Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2024.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2024.

Από Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2024. 3
Τζένη Tabary Βλαστάρη Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως

Email: [email protected]

Instagram : Jenny Tabary Vlastari (@jenny_tabary_vlastari) 

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22-28 Απριλίου. Το χαρακτηριστικό  της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου, στην 4η μοίρα Σκορπιού/Ταύρου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζεται μια σωστή διαχείριση. Ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν γνωρίζατε, σε σχέση με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορεί να μάθετε αλήθειες ή μυστικά και αυτό να αλλάξει τα  δεδομένα σας και για κάποιους τα επαγγελματικά σας βήματα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό, η οποία δεν γίνεται ακριβείας, αφού ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 25 του μήνα, μας μιλά για συμφωνίες ή σχέδια  τα  οποία μπορεί τελικά  να αλλάξουν  πορεία. 

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Α’ δεκαήμερο: Οι οικονομικές σας διευθετήσεις αλλά και το εισόδημά σας από όπου κι  αν προέρχεται, είναι αυτά που σας απασχολούν αυτές τις μέρες. Υπάρχουν θέματα τα οποία πρέπει να μπουν σε τάξη. Μπορεί να αφορούν, δάνεια, φόρους ή ό,τι άλλο σας προβληματίζει. Φροντίστε να τακτοποιήσετε  τις οφειλές που υπάρχουν, για να έχετε μια νέα καλύτερη καθημερινότητα.

Β’ δεκαήμερο: Οι συνεργασίες που έχετε στο μυαλό σας, ίσως να μην ολοκληρωθούν άμεσα. Επίσης, η ανταλλαγή ιδεών επάνω στα επαγγελματικά σας θέματα, μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια διαφορετική κατεύθυνση ή να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης. Μην απογοητευθείτε αν κάποιες συμφωνίες δεν τηρηθούν. «Κάθε εμπόδιο για καλό» έλεγαν. 

Γ’ δεκαήμερο: Τύχη και ευκαιρίες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας θα έχετε αυτή την εβδομάδα. Για κάποιους αυτό μπορεί να  σημαίνει μια δουλειά στο εξωτερικό ή μια επέκταση, ενώ  για κάποιους άλλους έξτρα δουλειά  από το σπίτι για συμπλήρωμα στο εισόδημά σας ή ακόμη και κάτι καλλιτεχνικό, το οποίο θα έχει απήχηση.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Α’ δεκαήμερο: Για   εσάς λόγω της  Πανσελήνου, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις  έρχονται κυριολεκτικά στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανό τώρα να έρθουν στην επιφάνεια, καταστάσεις τις οποίες δεν γνωρίζατε. Αυτό μπορεί να αφορά τις προθέσεις ατόμων που συνεργάζεστε, όπως  επίσης και τα «ψιλά γράμματα» που συνήθως δεν δίνουμε σημασία.  Μπορεί να  υπάρξουν  αντιπαλότητες, αλλά μάλλον είναι  απαραίτητες  για  να ξεκαθαρίσει το  τοπίο.

Β’ δεκαήμερο: Ανεπίσημες συζητήσεις  που κάνατε για ενδεχόμενες συμφωνίες, ίσως να μην ευδοκιμήσουν τώρα. Παρόλα αυτά, οι ιδέες που σας έδωσαν κάποιοι, μπορεί να εφαρμοστούν, αν όντως σας βοηθούν. Ούτως ή άλλως, ο τομέας που θα ωφεληθεί αν  υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, είναι τα  οικονομικά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ξαφνικές και ιδιαίτερα γρήγορες κινήσεις για τα δεδομένα σας, ίσως κάνετε αυτές τις μέρες. Θα έχετε πολύ καλή απήχηση στους ανωτέρους σας, αλλά και στον κόσμο! Προσοχή μόνο, γιατί πολλές  φορές τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κοινό, μπορεί να κρύβουν διάφορα «ευτράπελα».

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Α’ δεκαήμερο: Μυστικά και καθημερινότητα, ανακαλύπτετε  πράγματα που δεν γνωρίζατε κι έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ρουτίνα. Είναι πολύ πιθανό τώρα να ανακαλύψετε,  πως κάποια άτομα, δεν  ήταν τελικά τόσο φιλικά προς το πρόσωπό σας όσο νομίζατε. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε συναδέλφους σας. Όσοι σκέπτεστε επεκτατικές κινήσεις,  γι’ αυτές τις μέρες τουλάχιστον κρατήστε μικρό καλάθι.

Β’ δεκαήμερο: Κοινωνικοποιήστε ιδιαίτερα και αυτό είναι καλό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να  λάβετε επαγγελματικές προσκλήσεις για συνευρέσεις, οι οποίες θα σας φέρουν  θετικά  αποτελέσματα, μέσω  νέων γνωριμιών αλλά και ιδεών. Βέβαια πρέπει να  έχετε στο νου σας, πως  κάποιες άτυπες συμφωνίες   ή σχέσεις, ίσως δεν τελεσφορήσουν.  

Γ’ δεκαήμερο:  Δεν αποκλείεται να κάνετε  ανανέωση συμφωνίας μέσα στην υπάρχουσα δουλειά σας,  με νέους όρους και απολαβές.  Όσο όμως βρίσκεστε στις ανεπίσημες συζητήσεις, είτε πρόκειται για μια νέα  πρόσληψη, είτε πρόκειται για μια ανανέωση συμβολαίου, κοιτάξτε τα «ψιλά γράμματα»,  πριν μπουν υπογραφές.  Ίσως  υπάρχουν πράγματα που αν δεν τα προσέξετε μπορεί να  οδηγήσουν σε διενέξεις  λίγο αργότερα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Α’ δεκαήμερο: Δεν  αποκλείεται να αλλάξετε πεποιθήσεις και  πορεία, ενώ  και οι στόχοι σας θα έχουν μια διαφορετική προσέγγιση. Παρόλα αυτά, είστε πολύ δημιουργικοί και είναι πιθανό όσοι ασχολείστε με εμπόριο, το θέατρο ή εργάζεστε στο δημόσιο, να δείτε καταστάσεις να  αλλάζουν. Αυτό  που πρέπει να προσέξετε, είναι οι οικονομικές σας υποχρεώσεις ή ό,τι υπάρχει και πρέπει να  το διευθετήσετε.

Β’ δεκαήμερο: Θέλετε να επιτύχετε κάποιες καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας ή μια καλή συνεργασία και ανάπτυξη ενός σχεδίου. Ίσως να μην γίνει κάτι άμεσα. Μην απογοητεύστε  όμως,  πάντα θα υπάρχουν  ευκαιρίες.  Εξάλλου αυτό θα σας δώσει το χρόνο, να  δείτε που και πως μπορείτε να  διοχετεύσετε την  ενέργειά σας και ένα καλύτερο εισόδημα. Πάντα θα υπάρχει κάτι  το οποίο  απλά  δεν ήρθε ακόμη μπροστά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Απρόσμενες  ευκαιρίες και προτάσεις  για  συνεργασία ή πρόσληψη, μπορεί να έχετε αυτές τις μέρες.  Είτε αυτό  αφορά  τον δημόσιο  τομέα  ή οργανισμούς  που μπορείτε να  αποταθείτε, είτε  είναι προτάσεις που έρχονται μέσα από ομάδες ή και φιλικά  σας πρόσωπα. Όπως κι αν έχει η εύνοια των ημερών  σας ακολουθεί. Αν πρόκειται όμως να μετακινηθείτε από  τη βάση σας, σιγουρέψτε πρώτα  τις λεπτομέρειες, για να μην αντιμετωπίσετε πρακτικές δυσκολίες.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Α’ δεκαήμερο: Δυσκολεύεστε να βρείτε «εξόδους διαφυγής» ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές   σας υποχρεώσεις. Όμως επιβάλλεται να το κάνετε. Οφείλετε στον εαυτό σας να κάνετε αλλαγές, οι οποίες  αρχικά ίσως να μην σας είναι ευχάριστες, καθώς η σταθερή φύση  σας δεν τις  αγαπά. Αυτό  αφορά και τις συνεργατικές σας σχέσεις για κάποιους από εσάς, ιδιαίτερα αν αυτές έχουν να κάνουν με συγγενικά σας πρόσωπα.

Β’ δεκαήμερο: Σκέπτεστε την αύξηση των  οικονομικών σας, μέσα  από συμφωνίες ή την ανάληψη μιας θέσης εκτός συνόρων. Κάποιοι ίσως  έχετε ήδη επικοινωνήσει και έχετε κάνει συζητήσεις. Όμως είναι πολύ πιθανό να μην ολοκληρωθεί κάτι αυτές τις μέρες. Αν έχετε την εναλλακτική του διαδικτύου,  κινηθείτε  και προς τα εκεί, έως ότου επιτύχετε αυτό που ζητάτε.

Γ’ δεκαήμερο: Θα έχετε πολύ καλές και απροσδόκητες  ευκαιρίες να  διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Φόροι, δάνεια, κληρονομίες ή ό,τι σας απασχολεί. Χείρα βοηθείας για εσάς,  άτομα  σε καίριες  θέσεις που γνωρίζουν το αντικείμενο, αλλά και συγγενικά σας  πρόσωπα που θα στηρίξουν τις οικονομικές  σας προσπάθειες.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο:  Ξεκαθαρίζετε το τοπίο, κυρίως ως προς το επικοινωνιακό σας κομμάτι, αλλά και κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και  τώρα μπορείτε όντως να κάνετε   αλλαγές και κινήσεις, όπως και να εκπληρώσετε σχέδια. Είτε πρόκειται για κάτι μέσω διαδικτύου ή μια μετακίνηση πρακτική, η καθημερινότητά σας αλλάζει άρδην και πρέπει να είστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Β’ δεκαήμερο: Οικονομικές συμφωνίες που θέλετε να κάνετε και αφορούν δάνεια, φόρους ή οτιδήποτε άλλο, πιθανόν να μην εκπληρωθούν άμεσα. Όμως θα έχετε τις πληροφορίες για να μπορέσετε να κινηθείτε  και να προσπαθήσετε ξανά, κάνοντας ένα βήμα προς ένα μέλλον καλύτερο για το πορτοφόλι σας.

Γ’ δεκαήμερο: Συνεργασίες στο προσκήνιο έρχονται για εσάς. Αν ζείτε ή εργάζεστε ήδη στο εξωτερικό, αυτό είναι περισσότερο έντονο. Παρόλα  αυτά, θα σας  πρότεινα να κάνετε καλή εκλογή, είτε αφορά πρόσωπο, είτε μια επαγγελματική  θέση, διότι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές την πορεία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Το εισόδημά σας είναι αυτό που σας ενδιαφέρει να αυξήσετε  και η διευθέτηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Με συγκέντρωση και σωστές συμβουλές μπορείτε να επιτύχετε και στα δυο. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και αγορές μετοχών προς το παρόν, αν αυτό είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σας.

Β’ δεκαήμερο: Είτε έχετε ήδη κάποιους συνεργάτες και προσπαθείτε να συνάψετε πιο καλές και πνευματικές σχέσεις, είτε θέλετε να  αποκτήσετε. Όπως κι αν έχει, δεν αποκλείονται οι γνωριμίες αλλά και η ανάπτυξη καλών σχέσεων, πρακτικά όμως, όχι τόσο όσο θα θέλατε εσείς. Όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσετε την προσπάθεια.

Γ’ δεκαήμερο: Μπορείτε να επιτύχετε καλές οικονομικές  συμφωνίες και συμβόλαια, κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης για όσους ασχολείστε με επενδύσεις, τώρα ίσως υπάρχει  τρόπος δράσετε πρακτικά. Προσοχή στην επιλογή συνεργατών, κυρίως για τα οικονομικά σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου –  22 Νοεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Τακτοποιήστε πρακτικά τις σχέσεις σας, αν μπορούμε να πούμε  αυτή τη λέξη. Μαθαίνετε πράγματα  που δεν γνωρίζατε και παράλληλα βλέπετε  ποια συνεργατική σας σχέση μπορεί να επιβιώσει και ποια όχι. Αν συνεργάζεστε με συγγενείς σας, ίσως βιώσετε αρκετά μεγάλές αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Κάνετε βήματα και κινήσεις για καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σας, ανταλλάσσετε ιδέες και  δίνεται και παίρνετε βοήθεια. Μην νιώσετε άβολα αν ορισμένες σχέσεις δεν κορυφωθούν τώρα ή δεν εξελιχθούν άμεσα  όπως θα θέλατε. Θα έχετε αποκομίσει πολλά οφέλη, πρακτικά και νοητικά! 

Γ’ δεκαήμερο:  Tα οικονομικά σας θα δουν αύξηση και μάλιστα αναπάντεχη, κυρίως για όσους από εσάς έχετε συνεργασίες. Μέσα από κάτι δημιουργικό ή ακόμη και αν ασχολείστε με παιδιά ή σε μια οικογενειακή επιχείρηση, είστε εσείς που ευνοήστε ιδιαίτερα. Γενικότερα όμως, θα υπάρξουν ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να λειτουργήσετε για να  δείτε διαφορά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Άτομα που συνεργάζεστε στην καθημερινή σας ζωή, είναι  αυτό που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Είναι σαν να πρέπει να επιλέξετε, τι πρέπει να μείνει στο παρελθόν και τι θα έχει τη θέση του στο μέλλον σας. Λεπτομέρειες που δεν γνωρίζατε έρχονται στην επιφάνεια και μέσω αυτών, καθορίζονται οι επιλογές σας. Ακόμη κι αν αυτό αφορά  οικεία σας πρόσωπα.

Β’ δεκαήμερο: Πρώτον, αποφύγετε να ενθουσιαστείτε με προτάσεις για οικονομικές επενδύσεις ή για τυχερά παιχνίδια. Υπάρχει ο κίνδυνος να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή. Δεύτερον,  ανταλλάσσετε ιδέες  και παίρνετε πληροφορίες, πράγμα που σας βοηθά  πρακτικά, όμως ίσως κάποιες συνεργασίες που είχατε κατά νου  δεν ολοκληρωθούν, όπως και κάποιες αλλαγές ή συμφωνίες με ανωτέρους σας.

Γ’ δεκαήμερο: Πολύ καλές ευκαιρίες και προοπτικές θα έχετε για επικοινωνιακά ζητήματα, επεκτάσεις μέσω διαδικτύου ή ό,τι άλλο σημαίνει αυτό. Επίσης ξαφνικές συζητήσεις και  προτάσεις για συνεργασίες ίσως έχετε με προσφιλή σας άτομα. Απλά προσέξτε μην οριστικοποιήσετε καταστάσεις να είναι όλα πρακτικά αμοιβαία για όλες τις πλευρές.

Αιγόκερως  (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Α’ δεκαήμερο: Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκο,  όσον αφορά τυχερά παιχνίδια και κάποιες επενδύσεις. Όντως ιδιαίτερα δημιουργικοί, πρέπει να  ξεχωρίσετε που και πως μπορείτε και αξίζει να βγάλετε αυτή τη δημιουργικότητα. Κυρίως,  όσον αφορά  τις οικονομικές αποδοχές, με τις οποίες έως τώρα δεν είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Μήπως κάτι πρέπει να μείνει πίσω και να υποδεχθείτε μια αλλαγή στη ζωή σας;

Β’ δεκαήμερο: Αν η δουλειά σας έχει να κάνει με συγγενικά πρόσωπα, ίσως να μην ολοκληρώσετε κάποια σχέδια που  είχατε. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση ή κάποια αλλαγή τελικά στα πλάνα που έχετε   κάνει. Ο τομέας κάποιας  επέκτασης μπορεί να αφορά αυτό, όπως και θέματα  της καθημερινότητας, κυρίως ως προς το πως  λειτουργείτε στη δουλειά ή την  επιχείρησή σας.

Γ’ δεκαήμερο: Μια καλή εβδομάδα για το δεκαήμερό σας! Απρόσμενες  ευκαιρίες και τύχη στα οικονομικά σας, μέσα από σωστές και προσεγμένες κινήσεις, για κάποιους. Ενώ η δημιουργικότητα, οι ιδέες  και η καλή διάθεση, γίνονται αρωγοί στη δουλειά σας και μπορείτε να κλείσετε καλές συμφωνίες   και να δείτε παραπάνω χρήματα. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Α’ δεκαήμερο: Δημιουργούνται θέματα τα οποία πρέπει να ξεπεράσετε ανάμεσα στην  οικογένειά σας και στα επαγγελματικά σας. Η δυσκολία είναι, ότι εσείς δεν έχετε πάρει ουσιαστικές αποφάσεις, δεν έχετε θέση προτεραιότητες και δεν διαχειρίζεστε σωστά τις καταστάσεις. Πάρτε ανάσα και «ριχτείτε στην αρένα» των πρέπει. Είστε στη φάση  που χρειάζεται να βάλετε όρια στον εαυτό σας και κατ’ επέκταση στους άλλους. 

Β’ δεκαήμερο: Κάποιες επεκτάσεις ή συμφωνίες με οικεία σας πρόσωπα που είχατε στο μυαλό σας, μπορεί να μην οριστικοποιηθούν τώρα. Όμως δεν παύει να έχετε ήδη τα επόμενα πλάνα και να είστε περισσότερο  έτοιμοι όταν φτάσει η ώρα που θα ξεκινήσετε. Το γεγονός ότι διευρύνετε τους ορίζοντές σας στην  επικοινωνία είναι θετικό, και γίνεστε έντονα δημιουργικοί.

Γ’ δεκαήμερο: Μια ξαφνική πρόταση συνεργασίας μπορεί να έρθει από μέλος της οικογένειάς σας ή γενικότερα κάποιο κοντινό σας άτομο. Οικονομική στήριξη και ευκαιρίες σας χτυπούν την  πόρτα. Να είστε έτοιμοι να δράσετε. Απλά προσοχή στις οικονομικές κινήσεις, μπορεί να  σπαταλήσετε περισσότερα από αυτά που πρέπει.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Α’ δεκαήμερο: Επικοινωνίες, επεκτάσεις μέσω διαδικτύου ή πρακτικά με αλλαγή της βάσης σας, μικρά ή μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια, είναι  από αυτά που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι μπορείτε. Προβληματίζεστε για τις αποφάσεις σας. Όμως πρέπει να αλλάξετε πράγματα σε αυτούς τους τομείς, εάν  θέλετε τα επαγγελματικά  σας να σας αποφέρουν καλύτερα οικονομικά.  

Β’ δεκαήμερο: Αν έχετε στο μυαλό σας οικονομικές συμφωνίες, αγορές ακινήτων, δάνεια, ίσως αυτές τις μέρες  να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά πρακτικά να μην  υπάρξουν συμφωνίες. Είναι όμως ένα καλό διάστημα α στο οποίο  μπορείτε να ψάξετε, έστω κι αν δεν βάλετε ακόμη υπογραφές ή κι αν τελευταία ώρα μια συμφωνία ακυρωθεί. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο.

Γ’ δεκαήμερο: Θα  τολμήσετε ξαφνικά  να κάνετε τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη της δουλειάς σας και την διεύρυνση των οριζόντων σας. Προτάσεις ακόμη και από ανωτέρους σας, οικονομικά συμφέρουσες, μπορούν  να σας κάνουν να περάσετε στον επόμενο στόχο. Προσέξτε μόνο να λειτουργήσετε καίρια και συνειδητά. 

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα. 

Πλανήτες που στις «βόλτες» τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Τι πρέπει να περιμένουν τα 12 ζώδια με τη Πανσέληνο στο Σκορπιό 24/4 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)