Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20 – 26 Φεβρουαρίου 2023. Έρωτες και ξαφνικές εντάσεις!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20 – 26 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη στο Κριό, στις 20 Φεβρουαρίου, φέρνει μπροστά μας σημαντικές ευκαιρίες να παθιαστούμε και να γνωρίσουμε τον έρωτα αλλά θα υπάρξουν και έντονοι διαπληκτισμοί και εντάσεις.  

 Η Νέα Σελήνη, στις 20 επίσης Φεβρουαρίου, μας φέρνει ξαφνικά νέες ελπίδες και δυνατότητες εξέλιξης, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσει να βοηθήσει Ιχθύς, Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες να κάνουν ένα καινούριο βήμα στη ζωή τους. Ταυτόχρονα, Καρκίνοι και Ιχθύες καταφέρνουν να αλλάξουν πολλά από τη καθημερινότητα τους και νοιώθουν τρομερά ανανεωμένοι.

Στις 22 του μήνα, το Τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή των σταθερών του 2ου δεκαημέρου (Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες και Υδροχόοι), αλλά από την άλλη θεωρείται μία περίοδος σημαντικών εξελίξεων στην επιστήμη. Το τρίγωνο, στη συνέχεια, του Ερμή με τον Άρη φέρνει αποφασιστικότητα και σημαντική επιτυχία στα ζώδια του Αέρα (Υδροχόους, Διδύμους και Ζυγούς). 

Στις 23 του μήνα, το μισό τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα φέρνει τραυματικές εμπειρίες στην επιφάνεια και ιδιαίτερα οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, από εδώ και στο εξής, θα κάνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους.

Η εβδομάδα κλείνει με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να κάνουν όψεις με τους δεσμούς κάτι που θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις στον κόσμο και κυρίως θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις με ομάδες, κυρίως για τους Ιχθύς και Κριούς του 1ου δεκαημέρου.

Μη χάσετε να δείτε τις

Ερωτικές προβλέψεις : Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20 Φεβρουαρίου μέχρι 26 Φεβρουαρίου – Νέα ορμητικά ξεκινήματα. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Οικονομικές προβλέψεις: Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 – 26 Φεβρουαρίου (christosarchos.gr)

και να ακούσετε το video:

Ας δούμε όμως τι θα συμβεί στα 12 ζώδια. ζωδια εβδομαδας ανα δεκαημερο

Κριός

Το πρώτο δεκαήμερο, με την Αφροδίτη στο Ζώδιό σας, θα μπορέσει να περάσει πάρα πολύ καλά, με νέες σχέσεις και επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα, ενώ την ίδια στιγμή, κάποια σημαντική ευκαιρία για τα οικονομικά σας μπορεί να σας βγάλει από σημαντικά αδιέξοδα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει ξαφνικά έξοδα, τα οποία θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες ξαφνικές πιέσεις, οι οποίες θα σας δυσκολέψουν αρκετά. Έχετε ευκαιρίες όμως για ξαφνικές επαφές και παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα.

Το τρίτο δεκαήμερο χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις, θα πρέπει να δουλέψετε για την επαγγελματική σας προοπτική και να μπορέσετε να διευρύνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ταύρος

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ίσως ένα απωθημένο που θα γίνει πραγματικότητα, ενώ μια νέα σχέση θα μπορούσε να σας αναστατώσει ιδιαίτερα. Στον κοινωνικό στίβο, θα πρέπει να περιμένετε νέες και σημαντικές γνωριμίες με σπουδαία πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ και η γενικότερη διάθεσή σας θα βελτιωθεί αρκετά.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει κάποιες ξαφνικές αναταράξεις στην καθημερινότητά του, με νεύρα και πιέσεις, που δυστυχώς δε θα το αφήσουν να περάσει ήρεμο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια ξαφνική οικονομική ευκαιρία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα.

Χωρίς σημαντικές εξελίξεις το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να περιμένει μια καλή ευκαιρία για θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές ή με κάποιες θετικές εξελίξεις από το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο κοινωνικοποιείται και μπορεί να περιμένει μια ιδιαίτερη εβδομάδα, με αρκετό φλερτ και ανεβασμένη ερωτική διάθεση. Η νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ιχθύ θα μπορούσε να σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στα επαγγελματικά σας όνειρα και να τα κάνετε πραγματικότητα.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει κάποιες ψυχολογικές αναταραχές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθότι μπορεί να δείτε ότι ορισμένοι άνθρωποι θα σας δώσουν πισώπλατα χτυπήματα, τα οποία όμως θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε. Ερωτική αυτή η εβδομάδα για εσάς, με κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις που θα σας αναστατώσουν θετικά.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη. Θα μπορούσατε να περιμένετε μια σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σας θεμάτων, με ζητήματα που αφορούν τρίτους,

Καρκίνος

Οι καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου  θα πρέπει να περιμένετε την επαγγελματική αναγνώριση και επίτευξη στόχων, ενώ την ίδια στιγμή η νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ιχθύ, θα σας βοηθήσει να έχετε μια πολύ ευχάριστη είδηση σε θέματα από το εξωτερικό ή πιθανόν κάποια σημαντική εξέλιξη με σπουδές την οποία περιμένατε καιρό.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει κάποιες παρεξηγήσεις με κάποια φιλικά πρόσωπα, οι οποίες θα σας κουράσουν και ίσως θα σας οδηγήσουν σε ορισμένες αποφάσεις, οι οποίες θα είναι σκληρές. Από την άλλη, ένα ερωτικό σας απωθημένο μπορεί επιτέλους να έρθει κοντά σας και να νιώσετε ιδιαίτερα ερωτικοί.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει τις συνεργασίες του, αλλά από την άλλη, είναι μία εβδομάδα η οποία σας ωθεί στο να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ίσως, να έρθει επιτέλους ο έρωτας της ζωής σας!

Λέων

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει και τις μεγαλύτερες εξελίξεις, με κάποια ξαφνική ευχάριστη είδηση, ενώ την ίδια στιγμή σε θέματα δικαστικά μπορείτε να έχετε μια σημαντική επιτυχία. Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ιχθύ θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση και να προχωρήσετε στις επενδύσεις σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει κάποιες δυσκολίες στα θέματα των επαγγελματικών του θεμάτων και ίσως να αποστασιοποιηθείτε λιγάκι από τον σύντροφό σας. Στο φιλικό σας κύκλο, θα υπάρξουν κάποιες πολύ ευχάριστες γνωριμίες, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει λίγο το παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας του, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να βρείτε μια σημαντική λύση επί οικονομικών θεμάτων που σας ταλάνιζαν καιρό.

Παρθένος

Για το πρώτο δεκαήμερο, τώρα είναι η περίοδος που θα μπορέσετε να έχετε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να γνωρίσετε τον έρωτα και να ανανεωθείτε με πολλαπλούς  τρόπους. Την ίδια στιγμή, οικονομικά, λαμβάνετε μία σημαντική βοήθεια και οι επενδύσεις σας επιτέλους αρχίζουν να αναπτύσσονται.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει κάποια δυσάρεστη είδηση από κάπου που περιμένετε και αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει, αλλά από την άλληπλευρά, σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής προοπτικής, τώρα ανοίγονται νέες δυνατότητες.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια εβδομάδα η οποία θα το ευνοήσει πάρα πολύ στο να κάνει μια καινούργια σχέση, η οποία όμως μπορεί να έχει κάποια προβλήματα, οπότε και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού οι του πρώτου δεκαήμερου, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και μπορείτε να νιώσετε απίστευτα ερωτικοί και με σημαντικές εξελίξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα. Γενικά στον τομέα του έρωτα, η Νέα Σελήνη στον Ιχθύ, σας βοηθά να κάνετε ένα φρέσκο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον ουρανό, για το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να προκαλέσει κάποιες αψιμαχίες και συγκρούσεις σε θέματα οικονομικών, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική εξέλιξη. Θέματα σπουδών και ίσως ένα σημαντικό ταξιδάκι να σας κάνει να χαλαρώσετε.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές μέσα στο σπίτι του, ενώ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σε θέματα αγοραπωλησιών.

Σκορπιός

Το πρώτο δεκαήμερο, με τη νέα Σελήνη στον Ιχθύ, ερωτεύεται και νιώθει τρομερά ανανεωμένο. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε μια καινούργια σχέση ή να ανανεώσετε τους όρκους σας με την υπάρχουσα. Εργασιακά, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την καθημερινότητά σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει κάποιες συγκρούσεις με το έτερον του ήμισυ, ενώ ταυτόχρονα μέσα στο σπίτι θα υπάρξουν αρκετές αναταραχές και δυσκολίες. Από την άλλη, οικονομικά, υπάρχει μια σημαντική βοήθεια που θα σας διευκολύνει να φύγετε από πολύ αγχώδεις καταστάσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μια ευκαιρία να μπορέσει να προχωρήσει σε μια επιχειρηματική συμφωνία, η οποία θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει κάποια προβλήματα του παρελθόντος.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσε να περιμένει μια σημαντική ερωτική εξέλιξη, καθότι η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και θα έχετε πάρα πολύ μεγάλη δυνατότητα να έλξετε κόσμο σε εσάς.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει κάποιες εντάσεις μέσα στο χώρο της εργασίας του, ενώ και οικονομικά μπορεί να πιεστείτε. Από την άλλη όμως, ο Άρης θα σας δώσει πάρα πολλές σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες και πιθανόν μια καινούργια παθιασμένη ερωτική γνωριμία.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να δουλέψει για θέματα εργασίας, καθότι εκεί θα υπάρξουν και οι μεγαλύτερες και πιο ευνοϊκές εξελίξεις.

Αιγόκερως

Το πρώτο δεκαήμερο βάζει τις βάσεις για τη μελλοντική του επαγγελματική επιτυχία. Ήρθε η στιγμή να μπορέσετε να προχωρήσετε και να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας πραγματικότητα. Η νέα Σελήνη στον Ιχθύ σας βοηθά να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες με μεγάλη επιτυχία.

Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει κάποιες εντάσεις επί των θεμάτων των οικονομικών του και να κάνετε επίσης μια καινούργια γνωριμία, η οποία όμως θα σας αφήσει με αρκετούς προβληματισμούς για το αν θα πρέπει να τη συνεχίσετε.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει τώρα την μεγάλη του προοπτική για να μπορέσει να προχωρήσει τα επαγγελματικά του άλλα και τα οικονομικά του. Βιώνετε μια από σας πιο δύσκολες και πιεστικές περιόδους σας ζωής σας.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί επιτέλους οικονομικά να περιμένει μια καινούργια κατάσταση.  Να έχετε στη ζωή σας μια σημαντική ανανέωση σε πράγματα που εδώ και καιρό νιώθετε ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Η Αφροδίτη βοηθά για φλερτ, αλλά όχι για κάτι μόνιμο.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να περιμένει μια ξαφνική ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας ανανεώσει σίγουρα, αλλά από την άλλη προβλήματα μέσα στο σπίτι και ανακατατάξεις με τη δουλειά σας, δε θα σας αφήσουν να μπορέσετε να τη χαρείτε όσο θα θέλατε.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να δώσει τώρα μεγαλύτερη προσοχή επί των οικονομικών του επιλογών, γιατί υπάρχουν αρκετές παγίδες.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο λάμπει μέσα από αυτή τη νέα σελήνη και μπορείτε να περιμένετε πάρα πολλές σημαντικές, θετικές εξελίξεις επί οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων, ενώ την ίδια στιγμή και στο ερωτικό επίπεδο θα μπορούσατε να περιμένετε κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεται μπροστά σε ξαφνικές ανατροπές  επί  θεμάτων που περίμενε ότι είναι σταθερά στη δουλειά του. Όμως σταδιακά, προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα διορθώνονται και μπορείτε να περιμένετε επιτέλους σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των σκοπών και στόχων σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να κατευθυνθεί προς νέες γνωριμίες και επαφές, καθότι καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στο να επιτύχετε κάποια πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα.