Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2023: Συναισθηματικές ταραχές

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2023: Συναισθηματικές ταραχές

Η Αφροδίτη εχει αποδεσμευτεί πλέον από τα σκοτεινά μονοπάτια και την ψυχρα του Κρόνου και τον μήνα Φεβρουάριο έχει ήδη μπει στο ζωδιο της έξαρσης της . Η αφροδίτη ως δείκτης των ερωτικών αλλά και των οικονομικών μας τον μήνα αυτο θα κινηθεί σε όλο το ζώδιο των Ιχθύων και στις 20 Φεβρουαρίου θα περάσει στον Κριό.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της στους Ιχθύς νιώθει ο εαυτός της και συνεπώς διεκδικεί τον έρωτα ελεύθερα και απρόσκοπτα. Δίνει ευαισθησία,φαντασία, καλλιτεχνία, είναι μια Αφροδίτη δεκτική με ενσυναίσθηση. Εδω έχουμε τον απολυτο ορισμό της αγάπης άνευ όρων, την συμπαντική την ανιδιοτελή και αφοσιωμένη σε έναν σκοπό.

 Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς συντονίζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και φυσικά οι ίδιοι οι Ιχθύες.. 

Με το πέρασμα της στο ζωδιο του Κριού απο της 20 Φεβρουαρίου ενεργοποιούνται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρου Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Η Αφροδίτη στον Κριό γίνεται ακαταμάχητη, φλογερή, σκερτσόζα αλλά πιο εγωιστική και πιο αρρενωπή.

Δύο είναι οι πιο σημαντικές όψεις που κάνει η Αφροδίτη μέσα στον μήνα Φεβρουάριο: 

 Η πρώτη είναι στις 5 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη ( η όψη έχει ισχύ από  3-7 Φεβρουαρίου) . Εδώ  ξυπνούν ερωτικά πάθη, εντάσεις , κόντρες, ζήλιες και υπάρχει έντονο το στοιχείο της διεκδίκησης (η όψη αφορά κατά κύριο λόγο τα μεταβλητά του 2ου δεκαημέρου). 

Η Αφροδίτη φεύγει απο την κόντρα με τον αιώνιο εραστή της Αρη και πέφτει στην μέθη του Ποσειδώνα στις 15 Φεβρουαρίου. (η όψη έχει ισχύ από 13 – 17 Φεβρουαρίου). Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα είναι μια ενέργεια  ρευστή , ρομαντική, ιδεαλιστική αλλά και χαοτική. Ψαχνουμε να βρούμε την εξιδανικευμένη μορφή στον έρωτα συνεπώς οι προσδοκίες μας είναι πολύ υψηλες αλλά συνάμα θολές, είναι σαν να φοράμε ροζ γυαλιά. ( Η όψη αφορά κυρίως τα μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου)

Για το Μηναιίο επαγγελματικό:

Διαβάστε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια αλλά κυρίως διαβάστε τον ωροσκόπο σας!

Απο την Αγγελική Φροξυλιά!

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2023: Συναισθηματικές ταραχές 3

ΚΡΙΟΙ

Οι Κριοι του 1ου δεκαημέρου με τον Δία στο ζώδιο σας νιώθετε γεμάτοι ενέργεια, υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας στη ζωή σας. Μετά της 20 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη να περνάει στο δικό σας δεκαήμερο, θέλετε να ανανεωθείτε, να ομορφύνετε τον χώρο σας να αλλάξετε το look σας. Προσοχή σε αυξημένα έξοδα και σπατάλες.Επίσης έχετε την δυνατότητα να δείτε κάτι νέο και ανανεωτικό να έρχεται στη ζωή σας στον ερωτικό τομέα. Προσοχή σε κάποια καυγαδάκια που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σας στις αρχες Φεβρουαρίου χωρίς ομως ιδιαίτερη βαρύτητα.

Για τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου  να είστε έτοιμοι για τον μήνα Μάρτιο οπου Αφροδίτη και Δίας θα περάσουν στο δικό σας δεκαημερο και να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται!

Για το 3ο δεκαήμερο ίσως συναντήσετε κάποια εμπόδια και δυσκολίες σε περίπτωση που προκύψει κάποιο φλερτ. Μην απογοητεύεστε όμως γιατί όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο τους επόμενους μήνες.

ΤΑΥΡΟΙ

Με την κυβερνήτρια του ζωδίου σας να κινείται στον 11ο ηλιακό σας οίκο οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, μέσω κοινωνικών ή φιλικών σας κύκλων έχετε την δυνατότητα  να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου με την Αφροδίτη να κάνει ένα ωραίο εξάγωνο με τον Ουρανο στις 8 Φεβρουαρίου (η όψη έχει ισχύ από 6-10 Φεβρουαρίου), έρχονται ξαφνικές γνωριμίες με άτομα εντός φιλικού σας κύκλου τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα στην υλοποίηση των στόχων σας. Βέβαια τα όρια μπορεί να γίνουν δυσδιάκριτα μεταξύ φιλίας και έρωτα.Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει ερωτική αλλά και πικάντικη χροιά που θα σας αναστατώσει.

Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, έχετε περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, σας δίνεται  η δυνατότητα σιγά σιγά να πάρετε μια ανάσα. Η Αφροδίτη μετά τις 12 Φεβρουαρίου έρχεται να γλυκάνει λίγο την ζωή σας  και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού η μέσω σπουδών να κάνετε μία γνωριμία από την οποία μπορεί να προκύψει ένας έρωτας ο οποίος θα έχει κάτι το μυστηριώδες και κρυφό. Προσοχή μόνο σε οικονομικές απάτες και σκάνδαλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Διδύμους του 1ου δεκαημέρου η Αφροδίτη ήδη ευεργετεί  το δικό σας δεκαήμερο. Υπάρχει εύνοια στον επαγγελματικό σας χώρο, τόσο  στον ερωτικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Κάποιο φλέρτ ή κάποια γνωριμία μπορεί να σας ανανεώσει την διάθεση.

Οι του 2ου δεκαημέρου:  ο Άρης στο δικό σας δεκαήμερο σας δίνει την δύναμη και το σθένος να διεκδικήστε αυτο που επιθυμείτε τόσο στο οικονομικό όσο και στο ερωτικό σας τομέα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον.  Θα σας συνιστούσα να είστε λίγο πιο διαλακτικοί στις απαιτήσεις σας και να δώσετε χώρο και χρόνο στους άλλους.

Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου περνάτε όμορφα και ευχάριστα μέσα στο επαγγελματικό και  κοινωνικό  σας περιβάλλον. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ερωτικές σχέσεις ή σχέσεις οι οποίες βασίζονται σε οικονομικό χαρακτήρα. Προσοχή όμως σε τυχόν σκάνδαλα που θα βλάψουν την φήμη σας ή την κοινωνική σας εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου: η Αφροδίτη κινείται μέσα στον 9ο ηλιακό σας οίκο και σας προσφέρει ανάλαφρες στιγμές, ίσως κάποιο ταξιδάκι ή κάποιοι από εσάς να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, να αλλάξετε την οπτική που βλέπετε και αντιμετωπίζετε την ζωή σας. Μετά τις 20 Φεβρουαρίου εύνοια έχετε μέσα στο επαγγελματικό περίγυρο.

Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου:  η ερωτική σας ζωή περνάει μέσα από τρικυμίες και ανασφάλειες. Πιθανόν να βιώσετε μια απογοήτευση , να νιώσετε εγκλωβισμένοι και αυτο σας δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση.Μετά τις 20 Φεβρουαρίου τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Οι του 3ου δεκαημέρου:  οι δεσμευμένοι περνάτε όμορφα με το ταίρι σας και πιθανόν κάνοντας ένα ταξιδάκι να ανανεωθείτε , ενω οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο είτε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιου είτε μέσα από χώρο σπουδών και εκπαίδευσης και αυτό να σας δώσει μία ώθηση να κάνετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. 

ΛΕΩΝ

Οι του 1ου δεκαημέρου διανύετε μια ευχάριστη περίοδο, θέλετε να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Υπάρχει εύνοια στον ερωτικό σας τομέα και κάποια γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από σπουδές ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε κατάσταση εκκαθάρισης στη ζωή σας. Με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο σας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ή πιθανόν και να σπάσετε κρίκους δέσμευσης που υπάρχουν στη ζωή σας. Όλο αυτό θα έχει αντίκτυπο στο κοινωνικό σας περίγυρο. Κάντε λίγο υπομονή και τον Μάρτιο η κατάσταση θα εκτονωθεί.

Οι του 3ου δεκαημέρου είστε πολύ πιεσμένοι απο γεγονότα της ζωής σας,  απο ήδη υπάρχουσες σχέσεις στη ζωή σας.Εσεις που είστε σε μακροχρόνιες σχέσεις και είχατε να αντιμετωπίσετε θέματα από το παρελθόν και δεν τα λύσατε, έρχεται τώρα η περίοδος αυτή που θα κληθείτε να δείτε κατάματα και να πάρετε αποφάσεις ζωής. Πιθανόν να υπάρξουν χωρισμοί και απογοητεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου η Αφροδίτη έχει ήδη περάσει απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο. Για τους δεσμευμένους είναι η εποχή που μπορείτε να πετύχετε εξομάλυνση και γεφύρωση σε τυχόν διαφωνίες με τον σύντροφό σας, για τους αδέσμευτους έχετε ευκαιρίες τόσο στον ερωτικό όσο και στον οικονομικό σας τομέα.

Του 2ου δεκαημέρου οι Παρθένοι με το τετράγωνο Αφροδίτης Άρη βιώνετε μια ανταγωνιστική διάθεση με τον σύντροφο σας, πιθανόν να υπάρχουν κάποιες κόντρες και ρήξεις. Προσέξτε τυχόν διαφωνίες όσον αφορά την πορεία της ζωής σας ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου με την σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα να προσέξετε αυτο το διάστημα για διαψεύση, απογοήτευση και συνειδητοποίηση οτι η σχέση σας δεν στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις. Για τους αδέσμευτους υπάρχει η δυνατότητα ενός νέου έρωτα στη ζωή σας. Προσοχή όμως να μην τον εξιδανικεύσετε,  γίνετε πιο ρεαλιστές γιατί πιθανόν να απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΙ

Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου με τον Δία ο οποίος κινείται στον 7ο ηλιακό σας οίκο, είστε σε μια ωραία και ανανεωτική φάση της ζωής σας, όμως έχετε και μεγάλες προσδοκίες απο τον σύντροφό ή κάποιο συνεργάτη σας. Θα σας συνιστούσα για δικό σας καλό, να κατεβάσετε λίγο τον πήχη των προσδοκιών σας. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες.

Οι του 2ου δεκαημέρου:  ο Φεβρουάριος σας δίνει ευκαιρίες για να ανανεωθείτε και να περάσετε όμορφα, θα υπάρχει έντονο φλερτ και μια αναζωογονητική διάθεση μέσα από  το εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά προς το παρόν οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ώριμες για να υλοποιηθεί. Υπομονή μέχρι τον Μάρτιο.

Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι είστε σε μία ερωτική σχέση είναι η εποχή που θα μπορέσετε να εμβαθύνετε την σχέση σας και να περάσετε σε φάση σταθεροποίησης και δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου με την Αφροδίτη να κινείται στον 5ο ηλιακό σας οίκο, βρίσκεστε σε μια άκρως ανθηρή και δημιουργική φάση της ζωής σας. Εχετε τη επιθυμία αλλά και την ευκαιρία να ερωτευτείτε , να ανανεωθείτε και να νιώσετε σαν έφηβοι.

Σκορπιοί  του 2ου δεκαημέρου  θα πρέπει να προσέξετε γιατί υπάρχει κίνδυνος διάσπασης σε μία μακροχρόνια σχέση, αλλά όμως παράλληλα έρχονται ευκαιρίες ανανέωσης μέσα από καινούργιες γνωριμίες.

Σκορπιοι του 3ου δεκαημέρου από την μία έχετε εκκρεμότητες αλλά και πιέσεις μέσα στο σπίτι σας αλλά από την άλλη υπάρχει μια βαλβίδα εκτόνωσης στον ερωτικό σας τομέα. Με την Αφροδίτη Ποσειδώνα μέσα από  τον 5ο σας οίκο,  σας δίνει έντονα συναισθήματα, διεξόδους εκτόνωσης και διαφυγής.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Για τους Τοξότες του 1ου δεκαημέρου με τον Δία να κινείται στον 5ο οίκο σας η τύχη είναι μαζί σας και φυσικά στον ερωτικό τομέα. Εχετε βάλει πλώρη στη ζωή σας να ξαναγίνετε παιδιά. Νιώθετε ότι είστε ο εαυτός σας και αυτό σας συναρπάζει. Περνάτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και πολύ πιθανόν ενας νέος έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα.

Για τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου ο έρωτας και το πάθος πρωταγωνιστούν στη ζωή σας, θα πρέπει όμως να προσέξετε για κόντρες και συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Είναι μία ασταθής περίοδος ο

όπου θα έρχονται ευκολα νέες, αλλά ταυτόχρονα περιστασιακές γνωριμίες, που θα είναι φουλ ανανεωτικές και εκτονωτικές αλλά χωρίς το στοιχείο της δέσμευσης. Οσο εύκολα ξεκινήσουν, το ίδιο εύκολα μπορεί να υπάρξει διάσπαση.

Για τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου μπορεί ήδη να υπάρχει  ή να υπάρξει ένας έρωτας στη ζωή σας , πιθανόν κοινωνικά μη αποδεκτός μέσα από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον. Τα καλύτερα έρχονται για εσας τον Μάρτιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου θα υπάρξει εξομάλυνση και αναθέρμανση των σχέσεων μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή κάποια χρήματα λόγω πώλησης ή εκμετάλλευσης ακινήτου. Είναι μία περίοδος όπου υπάρχει κινητικότητα σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Για το 2ο δεκαήμερου του Αιγόκερω είναι μία ήρεμη περίοδος της ζωής σας (αφαιρούμε βέβαια το οικονομικό σας τομέα που σας βαραίνει). Εχετε ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να ανανεωθείτε, προσοχή μόνο στα επιπλέον έξοδα. Κινηθείτε ανάλογα το βαλάντιο σας. Πιθανόν να προκύψουν έξοδα όσον αφορά τον τομέα των παιδιών σας. Τυχόν συγκρούσεις με το ταίρι σας γρήγορα θα εξομαλυνθούν.

Για το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, έχετε ευκαιρία  να περάσετε όμορφα και πιθανόν να κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από σύντομα ταξιδάκια, από κάποιο αθλητικό χώρο  ή  γνωριμία μέσω από κάποιο συγγενή εξ αίματος όπου θα σας ανανεώσει και θα ανεβάσει την διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου είστε σε μία φάση της ζωής σας που μπορείτε να ξανανιώσετε, να γίνετε σαν παιδιά έχετε διάθεση για περιπέτεια και σκανταλιά. Εύνοια έχετε επίσης και στον οικονομικό σας τομέα.

Οι Υδροχόοι του  2ου δεκαημέρου είστε  γεμάτοι ενέργεια και το φλέρτ καλά κρατεί. Μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία όπου όμως προσέξτε γιατί υπάρχει κίνδυνος να αναστατώσει και να ταράξει την οικογενειακή σας σταθερότητα.

Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μία φάση ξεκαθαρίσματος στη ζωή σας. Θέλετε να θέσετε τα όρια σας, και αυτο δημιουργεί προστριβές και ίσως να υπαρξουν χωρισμοί ή απογοητεύσεις  με τον σύντροφό σας. Είναι εποχή που θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις  για το μέλλον σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου είστε σε μία φάση πολύ δημιουργική και ανανεωτική. Θέλετε να περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας και είναι μια ωραία περίοδος για να πετύχετε τα μέγιστα και να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας, ιδίως στον οικονομικό τομέα μετά τις 20 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, η Αφροδίτη όταν κινείται στο δικό σας δεκαήμερο, από τις  5 Φεβρουαρίου, θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Αρη και αυτό μπορεί να φέρει αναστάτωση μέσα στο σπίτι σας ή απρόσμενα έξοδα.Κάποιες φορές χάνεστε μέσα στο βάθος των σκέψεών σας, προσέξτε όμως τυχόν εμμονές  Από την άλλη  είναι μια περίοδος που μπορείτε να εκτονωθείτε μέσα από καλλιτεχνική ή δημιουργική δραστηριότητα.

Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, με την σύνοδο Αφροδίτης Ποσειδώνα στο δικό σας δεκαήμερο είναι για εσάς μια βαθύτατα ερωτική περίοδος, πολύ απογειωτική αλλά να προσέξετε μην δείτε αυτόν τον έρωτα ως σωτήρα της ζωής σας. Νιώθετε ότι έχετε τάσεις φυγής, θέλετε να αποδράσετε από ότι σας βαραίνει,  ενώ παράλληλα είστε σε περίοδο δημιουργικής και καλλιτεχνικής έμπνευσης.

Απο την Αγγελική Φροξυλιά!