Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/04/2024 – 28/04/2024 – Ερωτική μεταμόρφωση

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/04/2024 – 28/04/2024 – Ερωτική μεταμόρφωση

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/04/2024 – 28/04/2024 – Ερωτική μεταμόρφωση 3

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Φτάσαμε αισίως σχεδόν στο τέλος του Απριλίου, ενός μήνα που μας έδωσε πολλά γεγονότα. Σε κάποιους έφερε φαντάσματα του ερωτικού παρελθόντος, ολοζώντανα μπροστά τους είτε σαν οδυνηρή ανάμνηση, είτε με σάρκα και οστά να ζητούν δεύτερες ευκαιρίες.

 Σε άλλους έφερε έρωτες λυτρωτικούς την στιγμή ακριβώς που είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους. Άλλοι, αναμετρήθηκαν με σκληρές αλήθειες και συνειδητοποιήσεις. Αγάπες δυνάμωσαν, αγάπες κινδύνευσαν, νέα όνειρα γεννήθηκαν ενώ άλλα κατέρρευσαν βίαια και ξαφνικά.

 Αυτήν την εβδομάδα, κάποιοι θα μπορέσουν να πάρουν μια ανάσα και να χαλαρώσουν. Πάμε μαζί να δούμε το πλανητικό σκηνικό των επόμενων ημερών.

Στις 23 Απριλίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει ημι εξάγωνα με τους Ουρανό και Δία, με εκείνη να βρίσκεται στην 21η μοίρα του Κριού και τους δύο θεούς στην 21η και 22η μοίρα του Ταύρου αντίστοιχα. Κάποιοι μπορεί ξαφνικά να βρεθούν στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή και να έχουν μία ευκολία για ερωτικές εξελίξεις. Επηρεάζονται οι Κριοί και Ταύροι του Γ΄δεκαημέρου.

 Στις 24 Απριλίου έχουμε την Πανσέληνο του Απριλίου που σημειώνεται στην 04η μοίρα του Σκορπιού στον άξονα  Ταύρου/Σκορπιού. Το γεμάτο φεγγάρι φέρνει ερωτικό μυστήριο αλλά και έντονα συναισθήματα λόγω της άμεσης συμμετοχής του Πλούτωνα. Οδηγεί σε μεταμορφώσεις και δείχνει ότι πρέπει να γίνουν έντονες αλλαγές. Ορισμένοι δεν θα φοβηθούν να διαλύσουν επιτέλους τοξικές σχέσεις. Αυτή η Πανσέληνος μας δίνει εσωτερική δύναμη για να απαλλαχτούμε από καταστάσεις που δεν μας κάνουν συναισθηματικό καλό.

 Κάποιοι αναγκαστικά θα αναμετρηθούν ξανά με το ερωτικό παρελθόν τους αλλά και με δικά τους βαθιά συναισθηματικά ζητήματα, αφού ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος. Οι γερές σχέσεις θα δούνε υγιείς δυναμικές να αναπτύσσονται και να θα απολαύσουν μεγαλύτερο δέσιμο και αγάπη. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου.

 Στις 27 Απριλίου, η Αφροδίτη από την 27η μοίρα του Κριού, θα συναντήσει με όψη ημιεξαγώνου τον Άρη από την 27η των Ιχθύων. Στις 28 Απριλίου ξανά η Αφροδίτη από την 27η μοίρα του Κριού θα συναντήσει με όψη ημιεξαγώνου των Ποσειδώνα από την 28η μοίρα των Ιχθύων. Και οι δύο όψεις θα φέρουν κάποια ευκολία στον έρωτα και τον ρομαντισμό ενώ μπορούν να δημιουργηθούν ερωτικές σχέσεις για τους Κριούς και Ιχθύες του Γ΄δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτική ηρεμία

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε οικονομικές ανησυχίες και ανασφάλειες. Θα σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε μέσα στην σχέση και ίσως νιώσετε άγχος για τα οικονομικά δρώμενα αλλά και χαμηλή ερωτική αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες σχετικά με τα οικονομικά σας σαν ζευγάρι. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες το πρώτο σας μέλημα είναι τα οικονομικά σας και ο έρωτας περνά σε δεύτερη μοίρα. Για κάποιους μπορεί αυτές οι ημέρες να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ίσως γιατί μετράτε την αξία σας από το εάν έχετε, ή όχι, έναν σύντροφο στο πλευρό σας. 

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παρεξηγήσεις και κακή συνεννόηση στην ερωτική σας σχέση. Κάποιες μετακινήσεις που σχεδιάζατε μαζί με τον αγαπημένο σας ίσως ακυρωθούν, ενώ εξελίξεις σε οικογένεια και σπίτι θα καθυστερήσουν. 

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα, το μυαλό σας μπορεί να περιπλανηθεί σε παλαιότερες στιγμές, όπου ήσασταν πιο ευτυχισμένοι από την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον για τον οποίον παλιά είχατε νιώσει κάτι και αυτή η συνάντηση θα μπορούσε δυνητικά να σας αναστατώσει ή να σας στενοχωρήσει. Γενικά προσέξτε παρεξηγήσεις στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου,  αυτήν την εβδομάδα η διάθεσή σας ανεβαίνει, χαλαρώνετε και γίνεστε πιο παρορμητικοί στην ερωτική σας σχέση. Θα αφεθείτε σε μικρές πολυτέλειες οι οποίες αρέσουν και στους δύο σας ή να του κάνετε ένα ξαφνικό δώρο και αντίστροφα. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό γενικότερα είναι μια εβδομάδα η οποία θα σας φέρει κοντά με τον αγαπημένο σας.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να ξοδέψετε χρήματα για την εμφάνισή σας για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνετε ερωτικές γνωριμίες εντελώς αναπάντεχα, βρισκόμενοι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Σχέσεις που θα γεννηθούν τώρα θα σας χαρίσουν συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Συναισθηματική ένταση 

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα συναισθηματική ένταση θα χαρακτηρίσει στην ερωτική σας σχέση. Ίσως με το σύντροφό σας έχει διαφορετικές προσδοκίες για το μέλλον για την εξέλιξη της σχέσης σας. Θα έρθουν λοιπόν στην επιφάνεια κάποιες διαφορές, που πρέπει να διαχειριστείτε και οι οποίες έχουν περισσότερο σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και τους στενούς συγγενείς.  Η επικοινωνία σας δεν θα είναι αποτελεσματική, ενώ ορισμένοι θα νιώσετε και έντονη ζήλια και κτητικότητα  απέναντι στο σύντροφό σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες η διάθεσή σας δεν θα είναι καλή όσον αφορά τα συναισθηματικά σας. Επομένως, θα σας είναι λιγάκι δύσκολο να εμπλακείτε σε νέες ερωτικές γνωριμίες. Ωστόσο η περίοδος είναι καλή για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και σιγά σιγά να αρχίσετε να δρομολογείτε θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς.

 Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να αρπάξετε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για τη σχέση σας και μπορεί να δρομολογήσουν όμορφες μελλοντικές εξελίξεις. Μπορείτε επίσης με υπομονή και σοβαρότητα να καταστρώσετε οι δυο σας νέα σχέδια. Σε πιο πρακτικά ζητήματα οι ημέρες είναι καλές για να πραγματοποιήσετε όμορφες κοινωνικές εξόδους είτε οι δυο σας, είτε με καλούς φίλους.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνετε σοβαρές γνωριμίες μέσα κυρίως από πρόσωπα του στενού σας κύκλου και περίγυρου ή μέσω φίλων και συνεργατών. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθετε ερωτικά κοντά με άτομα τα οποία είναι μεγαλύτερα από εσάς ηλικιακά ή με πρόσωπα εξαιρετικά ώριμα και σοβαρά.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορεί να κρατάτε κάποια μυστικά μέσα σας τα οποία αφορούν τα συναισθήματά σας. Ίσως λοιπόν έχετε μια εσωτερική ένταση η οποία γρήγορα θα μπορούσε να περάσει αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας στον αγαπημένο σας. Επίσης αν κρατάτε μυστικά αυτές τις ημέρες θα σας βαρύνουν, ιδίως εάν σε αυτά εμπλέκεται ένα κρυφό κομμάτι της ερωτικής σας ζωής.

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή οι οποίες ίσως σας ταράξουν. Πρέπει να προσέχετε εμπλοκή σε μυστικές σχέσεις και δεσμούς, αφού ακόμα και αν νιώθετε έντονο πάθος για κάποιον είναι πιθανό να στενοχωρηθείτε αρκετά. Εναλλακτικά, για κάποιους μπορεί να προκύψουν γνωριμίες μέσω του κοινωνικού κύκλου, που θα πρέπει να κρατήσετε αυστηρά ιδιωτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Διαφορές ανάμεσα στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα νιώσετε αρκετά κουρασμένοι λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας ή εξαιτίας μιας απαιτητικής καθημερινότητας. Οικονομικά προβλήματα σας βαραίνουν και σας απομακρύνουν από τον σύντροφο. Ωστόσο, προς το σαββατοκύριακο, έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας, αλλά και να κάνετε σχέδια για να βρείτε λύσεις σε οικονομικές δυσκολίες.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στην εργασία σας, οι σχέσεις με υφιστάμενους και συναδέλφους, αλλά και μια δύσκολη καθημερινότητα δεν θα σας αφήσουν ελεύθερο χρόνο αλλά ούτε και διάθεση για να προχωρήσετε σε ερωτικές γνωριμίες. Προσέξτε τον εαυτό σας και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει. 

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ίσως παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνετε κινήσεις σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σας, καθώς και νέα σχέδια. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όσα σκέφτεστε και σε όσα λέτε, διότι μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας ή καθυστερήσεις σε όσα προγραμματίζετε.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε κοινωνικοί και ασχολείστε με φίλους και μεγάλες ομάδες. Θα μπορούσατε μέσω φίλων να κάνετε μια ερωτική γνωριμία στην οποία όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο αρχικό της στάδιο λόγω μπερδεμάτων και καθυστερήσεων. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι να δείτε επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σας παρελθόν ή να έρθετε κοντά με έναν φίλο σας.  Δεν θα πρέπει όμως να είστε βιαστικοί στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου,  παρόλο που αυτές τις ημέρες είστε αισιόδοξοι για την σχέση με τον αγαπημένο σας, θα παρουσιαστεί συναισθηματική ένταση λόγω διαφορών σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας ή λόγω θεμάτων ανάμεσά σας που αφορούν την κοινωνική σας εικόνα σαν ζευγάρι. Παρόλα αυτά, η αγάπη υπάρχει ανάμεσά σας και είναι ισχυρή. Επομένως μιλήστε μαζί του, γιατί αυτές τις μέρες στο πρόσωπο του θα βρείτε και τον καλύτερό σας φίλο.

 Ελεύθεροι, τις μέρες αυτές είστε πολύ κοινωνικοί και αισιόδοξοι και μπορείτε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες και να φλερτάρετε. Αυτές θα χαρακτηρίζονται και από πνευματική ταύτιση αλλά και από έντονη σεξουαλική διάθεση. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε την υπερβολική σας αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξη των νέων γνωριμιών, γιατί κάποιοι διατρέχετε τον κίνδυνο να εξαπατηθείτε ή άθελα σας να εξαπατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Επιστροφές από τα παλιά

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, οι σχέση σας με τον αγαπημένο σας θα είναι αρμονική και μπορεί να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Ο έρωτας δεν θα περάσει σε δεύτερο πλάνο, αφού κυρίως στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε δυνατότητες να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, να βγείτε και να κάνετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές. Καλές ημέρες για να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες, ο έρωτας δεν υπόσχεται πολλές εξελίξεις. Ωστόσο η διάθεσή σας είναι καλή με πολλά γεγονότα να συμβαίνουν στον τομέα της καριέρας αλλά και έντονη κοινωνική παρουσία. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε. Θα σκεφτείτε το πώς κινείστε στον έρωτα και το πως να κάνετε αναπροσαρμογές στην στάση που θα κρατάτε από εδώ και στο εξής.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, στο μυαλό σας μπορεί να επανέλθουν κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως πρόκειται για συμβάντα που σας έχουν στενοχωρήσει και που τα κρατάτε ακόμα μέσα σας. Κάποια από αυτά μπορεί να οφείλονται σε παρεξηγήσεις και ματαιώσεις σχεδίων. Ωστόσο καθώς περνούν οι ημέρες θα δείτε ότι η διάθεσή σας ανεβαίνει και σε αυτό θα συμβάλει και ο έρωτας με το ταίρι σας.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, θα σκεφτείτε έντονα ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας ή μία περίοδο όπου ήσασταν καλύτερα στην προσωπική σας ζωή και νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να θελήσετε να προσεγγίσετε κάποιον λοιπόν από το παρελθόν. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιον πρώην. Είναι πιθανό την κίνηση αυτή να την κρατήσετε μυστική από τον περίγυρό σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεστε σε επαφή με παλιά ψυχολογικά τραύματα που αφορούν την οικογένειά σας και το σπίτι σας, καθώς και την κοινωνική σας εικόνα και καριέρα. Μπορεί να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας αγαπά όπως θα θέλατε ή ότι δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να εξελιχθεί η σχέση σας. Ωστόσο στο κλείσιμο της εβδομάδας θα ζήσετε μία αναβίωση του ερωτικού πάθους και μπορείτε να περάσετε όμορφα μαζί του.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα σας βρίσκει με πεσμένη διάθεση. Ίσως έρχεστε από έναν πρόσφατο χωρισμό που σας κόστισε πολύ. Μπορεί επίσης σε μία πρόσφατη γνωριμία να διαπιστώσετε ή να φοβηθείτε ότι το άλλο πρόσωπο δεν έχει βαθιά συναισθήματα για εσάς Νέες ρομαντικές γνωριμίες μπορούν να προκύψουν, αρκεί να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Περίεργη ερωτική εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες διαφορές που ίσως έχετε με τον σύντροφό σας αναφορικά με την μεταξύ σας σχέση. Εντάσεις μπορεί λοιπόν να προκύψουν σχετικές με την οικογένεια και το σπίτι και προστριβές για το ποιος θα έχει τον έλεγχο των καταστάσεων. Με σωστές κινήσεις και ψυχραιμία θα έχετε ευκαιρίες να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον λίγο πριν το κλείσιμο της εβδομάδας.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα σας βρίσκει στο ξεκίνημα της να να νιώθετε εσωτερική ένταση λόγω της κατάστασης της συναισθηματικής σας ζωής. Μπορεί να βγαίνετε από μια δύσκολη σχέση, οι συνέπειες της οποίας ακόμα σας επιβαρύνουν ψυχολογικά. Νέες γνωριμίες στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν ευνοούνται. Αντίθετα, το σαββατοκύριακο οι μέρες είναι καλύτερες για τον έρωτα ο οποίος θα τονώσει την διάθεσή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

  Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον αγαπημένο σας σχετικά με την καριέρα και τις μελλοντικές προσδοκίες και των δύο σας. Φαίνεται ότι σας απασχολεί έντονα η η επαγγελματική σας ανέλιξη καθώς και τα οικονομικά σας. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας, προσέξτε καθυστερήσεις και ματαιώσεις.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, είστε κοινωνικοί και έχετε πολλές ευχάριστες επικοινωνίες οι οποίες αφορούν το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις αλλά και την καριέρα σας. Είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο όμως τώρα βρίσκεται μακριά σας. Σε ταξίδια και επικοινωνίες ερωτικές με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται μακριά σας, προσέξτε παρεξηγήσεις, μπερδεμένα μηνύματα, καθυστερήσεις και ματαιώσεις.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, αναπάντεχα προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην καριέρα σας, τα οποία θα διαταράξουν την γαλήνη στο σπίτι και στην οικογένεια. Σχέσεις θα ταλανιστούν από ερωτική αστάθεια. Η ισορροπία επανέρχεται στο κλείσιμο της εβδομάδας. Τότε θα έρθετε κοντά με τον σύντροφο και μπορείτε να περάσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές ακόμα να κάνετε ένα ταξίδι ή να ασχοληθείτε πολύ εποικοδομητικά και να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας οι γονείς.

 Ελεύθεροι, εάν έχετε πρόσφατα μπει σε μια σχέση, αυτές τις ημέρες θα έχετε όρεξη να εξελίξετε τη μεταξύ σας σχέση και ίσως προχωράτε πολύ γρήγορα. Ωστόσο θα υπάρξουν εντάσεις και ξαφνικά προβλήματα. Ξαφνικές γνωριμίες ίσως σας αναστατώσουν αυτές τις ημέρες. Ακόμα και αν δεν ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα σας συναρπάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) 

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου,  αυτή την εβδομάδα έχετε πολλές επικοινωνίες και επαφές  με αδέλφια, φίλους και συγγενείς. Ερωτικά η εβδομάδα είναι ήσυχη. Σας απασχολούν τα οικονομικά σας και τα δικά σας αλλά και του συντρόφου σας ενώ ο τελευταίος μπορεί να έχει μία αύξηση στα οικονομικά του. Καλές ημέρες για να οργανώσετε ταξίδια με τον αγαπημένο σας είτε κοντινά είτε μακρινά.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας δεν σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Γνωριμίες μπορεί να προκύψουν κυρίως μέσω του στενού σας περιβάλλοντος, αδέρφια, φίλους και συγγενείς ή ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Ωστόσο, δεν ψάχνετε τώρα για μια σταθερή σχέση. Έτσι,μπορείτε να περιοριστείτε στη χαρά του φλερτ.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα αν βρίσκεστε σε μία κατάσταση όπου νιώθετε κάτι να σας περιορίζει στην συντροφική σχέση, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε αποτελεσματικά το πρόβλημα. Το κλειδί είναι η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο. Επίσης είναι πιθανό δικά σας γυναικεία πρόσωπα να σας δώσουν χρήσιμες ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν τη συντροφική σας σχέση.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθετε έντονα ερωτική μοναξιά. Στον αντίποδα, ίσως θέλετε να περάσετε χρόνο μακριά από ερωτικές συγκινήσεις. Αν αυτό ισχύει, τότε μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει νέες γνωριμίες. Επενδύστε στην επαφή και στην επικοινωνία με δικούς σας ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να περάσετε όμορφα και να συζητήσετε ότι σας απασχολεί.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για θέματα που αφορούν την σχέση σας. Κάνετε ρομαντικά σχέδια ίσως για ένα ταξίδι, ενώ σίγουρα θα ασχοληθείτε και με τα κοινά σας οικονομικά. Το σαββατοκύριακο όμως, προσέξτε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σχετικά με την διαχείριση θεμάτων που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί επίσης να δεχτείτε επισκέψεις από συγγενείς δικούς σας ή του συντρόφου σας οι οποίοι ζουν μακριά.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες κυρίως μέσα από δικά σας πρόσωπα όπως αδέρφια, φίλους και συγγενείς. Δεν αποκλείεται ακόμη, να νιώσετε ότι έρχεστε ερωτικά κοντά με έναν συνεργάτη σας για τον οποίον τρέφετε πολύ ρομαντικά συναισθήματα. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στην κρίση σας και να μην προχωρήσετε βιαστικά σε μια ερωτική σχέση. 

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Ερωτικές παρελθοντικές πληγές

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες ξαφνικές ίσως μεταβολές στα εισοδήματά σας ή σε εκείνα του συντρόφου σας και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν και που ίσως σας αγχώσουν. Όμως μπορείτε να κάνετε κάποιες μικρές μεταβολές στις συνήθειες σας και να καταφέρετε να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις. Για όσους είστε γονείς μπορεί να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ο έρωτας δεν υπόσχεται για εσάς μεγάλες ευκαιρίες και πολλές δυνατότητες. Ασχολείστε περισσότερο με την καθημερινότητά σας και με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις έναντι τρίτων. Οπότε δίνετε εκεί την προσοχή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η σκέψη σας γυρίζει σε κάποιες διαφωνίες που έχετε με τον αγαπημένο σας και οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Η επικοινωνία μεταξύ σας δεν είναι αποτελεσματική. Κρατάτε μέσα σας κάποια πράγματα μυστικά ή υποθέτετε ότι ο σύντροφός σας κάτι σας κρύβει. Ωστόσο τις ημέρες αυτές υπάρχουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθει στη ζωή σας ένας έρωτας από το παρελθόν με τον οποίο ίσως τώρα ζείτε πολύ μακριά. Προβληματίζεστε αρκετά για το αν θα πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία έστω ακόμα και μόνο για να τον ακούσετε. Εναλλακτικά, μπορεί να είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι σκέφτεστε πολύ το ερωτικό σας παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε νέα άτομα που μπορεί να μπουν στη ζωή σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ερωτικές πληγές επιστρέφουν από το παρελθόν και εισχωρούν τραγικά ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Θα νιώσετε πληγωμένοι ίσως και προδομένοι, καθώς ίσως διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ανάμεσά σας κάποιες κρυφές καταστάσεις. Προσέξτε την ψυχική καταπόνηση.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες το μυαλό σας θα γυρίσει στο ερωτικό σας παρελθόν. Ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση η οποία σας είχε πληγώσει θα επιστρέψει με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο. Οι μέρες δεν ευνοούν νέες γνωριμίες. Ακόμα και αν αυτές προκύψουν θα πρέπει να προσέχετε μπερδέματα,ψέματα, παρεξηγήσεις και αυταπάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Ερωτικά πάθη και εντάσεις

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα τεστάρει τον χαρακτήρα σας και το πως απαντάτε απέναντι στις προκλήσεις που θα γεννηθούν σε σπίτι και οικογένεια. Παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας θα σας κάνουν να ρίξετε φως στα σκοτεινά σημεία της σχέσης ούτως ώστε να μπορέσετε να δείτε και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα. 

  Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αναλογιστείτε το πως φέρεστε στην ερωτική σας ζωή. Αν κάνετε νέες γνωριμίες θα πρέπει να είστε ήρεμοι και χαλαροί και να μην μπείτε σε αυτές κουβαλώντας φοβίες και τάση να ελέγξετε τον άλλον.Μπορεί όμως και να συμβεί το αντίστροφο. Θα χρειαστεί να καταλάβετε ότι ο έλεγχος και η κτητικότητα δεν είναι έννοιες που συνάδουν με την αγάπη. 

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλήσετε αρκετά με τον αγαπημένο σας για θέματα που απασχολούν και τους δυο σας. Ίσως τελευταία λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου ή υπερβολικών υποχρεώσεων, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται και με τα παιδιά σας, είχατε χάσει τη μεταξύ σας ερωτική επαφή. 

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες με σοβαρά άτομα, τα οποία ίσως έχουν σχέση με τον στενό σας περίγυρο. Νιώθετε πιο ώριμοι στην αγάπη. Μάλλον γνωρίζετε καλά τι είναι αυτό που ψάχνετε από μια σχέση. Επομένως, μπορείτε να κάνετε σοβαρές ερωτικές κινήσεις. Ταυτόχρονα, ευνοούνται και οι γνωριμίες με άτομα με τα οποία έχετε διάφορα ηλικίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, κάποιες ξαφνικές αναποδιές μπορεί να προκύψουν στη σχέση με τον σύντροφό σας και να αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας εκνευρισμός, ο οποίος μπορεί να χαλάσει την καθημερινότητά σας. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή είναι εντελώς παροδική. Τελικά, θα επικρατήσουν ο ρομαντισμός και ο έρωτας με τον αγαπημένο σας, οι οποίοι αυτήν την εβδομάδα αναζωπυρώνονται.

 Ελεύθεροι, αν πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση, στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές εξελίξεις ακόμα και σχετικές με μια επικείμενη συμβίωση, οι οποίες αρχικά μπορεί να σας αναστατώσουν. Για όσους είστε ακόμα μόνοι ερωτικά η εβδομάδα προσφέρεται για άκρως ρομαντικές και ερωτικές γνωριμίες οι οποίες είναι πιθανό να γεννηθούν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, υφιστάμενους. Ενδέχεται επίσης να κάνετε γνωριμίες με πρόσωπα τα οποία συναντάτε στην καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Ρομαντικό Σαββατοκύριακο

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες για να μπορέσετε να βρείτε κάποιες λύσεις μέσω της επικοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον έρωτά σας με τον αγαπημένο σας και μια καθημερινότητα η οποία μπορεί να σας αγχώνει. Η κατάσταση δεν θα εξομαλυνθεί ως δια μαγείας. Απαιτείται προσπάθεια από την πλευρά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες η προτεραιότητά σας δεν είναι ο έρωτας αλλά μάλλον μία καθημερινότητα η οποία ίσως σας αγχώνει. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και μην πιέζετε τον εαυτό σας στην εργασία. Μπορεί να βιώσετε μία παροδική μελαγχολία η οποία γρήγορα περνά χάρη στην καλή επικοινωνία με φίλους.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12) 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες δεν θα έχετε πολλές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Έρχεστε από μια ικανοποιητική ερωτική περίοδο. Το κλίμα αυτό συνεχίζεται με διάθεση να ασχοληθείτε με τον αγαπημένο σας να βγείτε μαζί και να διασκεδάσετε. Πολλές συζητήσεις θα κάνετε για την μεταξύ σας σχέση και κάποιοι θα συζητήσετε και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έχετε αρκετή εύνοια στον έρωτα. Δεν πρέπει να αρνηθείτε προσκλήσεις φίλων ή συνεργατών για να βγείτε μαζί τους. Κάπου εκεί έξω μπορεί να βρίσκεται το άλλο σας μισό. Έρωτες επίσης μπορεί να γεννηθούν στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται ακόμη, κάποιοι από εσάς να ζήσουν επιστροφές μετανοημένων πρώην συντρόφων. Θα μπορούσατε τώρα να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ ήρεμα για εσάς. Είστε συγκεντρωμένοι στην οικογένεια, στον έρωτα αλλά και στην καθημερινότητά σας. Το σαββατοκύριακο όμως θα παρουσιαστούν προβλήματα στην οικογένεια που μπορεί να αφορούν και παροδική φυσική αδιαθεσία. Ωστόσο οι περισσότεροι θα περάσετε ένα άκρως ρομαντικό κλείσιμο εβδομάδας όπου ο έρωτας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα ήσυχο για εσάς. Στο κλείσιμο της όμως θα σας φέρει τη δυνατότητα να κάνετε ερωτικές γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται και από πάθος και από ρομαντισμό και από δυνατή ερωτική έλξη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Αντιθέσεις ανάμεσα στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12) 

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας θα φωτίσει τη ζωή σας. Θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σας. Βάζετε προτεραιότητα τη μεταξύ σας σχέση και την ανάγκη να δημιουργήσετε πράγματα από κοινού και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας οι γονείς. Κάποιοι θα παρουσιάσετε το καλό σας στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, ενώ δεν θα λείψουν και οι σκέψεις ή ακόμα και οι προτάσεις γάμου ή τεκνοποίησης.

 Ελεύθεροι, η ερωτική σας ζωή αρχίζει να φτιάχνει ήδη νιώθετε τη διαφορά. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με κάποιο άτομο το οποίο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε μέσω φίλων ή μέσω διασκεδάσεων. Βγείτε, κυκλοφορήστε, φλερτάρετε και κάντε άφοβα νέες επαφές γιατί φαίνεται ότι ο έρωτας έχει βάλει σημάδι την καρδιά σας.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια τα οποία οφείλονται σε μια σειρά παρεξηγήσεων ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Κάποιες καθυστερήσεις σε πράγματα που θέλετε να κάνετε ή προβλήματα τα οποία έχουν τη ρίζα τους καθαρά σε επικοινωνιακά μπερδέματα, μπορεί να σας απασχολήσουν. Ωστόσο αυτά είναι εντελώς παροδικά.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα φαίνεται ότι σας απασχολούν θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή τους γονείς σας. Θα κληθείτε λοιπόν να αντιμετωπίσετε με τη δέουσα σημασία προσοχή και σοβαρότητα. Θα πρέπει αναγκαστικά να απέχετε από το ερωτικό παιχνίδι λόγω των συνθηκών και των καταστάσεων.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, ξανά θα έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές διαφορές που υπήρχαν στους τομείς της οικογένειας και της σχέσης με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να νιώθετε παραμελημένοι. Μπορεί να νιώθετε ότι ο άνθρωπός σας δεν σας φροντίζει όπως εσείς εκείνον. Προς το κλείσιμο όμως της εβδομάδας έχετε την δυνατότητα να νιώσετε καλύτερα χάρη στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, η οποία θα πάρει μια πιο ρομαντική χροιά.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή, κάτι που σας είχε πληγώσει στο παρελθόν και μπορεί να αφορά ακόμα και έναν επώδυνο χωρισμό έρχεται στην επιφάνεια. Κάποιοι λοιπόν θα κληθείτε να το αντιμετωπίσετε ξανά. Ορισμένοι, μπορεί να νιώσετε έντονη μοναξιά και να κάνετε σημαντικές εκπτώσεις στον έρωτα, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με κάποιον. Περιττό να πούμε ότι μια τέτοια στάση θα πρέπει να την αποφύγετε πάση θυσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Σπίτι και οικογένεια

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα νιώσετε κάποιους κραδασμούς στους θεμελιώδεις λίθους της ζωής σας. Αυτοί είναι η καριέρα και η οικογένεια καθώς και το σπίτι. Μην μεταφέρετε εντάσεις από τον έναν τομέα στον άλλον. Μπορεί επίσης να προκύψουν αναπάντεχες ζημιές στο σπίτι και να σας βγάλουν εκτός καθημερινού προγράμματος. Η αρμονική επικοινωνία με τον σύντροφο είναι σημαντική για την διαχείριση των ενδεχόμενων προβλημάτων.

 Ελεύθεροι αυτή την εβδομάδα, ο έρωτας δεν είναι μέσα στις βασικές σας επιδιώξεις. Ασχολείστε με την καριέρα σας, την εργασία σας, με τους γονείς σας αλλά και με κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν ή θα αναγκαστείτε να κάνετε και οι οποίες αφορούν το σπίτι σας.

 Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τον αγαπημένο σας καθώς μπορεί εύκολα να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Αυτές θα μπορούσαν να αφορούν και τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Καθυστερήσεις και ματαιώσεις μπορεί να προκύψουν σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δεχθείτε επικοινωνίες από πρόσωπα τα οποία έρχονται ξανά στο προσκήνιο από το ερωτικό σας παρελθόν. Εναλλακτικά, θα μπορούσαν κάποιοι φίλοι σας ή αδέρφια σας ή στενοί συγγενείς, να σας μεταφέρουν νέα για κάποιο πρόσωπο με το οποίο στο παρελθόν είχατε υπάρξει ερωτευμένοι. Τέλος νέες γνωριμίες θα μπορούσαν να προκύψουν μέσα από τον στενό σας περίγυρο. Καλό είναι να τις προωθήσετε στο τέλος του μήνα.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, κάποια ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν στο σπίτι και την οικογένεια θα σας κάνουν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να επανεξετάσετε τις κινήσεις σας. Έχετε όμως πολλές ευκαιρίες να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας χάρη στην επικοινωνία.

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ξαφνικά γεγονότα με το σπίτι ή τους γονείς σας ή γενικότερα με αδέρφια και στενούς φίλους θα σας αναστατώσουν. Κάποιοι νιώθετε ότι τρίζουν τα θεμέλια της ζωής σας. Άλλοι, θέλετε να τα γκρεμίσετε και να φτιάξετε από την αρχή. Εμπιστευτείτε τον έρωτα στο κλείσιμο της εβδομάδας, όταν θα σας φέρει ερωτικές ευκαιρίες μέσω κοινωνικού κύκλου. 

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) 

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η ερωτική σας διάθεση θα είναι ευμετάβλητη. Σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Σκέφτεστε πως να κάνετε κάποιες τομές ούτως ώστε να πετύχετε βελτιώσεις. Η εργασία σας μπαίνει στο προσκήνιο με πολλές συνομιλίες και επικοινωνίες ενώ κάποιοι είστε έτοιμοι να υπογράψετε νέα συμβόλαια. Η σχέση σας με το σύντροφο δεν θα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις, εκτός ίσως από κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετήσετε και τα οποία μάλλον έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας δεν θα σας προσφέρει ιδιαίτερες εξελίξεις. Ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Οι επικοινωνίες θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση και μάλλον έχουν σχέση με την εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Ερωτικές γνωριμίες, εάν προκύψουν, μπορεί να έρθουν μέσα από το στενό σας περίγυρο ή με πρόσωπα τα οποία με κάποιο τρόπο έχουν σχέση με τον τομέα των οικονομικών.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή δεν θα σας φέρει ερωτικές εξελίξεις στις σχέσεις σας. Μπορείτε όμως να έχετε κάποιες μικρές πιθανότητες και ευκαιρίες να λύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα που αφορούν άμεσα το δεσμό σας, το σπίτι αλλά και την οικογένειά σας.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή ο έρωτας δεν σας υπόσχεται εξελίξεις. Ασχολείστε με την οικονομική σας κατάσταση και πρέπει να κάνετε κινήσεις για να δείτε βελτιώσεις. Κάποιοι θα πρέπει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, όχι μόνο αναφορικά με την ερωτική σας συμπεριφορά αλλά γενικότερα με τη στάση σας απέναντι στα γεγονότα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή, δεν θα έχετε πολλές εξελίξεις στον ερωτικό σας δεσμό. Ωστόσο είναι μέρες προπαρασκευαστικές που σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερη σύνδεση με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, ενώ μπορείτε να τις επικοινωνήσετε καλύτερα στον αγαπημένο σας. Τέλος μπορεί να έχετε δυνατότητες να αυξήσετε το εισόδημά σας γεγονός που θα ευνοήσει την καθημερινότητά σας άμεσα και τις συνθήκες στις σχέσεις σας έμμεσα, ενώ θα είστε πιο ρομαντικοί με το ταίρι σας.

 Ελεύθεροι, προς τα μισά περίπου της εβδομάδας θα έχετε πιο ρομαντική διάθεση και δεν αποκλείεται να καταλάβετε πράγματα για τον εαυτό σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε μια φάση όπου θα σας είναι πιο εύκολο πλέον να κάνετε ερωτικές γνωριμίες και συνδέσεις. Οι μέρες είναι επίσης καλές για να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Τα 4 Ζώδια που θα δουν τη σημαντικότερη βελτίωση στα οικονομικά τους μέχρι το τέλος του 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)