Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 – 26 Μαρτίου. Επιτυχία με εξαιρέσεις!

  Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 -26 Μαρτίου. Επιτυχία με εξαιρέσεις!  Αυτή η πολύ σημαντική εβδομάδα για όλους, ξεκινά με τον έλευση του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού. Αυτό είναι ακριβώς που σηματοδοτεί και  την ουσιαστική έναρξη της Άνοιξης. Ημερολογιακά λοιπόν, έχουμε την Εαρινή Ισημερία.

   Ένας Ήλιος στον Κριό, γεμάτος δυναμισμό και έτοιμος να διεκδικήσει τα θέλω του. Αυτό ισχύει και για  τα οικονομικά όπως και τα επαγγελματικά, αφού θα ενδυναμώσει την θέληση των  Κριών  για να εκπληρώσουν τις ενδεχόμενες φιλοδοξίες  τους.

  Επίσης  στις 23 Μαρτίου, έχουμε τον Πλούτωνα να κάνει την πρώτη του θέαση στον Υδροχόο. Οι πρώτες μοίρες του ζωδίου θα νιώσουν την αλλαγή της διάθεσης ως προς τα επαγγελματικά τους όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο. Θα θελήσετε να γίνετε περισσότερο  επιβλητικοί, πρέπει όμως να προσέξετε την αδιαλλαξία που μπορεί να σας διακατέχει, για να μην δημιουργηθούν έριδες στα επαγγελματικά σας.

  Την ίδια μέρα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο της δικής  της έξαρσης  στον Ταύρο, ενδυναμώνοντας την θέληση για απόκτηση υλικών αγαθών. Άρα το μυαλό, θα είναι στραμμένο, σε οικονομικές συναλλαγές και διεκπεραιώσεις.

Στις 25 του μήνα ο Άρης  μπαίνει στο ζώδιο της πτώσης του στον Καρκίνο. Εδώ θα δώσετε την προσοχή σας κυρίως οι Καρκίνοι αλλά και τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Ίσως δεν εκφράζεστε όπως θέλετε με τους συνεργάτες σας ή ίσως κάποιοι από εσάς ματαιώσετε ακόμη και επαγγελματικά σχέδια. Εκνευρισμός  και θυμός μπορεί  να σας βγει από αυτό, αφού μάλλον έχετε αρκετό πείσμα για να παραιτηθείτε από τις ιδέες σας, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με το οικονομικό σας υπόβαθρο. Λίγη υπομονή και αρκετά σύντομα θα μπορείτε να καταφέρετε πράγματα.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη 

<strong>Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 – 26 Μαρτίου. Επιτυχία με εξαιρέσεις!</strong> 3

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Με τον Ήλιο και τον  Ερμή στο δικό σας δεκαήμερο, θα νιώσετε γεμάτοι από ενέργεια και  σκέψεις για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Δεν είστε  λίγοι οι Κριοί που θα καταφέρετε καλές οικονομικές συμφωνίες ή ακόμη και καλύτερη  θέση εργασίας.  Νέες επαφές και νέα ξεκινήματα υπάρχουν στο προσκήνιο κι επίσης πολύ καλές κοινωνικές σχέσεις που σας βοηθούν σε θέματα επικοινωνίας αλλά και εμπορίου, για όσους από εσάς ασχολείστε με αυτό. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, θα έχετε έμπνευση και επιτυχίες. Η μόνη προσοχή  που πρέπει να δοθεί, είναι στον παρορμητισμό σας.  

Β’ δεκαήμερο: Οι επιχειρηματικές σας ικανότητες θα  βγουν στην επιφάνεια και μάλιστα  με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο. Αυτές τις μέρες, όσοι ασχολείστε με το εμπόριο και με γυναικεία προϊόντα, είναι πολύ πιθανόν να δείτε μια αύξηση  στα  οικονομικά σας. Μια επαγγελματική επέκταση επίσης μπορεί  να έρθει, ειδικά αν ασχολείστε με τον τομέα των  ταξιδιών ή των τουριστικών επαγγελμάτων. Οι επαφές που θα έχετε με τους άλλους θα είναι ιδιαίτερα θετικές και βοηθητικές αφού θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες.

Γ’ δεκαήμερο:  Όσοι ξεκινήσετε επιχειρησιακές ή γενικά επαγγελματικές δραστηριότητες τις ημέρες αυτές, θα έχετε καλά εχέγγυα για να συνεχίσετε. Εξάλλου η δυνατή θέληση  που έχετε για να δημιουργήσετε, είναι κάτι που δεν μπορεί να  κρυφτεί. Η καλή αντίληψη που σας διακατέχει αυτό το χρονικό διάστημα, γίνεται βοηθός στις κινήσεις σας, αφού σας αποτρέπει από τυχόν αρνητικές επιλογές. Προσοχή στην έπαρση που μπορεί να νιώσετε κάποιοι  από εσάς, γιατί μπορεί να σας  οδηγήσει σε  συγκρούσεις και διαφωνίες.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Ήρεμα και αρμονικά θα κυλήσει η εβδομάδα για το δικό  σας  δεκαήμερο. Μάλιστα από τα μέσα προς το τέλος της, αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά ή  επαγγέλματα που αφορούν τον γυναικείο πληθυσμό, θα υπάρξει μεγαλύτερη κινητικότητα και αύξηση στην εργασία σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε συνεταιρισμούς με γυναίκες, ευνοείστε επίσης. Η αντικειμενικότητά σας αλλά και το ταλέντο σας  θα εκτιμηθεί και αυτό μακροπρόθεσμα  μπορεί να σας φέρει και καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Β’ δεκαήμερο: Για  εσάς η εβδομάδα ξεκινά, με επιτυχίες  όσον αφορά το επάγγελμά σας. Κάποια πράξη, ιδέα ή  προσφορά θα είναι ιδιαίτερα  αρεστή και φυσικά θα βρείτε  υποστήριξη σε αυτό. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά  σας,  γίνονται αρωγοί για να αφήσετε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους ανωτέρους σας. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξτε είναι κυρίως τις δύο τελευταίες μέρες, αφού κάτι θα ειπωθεί, μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο και να οδηγήσει σε μικρές εντάσεις.

Γ’  δεκαήμερο: Απολαύστε την εβδομάδα σας, η  οποία θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Και αυτό  από μόνο του πολλές φορές είναι ιδιαίτερα θετικό. Θα έχετε τον χρόνο να κάνετε σχέδια ή να βρείτε τρόπους αύξησης των οικονομικών σας. Διαφορετικά, πραγματικά απολαύστε ένα καφεδάκι με τους αγαπημένους σας  και «αδειάστε» μέσω φίλων  και ευχάριστης παρέας τη ρουτίνα σας.

Δίδυμος

Α’ δεκαήμερο: Με ηρεμία θα ξεκινήσουν  αυτές οι μέρες για  το δικό σας δεκαήμερο και θα τελειώσουν με μια έντονη θέληση, επιμονή και προσπάθεια να  επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους που έχετε βάλει στο μυαλό σας.  Πιθανές εντάσεις  ή μικρά καβγαδάκια με γυναίκες του εργασιακού  σας χώρου είναι πιθανά. Παρόλα αυτά η  εβδομάδα σας θα κλείσει ευνοϊκά, μη βοήθεια από ανθρώπους που σας συμπαθούν, φίλους αλλά και πιθανές νέες γνωριμίες, που η εξέλιξή  τους  μπορεί  να σας δώσει  ευκαιρίες σε τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Β’  δεκαήμερο: Αρκετά ήρεμοι  θα  είστε αυτές τις μέρες και μάλιστα είναι μια  καλή περίοδος, για να  επανακάμψετε με  άτομα που μπορεί να υπήρξαν παρεξηγήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Εστιάστε στις σχέσεις σας με ανωτέρους σας και προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα καλό επίπεδο, έτσι ώστε να μην έρθετε σε διαφωνίες. Τα οικονομικά σας κυμαίνονται στα ίδια  επίπεδα και  μάλιστα είστε έτοιμοι να καταστρώσετε ακόμη  περισσότερα σχέδια για να τα αυξήσετε.

Γ’ δεκαήμερο: Με τον  Άρη να βρίσκετε  στο δικό σας δεκαήμερο, νιώθετε μια ιδιαίτερα έντονη ενέργεια αλλά παράλληλα βρίσκεστε εν μέσω μικρών προβλημάτων και διαφωνιών. Μην λειτουργήσετε χωρίς να έχει μελετήσει τις κινήσεις  σας και  προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι, αφού με τον εκνευρισμό ή τον θυμό κανείς  δεν είδε τους στόχους του να ευοδώνονται.  Άλλωστε από τα μέσα της  εβδομάδας, θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά πράγματα και η αέρινη αντίληψη σας, σας σώζει  από δύσκολα μονοπάτια.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Προς το τέλος της   εβδομάδας, ο Άρης  μπαίνει στο  δικό σας  ζώδιο. Θα νιώσετε έντονα την  ενέργειά του αν   και  δεν είναι η   καλύτερη θέση  του. Μην  αφήσετε  τον δυναμισμό σας για διεκδίκηση όσων θέλετε  να  κάνετε,  να «πέσει  κάτω». Αν το επάγγελμά σας ευνοεί τις συνεργασίες σε απόσταση, τότε  αυτές τις ημέρες θα έχετε όλη την δυναμική για να επεκταθείτε.. Όσοι σκέφτεστε να δοκιμάσετε την τύχη  σας σε τυχερά  παιχνίδια, καλύτερα να αποτρέψετε τον  εαυτό σας  να το  κάνει, μιας και οι μέρες δεν σας ευνοούν για κάτι τέτοιο.

Β’ δεκαήμερο: Μια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα είναι αυτή για εσάς. Παρόλα αυτά θα έχετε  την  άνεση και τον απαραίτητο  δυναμισμό, να κάνετε τώρα κάποια βήματα, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν αρκετά ωφέλιμα για το  εργασιακό σας μέλλον. Επουλώστε σχέσεις, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις του παρελθόντος.  Τα οικονομικά σας κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Αυτές τις μέρες ίσως προγραμματίσετε  επαγγελματικά ταξίδια ή θελήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με νέες συνεργασίες.

Γ’  δεκαήμερο: Ενώ η εβδομάδα αυτή  δεν κρύβει για εσάς κάτι αρνητικό,  καλό θα  ήταν να προσέξετε  λιγάκι θέματα  συμπεριφοράς  με τους συνεργάτες σας.  Κυρίως στο κομμάτι που θέλετε να εφαρμοστούν κάποιες  ιδέες σας, εξηγήστε τους με απλά  επιχειρήματα το γιατί. Διαφορετικά αν προσπαθήσετε να επιβάλλετε με κάποιο τρόπο τα θέλω σας, ίσως βάλετε τον εαυτό σας σε διενέξεις που δεν είναι απαραίτητες. Όσοι  έχετε το δικό σας επάγγελμα, οι μέρες είναι  καλές για να αυξήσετε την  πελατεία σας αλλά και το ταμείο σας.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Με την  Σελήνη στο φιλικό   σας ζώδιο του Κριού, ο ενθουσιασμός, η  φιλοδοξία και  η  διεκδίκηση  που  νιώθετε, γίνονται  ακόμη πιο έντονα για να καταφέρετε να  φτάσετε τους στόχους σας.  Οικονομικές   υποθέσεις, κληρονομιές, δάνεια σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Γενικά το κλίμα των ημερών είναι ουδέτερο και σε  αυτό το επίπεδο κινήστε κι  εσείς. Ίσως υπάρξουν κάποια έξοδα που θα αφορούν τον οικογενειακό σας τομέα ή κάποια ζημιά στο σπίτι που θα  πρέπει να επιδιορθώσετε.

Β’ δεκαήμερο: Είναι  μια  εβδομάδα που μπορείτε να επιτύχετε αρκετά πράγματα. Αυτό μπορεί να έχει να   κάνει με μια  καλή συνεργασία ή γενικότερα  οτιδήποτε επωφελές  για εσάς. Γενικότερα οι  μέρες ευνοούν τις καλές σχέσεις  στον εργασιακό  σας χώρο αλλά και την αναγνώριση  των ικανοτήτων και  δυνατοτήτων σας. Επεκτατικά  σχέδια ευνοούνται και είστε  αρκετά  φιλόδοξοι αλλά και  ισορροπημένοι για να κάνετε το επόμενο βήμα.  Αν έχετε την δική σας δουλειά, θα φανείτε  αρκετά γενναιόδωροι προς τους  υπαλλήλους σας κι αυτό  θα εκτιμηθεί πολύ.

Γ’ δεκαήμερο: Αν και είναι μια  εβδομάδα που δεν  σας  επιφυλάσσει   ιδιαίτερα  πράγματα,   θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός, ότι  είστε  να επιβληθείτε στους άλλους, για να περάσετε τις ιδέες σας ή να εδραιώσετε  τη θέση σας. Αυτό  δεν είναι κακό φυσικά, αρκεί να μην  φανατιστείτε και να προσπαθήσετε να το κάνετε χωρίς να υπολογίσετε όλους τους παράγοντες, θετικούς ή  αρνητικούς.  Τα οικονομικά σας κυμαίνονται στα επίπεδα που  σας είναι  γνώριμα. Κάποια  έξοδα ρουτίνας, είναι τα μόνα που μπορεί να έχετε.

Παρθένος

Α’  δεκαήμερο: Προσοχή  λιγάκι στις  σχέσεις σας με συνέταιρους  ή συνεργάτες,  αλλά ακόμη και με ανωτέρους σας. Οι περισσότεροι γύρω σας  βρίσκονται  με τεταμένα νεύρα ή κακή διάθεση και αυτό  χαλά και την δική  σας. Είναι καλύτερα να τους αφήσετε χώρο και χρόνο αν χρειαστεί, προκειμένου να μην προβείτε σε διαφωνίες και  μικρά καβγαδάκια. Οικονομικά,  ίσως πάρετε κάποια  χρήματα ως βοήθεια που  περιμένατε.  

Β’  δεκαήμερο: Λίγη προσοχή στις συνεργασίες σας θα πρέπει να δώσετε κι εσείς. Ίσως και σε κάποια λόγια που μπορεί να μεταφερθούν διαστρεβλωμένα και να αφορούν το οικονομικό κομμάτι της δουλειάς σας. Μια αστάθεια  θα υπάρχει με το  περιβάλλον της εργασίας σας, οπότε είναι καλύτερα να προσέχετε τι λέτε και σε ποιους. Οικονομικά μπορεί να τύχουν κάποια ξαφνικά έξοδα αλλά για ευχάριστους λόγους, όπως η προετοιμασία ενός ταξιδιού.

Γ’ δεκαήμερο: Προσπαθήστε να κρατηθείτε ήρεμοι, ίσως βρεθείτε μέσα σε φιλονικίες και εντάσεις με συνεταίρους ή συνεργάτες.  Μην αφήσετε να σας επηρεάσει αυτό, όσο είναι δυνατόν. Δεν είναι απίθανο να νιώσετε απογοήτευση για κάποια από τα άτομα του επαγγελματικού  σας  περιβάλλοντος, αφού μπορεί να ακούσετε ανακρίβειες, αναλήθειες και αυτό φυσικά θα σας δυσαρεστήσει,  αλλά επίσης θα  δημιουργήσει κι ένα ρήγμα στις σχέσεις σας. Οικονομικά  ίσως είναι καιρός να διαχειριστείτε κάποιες  υποθέσεις που είχατε αμελήσει.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Υποστηρίξτε τις ιδέες σας, αλλά μην φανατίζεστε. Προσπαθήστε να δαμάσετε τον παρορμητισμό σας γιατί λόγια ή εκφράσεις σας μπορεί να φανούν λίγο σκληρά προς τους άλλους. Κι αυτοί οι άλλοι μπορεί να είναι άνθρωποι που συνεργάζεστε αλλά μπορεί να είναι και κάποιοι σε ανώτερες θέσεις. Οικονομικά, μπορεί να χρειαστεί να σπαταλήσετε κάποια χρήματα, λόγω οικογενειακών προβλημάτων, ή ζημιών στο σπίτι σας.

Β’  δεκαήμερο: Οι μέρες είναι καλές για να  προσπαθήσετε να επαναφέρετε την  καλή πίστη των συνεργατών σας και να λύσετε προηγούμενες παρεξηγήσεις  που είχαν προκύψει.  Γενικά προσπαθήστε να έχετε  εγκράτεια στον χώρο εργασίας σας, για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω αρνητικές συνθήκες, αν ήδη υπάρχουν μερικές. Τα οικονομικά σας θέλουν λίγο προσοχή, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζημιές σπιτιού που δεν περιμένατε ή   γενικά να πρέπει να δαπανήσετε ένα ποσόν.

Γ’ δεκαήμερο: Οι διαφορές με ανωτέρους σας, θα ήταν καλύτερα να εξομαλυνθούν. Έχετε όλη την δυναμική για να το καταφέρετε, μιας και τα θέματα είναι περισσότερο στο «δικό σας χέρι».  Δάνεια, χρήματα τρίτων ή κληρονομιές, σας απασχολούν και θέλετε να τακτοποιήσετε κάποιες «οικονομικές τρύπες» που υπάρχουν. Δεν βοηθά ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα, θα ήταν καλύτερα να πάρετε πρώτα συμβουλές και μετά να κινηθείτε.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Θα ήταν φρόνιμο να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα  οικονομικά σας με περίσσια προσοχή, αφού για κάποιο λόγο, μπορεί να εξαπατηθείτε. Αν αυτή την εποχή ξεκινάτε συνεργασίες, να είστε προσεκτικοί.  Επίσης όσοι διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων προσώπων στην εργασία σας, να προσέχετε τις κινήσεις σας. Στην καθημερινότητά σας κάποιοι θα μπορέσετε να κλείσετε  οικονομικά κενά που είχαν δημιουργηθεί και αυτό θα  αποβεί  αρκετά βοηθητικό.

Β’ δεκαήμερο: Μπορείτε να περιμένετε κάποια ξαφνικά γεγονότα, με συναδέλφους σας ή συνεργάτες. Αλλαγές στα εργασιακά σας είναι πιθανές ή και αλλαγές  στα οικονομικά σας. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να  έχετε ξαφνικά έξοδα  που αφορούν την οικογένειά σας. Αν κάποιοι από εσάς ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε νέα ξεκινήματα ή  και καινούριες συνεργασίες. 

Γ’ δεκαήμερο: Δεν θα είναι άσχημες οι ημέρες αυτές για εσάς. Αρμονία και επικοινωνία στις σχέσεις σας θα υπάρχει και μάλιστα, κάποιοι από εσάς ίσως θελήσετε να συνεργαστείτε με το ταίρι σας, κάνοντας κάτι από κοινού ή ακόμη και να τύχει να δουλέψετε στην ίδια εταιρεία. Αν έχετε σκεφτεί να ζητήσετε αύξηση, θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε τέτοιες συζητήσεις γι’ αυτή την εβδομάδα, μιας και οι συνθήκες δεν το ευνοούν. Όσοι ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια, κάντε το  με προσοχή, γιατί μπορεί να χάσετε περισσότερα χρήματα από ότι θα κερδίσετε. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου αλλά και όσοι ασχολείστε με παιδαγωγικά επαγγέλματα, θα έχετε έμπνευση και δημιουργικότητα.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Νέες γνωριμίες και συναντήσεις ευνοούνται  πολύ τις ημέρες αυτές, οι οποίες εν μέσω ανταλλαγής ιδεών, θα σας δώσουν το έναυσμα για νέα επαγγελματικά σχέδια. Όσοι ενδιαφέρεστε για κάτι αντίστοιχο, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος. Μια ευχάριστη είδηση επίσης μπορεί να πάρετε, που να αφορά εσάς και τους συνεργάτες σας,  αλλά και αν έχετε δική  σας δουλειά. Στον  οικονομικό  τομέα, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για μέλη της οικογενείας σας. 

Β’ δεκαήμερο: Εσείς θα προβληματιστείτε λιγάκι αυτή  την εβδομάδα, ανάμεσα στην καριέρα σας ή γενικά τα επαγγελματικά σας και  σε πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν για  οικογενειακούς λόγους. Μην προσπαθήσετε να βρείτε τη  λύση εν μέσω τυχερών  παιχνιδιών, δεν θα είναι τόσο  βοηθητικό όσο θέλετε να πιστεύετε. Δείξτε λίγη καρτερικότητα με ανωτέρους. Έρχονται καλύτερες  μέρες.

Γ’ δεκαήμερο: Αντιθέσεις και μικρές διενέξεις με άτομα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα έχετε στο προσκήνιο.  Όσοι εργάζεστε  σε οικογενειακές επιχειρήσεις, είναι πιθανό να  έρθετε σε προστριβές με κάποιο  γυναικείο πρόσωπο.  Θα υπάρξει οικονομική  βοήθεια από άτομο  της  οικογένειάς σας ή κάποιο ηλικιωμένο συγγενή. Φροντίστε να δείξετε  την απαραίτητη υπευθυνότητα  και σοβαρότητα σε αυτόν τον τομέα, έτσι  ώστε να έχετε έσοδα και  όχι απώλειες.

Αιγόκερως

Α’  δεκαήμερο:  Ξαφνικά κέρδη περιμένουν αρκετούς από εσάς ή γενικότερα μια αύξηση των υλικών σας αγαθών. Στα επαγγελματικά  σας δεν αντιμετωπίζετε κάτι  ιδιαίτερο. Έξοδα  μπορεί  να προκύψουν  λόγω  των παιδιών, για  όσους είστε γονείς, αλλά και λόγω οικογενειακών θεμάτων. Κάποια θέματα που θέλετε  να συζήτησε στο εργασιακό σας περιβάλλον, ίσως αναβληθούν για   λίγο  αργότερα. Θα είναι καλύτερα για  εσάς, μιας και αυτές τις ημέρες το  επικοινωνιακό σας κομμάτι δεν ευνοείτε. Μπορεί να ακούσετε  λόγια χωρίς υπόσταση ή και οι ίδιοι  να  μεγαλοποιήσετε καταστάσεις που στην ουσία δεν είναι ακριβώς  έτσι.  Κρατήστε το κομμάτι αυτό για λίγο αργότερα.

Β’ δεκαήμερο: Ξαφνικές εμπειρίες, απρόσμενα γεγονότα αλλά και κέρδη μπορεί να έχετε αυτές τις μέρες.  Ταξίδια  επαγγελματικά για  κάποιους από εσάς είναι πολύ πιθανά και μάλιστα  με θετική εξέλιξη. Νέες γνωριμίες μπορεί να κάνετε που θα  είναι βοηθητικές σε  επαγγελματική κατεύθυνση, είτε  αυτό σημαίνει μια   νέα πρόταση για δουλειά  ή  ακόμη και  μια  νέα  ιδέα.  Αρκετοί  εξάλλου  από εσάς θα θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή. Όσοι  παίζετε τυχερά παιχνίδια, μπορεί να έχετε μια ξαφνική  τύχη  αλλά μπορεί στην προσπάθειά σας να κερδίσετε,  να χάσετε τελικά αρκετά  γι’ αυτό λίγο  προσοχή  στα ρίσκα που παίρνετε.

Γ’ δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες, νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε  και  να  κατακτήσετε  τα πάντα. Κι ίσως αυτό να είναι δυνατόν. Ευνοήστε για μια προαγωγή   και γενικότερα μια  άνοδο στα εργασιακά σας. Επίσης  πολλοί από εσάς θα  καταφέρετε να  δείτε τις ιδέες σας να πραγματοποιούνται  και αυτό θα σας χαροποιήσει. Προσέξτε αρκετά, η επιτυχία μπορεί  να  σας  φανατίσει  και  να θελήσετε παραπάνω  πράγματα από όσα πραγματικά  μπορείτε. Κρατήστε πιο χαμηλούς τόνους και δείξτε μετριοφροσύνη, όπως  και την εκτίμησή σας στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα σας και σας βοηθούν και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Στις 23 του μήνα ο Πλούτωνας σας επισκέπτεται. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να είστε έτοιμοι σιγά σιγά για μεγάλες αλλαγές. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να πραγματώσετε τους στόχους σας. Θα ήταν πιο συνετό αν το κάνατε σκεπτόμενοι τα άτομα που επηρεάζονται από αυτό.  Εξάλλου οι συνεργάτες είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας σας και δεν θέλετε να δημιουργήσετε σχέσεις έντασης μαζί τους. Όσοι είστε συγγραφείς , όσοι καλλιτέχνες κάθε είδους, θα έχετε ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη  πάθος εκφραστικότητα. Στα οικονομικά σας καλά θα ήταν να ξεχωρίσετε την « Ήρα από το Σιτάρι» μιας  και οι μέρες  απαιτούν σύνεση.

Β’  δεκαήμερο: Έχετε την δυνατότητα να «κλείσετε» κάποια  επικοινωνιακά κενά. Θα είναι καλύτερα να ξεκαθαρίσετε την επαγγελματική σας οπτική και θέση  απέναντι στους άλλους και αυτό θα ήταν καλύτερα να γίνει με μια ομαλή συζήτηση. Μην εμμένετε  στις απόψεις σας  απλά για  να τις υποστηρίξετε, ακούστε  και την γνώμη των άλλων. Εξάλλου  θα έχετε όλη την δυναμική να καταφέρετε πράγματα. Λίγο προσοχή  στα οικονομικά σας. Μπορεί να υπάρξουν και  πιθανά έξοδα από  παιδιά ή να  σπαταλήσετε χρήματα λόγω διασκέδασης.

Γ’ δεκαήμερο: Δώστε  την προσοχή  σας στον  τρόπο που εκφράζεστε και στο τι λέτε, μιας και  μπορεί να οδηγηθείτε  σε διενέξεις στην καθημερινότητά σας. Παρόλα αυτά, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και θα  μπορέσουν όλοι να  δουν πόσο καλά κάνετε την δουλειά σας. Με προσοχή και υπευθυνότητα πρέπει να κινηθείτε στα οικονομικά σας και  να αποφύγετε τις σπατάλες  που είστε έτοιμοι να κάνετε. Πιθανή οικονομική βοήθεια, ίσως έρθει  από πρόσωπα της  οικογένειάς σας. Κάποιοι όμως θα πρέπει να χαλάσετε  χρήματα, αφού δεν θα γίνεται να το αποφύγετε.

Ιχθύς

Α’ δεκαήμερο: Εσείς οι Ιχθείς του Α δεκαήμερου, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να μείνετε απτόητοι, στις  επαγγελματικές ευθύνες που  καλείστε να αναλάβετε. Κάποιοι από εσάς, ίσως αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια πιο παραδοσιακή οδό,  βρίσκοντας τους εαυτούς σας σε ένα οικογενειακό επάγγελμα. Ευθυκρισία, υπευθυνότητα, και περίσσιες ευθύνες καλείστε να αντιμετωπίσετε τις ημέρες αυτές κι όχι μόνο. Είστε όμως ένα μεταβλητό ζώδιο που ξέρετε πως να ελίσσεστε και σίγουρα θα τα  καταφέρετε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται «μπάλωμα». Έχετε τώρα όλη την δυναμική να τα αυξήσετε και να καλύψετε κάποια κενά.

Β’ δεκαήμερο: Ξαφνικές επικοινωνίες που αφορούν τα οικονομικά σας, όπως και υποστήριξη στα αιτήματά σας θα είναι από τις καταστάσεις της εβδομάδας. Έχετε την δυνατότητα να βλέπετε ξεκάθαρα τι γίνετε γύρω σας και η καλή σας αντίληψη θα σας βοηθήσει, να διακρίνετε πολλά και να ξεφύγετε από «κακοτοπιές». Τα οικονομικά σας αυξάνονται, αλλά μην περιμένετε πολύ υψηλά κέρδη. 

Γ’ δεκαήμερο:  Είστε φανατισμένοι με  το να πραγματοποιήσετε όσα θέλετε στα επαγγελματικά σας,  σε σημείο  που μπορεί να δώσετε την εντύπωση ότι δεν νοιάζεστε  για τα υπόλοιπα, ενώ  δεν ισχύει αυτό στην πραγματικότητα. Σας διακρίνει μια αστάθεια  τις  μέρες αυτές και θα  ήταν καλό να προσέχετε. Επίσης θα  πρέπει  να προσέξετε έτσι ώστε να  μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης,  αλλά και εσείς οι ίδιοι να μην ωραιοποιήσετε καταστάσεις ή  ανθρώπους , γιατί θα απογοητευθείτε στην πορεία. Οικονομικά σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε κάποιους φαύλους κύκλους. Έχετε τις ιδέες και την δυναμική να κερδίσετε χρήματα, εφαρμόστε τα με προσοχή.