Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 13-19 Μαΐου – Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί  και Υδροχόοι έχουν την  τιμητική  τους

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 13-19 Μαΐου – Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί  και Υδροχόοι έχουν την  τιμητική  τους

Από Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 13-19 Μαΐου – Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί  και Υδροχόοι έχουν την  τιμητική  τους 3

Email: [email protected]

Instagram : Jenny Tabary Vlastari (@jenny_tabary_vlastari) 

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 13-19 Μαΐου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, και Υδροχόοι έχουν την τιμητική τους. Μια  εβδομάδα έντονη, με αρκετές όψεις, οι  οποίες απασχολούν ιδιαίτερα έντονα τα σταθερά ζώδια! Ξεκινάμε στις 13 του μήνα με την σύνοδο Ήλιου/Ουρανού στην 23η μοίρα  του ζωδίου του Ταύρου. Το Γ’ δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, κυρίως το 5ο πενθήμερο, θα νιώθουν και  θα είναι  πρωτοπόροι, αλλά  μέσα από επαναστατικές συμπεριφορές ή εντάσεις. Για κάποιους από εσάς,  η αλλαγή επαγγέλματος είναι πολύ πιθανή. 

Την ίδια μέρα λίγο αργότερα, η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στην 17η μοίρα Ταύρου/Ιχθύων. Ταύροι, Ιχθύες και δευτερευόντως Σκορπιοί και Παρθένοι του Β’ πενθημέρου, κυρίως του 4ου πενθημέρου, έχετε  πραγματική αίσθηση των επαγγελματικών  σας αναγκών αλλά και  αυτοέλεγχο.   Η βοήθεια έμπειρων ατόμων ή ανωτέρων σας, έρχεται να σας στηρίξει. 

Στις 17   του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου πια, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, στην 2η μοίρα του Υδροχόου. Το Α’ δεκαήμερο, κυρίως το 1ο πενθήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αφενός θα έχετε   την ικανότητα  να επικοινωνήσετε και να πείσετε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αφετέρου η επιμονή αλλά και  η  υπερεκτίμηση, το πείσμα, γίνονται κακοί σύμβουλοι για αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Προσοχή στον τρόπο λοιπόν, έχετε όλες τις  δυνατότητες να επιτύχετε.

Την επόμενη ημέρα 18 Μαΐου, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, στην 23η  μοίρα του Ταύρου, (την ίδια που κι ο Ήλιος στην αρχή της εβδομάδας έκανε τη δική του σύνοδο), φέρνει ξαφνικές αναστατώσεις αλλά και εκκεντρικές συμπεριφορές, για το Γ’ δεκαήμερο και κυρίως το 5ο πενθήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Όμως, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, αλλά πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές!

Η κατακλείδα των όψεων της εβδομάδας αυτής είναι αρκετά θετική και αισιόδοξη,  με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στην 28η μοίρα του Ταύρου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι , του 6ου κυρίως πενθημέρου, μπορείτε να δείξετε  τις ικανότητές σας! Καλές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, επιτυχίες, προαγωγή, αναγνώριση! Γενικότερα θα δείτε  τα  γεγονότα  να αλλάζουν  θετικά προς  όφελός  σας! 

Ας δούμε όμως πώς θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Α’ δεκαήμερο: Αν εργάζεστε με κόσμο ή θέλετε να  προσελκύσετε, τότε οι μέρες σας ευνοούν, μιας και η δύναμη  της πειθούς θα είναι έντονη. Όμως θα πρέπει να προσέξετε, αν έχετε να διεκπεραιώσετε οικονομικά θέματα, με το δημόσιο ή άλλους οργανισμούς,  διότι, εκεί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα συνεννόησης. Προσοχή λοιπόν στο επικοινωνιακό σας κομμάτι, το οποίο μπορεί να  σας δημιουργήσει διάφορα «ευτράπελα».

Β’ δεκαήμερο: Συζητήσεις για συνεργασίες,  τις οποίες δεν φέρνετε στην επιφάνεια, έχετε αυτές τις μέρες. Ξεκάθαρες ευκαιρίες για την αύξηση των οικονομικών σας, οι οποίες όμως θα   λειτουργήσουν, αν εσείς αποφασίσετε να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Γ’ δεκαήμερο: Περισσότερο αντιφατικές δεν θα μπορούσαν να ήταν οι καταστάσεις για τα οικονομικά σας! Από τη μία πρέπει να προσέξετε τις ξαφνικές εντάσεις και καταστάσεις με πελάτες ή τον κόσμο γενικότερα. Από την άλλη  ευκαιρίες επέκτασης και συνεργασιών, έρχονται να σας ανοίξουν διόδους και να σας πάνε σε άλλες πολιτείες! Μην αφεθείτε στα αρνητικά, ανοίξτε τα πανιά σας για κάτι καλύτερο!

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Α’ δεκαήμερο: Αποφύγετε τις οικονομικές  συζητήσεις ή απαιτήσεις με ανωτέρους σας, διότι μπορεί να βρεθείτε γρήγορα και εύκολα σε καυγά! Το ίδιο κι αν έχετε οικονομικές συναλλαγές  με συνεργάτες σας. Οι μέρες είναι λίγο εριστικές, αφήστε το γι’ αργότερα.

Β’ δεκαήμερο: Ανώτεροι σας  ή έμπειρα άτομα στα επαγγελματικά σας, σας στηρίζουν σε κάθε σας προσπάθεια. Ίσως να μην εκφράζεστε όπως θέλετε  και να έχετε κάποιες αναστολές σε σχέση με την επαγγελματική σας πορεία  ή επεκτατικές κινήσεις που διστάζετε  να κάνετε  ακόμη. Όμως, έχετε επίγνωση του τι  μπορείτε και αυτό σας βοηθά να κάνετε το επόμενο βήμα.

Γ’ δεκαήμερο: Κάποιοι  είτε θα θελήσετε να απελευθωρείτε από τα επαγγελματικά δεσμά ή μπορεί να έχετε ξεσπάσματα κυρίως ως προς την  καθημερινή διαχείριση της  δουλειάς σας. Όμως, μέσα από αυτά δεν αποκλείεται να έρθετε σε συμφωνίες, οι οποίες θα ευνοούν τα οικονομικά σας και ίσως την διευθέτηση κάποιων εκκρεμοτήτων . 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Α’ δεκαήμερο: Αν εργάζεστε σε  οικογενειακή επιχείρηση και σκέφτεστε τις επεκτάσεις, αυτή την εβδομάδα, θα δυσκολευτείτε να τους πείσετε. Επίσης προσοχή στην επιμονή σας, διότι μπορεί να βρεθείτε σε προβληματικές καταστάσεις. Συζητήσεις και πλάνα αφήστε τα για τις επόμενες μέρες. 

Β’ δεκαήμερο: Συζητήσεις παρασκηνιακές ίσως υπάρξουν αυτές τις μέρες, με ανωτέρους σας,  οι οποίες  όμως θα είναι άκρως βοηθητικές για εσάς, έστω κι αν αρχικά νιώθετε ενδοιασμούς. Δώστε βάση στις οικονομικές προτάσεις που μπορεί να έχετε. Δεν είναι το σιντριβάνι  που αναβλύζει χρυσό, αλλά θα σας προσφέρει άνοδο στα οικονομικά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Όλη την εβδομάδα, νιώθετε λίγο κάτι από «Τσε Γκεβάρα». Με το δίκιο σας! Εξάλλου πράγματα τα οποία σας  φανερώνονται,  σας κάνουν λίγο επαναστατικούς. Όμως σας δίνονται επίσης ευκαιρίες για συνεργασίες είτε αφορά τη  δική σας δουλειά και καριέρα, είτε αφορά ανωτέρους σας. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Α’ δεκαήμερο: Αποφύγετε τις οικονομικές διευθετήσεις, κυρίως αν  έχουν κάνουν με δημόσιο ή μεγάλους οργανισμούς. Αλλά ακόμη και δάνεια  ή κληρονομιές. Η εβδομάδα σας φέρνει μπροστά  σε εριστικές καταστάσεις και για να μην πάρετε έναν Μακιαβελικό ρόλο, θα σας πρότεινα να αφήσετε ό,τι υπάρχει, για τις  επόμενες μέρες.

Β’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή, σας φέρνει ευκαιρίες για συνεργασίες ή επεκτάσεις μακρύτερα από την βάση σας. Άτομα κύρους σας βοηθούν στα επιτεύγματά σας κι ενώ εσείς δεν νιώθετε απόλυτα άνετοι, οι καταστάσεις κυλούν ομαλά και τα καταφέρνετε!  Βοήθεια θα έχετε και όσοι παραμένετε  στην εργασία σας φυσικά, από άτομα του περιβάλλοντος σας.

Γ’ δεκαήμερο: Αν έχετε να κάνετε με πολύ κόσμο, προσέξτε λιγάκι τις απότομες εναλλαγές και ξεσπάσματα τα οποία μπορεί  να βιώσετε. Είναι δύσκολο να θέλετε «γλυκιές  γεύσεις, όταν γύρω σας υπάρχει μόνο ο χυμός λεμονιού». Όμως έρχονται και οι ευκαιρίες που θα γλυκάνουν την διάθεση και τις μέρες σας, μέσα από επεκτάσεις ή μια καλύτερη καθημερινότητα.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Α’ δεκαήμερο: Αν σας είναι εύκολο, αποφύγετε τις κοινωνικές/επαγγελματικές συναντήσεις ή  αν πρέπει να παρευρεθείτε, τότε κρατήστε χαμηλούς τόνους. Αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις γιατί μάλλον θα βρεθείτε σε κατάσταση  οξυθυμίας με αυτά που θα ακούσετε. Προστατέψτε τα  αυτιά σας και τη διάθεσή σας.

Β’ δεκαήμερο: Βρίσκετε διόδους και λύνετε οικονομικά  προβλήματα, ό,τι  μορφή  κι  αν έχουν αυτά. Βοήθεια μέσα από κατάλληλες συμβουλές και επικοινωνία με τα σωστά άτομα. Διεξοδικές  κινήσεις σας επιτρέπουν να πάρετε μια ανάσα και  να δείτε ένα φως στο Τούνελ.  Ίσως δεν είναι ακόμη τόσο μεγάλο όσο περιμένατε, αλλά θα  βρείτε την έξοδο!

Γ’ δεκαήμερο: Οι συνεργατικές σας σχέσεις, αλλά και αυτές με τους ανωτέρους σας, είναι όπως η τουρμπίνα ενός αεροπλάνου. Ξεκινά  ήρεμα και στο τέλος τρέχει δυναμικά! Έτσι κι εσείς μπορεί να τρέξετε ή να πετάξετε από κάποιες επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες  σας δυσκολεύουν ή σας εκνευρίζουν. Όμως όντας ιδιαίτερα δημιουργικοί, δεν θα μείνετε χωρίς τα τυχερά σας, είτε αφορά τα οικονομικά είτε κάποια επαγγελματικά πλάνα.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Από την μία είστε ανυπόμονοι να πραγματώσετε όσα θέλετε, από την άλλη σας φορτώνουν ή και εσείς οι ίδιοι φορτώνεστε περισσότερες ευθύνες και όλο αυτό σας οδηγεί στη φράση, τα «νεύρα  μου τσατάλια». Θέλετε να κάνετε αλλαγές, είτε αφορά το αντικείμενο εργασίας σας, είτε ακόμη και μια επέκταση ή νέα εργασία. Κάντε όμως υπομονή για το επόμενο διάστημα.

Β’ δεκαήμερο: Αρκετές  ευκαιρίες για συνεργασίες ή επεκτάσεις είτε μέσω διαδικτύου, είτε με μετακίνηση, θα έχετε αυτές τις  μέρες. Να σας πω ότι τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν δεν θα  είναι τεράστια, αλλά είναι ευκαιρίες μονιμότητας! Μην αμελήσετε, αυτά που σας έρχονται έστω κι αν αρχικά δεν είναι αδάμαντες! 

Γ’ δεκαήμερο: Αν μπορείτε να αποφύγετε τις  επαγγελμτατκές μετακινήσεις αυτές τις μέρες, νομίζω θα ήταν καλό. Γενικότερα μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις ή συμφωνίες. Νομικές υποθέσεις  μπορεί να αναζητούν την  λύση τους. Και παρότι νιώθετε «κεραυνός εν  αιθρία», σε αυτό τον τομέα είναι πολύ πιθανό  να υπάρξει εύνοια.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, αποφύγετε την αγορά ή την κίνηση μετοχών, αποφεύγετε τα επενδυτικά πακέτα. Αποφύγετε επίσης τις διαδικασίες τακτοποίησης εκκρεμοτήτων εκτός αν  είναι ανάγκη! Πιθανότατα θα υπερφορτώσετε,  θα εκνευριστείτε και  λύση δεν θα  βρείτε. 

Β’ δεκαήμερο: Αρκετές ευκαιρίες για να «ορθοποδήσουν» τα οικονομικά σας,  κυρίως όσες υποχρεώσεις  υπάρχει με δάνεια,  κληρονομιές  ή φόρους, θα έχετε αυτές τις μέρες. Κάποιο άτομο σας βάζει σε αυτή τη διαδικασία.  Δείτε το σαν μια πραγματικά καλή ευκαιρία! Θα έχετε πολύ καλύτερη καθημερινότητα, πιο υγιή κι ανέμελη!

Γ’ δεκαήμερο: Καθίστε αναπαυτικά  και ήρεμα, προτού βρεθείτε μπροστά σε ξαφνικές καταστάσεις, οι οποίες θα περιέχουν και εντάσεις. Γι’ αρχή να σας πω να αποφύγετε την «οικονομική ρουλέτα»  που κάποιοι σκέφτεστε να παίξετε με τυχερά παιχνίδια ή μετοχές. Από την άλλη, μικρές επεκτάσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες, θα φέρουν ένα νέο και ανανεωμένο αύριο στην  καθημερινότητά σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου –  22 Νοεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Μπορείτε να πείσετε τους συνεργάτες σας, ειδικά αν εργάζεστε  σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Μην υπερφορτώνετε μην υπερ-προσπαθείτε, δεν χρειάζεται αυτό,  μόνο αρνητικά θα  σας φέρει. Επίσης  να έχετε υπομονή. Είστε  σαν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αν τελειώσει η μπαταρία του, δεν θα ξέρετε πού να το φορτίσετε. Έχετε  πειθώ και ικανότητες! Είστε πιο δυνατοί από ό,τι πιστεύετε. Ακούστε τον εαυτό  σας, θα σας δώσει τη  λύση.

Β’ δεκαήμερο: Σχέσεις συνεργατικές  και μάλιστα πολύ  δημιουργικές, έρχονται να κεντρίσουν τη ζωή σας. Μήπως κάποιοι από εσάς, σκέφτεστε μια συνεργασία με τον σύντροφό σας; Αν ναι, να εξετάσετε τις πιθανότητες, γιατί μπορεί να αποδώσει αρκετά καλά! 

Γ’ δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι να τινάξετε τη «μπάνκα στον αέρα» όπως έλεγαν, μιλώ για τα συνεργασιακά που παράλληλα είναι και οικονομικά. Προσοχή στις  κινήσεις  σας λοιπόν και στις αποφάσεις σας, για όσους έχετε συνεργάτες ή συνεταίρους.  Για να  λέμε και τα θετικά, μπορείτε να περιμένετε οικονομικές ευκαιρίες και ίσως είναι ένα διάστημα που μπορείτε να κάνετε συζητήσεις με ανωτέρους σας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 

Α’ δεκαήμερο: Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας την εβδομάδα αυτή. Συζητήσεις κυρίως για συμφωνίες ή με αδέλφια και κοντινά σας άτομα, ίσως «υπερφορτωθούν» και μάλιστα χωρίς λόγο. Μιλήστε εσείς με επιχειρήματα και δώστε τους χρόνο  να το επεξεργαστούν. Μην πιέζετε καταστάσεις. 

Β’ δεκαήμερο: Άτομα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας δίνουν λύσεις για θέματα διαχείρισης της δουλειάς σας. Θα σας πρότεινα να τους ακούσετε, όσο κι αν αυτό αρχικά σας εκνευρίσει  ή δεν σας αρέσει. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στις σχέσεις με τον κόσμο που συναναστρέφεστε, στην επικοινωνία σας και κατ’ επέκταση στα οικονομικά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ξαφνικές  και μεγάλες αλλαγές θα έχετε  στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. Είτε με μια πρόταση η οποία θα σας «μετακινήσει» κυριολεκτικά και μεταφορικά, είτε με αλλαγές εκ των έσω.  Να περιμένετε προτάσεις ή επεκτάσεις από το εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) 

Α’ δεκαήμερο: Αν σκέφτεστε να παίξετε τα χρήματά σας στα τυχερά παιχνίδια  για  να τα  «αυγατίσετε»  ή να αγοράσετε μετοχές ή ό,τι άλλο είναι στο μυαλό σας, σας προτείνω να μην το κάνετε. Αν κινηθείτε όμως παρόλα αυτά, προς αυτές τις κατευθύνσεις να είστε  ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επαγγελματικές μετακινήσεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προσοχή στις  υπερβολές.

Β’ δεκαήμερο: Κάποιες ευκαιρίες θα  έχετε να βγάλετε χρήματα! Είτε αφορά τυχερά παιχνίδια, μετοχές, κρυπτονομίσματα,  είτε  κάτι πολύ δημιουργικό που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας! Όπως όμως είπα, είναι ευκαιρίες τις οποίες  θα πρέπει να διαχειριστείτε   σωστά, για  να βγείτε κερδισμένοι. Κι επειδή δεν μιλάμε για εκατομμύρια, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. 

Γ’ δεκαήμερο: Έκρηξη δημιουργικότητας θα νιώσετε τις μέρες αυτές. Ειδικά όσοι ασχολείστε με τεχνολογικά επαγγέλματα, θα νιώσετε πως πιάνετε τον Ουρανό! Μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα εφευρετικοί. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι ξαφνικές καταστάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές!  Κάποιοι θα μεγαλουργήσετε δουλεύοντας στο παρασκήνιο ή μόνοι, αν είναι η φύση της δουλειάς σας. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Α’ δεκαήμερο: Προσοχή στα οικονομικά σας. Για να γίνω πιο σαφής, στον τρόπο διαχείρισης τους. Εάν σας προτείνουν ή εάν έχετε  στο μυαλό σας  επενδύσεις και τυχερά  παιχνίδια, να κινηθείτε με πολύ μεγάλη προσοχή και να μην ενθουσιαστείτε με ό,τι ακούσετε. Είναι πολύ εύκολο να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα  από αυτά που θέλατε ή σας  είπαν.

Β’ δεκαήμερο:  Οικονομική βοήθεια, στήριξη,  έρχεται από συγγενικά σας πρόσωπα και  πιθανότατα μεγαλύτερης ηλικίας. Μαθαίνετε  ίσως για πόρους που δεν γνωρίζατε πως υπάρχουν.  Όπως κι αν έχει, οι ευκαιρίες είναι υπέρ σας.

Γ’ δεκαήμερο: Όσοι εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση, είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσετε για κάποιους λόγους. Αφορούν τα  θέλω σας, αλλά και το παρασκήνιο που ίσως υπάρχει. Πολύ καλές ευκαιρίες για δυναμικές συνεργασίες με μεγάλη απήχηση θα έχετε κάποιοι από εσάς. Φυσικά αυτό αφορά και την τσέπη σας!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Α’ δεκαήμερο: Υπάρχει ένα επικοινωνιακό παρασκήνιο, για επεκτάσεις επαγγελματικές και συνεργασίες. Η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για να κλείσετε συμφωνίες, διότι είναι πολύ πιθανό, να σας φορτώσουν με ευθύνες και να πληρωθείτε  λιγότερο από ό,τι αξίζετε. Έχετε δυνατότητες και ικανότητες, μην υπερφορτώνετε το νευρικό σας  σύστημα.

Β’ δεκαήμερο: Επικοινωνία, συνεργασίες, συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα ή γενικότερα οικεία σας άτομα. Επαγγελματικές ευκαιρίες  σας ανοίγουν το δρόμο για να κάνετε  το όνειρο πραγματικότητα,  έστω κι  αν προς το παρόν φαντάζουν φορτικές ή δύσκολες. Μην πτοηθείτε, να αναλάβετε ευθύνες!

Γ’ δεκαήμερο: Αφήστε τα συμβόλαια, τις μικρές επεκτάσεις ή ό,τι έχετε στο μυαλό  σας. Είστε σε μια περίοδο όπου πολλά μπορεί να αλλάξουν και αφορούν τις οικονομικές σας υποχρεώσεις  κυρίως. Να περιμένετε καλές ευκαιρίες  από ανωτέρους σας ή ακόμη και την πρόσληψή σας σε μια δουλειά. 

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα. 

Πλανήτες που στις «βόλτες» τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Αστρολογικές Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)