Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  12 έως 18 Ιουνίου – Εξάλειψη αντιθέσεων

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  12 έως 18 Ιουνίου – Εξάλειψη αντιθέσεων

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 12 έως 18  Ιουνίου – Εξάλειψη αντιθέσεων! Στις 13  Ιουνίου η Σελήνη μπαίνει στο «δικό της σπίτι», στο ζώδιο του Ταύρου. Πρακτικότητα, εστιασμένες κινήσεις, αποφασιστικότητα αλλά και καλή κρίση για τα υλικά πράγματα που θέλουμε να αποκτήσουμε, είναι μερικά μόνο από τα καλά που θα προσφέρει.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο  στις  15  του μήνα, από την 7η μοίρα των  Διδύμων/Ιχθύων. Η όψη αυτή ίσως  είναι λίγο πιεστική για κάποιους, όμως έχουμε έναν  Ερμή  στο  ζώδιο  κυριαρχίας του. Μπορεί να βιώσουμε κάποιες καταστάσεις πιεστικές, αλλά δεν θα λείψει ούτε η συγκέντρωση στους στόχους μας, ούτε η πρακτικότητα στις κινήσεις μας. Επηρεάζονται τα πρώτα δεκαήμερα των μεταβλητών ζωδίων, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες).

Στις 17 του μήνα ο  Ερμής είναι σε  όψη  εξαγώνου με την  Αφροδίτη, στην 10η μοίρα των Διδύμων/Λέων. Η διάθεση όλων θα είναι αρκετά καλή, για να κυνηγήσουν τους στόχους και να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό στα επαγγελματικά τους. Κοινωνικές συναντήσεις που βοηθούν στην καριέρα ή γενικότερα στα εργασιακά είναι πολύ πιθανές. Συναίσθηση των καταστάσεων γύρω σας αλλά και ανάπτυξη καλών σχέσεων, είναι μερικά από τα «δώρα» της όψης αυτής. Κάποιοι θα λάβετε και καλά νέα, τα οποία ίσως περιμένατε καιρό.

Μια Νέα Σελήνη στις 18 Ιουνίου, από την 26η μοίρα των Διδύμων, έρχεται να δώσει «φτερά» στον τομέα της επικοινωνίας μας και των ιδεών μας. Περισσότερο κοινωνικοί και ομιλητικοί και με μεγαλύτερη θέληση για ανάπτυξη και επέκταση γινόμαστε όλοι, προβάλλοντας τον καλύτερο εαυτό μας, μέσω ενός λόγου ή ενός σχεδίου στο εργασιακό μας περιβάλλον.  Γενικότερα η διανόηση ευνοείτε και γινόμαστε περισσότερο διαλλακτικοί.

Από τη Τζένη Tabary Βλαστάρη

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις  12 έως 18 Ιουνίου – Εξάλειψη αντιθέσεων 3
Τζένη Tabary Βλαστάρη

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, τι γεγονότα θα έχει το κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον  Ήλιο και τη Σελήνη σας.

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Σελήνη βρίσκετε στο δικό σας δεκαήμερο και έστω και για λίγο σας δίνει την δυνατότητα, της επιτυχίας. Όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα τα οποία έχουν να κάνουν με τον γυναικείο κλάδο, σε όλους τους τομείς, ευνοείστε τις ημέρες αυτές. Καλές και λειτουργικές σχέσεις θα υπάρχουν επίσης. Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια, κάντε το, αλλά με προσοχή πάντοτε!

Β’ δεκαήμερο: Φιλοδοξία αλλά και βιασύνη είναι από τα συναισθήματα που σας διακατέχουν. Όμως, έχετε την προσοχή σας επικεντρωμένη στους επαγγελματικούς σας στόχους και αρκετοί από εσάς, ίσως επιτύχετε νέες συνεργασίες ή το ξεκίνημα μιας δικής σας δουλειάς.

Γ’ δεκαήμερο: Θέλετε να πετύχετε πράγματα, αλλά φανατίζεστε με  τους προσωπικούς σας στόχους και δεν σκέφτεστε τους γύρω σας. Θα ήταν καλύτερα να ελέγξετε την παρόρμησή σας, γιατί δεν είναι  κάτι ευχάριστο για τους υπόλοιπους. Είναι κατανοητό να θέλετε να επιτύχετε και να αναγνωριστείτε, όμως φροντίστε και ο τρόπος να είναι θεμιτός.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Μια πολύ καλή εβδομάδα για το δικό σας δεκαήμερο. Θα έχετε βοήθεια  να επιτύχετε  στους τομείς που θέλετε,  αναγνώριση της  δουλειάς σας αλλά και τους ανωτέρους σας να είναι ευχαριστημένοι και έτοιμοι να δεχτούν τις προτάσεις σας. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε  συζητήσεις για συνεργασίες  ή για τη συμμετοχή σας σ’ ένα επαγγελματικό σχέδιο μαζί με άλλους. Λίγη  προσοχή σε  μικρές διαφωνίες και λόγια.  Προσοχή στα οικογενειακά έξοδα που σας βαρύνουν.

Β’ δεκαήμερο: Θα έχετε την θέληση και να εργαστείτε και να δοξαστείτε! Και θα τα καταφέρετε. Όμως προκύπτουν έξοδα οικογενειακά, τα οποία  μπορεί να σας βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος. Πάντως νέες ιδέες και μάλιστα αρκετά καλές,  θα έχετε για  να αυξήσετε τα οικονομικά σας στην πορεία.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποια απρόσμενα κι όχι απαραίτητα αρνητικά γεγονότα, θα έχετε την εβδομάδα αυτή στα επαγγελματικά σας. Με έντονη τη φιλοδοξία σας για να φτάσετε εκεί που θέλετε, αλλά και την έμπνευση που έχετε για να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας βήματα, είναι σαν να κρατάτε μια συνταγή επιτυχίας. Προσοχή στον φανατισμό που σας βγαίνει γιατί ο τρόπος σας μπορεί να σας κάνει αντιπαθείς.

Δίδυμοι

Α’ δεκαήμερο: Αρχικά θα νιώθετε ότι η εβδομάδα αυτή σας δυσκολεύει, ίσως νιώσετε κατωτερότητα ή έλλειψη αυτοπεποίθησης σε σχέση με τους συναδέλφους σας. Μην απομονώνεστε και μην έχετε αναστολές. Όλα καλυτερεύουν. Λαμβάνετε καλά νέα, και ίσως πρέπει να κάνετε ένα μικρό επαγγελματικό ταξίδι, πράγμα που σας ανεβάζει εν μέρη την διάθεση. Κάποιοι δέχεστε συνεργατικές προτάσεις και αποκτάτε πλεονεκτήματα. Το γεγονός ότι έχετε πραγματικά καλή αίσθηση του  τι συμβαίνει στον υλικό κόσμο, σας βοηθά ιδιαίτερα να κάνετε σωστότερα βήματα.

Β΄ δεκαήμερο:  Έχετε έναν εκνευρισμό, αλλά όχι κάτι που να σας εμποδίσει. Το αντίθετο, καταφέρνετε να τον διοχετεύσετε, κάνοντας  πραγματικά τους συνεργάτες σας να παραδεχτούν το πόσο καλοί είστε στη δουλειά σας! Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις ή ενδιαφέρεστε να ανοίξετε τη δική σας, οι μέρες είναι ευνοϊκές για να βρείτε τις λύσεις που σας χρειάζονται!

Γ’ δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρο στο δικό σας δεκαήμερο, οπλίζοντάς σας με τη διάθεση να κάνετε μία νέα αρχή. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις σας, μιας και υπάρχει πιθανότητα να μην δείτε ξεκάθαρα αυτό που έχετε μπροστά σας. Με τον κυβερνήτη σας  στο  δικό σας ζώδιο και λίγη υπομονή, έχετε τα εχέγγυα να πάρετε την σωστή κατεύθυνση. 

Καρκίνος 

Α’ δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι να συνεταιριστείτε αν σας γίνει πρόταση. Ευνοείστε για ομαδικές εργασίες και συνεργασίες τις ημέρες αυτές και ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε πως θέλετε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιοι είστε έτοιμοι να ηγηθείτε. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, αλλά ίσως υπάρξουν σπατάλες λόγω ταξιδιών ή επαγγελματικών επεκτάσεων.

Β’ δεκαήμερο: Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους ή γνωστούς, αλλά και κοινωνικές προσκλήσεις, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε τις ημέρες αυτές. Οι οποίες θα αποβούν θετικές  για τα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας, ενώ έχετε την διάθεση και ψάχνετε τρόπους να ανεβάσετε τα έσοδά σας, κάνετε περισσότερες σπατάλες από ότι προορίζατε. 

Γ’ δεκαήμερο: Δείξτε προσοχή στον τρόπο που προσπαθείτε να εδραιωθείτε στην επαγγελματική και κατ’ επέκταση οικονομική αρένα. Είναι παραπάνω από αυτό που πρέπει και η εικόνα σας κινδυνεύει να γίνει δυσάρεστη.  Στοχεύστε στην επιτυχία και στην αναγνώριση, αλλά όχι αγνοώντας όσους σας βοηθούν.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Έχετε μία αρκετά  καλή εβδομάδα, που σας χαρίζει όμορφες στιγμές στον  εργασιακό σας χώρο αλλά και επιτυχίες. Έτοιμοι να κοινωνικοποιηθείτε ακόμη περισσότερο απ’ ότι συνήθως και να ανοίξετε τα φτερά σας για να κατακτήσετε όσα περισσότερα μπορείτε.  Στα οικονομικά σας αν και γίνεστε αρκετά πρακτικοί παρότι είσαι γενναιόδωροι πάντοτε, προσέξτε τις σπατάλες που μπορεί να κάνετε σε κοινωνικά καλέσματα.

Β’ δεκαήμερο:  Δεν  είναι μια  κακή εβδομάδα, αρκεί να προσέξετε τον εκνευρισμό σας σε κάποια θέματα και τον τρόπο σας με τους συναδέλφους σας. Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, μιας και τις ημέρες αυτές σπαταλάτε περισσότερα απ’ ότι συνήθως. Έχετε εγκράτεια γιατί είναι πιθανό να προκύψουν και οικογενειακά έξοδα.

Γ’ δεκαήμερο: Δώστε προσοχή σε κάποιες επεκτάσεις που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε. Κάτι δεν λειτουργεί καλά και ουσιαστικά ήδη θα έχετε καταλάβει, πως πρέπει να το αφήσετε γι’ αργότερα. Ξαφνικές διενέξεις και ξεσπάσματα στα επαγγελματικά σας, κυρίως  με ανωτέρους σας, μπορεί να υπάρξουν.  Φανείτε ψύχραιμοι και όλα θα είναι καλύτερα.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Συνεσταλμένοι αλλά και με χαμηλή αυτοπεποίθηση, φαίνεται να είστε την εβδομάδα αυτή. Είναι καλό να έχετε την αίσθηση της υπευθυνότητας και να λειτουργείτε σωστά στα επαγγελματικά σας, αλλά μην καταπιέζετε τον εαυτό σας. Κάποιες εργασιακές επεκτάσεις ευνοούνται ή αν κάποιοι είστε έτοιμοι για μια δουλειά στο εξωτερικό ή γενικότερα εκτός της βάσης σας, ίσως πρέπει να αδράξετε τις ευκαιρίες. Προσοχή στα οικονομικά σας, ακόμη κι αν τα θεωρείτε θετικά.

Β’ δεκαήμερο: Ξαφνικά επαγγελματικά ταξίδια διαφαίνονται στον ορίζοντα εσάς. Ίσως έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σας, άρα και στην καθημερινότητά σας. Θα είναι καλύτερα να είστε έτοιμοι να την δεχτείτε. Ίσως πρέπει να αφήσετε πίσω ότι δεν λειτούργησε τόσο καλά μέχρι τώρα. Προσοχή στις διαφωνίες με ανωτέρους σας.

Γ’ δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι για μεγάλη «μάχη», μεταφορικά και μη. Σας έχει δυσαρεστήσει ήδη κάποιο οικονομικό θέμα με τα επαγγελματικά σας. Είτε κάτι που σας είπαν δεν ισχύει, είτε είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που περιμένατε. Όπως κι αν έχει, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Θα πιεστείτε αλλά θα επιτύχετε!

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τα πλήθη κυριολεκτικά! Η κοινωνικότητά σας  ανεβαίνει και με γοργούς ρυθμούς, το ίδιο και η φήμη σας για τα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ πιθανόν να προσελκύσετε ανθρώπους για συνεργασίες ή νέες θέσεις εργασίας και να δεχτείτε προτάσεις! Παθιάζεστε και φανατίζεστε με αυτό, όχι άδικα , αλλά προσέξτε τις κινήσεις σας! Οικογενειακά έξοδα, αλλά και κοινωνικές σπατάλες δεν σας αφήνουν με πολλά χρήματα στην τσέπη.

Β’ δεκαήμερο: Θα έχετε κάποιες διαφωνίες, αλλά κυρίως θα προκύπτουν από τη δική σας συμπεριφορά προς τους συναδέλφους σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε εγκράτεια στον τρόπο επικοινωνία σας. Δεν θα λείψουν όμως τα επαγγελματικά ταξίδια για κάποιους από εσάς, αλλά και οι ευκαιρίες για όσους θέλετε να επεκτείνετε την δουλειά σας ή να δουλέψετε εκτός συνόρων.

Γ’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει ανάμεικτες καταστάσεις για το δικό σας δεκαήμερο. Γενικότερα θα είναι κάπως πιεστική και θα πρέπει να προσέξετε και τα έξοδά σας αλλά και την συμπεριφορά σας, με συνεργάτες, συνεταίρους ή ανωτέρους σας. Επίσης, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, να το θυμάστε πάντα! Αφήστε για λίγο αργότερα υποθέσεις διευθετήσεις των οικονομικών σας, εκτός αν προκύψει κάτι το οποίο δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: θα είστε κάπως ιδιόρρυθμοι τις ημέρες αυτές κυρίως με ανωτέρους σας ή συνεργάτες. Νιώθετε μια αντιπάθεια προς όλους και αν μπορούσατε θα φεύγατε από τον εργασιακό σας χώρο. Η αλήθεια είναι, πως η διάθεσή σας  δεν  σας  βοηθά να ανακάμψετε, αλλά δεν θα αργήσει κι αυτό να γίνει. Αν νιώθετε ότι πιέζεστε πολύ, καλύτερα να πάρετε μια άδεια. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, μπορεί όμως να είναι ένας από τους λόγους που νιώθετε δυσαρέσκεια.

Β’ δεκαήμερο: Ξαφνικά γεγονότα με τους συνεργάτες σας, μπορεί να διαταράξουν την καθημερινότητα σας.  Παρόλα αυτά, ευνοείστε και οι συνδιαλλαγές σας είναι πολύ καλές. Αν συνεργάζεστε ή επαγγέλλεστε ό,τι έχει να κάνει με το γυναικείο φύλλο, οι μέρες θα είναι αρκετά επικερδείς.

Γ’ δεκαήμερο: Πρώτος σας στόχος τις ημέρες αυτές, τα οικονομικά σας. Είναι ένα διάστημα που ίσως σας δώσει την δυνατότητα να διευθετήσετε θέματα δανείων και γενικότερα ό,τι οικονομικό αφορά τα επαγγελματικά σας. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου σας, θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση και προβολή! Αν αγαπάτε τα τυχερά παιχνίδια να είστε φειδωλοί στις κινήσεις σας.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή σας ζητά να κοιτάξετε κατάματα την πραγματικότητα και την πρακτική φύση των καταστάσεων. Είστε άτομα φύση αισιόδοξα και αυτό είναι καλό, αλλά χεριάζετε να γίνετε και πρακτικοί. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ωραιοποιεί καταστάσεις. Τίποτα δεν φτιάχνετε  με τρόπο μαγικό. Τα  οικονομικά σας  είναι καλύτερα από πριν, προσπαθήστε να τα κρατήσετε  σε ένα πλαίσιο, το οποίο θα είναι προς το συμφέρον σας.

Β’ δεκαήμερο: Καλές σχέσεις  θα έχετε με τους γύρω σας και μάλιστα  ίσως κάποιοι ταξιδέψετε για  λόγους εργασιακούς. Είναι πολύ  πιθανό, να πείτε το ναι σε μια θέση εργασίας εκτός χώρας ή τουλάχιστον αρκετά μακριά από το σπίτι σας. Λίγο προσοχή ως προς τα οικογενειακά έξοδα των ημερών.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε θέματα με τους συνεργάτες σας. Η διαφορετική προσέγγιση των καταστάσεων, ίσως να είναι ο λόγος, αλλά ίσως διαφωνήσετε και για έξοδα κάποιων επαγγελματικών μετακινήσεων. Όπως κι αν έχει, μην αφήσετε την εβδομάδα να τελειώσει χωρίς να έχετε λύσει τις μικρές διαφορές που υπάρχουν.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Κάποιοι θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να λύσετε και να αφήσετε στο παρελθόν, ένα οικονομικό πρόβλημα το οποίο σας ταλάνιζε. Κάποιοι από εσάς επίσης, είναι πολύ πιθανό, να κάνετε σοβαρές συζητήσεις συνεργασίας με τα αδέλφια σας ή στενούς συγγενείς.  Διευκρινίστε κάθε λεπτομέρεια πριν περάσετε στην πράξη.

Β’ δεκαήμερο: Έχετε μια ήρεμη εβδομάδα, κι αν σκεφτεί κανείς πως αυτό δεν έχει ειπωθεί για τα υπόλοιπα ζώδια, τότε μάλλον είστε αρκετά καλά! Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας και αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, γιατί η ξαφνική  απώλεια  δεν θα κάνει  ευχάριστες τις ημέρες αυτές. Εγκράτεια και σύνεση και θα έχετε την ηρεμία σας!

Γ’ δεκαήμερο: Έχετε φανατιστεί με τους σκοπούς σας, οι οποίοι μπορεί να αξίζουν την προσοχή όλων, αλλά εσείς το παρακάνετε. Σίγουρα  είστε  ικανοί και σίγουρα έχετε τις δυνατότητες να επιτύχετε, προσοχή στον τρόπο που προσπαθείτε να το πετύχετε.  Τα οικονομικά σας παραμένουν στα ίδια επίπεδα, με μια μικρή αστάθεια στα έξοδα του σπιτιού.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Λίγο μπερδεμένοι είστε με τα οικονομικά σας, αλλά μπορείτε να τα βάλετε σε τάξη. Περισσότερο προσοχή στις σπατάλες που είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Κρατηθείτε μακριά από τυχερά παιχνίδια γιατί δεν ευνοείστε. Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι ήρεμα και δεν αντιμετωπίζετε κάτι ιδιαίτερο τις ημέρες που διανύουμε.

Β’ δεκαήμερο: Διαφωνίες ίσως οδηγήσουν σε καυγάδες, για όσους έχετε συνεταίρους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μια καλή πρόταση ή ιδέα έρχεται από συγγενείς σας, κι αν είναι γυναίκα, ίσως να συμπράξετε για κάτι πραγματικά καλό. Τα οικονομικά σας κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα, οπότε είστε αυτοί που ξέρετε τι να κάνετε για να τα ελέγχετε.

Γ’ δεκαήμερο: Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι που να απασχολεί το δικό σας δεκαήμερο την εβδομάδα αυτή. Σας δίνετε λοιπόν η ευκαιρία, να δημιουργήσετε  και γενικότερα να επιδοθείτε στα επαγγελματικά σας, χωρίς κάτι να αποσπά την προσοχή σας ή να σας χαλά την διάθεση. Περνάτε ένα ευχάριστο διάστημα ακόμη και αν δεν είστε σε διακοπές!

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Για κάποιο λόγο που θα σας ενοχλήσει, πεισμώνετε και δεν θέλετε να δείτε  κάποιες  καταστάσεις όπως είναι. Ευνοείστε στο επικοινωνιακό σας κομμάτι, όπως και για κοντινές επαγγελματικές μετακινήσεις. Μην είστε άκαμπτοι. Το ζώδιό σας είναι καλό στους ελιγμούς, να το θυμηθείτε στην πορεία των ημερών. Ο Κρόνος αναδρομεί στο δικό σας δεκαήμερο και καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, οι οποίες επιβάλλετε να πάρουν μια καλύτερη και διαφορετική τροπή.

Β’ δεκαήμερο: Για εσάς οι ημέρες αυτές είναι βατές και χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Παρ’ όλα αυτά, ίσως υπάρξουν μικρά θεματάκια με συναδέλφους  σας,  όμως όχι κάτι σοβαρό. Τα οικονομικά σας είναι  αρκετά ρευστά, μιας και οι ίδιοι επιδίδεστε με πάθος σε πράγματα που αγαπάτε.

Γ’ δεκαήμερο: Οι καλλιτέχνες του δικού  σας δεκαημέρου, αφ’ ενός θα έχουν μεγάλη έμπνευση και αναγνώριση. Κι όχι μόνο, όλοι θα νιώσετε ότι έχετε ιδέες ανάπτυξης των επαγγελμάτων σας και δεν θα είναι λάθος. Όμως προσοχή σε ό,τι ωραιοποιείτε ή μεγαλοποιείτε, γιατί οι ιδέες και οι θεωρίες είναι πολύ  καλές στην πράξη όμως χωλαίνει η κατάσταση. Κι αυτό θα σας οδηγήσει σε απογοήτευση.