Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 3 – 9 Απριλίου. Τίτλοι τέλους;

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 3 – 9 Απριλίου. Τίτλοι τέλους;

Δύσκολη η δυναμική της επόμενης εβδομάδας με την Πανσέληνο στις 6 του μήνα.  Περίοδος αναπροσαρμογής με διάφορες καταστάσεις να έρχονται στο τέλος τους. Έντονες αντιθέσεις, διλήμματα, προβληματισμοί και καβγάδες, είναι εκεί για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ότι πρέπει να φύγουμε από ό,τι δεν μας εξυπηρετεί! Υπάρχει πάντα δυναμική βοήθειας και υποστήριξης από το σύμπαν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε και να μην το βάζουμε κάτω. Κάθε εμπόδιο για καλό!

*Η γενικότερη περίοδος που διανύουμε, είναι αυτή του μαθήματος του Ταύρου. Ανάγκη για εσωτερική ασφάλεια. Δηλαδή η αίσθηση της ασφάλειας που πηγάζει από μέσα μας και δεν εξαρτάται από ανθρώπους ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κάποιου είδους εξαπάτηση, χειριστικότητα ή απότομη ριζική αλλαγή σε κάποια προηγούμενη ζωή, είναι ο λόγος που στην τωρινή ενσάρκωση ασυνείδητοι φόβοι μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε. Το καρμικό μάθημα του Ταύρου είναι λοιπόν, η ασφάλεια που προέρχεται από μέσα μας και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο. Το κάθε ζώδιο θα χρειαστεί να δουλέψει πάνω σε αυτό διαφορετικά!

Δημήτρης Κορμάς 

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 3 – 9 Απριλίου. Τίτλοι τέλους; 3

ΚΡΙΟΣ

Πιθανότατα βρίσκεστε ακόμα σε μια δύσκολη και πιεστική περίοδο όσον αφορά οικονομικά θέματα. Προσέξτε πολύ πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ιδανικές αλλά έχετε τα εφόδια για να ανταποκριθείτε. Προβλήματα και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Αντιπαλότητες με το σύντροφό σας και έντονα διλήμματα σας κάνουν να επανεξετάσετε τα πράγματα και να σκεφτείτε διαφορετικά. 

Μήπως οι πιέσεις απ’ τη δουλειά είναι το πρόβλημα; Μήπως το έτερον ήμισυ προσπαθεί απλά να βοηθήσει και εσείς δεν μπορείτε να το καταλάβετε; Ό,τι και να βιώνετε, υπομονή! Είναι εκεί γιατί κάτι έχει να σας διδάξει. Υπάρχει βοήθεια και καλό θα ήταν να ακούσετε. Προσοχή λοιπόν στα οικονομικά και εργασιακά, και προσπαθήστε να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη σας και να δείτε καθαρά ποιος είναι με το μέρος σας και ποιος είναι «αντίπαλος». 

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζετε τη δουλειά με τον εαυτό σας. Εντάσεις σε εργασιακό επίπεδο ή θέματα προσωπικότητας μπορεί να δυσκολέψουν την κατάσταση. Μπορεί να είναι τώρα η ώρα να λύσετε τα δεσμά από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε! Μία έντονη δυναμική ανανέωσης και νέων ιδεών, σας κινητοποιεί να δράσετε. Ζυγίσατε σωστά τις καταστάσεις; Μπορεί ο εγωισμός να μην είναι μονόδρομος. Εξετάστε τα δεδομένα απ’ όλες τις πλευρές. Δεν είστε το κέντρο του σύμπαντος και καλά θα κάνετε να το έχετε κατά νου αν θέλετε τα πράγματα να καλυτερεύσουν. 

Είναι σαν οι σκέψεις σας να περιστρέφονται μόνο γύρω απ’ τις δικές σας ανάγκες και “θέλω”, και κάπου εκεί μπορεί να χάνεται η ισορροπία. Μπορεί να έχετε κολλήσει σε καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν και ίσως χρειαστεί να δείτε πως μπορείτε να απεμπλακείτε. Επώδυνες διαδικασίες σε ερωτικά ζητήματα σας βοηθούν να εξελιχθείτε και σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε. Ίσως είναι ώρα για τίτλους τέλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά / εργασιακά είναι και γι’ αυτή την εβδομάδα η μεγαλύτερη ανησυχία. Ίσως χάσατε κάποια δουλειά ή κάποιες σταθερές που μέχρι τώρα σας βοηθούσαν οικονομικά. Προσπαθήστε να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας με έναν τρόπο που θα μπορούσε να σας αποφέρει κέρδη. Τα διλήμματα τις εβδομάδας ίσως ταλαιπωρήσουν λίγο παραπάνω τους αναποφάσιστους Διδύμους, γι’ αυτό θα ήταν καλό να λειτουργήσετε με λογική και πρακτικότητα. Εξετάστε τα ενδεχόμενα για να βγείτε κερδισμένοι. 

Κρυφά στοιχεία της προσωπικότητάς σας ίσως βγουν στο προσκήνιο. Είτε αυτά είναι καταστάσεις που αποφεύγατε, ή και πλευρές σας που δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε. Στα ερωτικά ένας κρυφός έρωτας μπορεί να φέρει τέλος σε μια σχέση. Μπορεί και η ίδια η σχέση να είναι ώρα να αφεθεί στο παρελθόν. Φροντίστε να δείτε τι χρειάζεστε και τι όχι προχωρώντας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικότητα, παρέες και ομάδες. Μια άκρως επικοινωνιακή περίοδος που μπορεί βέβαια να είναι πιο έντονη απ’ ότι συνήθως. Μπορεί κάποιες σχέσεις ή και συνεργασίες να λάβουν τέλος. Αλλαγή περιβάλλοντος και διλήμματα. Τσακωμοί στο σπίτι και δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον ίσως φέρουν ανισορροπία. Συνεχίστε να επικοινωνείτε αυτά που σας απασχολούν αλλά και πιθανές ιδέες σας. 

Νέες προοπτικές, που μπορεί να παρέχουν δικοί σας άνθρωποι, βοηθούν τις καταστάσεις. Αν έχετε αδέρφια, η συναναστροφές μαζί τους είναι καρμικές. Μπορεί το πρόβλημα να πηγάζει από κει. Μπορεί και η λύση να βρίσκεται εκεί. Μην ξεχνάτε πως οι δυσκολίες είναι εκεί για την εξέλιξή σας και μην ανησυχείτε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. 

Αφήστε καταστάσεις και ανθρώπους πίσω. Είναι περίοδος κλεισίματος λογαριασμών, τελειωμάτων!

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σπιτιού και εργασίας. Μοιραστείτε τις σκέψεις  και τις ανησυχίες σας. Τα αδέρφια σας ή οι κολλητοί σας θα σας καταλάβουν. Μπορεί αυτή την περίοδο να χρειαστεί να εργαστείτε από το σπίτι ή να θέλετε να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω. Προσέξτε πως επηρεάζουν τους άλλους οι αποφάσεις σας. 

Μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις σε ερωτικό επίπεδο ή σε θέματα συνεργασίας. Βρίσκεστε σε δίλημμα. Ζυγίστε καλά τα δεδομένα και προσέξτε τον εγωισμό σας. Υπάρχει πιθανότητα για αλλαγή κατοικίας ή κάποια μεγάλη αλλαγή σε θέματα σπιτιού. Το πεδίο αλλάζει, το παρελθόν παίρνει τη θέση του, και εσείς καλά θα κάνετε να στοχεύετε στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια, έρωτες και επέκταση. Τα εκμεταλλεύεστε; Η δυναμική τις τελευταίες μέρες είναι ιδανική για νέα ανοίγματα και έκφραση δημιουργικότητας. Σταματήστε τη μιζέρια και την κατάθλιψη, αν βρίσκεστε εκεί. Αν δεν βρίσκεστε εκεί, έχετε καταλάβει πως οι δυναμικές των ημερών είναι πολύ τυχερές για εσάς. Στα ερωτικά μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και χωρισμοί. Σε θέματα σπουδών μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. 

Νέες ιδέες βοηθούν να αλλάξετε την αντίληψή σας για ορισμένα πράγματα. Δοκιμάστε, πειραματιστείτε, απελευθερωθείτε. Είστε σε πολύ καλή φάση για να τσακώνεστε. Εκτιμήστε αυτά που έχετε! Πάλι; Πάλι! Είναι μια πολύ τυχερή περίοδος που καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε. Μπορεί πράγματα και καταστάσεις να μην σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Ουσιαστικά, εσείς δεν αφήνετε τον εαυτό σας να ηρεμήσει. Το παρελθόν ονομάζεται έτσι γιατί παρήλθε, έφυγε. Η αποδοχή των καταστάσεων είναι το κλειδί της επιτυχίας – και της ευτυχίας εν προκειμένω.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας, σας αναγκάζει να εξελιχθείτε. Μπορεί να υπάρχουν έντονες καταστάσεις που μπορεί να σας βάλουν σε μια διαδικασία αυτο-αμφισβήτησης. Είναι η ώρα να στηρίξετε εσείς τον εαυτό σας και να μην περιμένετε βοήθεια από τους άλλους. Φυσικά και είναι εκεί, αλλά ορισμένες καταστάσεις ζητούν την προσωπική μας σοφία. Μήπως σας κούρασαν τα ίδια και τα ίδια; Μήπως θέλετε κάποια αλλαγή; Μόνο εσείς γνωρίζετε. 

Προσοχή και αυτή την εβδομάδα σε θέματα υγείας. Μπορεί το περιβάλλον σας να δυσκολεύει την κατάστασή σας. Γι’ αυτό και θα χρειαστεί να σταθείτε στα πόδια σας. 

Οικονομικές υποχρεώσεις και αναπάντεχα έξοδα ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους κοντινούς σας ανθρώπους θα χρειαστούν φροντίδα. Μην ζητάτε από τους άλλους αυτά που μόνο εσείς μπορείτε να παρέχετε για τον εαυτό σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζουν τα μαθήματα περί σχέσεων και συνεργασιών. Μήπως οι καταστάσεις έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Μπορείτε να υπομείνετε τα πάντα. Χρειάζεται; Μπορεί να σας αρέσει κάτι τοξικό και γι’ αυτό να συνεχίζετε. Σας αρέσουν ούτως η άλλως τα σκοτεινά μονοπάτια!  Το τέλος το ορίζουμε εμείς, και καλό είναι να το κάνουμε όταν τα πράγματα δεν αλλάζουν προς το καλύτερο. Εμμονές και εξαναγκαστικές συμπεριφορές είναι αχρείαστες αυτή την περίοδο. Αφήστε το πεδίο να αλλάξει και να πάρει το δρόμο του. 

Εντάσεις και τσακωμοί σας φέρνουν σε διλήμματα. Έρωτας, πάθος, καψούρα! Είστε κολλημένοι με κάποιον; Λειτουργεί; Οι αποφάσεις είναι δικές σας και απόλυτα σεβαστές. Απλά, προσέξτε τον εαυτό σας και φροντίστε τις ανάγκες σας με τον τρόπο που τους αρμόζουν και όχι απαραίτητα με το πως θέλετε εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολίες και εντάσεις με παρέες, φίλους ή ομάδες. Δεν έχετε περάσει λίγα, αλλά έχει λίγο ακόμα. Μην ανησυχείτε! Είναι δύσκολο αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ψυχραιμία! Δεν είναι ανάγκη να αλλάξετε όλη σας την ρουτίνα και τις συνήθειες σας για να βρείτε ισορροπία. Προσπαθήστε να την βρείτε μέσα από τις καταστάσεις. Μπορεί κάτι που δεν βοηθάει να φύγει, ίσως και από μόνο του. Μην το ακολουθήσετε.

Οι ψυχικές διαδικασίες που περνάτε σας ωριμάζουν και χτίζουν το σκηνικό για το επόμενο επίπεδο. Μπορεί να σας ταλαιπωρεί κάποιος έρωτας ή χωρισμός. Αποδοχή και απελευθέρωση! Προσοχή στις εργασιακές σχέσεις. Ό,τι βιώνετε, πρέπει να το βιώσετε τώρα. Να θυμάστε πως το “τώρα”, δε σημαίνει “για πάντα”! Μπορεί να πονάτε, αλλά μακροπρόθεσμα, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ τυχερή περίοδος σε θέματα καριέρας, εργασίας και στάτους. Χρησιμοποιείτε τα ταλέντα σας και αυτό σας πάει μπροστά. Αν όχι, δοκιμάστε το! Οι τρόποι που γίνεστε δημιουργικοί θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Η σχέση σας με τα παιδιά σας είναι πολύ καλή και αυτό θα πρέπει να σας χαροποιεί. Τα ανώτερα ιδανικά σας εξελίσσονται, και αυτό γιατί σας ακούσατε. Ίσως το πιο τυχερό από τα ζώδια!

Εκθέστε την τέχνη σας. Από μαγειρική μέχρι λαδομπογιά σε καμβά! Θα εκτιμηθεί και θα ενισχύσει με πολύ ωραίο και υγιή τρόπο το εγώ σας. Υπάρχει και υγιής εγωισμός τελικά; Ίσως κάποια σκαμπανεβάσματα και αποχωρισμοί σας έρθουν λίγο απότομα προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να διδάξει ισορροπία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλάζετε περιβάλλον ή το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε, αλλάζει. Μπορεί να χρειαστεί να κινήσετε διαδικασίες και να τρέξετε λίγο παραπάνω για θέματα εργασίας και καριέρας. Μπορεί να σπουδάζετε ή να έχετε κάποια πρόσθετη εκπαίδευση στον κλάδο σας. Γενικά η εβδομάδα σας θέλει δουλειά – σπίτι, σπίτι – δουλειά ή πολύωρη εργασία από το σπίτι. Τα ανώτερα ιδανικά σας είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν σε τυχόν δυσκολίες. 

Η οικογενειακή σας κατάσταση αλλά και ο κοινωνικός σας περίγυρος, σας βοηθούν να επανεξετάσετε θέματα προσωπικότητας. Καρμικά “βοηθώ”, σημαίνει “βάζω σε διαδικασία εκπαίδευσης”. Νέες ιδέες και τρόπος σκέψης σας τροφοδοτούν με όλο το νοητικό πλαίσιο που χρειάζεστε για να προχωρήσετε δεδομένων των αλλαγών. Πιθανές δυσκολίες και εμπόδια, καλό θα ήταν να τα καλοδεχτείτε. Ό,τι φεύγει, φεύγει για το καλό σας. 

ΙΧΘΕΙΣ 

Επικοινωνία, σκέψεις, ιδέες, παρέες. Μια περίοδος ανανέωσης! Κάτι χάνετε, κάτι κερδίζετε. Η ελευθερία έκφρασης είναι η δύναμή σας. Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε καμία πλευρά του εαυτού σας για κανέναν. Αυτοί που μένουν δίπλα σας, καλό είναι να γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό σας. Τότε και μόνο τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι εκεί γιατί εκτιμούν εσάς! 
Συναναστροφές με ομάδες, αλλαγή παρέας, αλλαγή συνεργατών. Το περιβάλλον μεταλλάσσεται. Συστηθείτε! Οι σχέσεις σας με τα αδέρφια και τους κολλητούς σας είναι κρίσιμες και χαράζουν την καρμική σας πορεία. Μπορεί να προκύψει κάποιος νέος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον ή τις ομάδες που είστε μέλος. Νέες ευκαιρίες αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης ανοίγονται μπροστά σας, και αυτή η περίοδος σας βοηθά να καλοδεχτείτε ότι νέο έρθει στο δρόμο σας.

ζωδια προβλεψεις 2023 αναλυτικες προβλεψεις εβδομαδας, πεπρωμενο, καρμα