Η Julija Simas στο Ινστιτούτο Αστρολογίας με workshop! Τα δώρα του Δράκου 17/7

Η Julija Simas στο Ινστιτούτο Αστρολογίας με workshop! τα δώρα του Δράκου 17/7

H Julija Simas ειναι μία καταξιωμένη διεθνώς αναγνωρισμένη αστρολόγος στο Κόσμο με έδρα την Αυστραλία και με έναν απο τους μεγαλύτερους θεσμούς στην αστρολογία του σήμερα έχει δημιουργήσει η ίδια καθότι στη κορυφή τα τελευταία χρόνια στη διεθνή αστρολογική εκπαίδευση.
Το Ινστιτούτο Αστρολογίας με τον διεθνή χαρακτήρα του συνεργάζεται στενά και έχει την τιμή να έχει την Julija Simas αυτή τη Δευτέρα 17 Ιουλίου σε ένα σεμινάριο – εργαστήριο για τους Κύκλους Saros.

Η εκδήλωση θα είναι στα αγγλικά αλλά και θα υπάρχει απευθείας μετάφραση απο τον Χρήστο Άρχο και θα υπάρχει ανάλυση και των χαρτών των ανθρώπων που συμμετέχουν.

Η Julija Simas είναι η ιδρύτρια και η επικεφαλής αστρολόγος στο C*I*A, την Κοσμική Υπηρεσία Νοημοσύνης. Η Julija εξασκεί, διδάσκει και κυκλοφορεί αστρολογία από τότε που ξεκίνησε το C*I*A το 2005. Έχοντας δώσει διαλέξεις και παρουσιάσεις στο διαδίκτυο και σε πολλά μέρη του πλανήτη σε διάφορα συνέδρια, σχολεία και καταφύγια, η Julija αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στο C*I *Α, διαχειρίζεται το πρόγραμμα μελών, περιεχομένου και ομιλητών, διαχειρίζεται τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης της C*I*A και δημοσιεύει το διαδικτυακό περιοδικό Timelords της C*I*A, καθώς και κάνει τη δική της ερευνητική και συμβουλευτική εργασία.

Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθετε για τους κύκλους Saros, κύκλους έκλειψης που συμβαίνουν κάθε 18 χρόνια, με διαφορά 11 ημερών και 8 ωρών. Οι κύκλοι Saros ανήκουν σε οικογένειες εκλείψεων που ξεκινούν σε έναν από τους πόλους και ταξιδεύουν, όπως οι Δράκοι σε όλο τον πλανήτη για 1000 χρόνια.

Όταν μελετηθεί πιο προσεκτικά, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι, γεννηθήκαμε σε έναν από αυτούς τους κύκλους, σε μια συγκεκριμένη στιγμή του κύκλου της έκλειψης, και ότι η σειρά στην οποία γεννηθήκαμε ανήκει σε μία έκλειψη προέλευσης που έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για εμάς.

Σε αυτό το Εργαστήριο μαθαίνουμε πώς να ακολουθούμε τους κύκλους και τα μονοπάτια της έκλειψης, να βρίσκουμε την έκλειψη πριν από τη γέννησή μας, να βρίσκουμε τον κύκλο του σάρου μας και να προσαρμόζουμε όλες αυτές τις πληροφορίες για να βρούμε περισσότερο νόημα στον κύκλο έκλειψης και στον κύκλο του σάρου στον οποίο γεννηθήκαμε καθώς τον ακολουθούμε τη ζωή μας και τους χάρτες μας και αξιοποιούμε το ιδιαίτερο δώρο του.

Αυτό το εργαστήριο θα περιλαμβάνει χρόνο για να σχεδιάσετε τον Δράκο του Σάρος στον αστρολογικό σας χάρτη και χρόνο για παραδείγματα

Για όσους δε μπορούν να το δουν live το εργαστήριο θα δωθεί αργότερα και σε επανάληψη!

Για πληροφορίες και εγγραφές

[email protected][email protected] – 211 01 29 488 – 690 6690 286

H Σχολή είναι Ήρωος Μάτση 17 Άλιμος

Η Julija Simas στο Ινστιτούτο Αστρολογίας με workshop! Τα δώρα του Δράκου 17/7 3