Εβδομαδιαίες Προβλέψεις με το Κινεζικό ωροσκόπιο 20 μέχρι 26 Μαρτίου

Στις 20/3 ξεκινά δυναμικά η νέα εβδομάδα, η οποία θέλει από εμάς να είμαστε σταθεροί στη συμπεριφορά μας και στις αποφάσεις μας. Το ζώδιο του Βοδιού της Φωτιάς Γιν (-) που ξεκινά τη Δευτέρα, δίνει την κεντρική ιδέα των χαρακτηριστικών της εβδομάδας που ακολουθεί. Στην Κίνα τιμούν το Βόδι για την εργατικότητά του. Είναι σταθερό και δυνατό και δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Σε συνδυασμό με το μήνα που διανύουμε, δηλαδή το μήνα του Κουνελιού του Νερού, έχουμε ένα αποτέλεσμα δύο ζωδίων, που μπορούν να συνεργαστούν πολύ καλά μεταξύ τους, αλλά με μέθοδο και οργάνωση. Πιο ευνοημένοι για την εβδομάδα, θα είναι όσοι διαθέτουν στο ωροσκόπιο τους το στοιχείο του νερού. Παραθέτουμε αναλυτικά τα 12 ζώδια, ανά στοιχείο που εκπροσωπούν. 

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΤΕ!

Από την Άντα Στάθη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις με το Κινεζικό ωροσκόπιο 20 μέχρι 26 Μαρτίου 3

Ποντικός /Αρουραίος 

Τυχερό Πετράδι : Γρανίτης 

Λουλούδι : Νάρκισσος 

Αριθμός : 1 και 8 

Χρώμα : Κόκκινο, μοβ, άσπρο, μαύρο 

Ποντικός Μέταλλο : Αυτή η εβδομάδα, σας καλεί να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Προσοχή σε θέματα παρασκηνίου. 

Ποντικός Νερό : Έχετε την τάση να κρύβεται μέσα σας αρκετά θέματα. Η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει στην πορεία να βάλετε σε μία σταθερά αυτά που σας απασχολούν.

Ποντικός Ξύλο : Δύσκολη εβδομάδα για εσάς. Χρειάζεται έλεγχος και διπλωματία για να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά σας. 

Ποντικός Φωτιά : Η εβδομάδα αυτή σας καλεί να κρατήσετε μία ισορροπία στον εσωτερικό θυμό σας και στα χρήματά σας. 

Ποντικός Γη : Κρύβεται μέσα σας μεγάλο πάθος για την επιτυχία. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας αποκαλύψει κρυφούς εχθρούς σας. 

Βουβάλι/ Βόδι

Τυχερό Πετράδι : Ακουαμαρίνα 

Λουλούδι : Γαρίφαλο 

Αριθμός : 2 και 3 

Χρώμα : Πράσινο, κίτρινο, καφέ, μαύρο 

Βουβάλι Μέταλλο : Είστε πρόσωπα ιδιαίτερα αξιόλογης αντοχής. Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται λίγη ξεκούραση και ισορροπία. 

Βουβάλι Νερό : Βελτιώνετε τη θέση σας με οτιδήποτε και έχει αναλάβει, φτάνει στην αρχή της εβδομάδας να μην είστε υπέρ απαιτητικός. 

Βουβάλι Φωτιά : Πολύ δυναμική εβδομάδα για εσάς. Μετριάστε τις κυριαρχικές σας τάσεις για να επιτύχετε.

Βουβάλι Ξύλο : Δεχτείτε ήρεμα την κριτική για να αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες. Βουβάλι Γη : Εκ φύσεως δεν υποχωρείτε εύκολα. Με λίγη διπλωματία θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τίγρης 

 Τυχερό Πετράδι : Ζαφείρι 

Λουλούδι : Βιολέτα 

Αριθμός : 3 και 7 

Χρώμα : Κίτρινο, πράσινο, άσπρο, μπλε 

Τίγρης Μέταλλο : Η εβδομάδα ξεκινά με εκνευρισμό. Ηρεμήστε και δώστε προσοχή στα οικονομικά σας. 

Τίγρης Νερό : Είστε ανοιχτόμυαλοι και βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά. Αποφύγετε την κριτική έστω και αν είναι αληθινή. ’Εχετε άνοδο στα οικονομικά. 

Τίγρης Ξύλο : Πρέπει να γίνετε περισσότερο διεισδυτικοί και αντικειμενικοί με τους άλλους για να μην έχετε οικονομικές απώλειες. 

Τίγρης Φωτιά : Είστε από τη φύση σας επιβλητικά και αισθησιακά άτομα. Μετριάστε τον έντονο παρορμητισμό σας γιατί θα έχετε οικονομικές απώλειες. 

Τίγρης Γη : Η σοβαρότητα που σας διακρίνει, είναι μεγάλο εφόδιο για εσάς. Αν δεν ενεργήσετε με αντισυμβατικό τρόπο, τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία. 

Κουνέλι/Λαγός

Τυχερό Πετράδι : Μαργαριτάρι 

Λουλούδι : Φούκι 

Αριθμός : 2 και 4 

Χρώμα : άσπρο, γκρι, μπλε 

Κουνέλι Μέταλλο : Κρατήστε χαμηλούς τόνους ειδικά με τους κοντινούς σας ανθρώπους Κουνέλι Ξύλο : Προσοχή στις μετακινήσεις σας. Ελέγχετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε. 

Κουνέλι Νερό : Την εβδομάδα αυτή, λειτουργείτε λίγο εξουσιαστικά. Αν δεν θέλετε μικροπαρεξηγήσεις με τους οικείους σας, χαμηλώστε τους τόνους. 

Κουνέλι Φωτιά : Συγκρουσιακή εβδομάδα. Ο αυτοέλεγχος που διαθέτετε στο τέλος θα βοηθήσει. 

Κουνέλι Γη : Αποφύγετε να μιλήσετε πριν ηρεμήσετε. Στο τέλος οι κερδισμένοι θα είστε εσείς. 

Δράκος 

Τυχερό Πετράδι : Αμέθυστος 

Λουλούδι : Μοσχομπίζελο 

Αριθμός : 5 και 9 

Χρώμα : πράσινο, μαύρο, χρυσό 

Δράκος Μέταλλο : Αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα επικριτικοί με την οικογένειά σας. Αποφύγετε να θέλετε να επιβληθείτε και αφήστε τους “άλλους” της ζωής σας, να σας πουν αυτά που θέλουν. 

Δράκος Ξύλο : Έχετε το ταλέντο της λογικής. Για αυτό ίσως αυτήν την εβδομάδα χρειαστεί να είστε πιο συγκαταβατικοί με τους οικείους σας. Φροντίστε το χώρο σας γιατί ίσως υπάρξουν ζημιές. 

Δράκος Νερό : Πάρτε τις αποφάσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας προς το τέλος της εβδομάδας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και θα τα Καταφέρετε. 

Δράκος Φωτιά : Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουν δικαίωμα στην ατομικότητά τους.

Αν αναγνωρίσετε τα παραπάνω και κάνετε ένα βήμα πίσω, στο τέλος της εβδομάδας όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. 

Δράκος Γη : Είστε γενναιόδωροι και καλοσυνάτοι. Ο περίγυρος σας θα το εκτιμήσει. Αγορές ή πωλήσεις ακινήτων, ευνοούνται. 

Φίδι 

 Τυχερό Πετράδι : Οπάλιο 

Λουλούδι : Πάθος 

Αριθμός : 6 και 7 

Χρώμα : χρυσό, πράσινο, καφέ 

Φίδι Μέταλλο : Η ειλικρίνεια στις σχέσεις είναι πολύ σημαντική. Αποφύγετε ψέματα Και εκφραστείτε αληθινά. Σταθερότητα είναι η λέξη κλειδί της εβδομάδας. 

Φίδι Ξύλο : Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις και στις επενδύσεις σας. Τα παιδιά, για για όσους έχετε, θα χρειαστούν υποστήριξη. 

Φίδι Νερό : Πολύ καλή εβδομάδα για εσάς. Είστε ικανοί, με απίστευτη δύναμη συγκέντρωσης. Με τους κατάλληλους ελιγμούς θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. 

Φίδι Φωτιά : Αυτήν την εβδομάδα, ευνοούνται τα ερωτικά θέματα. Η επαγγελματική σταδιοδρομία δεν είναι το παν. Επίσης, ευνοούνται και οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις. 

Φίδι Γη : Στις σχέσεις σας απαιτείτε πίστη και δεν ανέχεστε την προδοσία. Αν δεν βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα και δείξετε υπομονή, στο τέλος θα είστε ο νικητής. 

Άλογο

Τυχερό Πετράδι : Τοπάζι 

Λουλούδι : Τριαντάφυλλο 

Αριθμός : 0 και 7 

Χρώμα : Πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο, μαύρο 

Άλογο Μέταλλο : Η ξεροκεφαλιά στην εργασία σας, θέλει λίγο χαλινάρι. Δείτε τα θέματα πιο σφαιρικά και με αυτοπεποίθηση. Εστιάστε με υπομονή στην προσπάθεια για σταθερότητα και θα ανταμειφθείτε. Προσοχή στην υγεία Σας και μην καταναλώνετε παραπάνω τροφή και αλκοόλ όταν βρίσκεστε υπό πίεση. 

Άλογο Ξύλο : Ιδιαίτερη φροντίδα πρέπει να δείξετε στην υγεία σας. Αν σας ενοχλήσει κάτι μην το αφήσετε για την επόμενη μέρα. Προσοχή στην εργασία σας ίσως αντιμετωπίσετε θέματα με τους υφισταμένους σας. 

Άλογο Νερό : Χάριν στην αίσθηση του χιούμορ, γίνεστε αγαπητοί και ξεφεύγετε από τις δυσκολίες. Δείξτε σταθερό ενδιαφέρον για την εργασία σας και θα επιτύχετε. 

Άλογο Φωτιά : Κρατήστε την πεισματάρικη φύση σας σε περιορισμό. Αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας να βγει εκτός ελέγχου και δώσετε σημασία στη λεπτομέρεια, η εργασία σας θα εκτοξευθεί. 

Άλογο Γη : Είστε λογικοί και προσαρμοστικοί. Μη διστάζετε να αναλάβετε νέες ευθύνες. Ευνοείστε να τα πάτε πάρα πολύ καλά.

Πρόβατο/Κατσίκα 

Τυχερό Πετράδι : Σμαράγδι 

Λουλούδι : Δελφίνιο 

Αριθμός : 6 και 8 

Χρώμα : μπλε, κίτρινο 

Πρόβατο Μέταλλο : Η εβδομάδα ζητά την προσοχή σας, σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δώστε περισσότερη ελευθερία στους γύρω σας γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Καλό θα είναι να μη δανείσετε και να μη δανειστείτε. 

Πρόβατο Ξύλο : Είστε δοτικά άτομα, με καλή αίσθηση του χιούμορ. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε, ακόμη και αν έρθετε αντιμέτωποι με τους εχθρούς σας. 

Πρόβατο Νερό : Συνήθως οι άνθρωποι είναι πλάι σας. Ξεπεράστε το σύμπλεγμα του του θύματος και προχωρήστε μπροστά. Μπορείτε να πετύχετε αυτό που πραγματικά θέλετε. 

Πρόβατο Φωτιά : Το μυστικό είναι να μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας. Καλό θα ήταν ακόμη και όταν νομίζετε ότι σας προσβάλλουν να το αφήσετε στην άκρη, για να μην χάσετε το στόχο σας. Τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. 

Πρόβατο Γη : Είστε δουλευτής και μάλιστα σκληρός. Αν μετριάσετε την ανασφάλειά σας όλα θα πάρουν τον δρόμο που εσείς θέλετε. Ασχοληθείτε με τη γη. 

Πίθηκος/Μαϊμού 

Τυχερό Πετράδι : Χρυσόλιθος 

Λουλούδι : Γλαδιόλα 

Αριθμός : 5 και 9 

Χρώμα : χρυσό, βιολετί 

Πίθηκος Μέταλλο : Καλό είναι, να είστε πολύ συνεπείς με τα χρήματα των άλλων. Το άγχος σας δημιουργεί ψυχική ένταση. 

Πίθηκος Ξύλο : Έχετε διαισθητικό μυαλό και μπορείτε να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Θα χρειαστεί προσοχή με κληρονομικά ζητήματα ή τα χρήματα του/της συζύγου. 

Πίθηκος Φωτιά : Διαθέτετε φαντασία αλλά και ανταγωνιστικότητα. Αντιμετωπίστε τους κρυφούς φόβους σας και ασχοληθείτε με την ψυχική σας αναγέννηση. 

Πίθηκος Νερό : Για να επιτύχετε, πάρτε το χρόνο σας και κάντε μια βουτιά στο βαθύτερο Ψυχισμό σας. Βρείτε την κατεύθυνσή σας για να μη γίνεστε αρνητικοί με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ βοηθητική για να το ανακαλύψετε. 

Πίθηκος Γη : Η τιμιότητα και η ευθύτητά σας, θα εκτιμηθεί ειδικά σε σχέση μα τα οικονομικά, είτε του συντρόφου είτε σχετικά με δάνεια, κληρονομιές ασφάλειες. Η αφοσίωση και η ακεραιότητα θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Πετεινός/ Κόκορας

Τυχερό Πετράδι : Κίτρινος Χαλαζίας 

Λουλούδι : Αστέρι 

Αριθμός : 0 και 1 

Χρώμα : πράσινο, καφέ

Πετεινός Μέταλλο : Δεν ικανοποιείστε εύκολα για ψάχνετε το ιδανικό. Η υπερανάλυση καμιά φορά σας μπερδεύει. Ένα ταξίδι ίσως σας δώσει νέες ιδέες 

για σπουδαία επιτεύγματα. 

Πετεινός Ξύλο : Τα μεγαλεπήβολα σχέδια δεν ευνοούνται αυτή την εβδομάδα. Αποφύγετε αν μπορείτε τα μεγάλα ταξίδια. 

Πετεινός Νερό : Για να επιτύχετε μη δίνεται τόσο μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια Αλλά στην ουσία. Ευνοείστε σε θέματα ανώτατης εκπαίδευσης. 

Πετεινός Φωτιά : Να είστε σταθερός αλλά όχι αμετακίνητος στις απόψεις σας για να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις. 

Πετεινός Γη : Η αφοσίωσή σας σε αυτό που ασχολείστε σας εξασφαλίζει επιτυχίες, αλλά ο μήνας του Κουνελιού δεν θέλει από εσάς έντονη κριτική και αυστηρότητα. Ευνοούνται τα ταξίδια. 

Σκύλος

Τυχερό Πετράδι : Διαμάντι 

Λουλούδι : Ταγέτης 

Αριθμός : 4 και 9 

Χρώμα : Κόκκινο, άσπρο, ασημί 

Σκύλος Μέταλλο : Αυτήν την εβδομάδα μην κάνετε καμία έκπτωση στην ακλόνητη ηθική σας. Κάποιοι ίσως θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημόσια εικόνα σας. 

Σκύλος Ξύλο : Η αυτοπεποίθησή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας μπορεί να κλονιστεί. Αναπροσαρμόστε λίγο τις απόψεις σας για τους άλλους. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. 

Σκύλος Φωτιά : Δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις αυτήν την εβδομάδα. Όμως, επειδή Συνήθως όλοι σας ακολουθούν στο τέλος, δεν χρειάζεται παρά λίγη υπομονή. 

Σκύλος Γη : Είστε εξαιρετικός στην διαχείριση των οικονομικών, παρ’ ότι δεν είναι για εσάς αυτοσκοπός. Χαρίστε τις σοφές συμβουλές σας άφοβα. Να ξέρετε ότι θα εκτιμηθούν. 

Χοίρος/Κάπρος 

Τυχερό Πετράδι : Ρουμπίνι 

Λουλούδι : Χρυσάνθεμο 

Αριθμός : 1 και 2 

Χρώμα : άσπρο, κόκκινο 

Χοίρος Μέταλλο : Λειτουργείστε με λεπτότητα και τακτ με τους φίλους σας και γενικά με τις κοινωνικές συναναστροφές, διαφορετικά θα έρθετε σε ρήξη. Χρειάζεται σοβαρότητα και αξιοπιστία. 

Χοίρος Ξύλο :  Επειδή συχνά δεν είστε εκλεκτικός με αυτούς που συναναστρέφεστε πρέπει να ξεχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Χρειάζεται προσοχή η διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. 

Χοίρος Φωτιά : Χαμηλούς τόνους χρειάζεται να έχετε αυτήν την εβδομάδα. Καλό θα ήταν να μην παραμερίζεται τις δικές σας ανάγκες για τους άλλους. 

Χοίρος Νερό :  Είστε πολύ καλός διαπραγματευτής με φίλους και συνεργάτες. Μείνετε Πιστός στις αποφάσεις σας και θα είστε κερδισμένοι. Ευνοείστε σε καλλιτεχνικά θέματα. 

Χοίρος Γη :  Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή περιπλοκή.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΕΤΟΣΖΩΟΙΔΙΟΤΗΤΑΣΤΟΙΧΕΙΟ
1/30/1930ΕΩΣ2/16/1931ΑΛΟΓΟΜΕΤΑΛΛΟ
2/17/1931ΕΩΣ2/5/1932ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/6/1932ΕΩΣ1/25/1933ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΝΕΡΟ
1/26/1933ΕΩΣ2/13/1934ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ ΝΕΡΟ
2/14/1934ΕΩΣ2/3/1935ΣΚΥΛΟΣ ΞΥΛΟ
2/4/1935ΕΩΣ1/23/1936ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΞΥΛΟ
1/24/1936ΕΩΣ2/10/1937ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΦΩΤΙΑ
2/11/1937ΕΩΣ1/30/1938ΒΟΥΒΑΛΙ\ΒΟΔΙ ΦΩΤΙΑ
1/31/1938ΕΩΣ2/18/1939ΤΙΓΡΗΣΓΗ
2/19/1939ΕΩΣ2/7/1940ΛΑΓΟΣ ΓΗ
2/8/1940ΕΩΣ1/26/1941ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟ
1/27/1941ΕΩΣ2/14/1942ΦΙΔΙ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1942ΕΩΣ2/4/1943ΑΛΟΓΟ ΝΕΡΟ
2/5/1943ΕΩΣ1/24/1944ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΕΡΟ
1/25/1944ΕΩΣ2/12/1945ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΞΥΛΟ
2/13/1945ΕΩΣ2/1/1946ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ (ΞΥΛΟ
2/2/1946ΕΩΣ1/21/1947ΣΚΥΛΟΣ ΦΩΤΙΑ
1/22/1947ΕΩΣ2/9/1948ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΦΩΤΙΑ
2/10/1948ΕΩΣ2/28/1949ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΓΗ
1/29/1949ΕΩΣ2/16/1950ΒΟΔΙ\ΒΟΥΒΑΛΙ ΓΗ
2/17/1950ΕΩΣ2/5/1951ΤΙΓΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/6/1951ΕΩΣ1/26/1952ΛΑΓΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟ
1/27/1952ΕΩΣ2/13/1953ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ
2/14/1953ΕΩΣ2/2/1954ΦΙΔΙ ΝΕΡΟ
2/3/1954ΕΩΣ1/23/1955ΑΛΟΓΟΞΥΛΟ
1/24/1955ΕΩΣ2/11/1956ΠΡΟΒΑΤΟ ΞΥΛΟ
2/12/1956ΕΩΣ1/30/1957ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΦΩΤΙΑ
1/31/1957ΕΩΣ2/17/1958ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ ΦΩΤΙΑ
2/18/1958ΕΩΣ2/7/1959ΣΚΥΛΟΣ ΓΗ
2/8/1959ΕΩΣ1/27/1960ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΓΗ
1/28/1960ΕΩΣ2/14/1961ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1961ΕΩΣ2/4/1962ΒΟΔΙ\ΒΟΥΒΑΛΙ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/5/1962ΕΩΣ1/24/1963ΤΙΓΡΗΣ ΝΕΡΟ
1/25/1963ΕΩΣ2/12/1964ΛΑΓΟΣΝΕΡΟ
2/13/1964ΕΩΣ2/1/1965ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΞΥΛΟ
2/2/1965ΕΩΣ1/20/1966ΦΙΔΙ ΞΥΛΟ
1/21/1966ΕΩΣ2/8/1967ΑΛΟΓΟΦΩΤΙΑ
2/9/1967ΕΩΣ1/29/1968ΠΡΟΒΑΤΟ ΦΩΤΙΑ
1/30/1968ΕΩΣ2/16/1969ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΓΗ
1/17/1969ΕΩΣ2/5/1970ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ ΓΗ
2/6/1970ΕΩΣ1/26/1971ΣΚΥΛΟΣΜΕΤΑΛΛΟ
1/27/1971ΕΩΣ2/14/1972ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1972ΕΩΣ2/2/1973ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΝΕΡΟ
2/3/1973ΕΩΣ1/22/1974ΒΟΔΙ\ΒΟΥΒΑΛΙ ΝΕΡΟ
1/23/1974ΕΩΣ2/10/1975ΤΙΓΡΗΣ ΞΥΛΟ
2/11/1975ΕΩΣ1/30/1976ΛΑΓΟΣ ΞΥΛΟ
1/31/1976ΕΩΣ2/17/1977ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ
2/18/1977ΕΩΣ2/6/1978ΦΙΔΙ ΦΩΤΙΑ
2/7/1978ΕΩΣ1/27/1979ΑΛΟΓΟΓΗ
1/28/1979ΕΩΣ2/15/1980ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΗ
2/16/1980ΕΩΣ2/4/1981ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/5/1981ΕΩΣ1/24/1982ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟ
1/25/1982ΕΩΣ2/12/1983ΣΚΥΛΟΣ ΝΕΡΟ
2/13/1983ΕΩΣ2/1/1984ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΕΡΟ
2/2/1984ΕΩΣ2/19/1985ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΞΥΛΟ
2/20/1985ΕΩΣ2/8/1986ΒΟΔΙ\ΒΟΥΒΑΛΙ ΞΥΛΟ
2/9/1986ΕΩΣ1/28/1987ΤΙΓΡΗΣ ΦΩΤΙΑ
1/29/1987ΕΩΣ2/16/1988ΛΑΓΟΣ ΦΩΤΙΑ
2/17/1988ΕΩΣ2/5/1989ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΓΗ
2/6/1989ΕΩΣ1/26/1990ΦΙΔΙ ΓΗ
1/27/1990ΕΩΣ2/14/1991ΑΛΟΓΟΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1991ΕΩΣ2/3/1992ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/4/1992ΕΩΣ1/22/1993ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΝΕΡΟ
1/23/1993ΕΩΣ2/9/1994ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ ΝΕΡΟ
2/10/1994ΕΩΣ1/30/1995ΣΚΥΛΟΣΞΥΛΟ
1/31/1995ΕΩΣ2/18/1996ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΞΥΛΟ
2/19/1996ΕΩΣ2/6/1997ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΦΩΤΙΑ
2/7/1997ΕΩΣ1/27/1998ΒΟΔΙ\ΒΟΥΒΑΛΙ ΦΩΤΙΑ
1/28/1998ΕΩΣ2/15/1999ΤΙΓΡΗΣ ΓΗ
2/16/1999ΕΩΣ2/4/2000ΛΑΓΟΣ ΓΗ
2/5/2000ΕΩΣ1/23/2001ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟ
1/24/2001ΕΩΣ2/11/2002ΦΙΔΙ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/12/2002ΕΩΣ1/31/2003ΑΛΟΓΟΝΕΡΟ
2/1/2003ΕΩΣ1/21/2004ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΕΡΟ
1/22/2004ΕΩΣ2/8/2005ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΞΥΛΟ
2/9/2005ΕΩΣ1/28/2006ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ ΞΥΛΟ
1/29/2006ΕΩΣ2/17/2007ΣΚΥΛΟΣ ΦΩΤΙΑ
2/18/2007ΕΩΣ2/6/2008ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΦΩΤΙΑ
2/7/2008ΕΩΣ1/25/2009ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΓΗ
1/26/2009ΕΩΣ2/14/2010ΒΟΔΙ\ΒΟΥΒΑΛΙ ΓΗ
2/15/2010ΕΩΣ2/2/2011ΤΙΓΡΗΣΜΕΤΑΛΛΟ
2/3/2011ΕΩΣ1/22/2012ΛΑΓΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟ
1/23/2012ΕΩΣ2/9/2013ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ
2/10/2013ΕΩΣ1/30/2014ΦΙΔΙ ΝΕΡΟ
1/31/2014ΕΩΣ2/18/2015ΑΛΟΓΟΞΥΛΟ
2/19/2015ΕΩΣ2/7/2016ΠΡΟΒΑΤΟ ΞΥΛΟ
2/8/2016ΕΩΣ1/27/2017ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ ΦΩΤΙΑ
1/28/2017ΕΩΣ2/15/2018ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ ΦΩΤΙΑ
2/16/2018ΕΩΣ2/4/2019ΣΚΥΛΟΣ ΓΗ
2/5/2019ΕΩΣ1/24/2020ΧΟΙΡΟΣ\ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΓΗ
1/25/2020ΕΩΣ2/11/2021ΠΟΝΤΙΚΟΣ\ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΜΕΤΑΛΛΟ
2/12/2021ΕΩΣ1/31/2022ΒΟΔΙ\ΒΟΥΒΑΛΙ ΜΕΤΑΛΛΟ
2/1/2022ΕΩΣ1/21/2023ΤΙΓΡΗΣΝΕΡΟ
1/22/2023ΕΩΣ2/9/2024ΛΑΓΟΣ ΝΕΡΟ
2/10/2024ΕΩΣ1/28/2025ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ (ΓΗ)ΞΥΛΟ
1/29/2025ΕΩΣ2/16/2026ΦΙΔΙ (ΦΩΤΙΑ)ΞΥΛΟ
2/17/2026ΕΩΣ2/5/2027ΑΛΟΓΟ(ΦΩΤΙΑ)ΦΩΤΙΑ
2/6/2027ΕΩΣ1/25/2028ΠΡΟΒΑΤΟ (ΓΗ)ΦΩΤΙΑ
1/26/2028ΕΩΣ2/12/2029ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥ (ΜΕΤΑΛΛΟ)ΓΗ
2/13/2029ΕΩΣ2/2/2030ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣ (ΜΕΤΑΛΛΟ)ΓΗ
2/3/2030ΕΩΣ1/22/2031ΣΚΥΛΟΣ (ΓΗ)ΜΕΤΑΛΛΟ