Ήλιος εξάγωνο Δία 25 Ιανουαρίου – Αισιοδοξία και προσωπική ανάπτυξη

Ήλιος εξάγωνο Δία 25 Ιανουαρίου – Αισιοδοξία και προσωπική ανάπτυξη. Στις 25 Ιανουαρίου στις 3:50 τα ξημερώματα, ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου  πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με τον Δία στο Κριό. Η επίδρασή της είναι από τις 23 μέχρι και 26 Ιανουαρίου. 
 Πρόκειται για μια ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια ανασυγκρότησης  δυνάμεων, μελλοντικών σκέψεων και φιλοσοφικής διάθεσης. Η όψη αυτή βοηθά στην εύκολη ανάρρωση και παρέχει τρομερά δυνατή υγεία. Προάγεται η ευκολία σε παντός είδους υποθέσεις, καθώς και η εύκολη επιτυχία. 

 Ενισχύεται η χαρά, η εντιμότητα, η γενναιοδωρία και η φιλανθρωπία των ανθρώπων. Η τάση ενασχόλησης με τον αθλητισμό είναι επίσης χαρακτηριστική. Ενδεικτική είναι επίσης η απεριόριστη τύχη στη ζωή, όλων όσων επηρεάζει η όψη αυτή. Λέμε πως κουβαλούν το «κοκαλάκι της νυχτερίδας».

 Επηρεάζονται  οι εκπρόσωποι των πρώτων δεκαημέρων όλων των ζωδίων, κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί ανάμεσα στην 3η, 4η, 5η, 6η μοίρα των ζωδίων ή έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτές. 

Η επιρροή του εξαγώνου στα 12 ζώδια:

Προκειμένου να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα, για το αν και πόσο σας επηρεάζει η όψη αυτή, σας προτείνω να διαβάσετε και τους ωροσκόπους σας.

Από την Κλειώ Κιγμά

Ήλιος εξάγωνο Δία 25 Ιανουαρίου – Αισιοδοξία και προσωπική ανάπτυξη 3

Κριός

  Οι Κριοί, με την επιρροή της όψης, φανερώνετε  την δυναμική σας έκφραση και την κοινωνικότητά σας. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους στο κοινωνικό σας περιβάλλον.         Είστε ειλικρινείς, χαρούμενοι, καλόβολοι, καλόκαρδοι, αισιόδοξοι απέναντι στη ζωή και ικανοί να μεταδώσετε αυτή την αισιοδοξία στους άλλους. Εξαιτίας της χαρισματικής σας συμπεριφοράς, αποκτάτε πολλούς φίλους.

  Δείχνετε μεγάλη εκτίμηση στην ομορφιά, στη δίαιτα, στην υγεία, όμως θα πρέπει να προσέξετε το βάρος σας, μιας και το εξάγωνο αυτό προκαλεί ροπή σε απολαύσεις. Λατρεύετε τα ταξίδια και σας δίνετε η ευκαιρία, να πραγματοποιήσετε ένα. 

  Επιπλέον ομάδες, γνωριμίες φιλίες, σύλλογοι , αδελφότητες και οργανισμοί τονίζονται και ενισχύονται ιδιαίτερα. Ερχόσαστε σε επαφή με εξέχουσες φυσιογνωμίες και αγωνίζεστε για κάποιο κοινό σκοπό σε κοινωνικό επίπεδο.      Είναι πιθανό, να ηγηθείτε σε κάποιο καινούργιο χώρο ή να αναμειχθείτε με υπηρεσίες σε μεγάλη κλίμακα. 

Ταύρος

 Η θέση του Δία στον 12ο Οίκο σας χαρίζει μεγάλη προστασία. Είναι σαν να έχετε  έναν φύλακα – άγγελο στο πλευρό σας! Είστε ευγενικοί, πονόψυχοι, φιλάνθρωποι, διαθέτετε φαντασία, καταπληκτικές εμπνεύσεις και ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα των άλλων, όσο ανούσια κι αν φαίνονται.     Δεν σας λείπει βέβαια το μεταφυσικό στοιχείο και το βαθύ συναίσθημα στη  ζωή σας. Συνειδητοποιείτε, πως ο αληθινός πλούτος δε βρίσκεται στα επίγεια,  γι’ αυτό και έχετε την ανάγκη της απομόνωσης από αυτά και τη συνδιάλεξη με τον εσωτερικό σας κόσμο. Καταφεύγετε στο διαλογισμό και τις πνευματικές ασκήσεις. 

 Ταυτόχρονα και σε αντίθεση με την ανάπτυξη του πνευματικού – εσωτερικού σας κόσμου, προσπαθείτε να ισορροπήσετε την έντονη ανάγκη σας για δημόσια αναγνώριση και την ανάπτυξη του «Εγώ» σας. Αυτή βρίσκεται στη δημιουργία και στην επίτευξη των στόχων σας, στην επίδραση που έχετε στην κοινή γνώμη και στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας, με βάση τα ταλέντα σας. 

 Ένα από αυτά είναι η «πάστα» ηγέτη που διαθέτετε είτε σε πολιτικό, είτε σε εργασιακό επίπεδο. Γι’ αυτό και τονίζονται τα θέματα, που αφορούν τον κόσμο, αυξάνονται οι επαφές και δοσοληψίες με άτομα κύρους και ασχολείστε ιδιαίτερα με την εργασία, την επαγγελματική ζωή, τις εταιρίες, επιχειρήσεις κ.α. 

Δίδυμοι

 Οι Δίδυμοι χαρακτηρίζεστε με την όψη του εξαγώνου ως εφευρέτες, πρωτοπόροι, ιδεολόγοι, γενναιόδωροι και ανθρωπιστές. Σας ενδιαφέρει το καλό του κόσμου και των φίλων σας, τους βοηθάτε, τους στηρίζετε και θέλετε τις ίδιες περιποιήσεις, να τις απολαμβάνετε και εσείς. 

 Θέτετε στόχους για τον εαυτό σας και συνήθως τους πετυχαίνετε με ελάχιστη προσπάθεια. Η κρίση σας είναι ασυνήθιστα καλή, η διαίσθησή σας ισχυρή και μερικές φορές ωφελείστε από τα ταξίδια, συνήθως στο εξωτερικό, όπου μπορεί και να παραμείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

 Παράλληλα αναπτύσσετε ιδέες, που στηρίζονται στην ανεξαρτησία και έχετε την τάση να φιλοσοφείτε για τα σημαντικά ιδανικά στη ζωή.

 Ο Ήλιος στον 9ο σας Οίκο φανερώνει την ευρύτητα του πνεύματός σας. Στην προκειμένη περίπτωση τονίζει και στηρίζει την μελέτη, τις ανώτερες σπουδές, τη φιλοσοφική σας σκέψη, την ανάπτυξη της θρησκευτικής σας οπτικής και την ενασχόλησή σας με όλους τους παραπάνω τομείς. 

Καρκίνος

 Το χαρακτηριστικό της θέσης του Δία στον 10ο σας Οίκο είναι η τύχη και οι καλές επαφές, που προωθούν την επαγγελματική σας πρόοδο. Είστε σοβαρά άτομα, προσέχετε ιδιαίτερα την κοινωνική σας φήμη, γι’ αυτό και προσέχετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε και προβάλλεται μια ιδέα στον κόσμο. Ακτινοβολείτε εμπιστοσύνη στους άλλους.   

 Οι ευκαιρίες που σας δίνονται, σας βοηθούν να προχωρήσετε τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και κοινωνικά.

 Οι ηθικές σας αρχές είναι υψηλές. Σέβεστε τους νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας και γίνεστε σωστοί πολίτες.

 Ο Ήλιος στο χάρτη σας στον 8ο Οίκο, ως συμμέτοχος του εξαγώνου με τον Δία, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον βαθύτερο ψυχισμό, με θέματα που αφορούν το θάνατο ή τη μετά θάνατον ζωή και τον σεξουαλισμό σας. Τονίζονται ιδιαίτερα υποθέσεις, που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, οικονομικές ή πνευματικές, μυστικισμό και ισχυρά συναισθήματα. Συχνά γίνεστε σύμβουλοι ή διαχειριστές ξένων χρημάτων.

Λέων

Οι Λέοντες με τον Δία στον 9ο Οίκο σας είστε άτομα με ευρείς ορίζοντες, υψηλό επίπεδο μόρφωσης –ανώτατη εκπαίδευση-  και πραγματικές θρησκευτικές αξίες. Στηρίζεστε σε μια ξεκάθαρη αντίληψη της ουσίας και στη 

δυνατή σας πίστη.

 Έχετε υψηλή παιδεία όσον αφορά την τέχνη, τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είστε τόσο καλοί ομιλητές, που οι άλλοι χαίρονται να σας ακούνε. 

 Σας ευχαριστεί η ζωή στο εξωτερικό, τα πάτε καλά με αλλοδαπούς και γενικά σας αρέσουν τα μακρινά ταξίδια, επειδή σας προσφέρουν νέα κίνητρα. Οι κλίση σας στις ξένες γλώσσες είναι φανερή.

 Επιπλέον τονίζονται οι σχέσεις, ο γάμος, οι συνεταιρισμοί και επειδή δείχνετε αγάπη για το γάμο, αυτός θα είναι σίγουρα πετυχημένος. Είστε ανοιχτός, κοινωνικός και σας απασχολούν θέματα αρμονικής συνύπαρξης, είτε σε συνεταιρισμούς είτε στις συντροφικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Η ισορροπία είναι για σας τους Παρθένους η λέξη – κλειδί, γιατί γνωρίζετε τον εσωτερικό σας κόσμο, βρίσκετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, έπειτα από πετυχημένες ενδοσκοπήσεις, και τέλος, επειδή αποκτάτε εμπιστοσύνη για την ίδια τη ζωή. 

 Τομείς, όπως η λογιστική, οι τραπεζικές εργασίες και η επιχειρηματική διεύθυνση, είναι αυτοί σας ταιριάζουν, καθώς είστε επινοητικοί και χειρίζεστε καλά τα χρήματα και τα χρήματα των άλλων. 

  Η θέση του Δία στον 8ο Οίκο σας, σας βοηθά να αποκτήσετε χρήματα μέσω κάποιου συνεταιρισμού ή κληρονομιάς και σας υπόσχεται μακρόχρονη ζωή και ειρηνικό τέλος. Γίνεστε συναισθηματικοί, διαισθητικοί και έχετε λάγνα σεξουαλική ορμή.

 Ο Ήλιος πάλι αναδεικνύει την πολύ καλή υγεία και την εξαιρετική ικανότητα σας για εργασία. Ιδιαίτερα ευνοϊκές είναι οι σχέσεις με εργάτες και οι υποθέσεις που αφορούν υπηρεσίες, υγιεινή, πρακτική και μεθοδική εργασία. Κάποια τακτική ρουτίνα είναι απαραίτητη για τη συγκινησιακή σας ευεξία. 

Ζυγός

 Οι Ζυγοί βιώνετε με την όψη αυτή τον εσωτερικό πλούτο της σχέσης. Αντιμετωπίζετε τον/την σύντροφό τους με γενναιοδωρία και εμπιστοσύνη και δημιουργείτε μια ζωηρή και ισότιμη σχέση. Έχετε υψηλά ιδανικά και είστε πραγματικά πρόθυμοι, να δημιουργήσετε δεσμούς. 

  Ο Δίας στον 7ο Οίκο είναι ένδειξη τυχερού γάμου, επωφελούς τις περισσότερες φορές οικονομικά, που σπάνια μπορεί να οδηγηθεί σε διαζύγιο, καθώς και/ή εμπορικών συνεταιρισμών. Έχετε την τάση, να δίνετε πλουσιοπάροχα την αγάπη σας στον/ στη σύζυγο, να υπάρχει καλή συνεννόηση με τους φίλους, συγγενείς και συναδέλφους και ευνοούνται οι κοινωνικές σας σχέσεις.

  Ευνοούνται όλες οι ασχολίες, που είναι δημιουργικές, τα χόμπι, η διασκέδαση, τα παιδιά, οι ερωτικές υποθέσεις, η τέχνη, τα σπορ και τα τυχερά παιχνίδια. Περνάτε τις ώρες σας ευχάριστα και δημιουργικά και απολαμβάνετε την επιτυχία. 

 Σας αρέσει να βιώνετε τη ζωή σαν ένα ατελείωτο παιχνίδι και ταυτόχρονα να απαγκιστρωθείτε από καθήκοντα.

Σκορπιός

 Με την εργατικότητα και την πειθαρχία σας έχετε μεγάλη επιτυχία στην καθημερινή επαγγελματική σας ζωή. Οι ηγετικές σας θέσεις αναγνωρίζονται και, αργά ή γρήγορα, οδηγείστε σε υψηλές θέσεις. 

 Είστε υποδειγματικοί, γενναιόδωροι, αξιότιμοι, αδιάφθοροι, πρόθυμοι να βοηθήσετε και να δώσετε κίνητρα. Θεωρείτε απαραίτητο να σέβεστε την προσωπικότητα των άλλων, αλλά θέλετε να σας σέβονται και να σας εκτιμούν 

στον ίδιο βαθμό, κάτι που με το εξάγωνο αυτό επιτυγχάνεται. 

 Η υγεία σας είναι καλή και οι αναρρωτικές σας δυνάμεις πολύ ισχυρές. Μπορείτε να είστε άριστοι θεραπευτές και γιατροί. 

 Ευτυχία και αρμονία σας δίνει ο Ήλιος στον 4ο σας Οίκο, ο οποίος αφορά την οικογένεια, το βαθύτερο ψυχισμό, τις σχέσεις των παιδιών με τους γονείς και θέματα του σπιτιού γενικά. Τονώνονται τα συναισθήματα και αυξάνεται η επιθυμία σας για ασφάλεια, η οποία πηγάζει από μια ώθηση για αυτό-προστασία. 

 Συνεχίζετε να παλεύετε για αρμονική σύνδεση του εσωτερικού σας κόσμου με το εξωτερικό περιβάλλον. 

Τοξότης

 Οι Τοξότες με τον Δία στον 5ο Οίκο σας, είστε δημιουργικοί και ιδιαίτερα καλλιτεχνικοί. Έχετε μια αγάπη για το μεγαλοπρεπές και ό, τι κάνετε, το κάνετε σε μέγεθος. Επιθυμείτε να κερδίσετε την έγκριση, τη συμπάθεια και την αγάπη των άλλων, συχνά δίνοντας κάτι από τον εαυτό σας. Μπορείτε άνετα να γίνετε καλοί ηθοποιοί, που θέλουν να αποκτήσουν φήμη μέσα από τα έργα τους.

 Χαρακτηριστική είναι η βαθιά πίστη στις ικανότητές σας, στη στάση σας και στην ιδέα, πως τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν. 

 Η θέση αυτή είναι συχνά ένδειξη μεγάλης οικογένειας. Τα παιδιά σας θα είναι μάλλον επιτυχημένα και θα σας ωφελήσουν. Είναι συχνά καλή θέση για διδασκαλία, εκδόσεις και ψυχαγωγία. 

 Το κύριο θέμα της ανάπτυξης του «Εγώ» σας βρίσκεται στη μελέτη, την επικοινωνία, την απορρόφηση γνώσης και πληροφοριών, καθώς και την μετάδοση προς τους άλλους, την εξερεύνηση και την εκμάθηση κάτι νέου. 

 Ευνοούνται τέλος οι σπουδές, τα ταξίδια, το εμπόριο, οι μετακινήσεις και οι δημοσιεύσεις, ενώ ενισχύονται ιδιαίτερα οι σχέσεις με αδερφούς, αδερφές, γείτονες κτλ.

Αιγόκερως

Είστε άτομα γλυκά, συναισθηματικά, σωστά και έχετε εξαίρετη σωματική και πνευματική υγεία, καθώς και ψυχική ισορροπία. Θεωρείτε απαραίτητο και να στηρίξετε σωστά την οικογένειά σας και να διατηρήσετε την καλή σας υπόληψη στην κοινωνία. Δέχεστε συχνά βοήθεια από τους γονείς σας.

 Οι φιλοδοξίες σας είναι λογικές και έχετε μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, εάν χρησιμοποιήσετε σωστά τα χαρίσματά σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και την πεποίθηση, ότι καθοδηγείστε από μια εσωτερική φωνή. 

 Είστε περήφανοι για την καταγωγή σας και έχετε ακλόνητη εμπιστοσύνη στις ρίζες σας, γι’ αυτό και πετυχαίνετε συχνά στον τόπο, που γεννηθήκατε. Απολαμβάνετε να ζείτε σε ένα κομψό, άνετο σπίτι.

 Εφόσον ψάχνετε συνεχώς για αξίες, έχετε την ικανότητα να έλκετε το χρήμα, αλλά δεν μπορείτε πάντα να το διατηρείτε. Σας αρέσει η μεγαλοπρέπεια και τα υπάρχοντά σας είναι σύμβολα του στάτους σας. Η υπερβολή και η οικονομική επιτυχία χαρακτηρίζουν συνήθως αυτή τη θέση, αλλά είναι επίσης σημαντικό να μάθετε να μοιράζεστε, αυτά που έχετε.

Υδροχόος

 Το εξάγωνο Δία – Ήλιου αναδεικνύει τις μεγάλες διανοητικές σας ικανότητες, Υδροχόοι. Μαθαίνετε γρήγορα και εύκολα και εξίσου εύκολα μπορείτε να μεταδώσετε τις γνώσεις σας.

  Φαίνετε να τα πηγαίνετε καλά με τους συγγενείς και τους γείτονες.

 Είστε πρακτικοί, τα ιδεώδη σας είναι υψηλά, η διαίσθησή σας ισχυρή και έχετε συχνά καλή κοινή λογική. Επειδή έχετε ανήσυχο μυαλό. Η καλύτερή σας είναι σε μια μη-ρουτινιάρικη δουλειά. 

 Ο Ήλιος  στον Οίκο της προσωπικότητας, τον 1ο, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, τις οποίες τονίζετε ιδιαίτερα και τις κάνετε να φαίνονται και να θεωρούνται σημαντικές. Δίνει δύναμη στον οργανισμό, καλή υγεία και αυξάνει το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας.

 Διαμορφώνετε μόνοι σας τη ζωή και είστε πάντα πρόθυμοι να προσεγγίζετε το καινούργιο.

 Οι ηγετικές σας ικανότητες και η τάση σας για επιβολή, είναι η δεύτερη φύση σας.

Ιχθύες

  Οι Ιχθύες με τον Δία στον 2ο Οίκο σας θέλετε να ζείτε άνετα και αν όχι πλούσια, τουλάχιστον ευκατάστατα. Η επιθυμία σας να συλλέξετε υλικά αγαθά, για να αποφύγετε τη φτώχεια, σας κάνει να εργάζεστε σκληρά. Είστε το τυπικό παράδειγμα του οικονομικά τυχερού, που με λίγα μπορεί να κάνει πολλά. 

 Έχετε  μία εσωτερική αισιοδοξία, την οποία οι άλλοι βρίσκουν αγαπητή και ελκυστική. Είστε ανέμελοι και γεμάτοι πίστη στον Θεό, που σας κάνει να αισθάνεστε, ότι τίποτα δε θα πάει στραβά. Υποστηρίζετε τους άλλους και τους αφήνετε να μοιράζονται τον πλούτο σας.

 Θυσίες χωρίς κέρδος, δοκιμασίες, ευνοϊκά ξεκινήματα τονίζονται πολύ με τον Ήλιο στον 12ο Οίκο. Συχνά δείχνει απομόνωση και κρυφούς τρόπους. Σας τραβάει κάποιο είδος δουλειάς σε ιδρύματα, φιλανθρωπίες, εργατικά θέματα ή έρευνα, καθώς προτιμάτε να δουλεύετε στο παρασκήνιο. Επίσης το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ιδανικό, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. 

 Αν είστε πριν τα 30 η ζωή σας μπορεί να είναι περιορισμένη. Όμως έχετε ανεξαρτητοποιηθεί και είστε ελεύθεροι με την υπέρβαση των καταστάσεων, που σας προκαλούν πόνο. 

Από την Κλειώ Κιγμά