Ημερήσιο ωροσκόπιο 25 Ιανουαρίου: Αισιοδοξία και συναισθηματική ευεξία

  Ημερήσιο ωροσκόπιο 25 Ιανουαρίου       

Αισιοδοξία και συναισθηματική ευεξία

Τα 12 ζώδια σήμερα :

  Με την Σελήνη στον Ιχθύ ,η φαντασία και τα συναισθήματα πλημμυρίζουν τις αισθήσεις. Προσπαθώντας να ελέγχουμε τον ψυχισμό μας, βρισκόμαστε μπροστά σε ψυχολογικές διακυμάνσεις. Αναζητάμε την ελευθερία να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συναισθηματικές εντάσεις. Η θετική όψη εξαγώνου του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία από τον Κριό δίνει αισιοδοξία, οικονομική εύνοια, ευκαιρίες και θέληση για επέκταση και επιτυχία στα επαγγελματικά.

Κριός 

  Με το ξεκίνημα της ημέρας, θα νιώθετε αισιόδοξοι και ως παρορμητικοί, θα προσπαθήσετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Χρειάζεται προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες και κάνετε λάθη από επιπολαιότητα.

Ταύρος

  Ιδανική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους .Οι συναντήσεις αυτές θα σας χαροποιήσουν κα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

Δίδυμος

  Δύσκολη ημέρα καθώς ξεκινάει με διακυμάνσεις στην ψυχολογία σας αφού θα υπάρχουν συναισθηματικές εντάσεις στο σπίτι και την δουλειά. Προσπαθήστε να διώξετε την ένταση με σωματική άσκηση ή κάντε μια βόλτα για να αποφορτιστείτε.

Καρκίνος

  Δημιουργικότητα και φαντασία έχει η σημερινή ημέρα και ευνοεί όσους ασχολούνται με τις τέχνες. Απολαύστε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και γι αυτούς που είναι γονείς ανέμελες και χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά σας.

Λέων

  Αισιόδοξη ημέρα ξεκινά με συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, προσοχή όμως μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ευκαιρία να απολαύσετε με τον σύντροφό σας την γαλήνη του σπιτιού σας, ενώ οι αδέσμευτοι να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και ποτέ δεν ξέρετε ο έρωτας καραδοκεί!!

Παρθένος

    Η ημέρα σας θα κυλήσει ήρεμα καθώς ελέγχετε τις σκέψεις σας, σοβαροί και πειθαρχημένοι, μελετάτε κάθε σας κίνηση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η μέρα προσφέρετε για ενασχόληση με τα παιδιά και διάβασμα.

Ζυγός 

  Η ημέρα προστάζει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τι καλύτερο παιδιά της Αφροδίτης να ομορφύνετε κάνοντας τα μποτέ σας οι κυρίες και οι κύριοι γιατί όχι και εσείς μια περιποίηση του εαυτού σας, θα σας κάνει καλό.

Σκορπιός 

  Αφήνετε πίσω τις δυσκολίες που είχαν προκύψει και ξεκινάτε μια παραγωγική μέρα, φροντίζοντας να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας, είτε στο σπίτι είτε στην εργασία. Σας δίνετε η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τοξότης

  Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες, θέματα που αφορούν την εργασία σας και προβλήματα του παρελθόντος, είναι ευκαιρία να βρείτε λύσεις. Σας στηρίζουν αγαπημένα πρόσωπα και αυτό σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε.

Αιγόκερως

  Αρχίζουν να κινούνται τα επαγγελματικά σας και ευνοούνται οι συζητήσεις για την πορεία των οικονομικών σας σε ότι απαιτείτε. Πάντα με μέτρο και προσοχή μην ξεφύγετε σε σπατάλες. Το σπίτι και η οικογένεια,  σας και δείχνετε την ευαίσθητη πλευρά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Υδροχόος 

  Ευνοική μέρα σε συναισθηματικό επίπεδο, γίνεστε εξωστρεφής ,ερωτικοί και η καρδιά της παρέας. Θέματα της καθημερινότητας που σας απασχολούν βρίσκεται  τις λύσεις. Επικοινωνία με αδέρφια και συγγενείς ευνοείται προσοχή από επιπολαιότητα μην δώσετε λάθος εντυπώσεις.

Ιχθύς

  Παίρνετε αποφάσεις να ξεκινήσετε πράγματα που σας φτιάχνουν την διάθεση. Έχετε έντονη φαντασία και διαίσθηση  και θέλετε να εκφράσετε στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, τα συναισθήματα σας χωρίς περιορισμούς. Θα έχετε οικονομική εύνοια αλλά προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις.

Τα 4 Ζώδια που θα λυτρωθούν μέχρι το τέλος της άνοιξης! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)