντροφό σας θα είναι καλύτερο. Ελεύθεροι, εσάς σας περιμένουν ξαφνικές ή ίσως και περίεργες ερωτικές εξελίξεις.  Σαν να πάει να ξεκινήσει κάτι αλλά τα δεδομένα συνέχεια να αλλάζουν. Το κλείσιμο της εβδομάδας είναι σαφώς καλύτερο από το ξεκίνημα και μπορείτε να περιμένετε ερωτικές γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο ρομαντισμός εξακολουθεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας σας οδηγούν ο έρωτας και η τρυφερότητα απέναντι στον σύντροφό σας. Μπορεί να αρχίσουν να σας ενδιαφέρουν από κοινού κάποιες νέες ασχολίες και να αποκτήσετε ένα νέο κοινό χόμπι. Δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιες φιλοσοφικές ή θεολογικές ανησυχίες ή να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σας για τέτοιου είδους θέματα. Αν έχετε παιδιά θα είστε ιδιαίτερα τρυφεροί απέναντι στις ανάγκες τους, ενώ κάποιοι θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να γίνετε γονείς. Οι ημέρες είναι ιδανικές επίσης για να κάνετε μία εκδρομή. Ελεύθεροι, ασχοληθείτε με όσα γαληνεύουν την ψυχή σας και αφήστε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει στις ερωτικές σας κινήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Οικογένεια και σπίτι

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα από την μία, μπορείτε να πείτε αλήθειες που θα βοηθήσουν την ερωτική σας σχέση. Από την άλλη, οι σκέψεις σας είναι μπερδεμένες σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι και τον γάμο σας. Μπορεί να είστε υπεραναλυτικοί και υπερευαίσθητοι και να φέρνετε στο μυαλό σας παρελθοντικά προβλήματα. Θα υπάρξει συναισθηματική ψυχρότητα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, καθώς μπορεί να έχετε διαφορετικές προοπτικές για την πορεία της σχέση σας. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να κάνετε επιπλέον έξοδα λόγω θεμάτων που θα προκύψουν στο σπίτι ή γενικά να αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες. Για κάποιους οι οποίοι βρίσκεστε σε διάσταση, είναι πιθανόν αυτές τις ημέρες να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το ποιος θα κρατήσει το σπίτι. Ελεύθεροι, δυσκολίες στο σπίτι, ανάγκες των γονιών σας, καθώς και παρελθοντικές μνήμες, θα εισχωρήσουν στην ζωή σας και δεν θα σας αφήσουν περιθώριο για να ποντάρετε στην αγάπη. Ωστόσο, κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει στην εργασία ή στο στενό καθημερινό σας περιβάλλον.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ επικοινωνιακοί και μπορείτε να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για όσα σας απασχολούν. Το σπίτι, η οικογένειά αλλά και τα παιδιά σας, θα απορροφήσουν αρκετό από τον χρόνο και την σκέψη σας. Προς το κλείσιμο όμως της εβδομάδας θα αφεθείτε στην χαλάρωση και θα θελήσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Αν μετριάσετε την υπερηφάνεια σας και την τάση σας να επιβάλλετε την γνώμη σας, τότε μπορείτε να έρθετε πραγματικά και εκτός από το να διασκεδάσετε να θεραπεύσετε κάτι που ήταν μέχρι τώρα μία ανοιχτή πληγή στην αγάπη σας. Αν έχετε παιδιά η ενασχόλησή σας μαζί τους θα είναι πραγματικά καταπραϋντική για την ψυχή σας. Ελεύθεροι μετά από μία απαιτητική εβδομάδα στο κλείσιμό της, μπορείτε να αφεθείτε στο φλερτ και την διασκέδαση. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω ατόμων του στενού σας κύκλου, είτε είναι τα αδέρφια σας, είτε φίλοι, είτε ακόμα και γείτονες. 

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε πολύ επικοινωνιακοί. Το σημαντικότερο είναι ότι η καθαρή σας σκέψη θα σας δώσει ευκαιρίες ή εσείς θα τις δημιουργήσετε, για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας θέματα που απασχολούν και τους δυό σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να κάνετε αρκετές μετακινήσεις και ευχάριστες εκδρομές οι δυό σας ίσως για να συναντήσετε αδέρφια και φίλους. Νέα σχετικά με θετικές εξελίξεις για τα κληρονομικά σας ή τις οφειλές σας προς και από τρίτους αλλά και για τα οικονομικά του συντρόφου μπορούν επίσης να τονώσουν την διάθεσή σας. Παρόλες τις καλές εξελίξεις, εξακολουθεί να υπάρχει ένα άγχος ή μία ανασφάλεια μέσας σας σχετική με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τον τόπο παραμονής σας. Ελεύθεροι, θα έχετε πολλές επαφές με πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες. Το τηλέφωνό σας δεν θα σταματήσει να χτυπά. Πολλές συζητήσεις και πολλές συναντήσεις και μάλλον κάπου εκεί μπορεί να κάνετε και μία όμορφη γνωριμία. Αυτή μπορεί επίσης να προκύψει μέσω του διαδικτύου ή και μέσω της εργασίας σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Ρομαντικοί ξαφνικοί έρωτες

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σχέση σας θα σας προσφέρει σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Δέχεστε τα δώρα της σιγουριάς που σας δίνει ο αγαπημένος σας και μοιράζεστε μαζί τα πάντα. Είστε ώριμοι συναισθηματικά και θα κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια. Για κάποιους αυτές οι ημέρες θα σηματοδοτήσουν την επίσημη εκκίνηση της κοινής ζωής με το ταίρι τους. Τα σχέδια του κοινού σας μέλλοντος μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και την απόκτηση ενός παιδιού. Σε πιο πρακτικά ζητήματα, η ερωτική σας σχέση μπορεί να σας βοηθήσει και στα οικονομικά σας ίσως μέσω γνωριμιών, ενώ θα κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Ελεύθεροι, η ερωτική εύνοια για εσάς συνεχίζεται. Αν πρόσφατα μπήκατε σε μία νέα σχέση, με χαρά θα δείτε ότι αυτή εξελίσσεται με σταθερότητα και κοινά όνειρα. Κάποιοι μπορεί να παρουσιάσετε το νέο σας ταίρι στον περίγυρό σας. Νέοι έρωτες όμως θα συνεχίσουν να γεννιούνται για εσάς, με ωραίες προοπτικές, με άτομα με καλή κοινωνική θέση αλλά και καλή οικονομική κατάσταση.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ένας άνεμος ανανέωσης θα φυσήξει στην ερωτική σας ζωή και θα σας παρασύρει σε ευχάριστα μονοπάτια. Θέλετε να πολεμήσετε την στασιμότητα και την ρουτίνα σαν να ήταν μια βαριά αρρώστια. Θα παρασύρετε τον αγαπημένο σας σε στιγμές διαφορετικές και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Θα βγάλετε από μέσα σας τον καλύτερο εαυτό σας. Κάποιοι μπορεί να κανονίσετε ξαφνικά ένα ταξίδι για δυο, ενώ άλλοι δεν αποκλείεται να μάθετε ότι περιμένετε ένα παιδί, νέο αναπάντεχα ευχάριστο, ιδίως εάν δεν προγραμματίζατε τον ερχομό του. Αυτές τις ημέρες, μην διστάσετε να τολμήσετε να εισάγετε στην σχέση σας το στοιχείο του αυθορμητισμού και της διασκέδασης. Ελεύθεροι, θέλετε να τολμήσετε στον έρωτα χωρίς να σκέφτεστε πάντα με σοβαρότητα. Θα αφεθείτε να σας παρασύρει η διάθεσή σας για να νιώσετε ανέμελοι και να πετάξετε μακριά όλα όσα γερνάνε την ψυχή σας. Ξαφνικοί έρωτες θα έρθουν στον δρόμο σας και θα σας κάνουν να θελήσετε να πάρετε το ρίσκο να τους γευτείτε.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για να αδράξετε ευκαιρίες που αφορούν την βελτίωση των οικονομικών σας μέσω της εργασίας σας . Ο σύντροφός σας αλλά και τα παιδιά σας θα επηρεάσουν τις κινήσεις επί των οικονομικών σας έμμεσα ή άμεσα, αφού θέλετε τα καλύτερα για εκείνους. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για τις ανάγκες τους. Καθόλου αυτό δεν θα σας πειράξει, αφού αυτές τις ημέρες θα βρίσκεστε σε πλήρη αρμονία με τον αγαπημένο σας. Με ρομαντική διάθεση και δυνατά όνειρα θα κυλήσουν οι μέρες, οι οποίες είναι ερωτικές και τρυφερές για τους δυο σας. Μπορείτε επίσης μέσω αληθινής συγχώρεσης να ξεπεράσετε οριστικά κάποιο πρόβλημα που ίσως είχατε μεταξύ σας. Ελεύθεροι και για εσάς οι ημέρες θα δώσουν ιδέες για την διαχείριση των οικονομικών σας και μάλιστα μπορεί να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα από ένα χόμπι σας. Ένας έρωτας μπορεί να ανθίσει με κάποιον που γνωρίζετε μέσω δικών σας ανθρώπων, αδερφών ή φίλων. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να ασχολείται με τον τομέα των οικονομικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Έρωτας, αγάπη και πάθος

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την μεγάλη σας ανάγκη να οδηγήσετε τις καταστάσεις στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, στις συνεργασίες και βέβαια στην ερωτική σας σχέση. Αν κινηθείτε σωστά, τότε μπορείτε να δείτε την δύναμη της αγάπης και του έρωτα να κυριεύει την ψυχή σας και να κάνετε υπέροχα ανοίγματα στον ερωτικό σας δεσμό, στο σπίτι και στην οικογένεια. Το μεγάλο πάθος θα σας δώσει μεγάλη ώθηση αλλά δεν πρέπει να αφήσετε την ζήλια, τα παιχνίδια κυριαρχίας, αλλά και πιθανές ερωτικές ατασθαλίες να πάρουν τον έλεγχο. Αρκεί μία στραβοτιμονιά για να ρισκάρετε να βγάλετε από την ζωή σας κάτι που αξίζει πολύ. Ελεύθεροι, οι ημέρες μιλούν ξεκάθαρα για δυνατούς έρωτες και πάθη που θα γεννηθούν. Θα είστε ευθείς στην διεκδίκηση του ερωτικού σας στόχου και θα τον κατακτήσετε. Οι ημέρες ευνοούν λοιπόν τις νέες σχέσεις και τα δυνατά πάθη, αλλά θα σας κάνουν και υπεραισιόδοξους. Πρέπει επομένως να προσέξετε τα κριτήρια επιλογής σας αλλά και τις υπερβολές κάθε είδους. Προχωρήστε στον νέο έρωτα που θα γεννηθεί με περισσότερη σύνεση.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις και διασπαστικές τάσεις στην σχέση σας για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις. Προσέξτε τις υπερβολικές αντιδράσεις και τα ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα. Δεν αποκλείεται να μεγαλοποιείτε εσείς οι ίδιοι το πρόβλημα και να μην έχετε την αίσθηση του μέτρου με αποτέλεσμα να χάσετε τον έλεγχο. Ευτυχώς η αγάπη δεν θα κινδυνέψει γιατί θα επικρατήσει ο έρωτας και η ανάγκη για αρμονία. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε μήπως εξαιτίας της εσωτερικής σας έντασης, χάσετε την δυνατότητα να κάνετε μία γνωριμία με κάποιον από τον στενό σας περίγυρο. Φαίνεται ότι γεγονότα σχετικά με το σπίτι ή τους γονείς σας θα ταράξουν την διάθεσή σας και κάποιοι μπορεί να χάσετε την υπομονή σας. Ηρεμήστε, δείτε την αληθινή διάσταση των γεγονότων και αφήστε τα αδέρφια σας ή τους φίλους σας να σας φέρουν σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα ηρεμήσει την καρδιά σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η σχέση σας θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. Ένα κύμα θετικής ενέργειας θα κυλήσει μέσα σας και θα σας κάνει περισσότερο καλόβουλους και συνεργάσιμους με τον αγαπημένο σας. Η καλή σας διάθεση, θα σας κάνει να αφιερώσετε χρόνο σε ασχολίες που ευχαριστούν και τους δυό σας και θα κάνετε νέα σχέδια για τον δεσμό σας. Μπορείτε να μιλήσετε για το μέλλον σας, να κάνετε μία εκδρομή ή ακόμη να βγείτε οι δυο σας ή μαζί με φίλους. Αν έχετε παιδιά, τότε και από αυτά θα πρέπει να περιμένετε στιγμές μεγάλης χαράς και ικανοποίησης. Ελεύθεροι οι ημέρες σας βρίσκουν να απολαμβάνετε καλή διάθεση και περισσότερη ψυχική ισορροπία. Είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και αποδέχεστε τον εαυτό σας χωρίς να είστε αυστηροί μαζί του. Φίλοι θα σας παρασύρουν σε ευχάριστες συγκεντρώσεις και εξόδους και κάπου εκεί έξω δεν αποκλείεται να κάνετε μία νέα γνωριμία. Αφεθείτε λοιπόν στην καλή διάθεση και ανοίξτε την καρδιά σας στο φλερτ και στο παιχνίδι της αγάπης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Ένταση, παρασκήνιο και έντονη διαίσθηση

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας θέλει συγκεντρωμένους να ασχολείστε με σημαντικά για την ζωή σας σχέδια. Οι ιδέες σας είναι πολλές για να βελτιώσετε την ζωή σας, την σχέση σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα στις συνεργασίες σας. Θέλετε επίσης να  κάνετε κάποιες κινήσεις σε σχέση με το σπίτι σας, οι οποίες μπορεί να αφορούν από μία μικρή ανανέωση της διακόσμησης έως και μία μετακόμιση. Τα βάρη της οικογένειας και του σπιτιού όμως δεν είναι λίγα. Θα είναι δύσκολο να αποφευχθεί μία δυσκολία στο να έρθετε σε συνεννόηση με τον σύντροφο. Υπάρχει γενικότερα μία ένταση στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις και μία αδυναμία να κατανοήσει ο ένας τον άλλον. Κάποια σχέδια μπορεί να ματαιωθούν ή να ακυρωθούν. Κάποιοι θα νιώσετε απομακρυσμένοι συναισθηματικά από το ταίρι σας. Δεν αποκλείεται για κάποιους να υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο και μυστικά είτε από την πλευρά σας, είτε από την πλευρά του συντρόφου. Ελεύθεροι, η περίοδος γενικά είναι καλή για να βάλετε σε τάξη τις ιδέες σας και να οργανωθείτε για νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και δουλειά. Προς το τέλος της εβδομάδας η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη ενώ θα είστε ευερέθιστοι. Προσέξτε σχέσεις που μπορεί να ενέχουν το στοιχείο του κρυφού.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέλετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Είναι σημαντικό να αφήσετε πίσω σας τις αμφιβολίες και τις αβεβαιότητες σχετικά με την ζωή σας και με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Είναι βασικό να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για την σχέση σας ή για όσα σας προβληματίζουν και να μην τα κρατάτε μέσας σας. Για όσους βρίσκεστε σε ερωτικό δίλημμα η κατάσταση αυτή θα βαρύνει πολύ την ψυχή σας. Το τέλος της εβδομάδας θα σας προσφέρει δυνατότητες να περάσετε όμορφα με τον σύντροφο και δικούς σας ανθρώπους, αδέρφια, φίλους και παιδιά. Ελεύθεροι, για εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες μέσω του στενού σας κύκλου ή κατά την διάρκεια μετακινήσεων. Μπορεί επίσης να κάνετε γνωριμίες από το διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε πρώτα όμως ότι το πρόσωπο είναι ελεύθερο. Μπορεί επίσης να έχετε ξαφνικές συναντήσεις ή επικοινωνίες από το ερωτικό παρελθόν, αλλά πάλι υπάρχει το στοιχείο του κρυφού. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η διαίσθησή σας και η φαντασία σας θα είναι οξυμένες. Με τον αγαπημένο σας μπορείτε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, ενώ αν είστε γενικά δημιουργικοί και έχετε κάποια καλλιτεχνική κλίση, μπορείτε να ασχοληθείτε πολύ εποικοδομητικά με αυτήν. Μπορεί να ξεκινήσετε μαζί με τον σύντροφό σας μία κοινή δραστηριότητα, όπως yoga ή διαλογισμό ή απλά να βάλετε στην ζωή σας την άθληση. Πάντως θέλετε μαζί οι δυό σας να περάσετε ποιοτικό χρόνο και να συνδεθείτε πιο βαθιά. Αν έχετε παιδιά, θα κατανοήσετε τις ανάγκες τους και θα σταθείτε οδηγός τους σε όποια φάση και αν βρίσκονται. Ελεύθεροι, ακούστε το ένστικτό σας και παραδοθείτε στις υψηλές δονήσεις του συναισθήματος και του ρομαντισμού. Μπορείτε να κάνετε μία γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας συγκινήσει. Αυτές τις ημέρες φίλοι επίσης μπορεί να ζητήσουν την βοήθειά σας και να μπορέσετε να απαλύνετε τον πόνο της ψυχής τους.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Καρμικό Ωροσκόπιο 18 – 24 Φεβρουαρίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)