Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου. Κοινωνικότητα και τύχη!

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου. Κοινωνικότητα και τύχη!

Νέα εβδομάδα, νέες δυναμικές. Έντονη κοινωνικότητα και καρμικές ενώσεις, έρχονται να δώσουν ενδιαφέρον σε μια κατά τα άλλα συνηθισμένη και βαρετή ίσως καθημερινότητα.  Με τον Δία να κάνει σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό, έχουμε να περιμένουμε πολλά ωραία πράγματα σε όλα τα επίπεδα. Δεν σημαίνει ότι θα λείψουν οι δυσκολίες, αλλά σίγουρα μια βοηθητική σύνοδος θα φέρει πολύ ωραία αποτελέσματα σε διάφορες καταστάσεις, και θα βελτιώσει με τον τρόπο της κάποια θέματα που μας απασχολούν. 

Μπορεί κάποια συστήματα να φτάνουν στο τέλος τους και γενικά υπάρχει “κλείσιμο λογαριασμών”. Πλέον γνωρίζουμε ότι καρμικά, αφήνουμε πίσω ό,τι δεν χρειαζόμαστε πλέον για να εξελιχθούμε. Με αυτό το σκεπτικό και πολλή θετική ενέργεια, η εβδομάδα που έρχεται υπόσχεται νέες ευκαιρίες, νέα ενδιαφέροντα, νέα συστήματα και μεγάλη βοήθεια με σκοπό την ψυχική μας εξέλιξη και καρμική πραγμάτωση. 

*Η γενικότερη περίοδος που διανύουμε, είναι αυτή του μαθήματος του Ταύρου. Ανάγκη για εσωτερική ασφάλεια. Δηλαδή η αίσθηση της ασφάλειας που πηγάζει από μέσα μας και δεν εξαρτάται από ανθρώπους ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κάποιου είδους εξαπάτηση, χειριστικότητα ή απότομη ριζική αλλαγή σε κάποια προηγούμενη ζωή, είναι ο λόγος που στην τωρινή ενσάρκωση ασυνείδητοι φόβοι μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε. Το καρμικό μάθημα του Ταύρου είναι λοιπόν, η ασφάλεια που προέρχεται από μέσα μας και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο. Το κάθε ζώδιο θα χρειαστεί να δουλέψει πάνω σε αυτό διαφορετικά!

Δημήτρης Κορμάς 

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου. Κοινωνικότητα και τύχη! 3

ΚΡΙΟΣ

Ερωτικές απογοητεύσεις, αντιπαλότητα και χωρισμός. Τα ερωτικά βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και ίσως είναι ώρα επανεξέτασης. Είστε πραγματικά χαρούμενοι στην κατάσταση που βιώνετε; Η καθημερινότητα αλλάζει, το ίδιο και οι ανάγκες σας. Ψυχικές διαδικασίες, πιθανώς επώδυνες, σας ωθούν στον επίλογο και το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων. Αυτές είναι και οι αλλαγές που σας ωθούν σε νέα, πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας, τη δύναμή σας και το πάθος σας. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Εργασιακά προβλήματα, διλήμματα και καθυστερήσεις. Μπορεί η καθημερινότητά σας να γίνει αρκετά κουραστική και μονότονη, κάτι που όχι μόνο σας κάνει να χάσετε το ενδιαφέρον σας, αλλά πιθανότατα και να σας βαρύνει. Οργανωθείτε και σκεφτείτε τι εναλλακτικές έχετε προκειμένου να δομήσετε μια ρουτίνα, πιο φιλική και χαρούμενη για εσάς. Βρίσκετε τη δύναμή σας και ίσως και έναν ξεχασμένο εαυτό σας μέσα από το θάρρος σας να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρυφοί έρωτες και πάθη, γίνονται πλέον ρουτίνα. Υπάρχει πιθανότητα για σταθερότητα σε ερωτικό επίπεδο. Είναι όντως αυτό που χρειάζεστε; Χαρά και σύγχυση. Νιώθετε χαρά και ενθουσιασμό, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε τη δυσκολία και τον περιορισμό της δέσμευσης. Φροντίστε να σκεφτείτε καλά πριν πράξετε, ή προτού μπείτε σε ένα σύστημα που δεν είναι και τόσο ιδανικό για εσάς. Μυστικά και κρυφά γεγονότα περιπλέκουν τις καταστάσεις αλλά η επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν εξαρτάται από εσάς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντάσεις με τις παρέες σας και ανισορροπίες στο σπίτι, δημιουργούν μια εμπόλεμη ατμόσφαιρα. Παρεξηγήσεις, δυσαρμονία και δυσκολίες, βοηθούν στο να οργανώσετε καλύτερα τους τρόπους που σκέφτεστε και επικοινωνείτε. Έρωτες μπορεί να προκύψουν από το φιλικό περιβάλλον και γιατί όχι και αναπάντεχες σχέσεις. Νέες παρέες και ομάδες ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ανανεωθείτε και να χαλαρώσει κάπως η πίεση και η ένταση με τις μέχρι τώρα παρέες σας. 

ΛΕΩΝ

Συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα στο σπίτι και στη δουλειά. Περίεργες καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και αντιπαλότητα. Το μυαλό βρίσκεται σε σύγχυση και οι σκέψεις δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Προσπαθήστε να αποσυνδεθείτε από τα δράματα των γύρω σας και ασχοληθείτε με ό,τι σας ηρεμεί και σας γειώνει. Στα μέσα της εβδομάδας θα δείτε πολλές αλλαγές προς το καλύτερο, που μπορεί να περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες προσθήκες στην μέχρι τώρα καθημερινότητα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τίτλοι τέλους. Χωρισμός και απογοήτευση. Συνεργασίες και σχέσεις που δεν είναι ωφέλιμες έρχονται στο τέλος τους. Διαδικασίες δύσκολες αλλά άκρως βοηθητικές ως προς την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας. Δεν είναι εύκολη περίοδος, αλλά μακροπρόθεσμα θα συνειδητοποιήσετε πως ό,τι γίνεται είναι βοηθητικό και ευλογημένο. Δείτε τα πράγματα θετικά και μην υπεραναλύσετε. Θα δείτε μεγάλη διαφορά και πολλούς νέους έρωτες, αρκεί να παραμείνετε ανοιχτοί και πρόθυμοι να πειραματιστείτε. 

ΖΥΓΟΣ

Ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Μπορεί να υπάρξει αλλαγή εργασίας ή έντονοι μετασχηματισμοί στο ήδη υπάρχον περιβάλλον. Αυτό μπορεί να κλονίσει κάπως την αυτοπεποίθησή σας ή τον τρόπο που νιώθετε σιγουριά για ορισμένα πράγματα. Δύσκολες διαδικασίες που απαιτούν ηρεμία και λογική προσέγγιση. Η επικοινωνία με τους συναδέλφους και η προσπάθεια για εξισορρόπηση φέρνει θετικά αποτελέσματα και διαδικασίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει λαμβάνουν τέλος.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυφοί έρωτες ίσως και από το εργασιακό περιβάλλον, προκύπτουν και το σκηνικό αλλάζει. Μπορεί κάποιες σχέσεις να τελειώσουν ενώ άλλες μπαίνουν σε νέα πορεία πλεύσης. Ίσως νιώσετε ότι χάνετε τον εαυτό σας και διάφορες καταστάσεις βοηθούν στο να δομήσετε νέα πλαίσια μέσα σας που θα σας εξυπηρετήσουν στην μετέπειτα πορεία σας. Η εμμονή σε καταστάσεις που πρέπει να τελειώσουν σίγουρα δε βοηθά και καλό θα ήταν να είστε λιγότερο επίμονοι απέναντι στις αλλαγές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις με συνεργάτες και ομάδες αποκτούν καρμικό χαρακτήρα και μερικές καταστάσεις δυσκολεύουν ή “σας” δυσκολεύουν. Διλήμματα και αντιπαλότητες δομούν ένα εχθρικό σκηνικό που μόνο το θετικό σας πνεύμα μπορεί να διαχειριστεί. Καλωσορίστε τις προκλήσεις. Μέσα από τις δυσκολίες εξελίσσεστε. Νέα δουλειά ή νέοι συνεργάτες βοηθούν στο να προχωρήσετε με ανανεωμένη διάθεση, ενώ η αυτοπεποίθησή σας και η σιγουριά για τον εαυτό σας είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για αυτή την περίοδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα αλλάζει και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κάποιου είδους ανασφάλεια. Ερωτικά ζητήματα βγαίνουν στο προσκήνιο και σας βάζουν σε μια άβολη θέση που καλείστε να διαχειριστείτε. Δύσκολες διαδικασίες με μεγάλη όμως σημασία για την πορεία της σχέσης σας. Τα εμπόδια φεύγουν και γίνεστε πιο δυνατοί. Υπάρχει αποδοχή και κατανόηση και αυτό είναι κάτι που βελτιώνει πολύ το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Η επίλυση πιθανών προβλημάτων σας βοηθά να χαράξετε νέα πορεία πλεύσης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάσεις και διλήμματα στο σπίτι σας βγάζουν εκτός εαυτού. Θα χρειαστεί να οργανώσετε τη σκέψη σας για να διαχειριστείτε τα θέματα που προκύπτουν με ηρεμία. Συνεργασίες και συναναστροφές αποκτούν καρμικό χαρακτήρα και προσπαθούν με τον τρόπο τους να σας διδάξουν ανώτερα ιδανικά που θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας. Η κατάσταση στο σπίτι βελτιώνεται και νιώθετε και πάλι αποδοχή και μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Κάθε εμπόδιο για καλό που λένε. 

ΙΧΘΥΕΣ 

Εσωτερικά διλήμματα και αμφισβήτηση σας βοηθούν να ψάξετε και να βρείτε τα κομμάτια του εαυτού σας που λείπουν. Ένας εσωτερικός διάλογος με τον ανώτερο εαυτό σας, σας βοηθά να κλείσετε πόρτες και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Οι σχέσεις σας δοκιμάζονται και βελτιώνονται, η παίρνουν η κάθε μια την πορεία που της αρμόζει. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους φίλους σας είναι πολύ βοηθητικές αυτή την περίοδο και σας βοηθούν να εξελιχθείτε και να αποσαφηνίσετε τη σκέψη σας.