Η Αφροδίτη στα ζώδια , δείκτης  του τρόπου έκφρασης της τρυφερότητας, του έρωτα και των συναισθημάτων μας , καθώς και των οικονομικών μας. 

  Η Αφροδίτη στα ζώδια

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό μας χάρτη , είναι δείκτης  του τρόπου έκφρασης της τρυφερότητας, του έρωτα και των συναισθημάτων μας , καθώς και των οικονομικών μας. Η Αφροδίτη, σε συνδυασμό με την Σελήνη, στο γενέθλιο χάρτη μας, αντιπροσωπεύουν τη θηλυκή αρχή μέσα μας. Κυβερνάει το ζώδιο του Ταύρου και του Ζυγού,  κάνει έξαρση στο ζώδιο του Ιχθύ ενώ είναι σε αδυναμία στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού και σε πτώση στο ζώδιο της Παρθένου. 

  Αρχετυπικά η Αφροδίτη συμβολίζει την θεά της ομορφιάς, της αγάπης, του έρωτα, των απολαύσεων , της τέχνης, της χάρης και της καλαισθησίας. Αστρολογικά, η θέση της Αφροδίτης δείχνει επί της ουσίας τι απολαμβάνετε πραγματικά , καθώς και τι έχετε ανάγκη για να νιώσετε ικανοποίηση στη ζωή σας. 

Η Αφροδίτη στα ζώδια , δείκτης  του τρόπου έκφρασης της τρυφερότητας, του έρωτα και των συναισθημάτων μας , καθώς και των οικονομικών μας.  3

Αφροδίτη στον Κριό

Λέξεις Κλειδιά :  Ενθουσιασμός, Αμεσότητα, Σιγουριά 

  Με την Αφροδίτη στον Κριό, στον γενέθλιο χάρτη σας, σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Έχετε έντονη προσωπικότητα, και  είστε πολύ ενθουσιώδεις. Βασικό χαρακτηριστικό σας, ο παρορμητικός χαρακτήρας σας. Περνάτε με πολύ μεγάλη ευκολία, και ταχύτητα, σε δράση, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μπορεί, να γίνετε υπερβολικά σπάταλοι, όσον αφορά τα οικονομικά σας, ή μπορεί να ερωτευτείτε παράφορα, μέσα σε λίγα λεπτά, όσον αφορά τα ερωτικά σας. Βαριέστε, δυστυχώς, υπερβολικά γρήγορα, στη συνέχεια μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι, από τις δικές σας επιλογές , και αντιδράτε σπασμωδικά. 

  Δεν είναι λίγες οι φορές, που ο περίγυρος σας, σας  θεωρεί εγωιστές. Ο έντονος και γρήγορος ενθουσιασμός σας, αυτό το πηγαίο πάθος σας, είναι ουσιαστικά η γοητεία σας. Ξεκινάτε έρωτες, δουλειές, χόμπι , ενδιαφέροντα , με απιστευτο πάθος και στη συνέχεια βαριέστε , τα αφήνετε ημιτελή , τα παρατάτε και εξαφανίζεστε. Είστε εξαιρετικά αγαπητοί , εάν αναπτύξετε λίγο τη συναισθηματική νοημοσύνη σας , δηλαδή να  αρχίσετε να μπαίνετε στην θέση των άλλων, και να κατανοείτε πως νιώθουν , θα γίνετε αξιαγάπητοι. 

Αφροδίτη στον Ταύρο 

Λέξεις Κλειδιά : Αισθησιασμός, Απόλαυση, Πίστη 

  Με την Αφροδίτη στον Ταύρο , στο γενέθλιο χάρτη σας , εκπέμπετε ένα έντονο αισθησιασμό. Είστε,  λάτρεις των απολαύσεων,  υλικών και σωματικών, ενώ διαχέετε προς τα έξω, με ένταση ερωτισμό , ουσιαστικά σε ότι κάνετε . Ανήκετε, στην κατηγορία των ανθρώπων, που αντιλαμβάνονται τη ζωή,  μέσα από τις αισθήσεις τους. Οποιαδήποτε μορφή τέχνης είναι σημαντική για εσάς. Αγαπάτε το καλό φαγητό ,ενώ σας αρέσει να το απολαμβάνετε με τον σύντροφο σας ή με τους αγαπημένους σας φίλους. 

  Είστε άνθρωποι, οι οποίοι εκτιμούν , και αναζητούν την πολυτέλεια σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Απολαμβάνετε, να σας φροντίζουν και να σας περιποιούνται, αλλά και να φροντίζετε και να περιποιείστε εσείς τους οικείους σας. Με τους ερωτικούς συντρόφους, μπορεί να γίνετε κτητικοί ή ζηλιάρηδες , οπότε χρειάζεται γενικά προσοχή. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να γίνετε πολύ σπάταλοι , στον βωμό των εφήμερων απολαύσεων. Χρειάζεται  λοιπόν μέτρο, σε ότι αφορά τις σπατάλες σας, αλλά όχι μόνο εκεί, θέλει προσοχή και στο φαγητό , γιατί λόγο υπερβολής μπορεί να πάρετε κιλά.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Λέξεις Κλειδιά:  Επικοινωνία, Ποικιλία, Περιέργεια 

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων,  είστε απίστευτα επικοινωνιακοί. Σας αρέσει να γνωρίζετε κόσμο ,ενώ έχετε απίστευτη ικανότητα στο φλερτ. Γεννημένοι εραστές , βαριέστε πολύ εύκολα και θέλετε ποικιλία στους ερωτικούς συντρόφους σας. Δεν είναι δύσκολο  κάποιος  να σας  χαρακτηρίσει άστατους.  Κινητήριος δύναμη, η περιέργεια σας. Θέλετε να ζήσετε τα πάντα, να γνωρίσετε τα πάντα , να γευτείτε τα πάντα, να μην σας ξεφύγει τίποτα. 

  Φύση περίεργοι λοιπόν , ενθουσιάζεστε εύκολα με ότι καταπιαστείτε , αλλά τις περισσότερες φορές δεν ολοκληρώνετε, τα αφήνετε όλα ημιτελή όσον αφορά τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα που ξεκινάτε , ενώ όσον αφορά τους ερωτικούς συντρόφους, εκείνους τους αφήνετε στα κρύα του λουτρού.  Δεν το κάνετε επίτηδες, ουσιαστικά δεν σας έλκει η εξωτερική εμφάνιση, είστε καθαρά εγκεφαλικοί, όσο λοιπόν σας κινούν το ενδιαφέρον είστε εκεί , μετά εξαφανίζεστε . 

Αφροδίτη στον Καρκίνο 

Λέξεις Κλειδιά: Ρομαντισμός, Τρυφεροτητα, Αφοσίωση

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, στο γενέθλιο χάρτη σας, είστε υπερβολικά ρομαντικοί. Συνήθως, έχετε φανταστεί τον σύντροφο των ονείρων σας, όπως ακριβώς τον θέλετε. Το πρόβλημα ξεκινάει ακριβώς εδώ, καθώς, αυτό που έχετε στο μυαλό σας , συνήθως δεν είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, αλλά κάτι μη ρεαλιστικό. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα , να νιώθετε απογοήτευση και να έχετε την αίσθηση ότι όλα σας πάνε στραβά , και ότι για εσάς δεν υπάρχει κανένας σύντροφος εκεί έξω. Είστε δοτικοί , με την οικογένεια σας, αλλά και με τους οικείους σας, και πολύ τρυφεροί. Όμως, πολλές φορές νιώθετε ότι σας απογοητεύουν και δεν σας αγαπούν , καθώς γίνεστε υπερευαίσθητοι και δεν μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα. 

  Απολαμβάνετε την καλοπέραση , ενώ έχετε ανάγκη να ζείτε σε ένα όμορφο σπίτι αλλά γενικά με τα οικονομικά σας είστε συνετοί και όχι σπάταλοι. Τέλος , όταν βρείτε τον σύντροφο των ονείρων σας , αφοσιώνεστε και δύσκολα τον αλλάζετε. Εκδηλώνετε τον αμέριστο θαυμασμό σας, και για εσάς είναι ο ένας και μοναδικός , έτσι του φέρεστε και το εννοείτε. Το για πάντα είναι για εσάς δέσμευση . 

Αφροδίτη στο Λιοντάρι

Λέξεις κλειδιά: Πάθος, Γενναιοδωρία, θεατρικότητα 

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λιονταριού , στον γενέθλιο χάρτη σας , είστε γεννημένοι για να ζήσετε έντονες και παθιασμενες καταστάσεις . Ερωτεύεστε με πάθος και ένταση , και όταν συμβεί αυτό είστε υπερβολικά δοτικοί και εκφραστικοί. Όταν είστε ερωτευμένοι, όλοι το καταλαβαίνουν, είναι αδύνατο να το κρύψετε. Σας αρέσει η πολυτέλεια ,και έτσι ο περίγυρος σας μπορεί να θεωρεί ότι είστε σπάταλοι. Η αλήθεια είναι, ότι διαθέτετε πολλά χρήματα για την καλοπέραση σας , αλλά όχι μόνο για εσάς, είστε πολύ γενναιόδωροι και με τους κοντινούς σας ανθρώπους. 

  Είστε πιστοί, στο σύντροφό σας, αρκεί εκείνος να σας επιδεικνύει με κάθε τρόπο τον θαυμασμό του. Όταν σταματήσει να το κάνει , εύκολα βρίσκετε τον επόμενο. Αγαπάτε το χειροκρότημα , ενώ, ζείτε την ζωή σας με μεγάλη θεατρικότητα. Όλα τα ζείτε με πάθος, και ένταση ,και κάνετε τον σύντροφο σας να νιώθει βασιλιάς, τίποτα λιγότερο, από αυτό που νιώθετε ότι είστε και εσείς. 

Αφροδίτη στην Παρθένο

Λέξεις Κλειδιά: Ντροπαλή, Σχολαστική, Αξιόπιστοι

  Με την Αφροδίτη, στο ζώδιο της Παρθένου, στο γενέθλιο χάρτη σας, είστε ντροπαλοί, κυρίως, σε ότι έχει να κάνει με την εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Οι οικείοι σας, μπορεί να σας χαρακτηρίζουν, ως ψυχρούς και απόμακρους. Η αλήθεια είναι , ότι εκφράζετε την αγάπη σας, μόνο μέσα από πρακτικούς τρόπους . Μπορεί, να μαγειρέψετε για αυτόν που αγαπάτε , να του πληρώσετε ένα λογαριασμό, να τον βοηθήσετε, άλλα δύσκολα θα εκφραστείτε με λόγια ή θα κάνετε ένα δώρο χωρίς πρακτικό χαρακτήρα. Είστε πολύ σχολαστικοί, σκέφτεστε και υπεραναλύετε τα πάντα , σε τόσο μεγάλο βαθμό ,που το συναίσθημα και ο αυθορμητισμός σας , χάνονται κάπου στην πορεία.

   Δεν ανήκετε στην κατηγορία των εκδηλωτικών ανθρώπων , η αλήθεια είναι όμως, ότι, όταν αγαπήσετε , είστε αξιόπιστοι και δοτικοί  , δίνοντας λύσεις , σε καθημερινά προβλήματα, και διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη ζωή, του συντρόφου σας .Πολλές φορές, μπορεί να νιώθετε ματαίωση από το σύντροφο, καθώς νιώθετε ότι κάνετε τα πάντα για να τον φροντίσετε , αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει την αγάπη σας. Προσπαθήστε, να είστε λίγο πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί, στην καθημερινότητα σας. Είναι όμορφο να σου δείχνουν ότι σε αγαπούν και σε νοιάζονται, αλλά, μερικές φορές έχεις την ανάγκη και να το ακούς. 

Αφροδίτη στο Ζυγό

Λέξεις Κλειδιά: Δικαιοσύνη, Ομορφιά, Τέχνη 

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, στον γενέθλιο χάρτη σας, οι κοινωνικές σχέσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο, στη ζωή σας. Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που τους ενδιαφέρει να είναι αποδεκτοί, και αγαπητοί από το κοινωνικό τους περιβάλλον , αλλά ταυτόχρονα σας αρέσει οι σχέσεις που δημιουργείτε να είναι ισότιμες. Η δικαιοσύνη, για εσάς γενικότερα στη ζωή σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ δεν αντέχετε την αδικία, ούτε προς εσάς, ούτε προς τους άλλους. 

  Σας αρέσει, να ζείτε, να εργάζεστε, και να κινήστε, σε ένα αρμονικό , όμορφο περιβάλλον. Δίνετε έμφαση, στη διακόσμηση του χώρου, νιώθετε την ανάγκη να περιστοιχίζεστε από όμορφα αντικείμενα , αλλά, και από όμορφους ανθρώπους, εσωτερικά και εξωτερικά. Οι ίδιοι, ασχολείστε αρκετά με την εξωτερική σας εικόνα. Είστε ευγενικοί , επιδέξιοι στις κοινωνικές σας σχέσεις , και ως εκ τούτου πολύ αγαπητοί στον περίγυρο σας. Λάτρεις της τέχνης, και του πολιτισμού, με πολλά ταλέντα και οι ίδιοι, σας αρέσει να περνάτε το χρόνο σας , περιτριγυρισμένοι από έργα τέχνης και καλή μουσική. 

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Λέξεις Κλειδιά: Σεξουαλικότητα, Επιθυμίες, Πάθος

  Με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Σκορπιού, στο γενέθλιο χάρτη σας, ένα είναι το σίγουρο, ζείτε τα πάντα, με απίστευτο, και απύθμενο πάθος. Έχετε, έντονη σεξουαλικότητα, η οποία γίνεται αισθητή, άμεσα, μόλις κάποιος έρθει σε επαφή, μαζί σας.  Δημιουργείτε, και νιώθετε έντονη ερωτική έλξη, γεγονός, που πολύ συχνά σας οδηγεί σε παθιασμένες σχέσεις. Το έντονο πάθος σας όμως, όταν συνδυάζεται με αισθήματα κτητικότητας, και ζήλιας καταστρέφει την οποιαδήποτε σχέση σας, ενώ, πολλές φορές σας οδηγεί σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια. Έτσι, ζείτε έντονες σχέσεις, με μοιραία, δυνατά γεγονότα ,που μπορεί να οδηγήσουν από την απόλυτη λατρεία του συντρόφου σας , στο απόλυτο μίσος. Είναι δύσκολο λοιπόν, μέσα από αυτές τις καταστάσεις, να μπορέσετε να  λειτουργήσετε με ισορροπία. 

  Τα οικονομικά σας μπορεί να έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά έχετε δυνατό ένστικτο στις επενδύσεις . Αυτό, σας κάνει χρήσιμους συμβούλους στα οικονομικά. Είναι, δύσκολο να αντισταθείτε στις επιθυμίες σας, και δυστυχώς, κατά περιόδους γίνεστε έρμαιο αυτών. Η αυτοσυγκράτηση, είναι μια αρετή , την οποία οφείλετε στον εαυτό σας να καλλιεργήσετε , για να έχετε μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή , με λιγότερα πάθη αλλά, και λιγότερα λάθη, άρα πιο ποιοτική. 

Αφροδίτη στον Τοξότη

Λέξεις Κλειδιά: Αισιόδοξη, Φιλοσοφική, Εξωστρεφής

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, στο γενέθλιο χάρτη σας, ανήκετε στην κατηγορία των φύση αισιόδοξων ανθρώπων. Είστε, γεμάτοι ενέργεια, εξωστρεφείς , κοινωνικοί και χαμογελαστοί. Διαθέτετε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα , η οποία είναι αρκετά ελκυστική. Σας αρέσει να φιλοσοφείτε τα πάντα, τη ζωή, τις σχέσεις, την ίδια την ύπαρξη σας. Πολυδιαβασμένοι , πολυταξιδεμένοι, γεμάτοι από εμπειρίες, διαθέτετε μια δική σας θεώρηση της ζωής , η οποία μαγεύει όποιον σας πλησιάσει , και γίνεται θύμα της γοητείας σας. Έχετε βέβαια, τη φήμη του άστατου στα ερωτικά , καθώς, βαριέστε εύκολα .

  Για να μείνετε σε μια σχέση, θα πρέπει να μην βαριέστε, και να εναλλάσσετε, συνεχώς ρόλους με το σύντροφο σας, να γίνεστε  πότε ο μαθητής, και πότε ο δάσκαλος.  Στα οικονομικά, είσαστε σπάταλοι , αλλά και αρκετά τυχεροί, αφού όσο εύκολα ξοδεύετε , έτσι εύκολα σας έρχονται και χρήματα. 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Λέξεις Κλειδιά: Σοβαρή, Αφοσίωση, Ελεγχόμενη

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου, στον γενέθλιο χάρτη σας, ανήκετε στην κατηγορία των μη εκδηλωτικών ανθρώπων. Είστε σοβαροί, συγκρατημένοι , και δεν σας αρέσουν οι ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιους χώρους, καθώς, και  εκδηλώσεις υπερβολικού θαυμασμού. Γειωμένοι, και προσγειωμένοι, δεν ερωτεύεστε εύκολα , και πολλές φορές , οι οικείοι σας , σας κατηγορούν ότι είστε ψυχροί, και άκαρδοι. Για να ερωτευτείτε, πρέπει ο σύντροφος σας να πληρεί τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ σας. Ο καθένας θέτει τον πήχη εκεί που θέλει , σύμφωνα με τις προσδοκίες, αλλά και τις προσλαμβάνουσες του. Ένα κοινό κριτήριο όμως , είναι η επαγγελματική υπεροχή-επιτυχία, καθώς, και το κύρος και η αξιοπιστία.

   Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σας χαρακτηρίζουν, με αρνητικά επίθετα όπως, προικοθήρες, συμφεροντολόγους, εκμεταλλευτές, όλοι αυτοί , δεν καταλαβαίνουν την βαθύτερη ανάγκη σας , από την όποια πηγάζει αυτή η συμπεριφορά. Θέλετε ασφάλεια, σε συνδυασμό με το να ελέγχετε τις καταστάσεις, μόλις κάποιος λιώσει αυτό το παγερό προσωπείο που φοράτε, και πλησιάσει την καρδιά σας, αποκτά ένα πιστό, και αφοσιωμένο σύντροφο, στα εύκολα και στα δύσκολα, που δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ. 

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Λέξεις Κλειδιά: Ανεξαρτησία, Εκκεντρικότητα , Ελευθερία

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του υδροχόου, στο γενέθλιο χάρτη σας, η ανεξαρτησία σας, είναι αυτό που επιδιώκετε, από όλες τις σχέσεις που δημιουργείτε στη ζωή σας, φιλικές, οικογενειακές, προσωπικές. Δεν ανήκετε, στην κατηγορία του τυπικού ερωτικού συντρόφου, θέλετε πρώτα και κύρια να είστε φίλοι, μετά σύντροφοι , τέλος εραστές. Αυτό το τελευταίο , το βαριέστε γρήγορα, έτσι, δεν κάνετε εύκολα μεγάλες σχέσεις. Είστε, εκκεντρικοί χαρακτήρες, σας αρέσει να γνωρίζετε διαφορετικές προσωπικότητες, η οποίες συνεχώς, να σας μαθαίνουν καινούρια πράγματα. 

  Η στασιμότητα,  για εσάς είναι βαρετή, και η ελευθερία στις σχέσεις, και στις σκέψεις απαραίτητη. Θέλετε να νιώθετε και να είστε ανεξάρτητοι , ενώ, απομακρύνεστε άμεσα από καταστάσεις και ανθρώπους που νιώθετε ότι θέλουν να σας περιορίσουν. Η ερωτική έλξη για εσάς, είναι αμιγώς συνδεδεμένη, με την εγκεφαλική διέγερση σας. Είστε εγκεφαλικοί, και επιλέγετε , έξυπνους συντρόφους , έτσι, η φλόγα του έρωτα σας, να αναζωπυρώνεται συνεχώς , με αποτέλεσμα να μην βαριέστε, και να μένετε πιστοί. 

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Λέξεις Κλειδιά: Ανιδιοτέλεια, Διαίσθηση, Αυτοθυσία

  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ, στο γενέθλιο χάρτη σας, είστε προικισμένοι με μια αγνή ,όμορφη και καλή καρδιά. Ανιδιοτελείς, είναι το επίθετο που σας χαρακτηρίζει. Είστε, υπερβολικά δοτικοί, άνθρωποι της προσφοράς και της υπηρεσίας. Έχετε μια μεγάλη καρδιά, που τους χωράει όλους και είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Η διαίσθηση σας είναι δυνατή , και όταν την ακούτε , είστε πάντα κερδισμένοι.

  Πολλές φορές , είστε ερωτευμένοι με τον ίδιο τον έρωτα, έτσι συχνά έχετε ερωτικές απογοητεύσεις. Πρέπει ,να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς αυτή η υπερβολική ευαισθησία σας μπορεί να σας  φέρει στη θέση του θύματος πολύ εύκολα , και οι επιτήδειοι να σας εκμεταλλευτούν. Δεν είστε ιδιαίτερα σπάταλοι, άλλα γενικά δεν κάνετε υπερβολές στα οικονομικά σας. Πάραυτα, έχετε τύχη στα οικονομικά και  δεν ξεμένετε εύκολα από χρήματα.