Η Μαύρη Σελήνη – Λίλιθ Σεξουαλικές φαντασιώσεις και κρυφές επιθυμίες

Η Μαύρη Σελήνη – Λίλιθ 

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και κρυφές επιθυμίες

Η Μαύρη Σελήνη – Λίλιθ,  σεξουαλικές φαντασιώσεις και κρυφές επιθυμίες. Είναι ένα σημείο μέσα στον αστρολογικό μας χάρτη και συμβολίζει την σκοτεινή μας πλευρά, είναι οι αναστολές και τα απωθημένα μας. Είναι το πάθος και η φαντασία στον έρωτα αλλά και οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες μας, δηλώνει επίσης το μυστήριο και την μαγεία της σεξουαλικής πράξης. Είναι επαναστάτρια, δεν δέχεται διαταγές και ασκεί εξουσία με την σαγήνη της, ενώ είναι ένα κράμα με στοιχεία Πλούτωνα και Ποσειδώνα. Γνωρίζοντας την Λίλιθ, μπορούμε να κατανοήσουμε την μυστική πλευρά του εαυτού μας και να ξεκλειδώσουμε τις πύλες του μυαλού μας, αφαιρώντας τον φόβο και διώχνοντας τα τραύματα που κρύβει ο καθένας μας.

Ως αρχέτυπο η Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη ήταν θηλυκός μεσοποτάμιος δαίμονας που σχετίζεται με τον άνεμο. Σύμφωνα με απόκρυφα κείμενα της Ρωμαϊκής εκκλησίας ήταν η πρωτόπλαστη γυναίκα η οποία φτιάχτηκε από χώμα όπως ο Αδάμ και ήταν ίση του πριν από την Εύα. Αποχώρησε από τον παράδεισο γιατί δεν καθ’ υποτάχθηκε στον Αδάμ και ήθελε να έχει ελεύθερη βούληση.

Ας δούμε αναλυτικά με πιο τρόπο εκφράζετε η Μαύρη Σελήνη – Λίλιθ στα 12 ζώδια και ανάλογα το ζώδιο που είναι τοποθετημένη, παίρνουμε και στοιχεία από τον οίκο που βρίσκεται.

Βρείτε το ζώδιο της Μαύρης Σελήνης εδώ: What’s My Black Moon Lilith? | Cafe Astrology .com

Ανθή Καραταράκη

Η Μαύρη Σελήνη - Λίλιθ Σεξουαλικές φαντασιώσεις και κρυφές επιθυμίες 3

Κριός 

Άτομο με Λίλιθ στον Κριό ή στον 1ο Οίκο είναι παρορμητικό δεν περιμένει, κάνει την πρώτη κίνηση αυτό, έχει φλογερή ματιά και ακραία συμπεριφορά. Η ερωτογενής ζώνη είναι το κεφάλι, θέλει το σεξ να γίνεται με πολύ ένταση, Έρωτας και Πόλεμος μαζί και βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο έρωτας είναι μια μάχη για αυτό λειτουργεί σαν κυνηγός μέχρι να κατακτήσει τον σύντροφό του\της και κάνει επίθεση κατά μέτωπο, ενώ αντιδρά όταν το απορρίπτουν και βαριέται γρήγορα εάν δεν ανταποκρίνονται στις ερωτικές επιθυμίες του.

Το ερωτικό του χρώμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το χρώμα του πλανήτη κυβερνήτη Άρη, το κόκκινο, ενώ εμφανισιακά πάντα πρωτοτυπεί και διαφέρει από τους άλλους. Tips: αφήστε το άτομο με Λίλιθ στον Κριό να πάρει τα ηνία και να νιώθει κυρίαρχο στο ερωτικό παιχνίδι!! Μιλάμε για σκληρό ερωτικό παιχνίδι που του αρέσει να υπάρχει και ένα είδος βίας κατά την πράξη.

Ταύρος

Άτομο με  Λίλιθ στον Ταύρο ή στον 2ο Οίκο είναι πιο αισθησιακό, επιζητά την ηδονή και την ευχαρίστηση, ενώ παράλληλα γίνεται πολύ κτητικό. Θέλει να νιώσει πρώτα ασφάλεια με το ταίρι του και να δεθεί συναισθηματικά, για να μπορέσει να αφεθεί στο σεξ, και να το απολαύσει. Η ερωτογενής ζώνη είναι κυρίως ο λαιμός και θέλει να υπάρχει το παιχνίδι των αισθήσεων στον έρωτα, πρώτα θα ευχαριστήσει το ταίρι του ερωτικά και μετά κοιτάει την δική του ευχαρίστηση, ενώ διεγείρεται με το να του ψιθυρίζεις στο αφτί και με τα φιλιά στον λαιμό.

Το ερωτικό του χρώμα είναι το πράσινο σμαραγδί και το σιέλ, καθώς τους εξιτάρει και η υφή του υφάσματος όπως το μετάξι και φυσικά τα αρώματα, μην ξεχνάτε ότι αυτή η Λίλιθ παίρνει στοιχεία της Αφροδίτης και είναι ένα κράμα αισθήσεων.Tips: το άτομο με  Λίλιθ στον Ταύρο θέλει καλό φαγητό αλλιώς δεν δουλεύει «η μηχανή»!! όπως λένε άλλωστε ο Έρωτας ξεκινάει από το στομάχι.

Δίδυμοι

Άτομο με Λίλιθ στους Διδύμους ή στον 3ο Οίκο είναι  πολύ ομιλητικοί, φλερτάρουν συνέχεια και τους αρέσει να συνδέονται πρώτα εγκεφαλικά με τον σύντροφό τους, ενώ θέλουν ο σύντροφος τους να είναι το ίδιο εύστροφος όπως αυτοί, για να μπορούν να τους κατανοούν. Για να κερδίσουν την προσοχή, σου μιλούν και καταπιάνονται με διάφορα θέματα ενώ είναι εύχαροι και λένε αστεία για να σπάσουν τον πάγο. Τους αρέσει το παιχνίδι της αφής καθώς η ερωτογενής ζώνη τους είναι τα άνω άκρα που τα χρησιμοποιούν όσο καλύτερα μπορούν, ενώ τους διεγείρει το (dirty talking ) μίλα μου βρώμικα και θέλουν κατά την πράξη να μιλούν συνέχεια.

Αγαπημένα χρώματα στο σεξ είναι κυρίως τα έντονα χρώματα που συνδέονται και με τον κυβερνήτη τους Ερμή. Δεν φημίζονται στο να παραμένουν πιστοί σε ένα σύντροφο αφού θέλουν να μαζεύουν νέες εμπειρίες και αναζητούν από τον κάθε ένα κάτι καινούργιο δημιουργώντας θυελλώδεις σχέσεις. Tips: το άτομο με Λίλιθ στους Διδύμους  θέλει συνέχεια τροφή για παιχνίδι και φλερτ και αφήστε τον να μιλάει με τις ώρες.

Καρκίνος

Άτομο με Λίλιθ στον Καρκίνο ή τον 4ο Οίκο είναι ευαίσθητα ,τρυφερά και πρώτο τους μέλημα είναι να φροντίζουν τον σύντροφό τους. Αναζητούν την επαφή, ακόμη και μία αγκαλιά για τα άτομα αυτά είναι αρκετή, θέλουν την επαφή το άγγιγμα αλλά και την μυρωδιά που αναδύει το σώμα του συντρόφου τους. Διεγείρονται με το να συγκινούν τον άλλο και να νιώθουν ότι τους βοηθούν συναισθηματικά, ενώ παράλληλα μπορεί εύκολα να επιστρέψει σε συντρόφους από τα παλιά αφού νιώθει οικεία μαζί τους.

Γενικώς διεγείρεται με το να θυμάται πώς περνούσε παλιά με το ταίρι του, ενώ λατρεύει την όμορφη μυρωδιά που αναδύει το σώμα και γενικώς τα αρώματα αλλά και από χρώματα, ποιο άλλο από τα χρώματα της Σελήνης ασημί, γκρι, μαύρο, λευκό και το ύφασμα της δαντέλας. Tips: το άτομο με  Λίλιθ στον Καρκίνο αφήστε το να σας δώσει στοργή και Προδέρμ και δείξτε τους ότι θέλετε την προστασία τους. Μην ξεχνάτε ότι πάντα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την δημιουργία οικογένειας και θέλουν να νιώθουν οικία.

Λέων

Άτομο με Λίλιθ στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο είναι αριστοκρατικό, εκλεπτυσμένο, αναζητά ένα σύντροφο με υψηλά στάνταρ, γενικώς να είναι σε θέση ισχύος, ενώ θέλει την πολυτέλεια. Δεν κάνει συλλογή συντρόφων και αρέσκεται με την λάμψη στον έρωτα, το σκηνικό πρέπει να είναι υπερπαραγωγή για να σου δοθεί ολοκληρωτικά. Του αρέσει το παιχνίδι και γενικώς του αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα στο σεξ χωρίς προκαταλήψεις. Θα το συναντούσατε εύκολα αυτό το άτομο σε ένα sex shop να αγοράζει κάθε φορά και κάτι καινούργιο για να διεγείρει και να ικανοποιήσει τον σύντροφό του.

Του αρέσουν τα έντονα αρώματα, η ερωτογενής ζώνη του είναι η πλάτη, ενώ δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι λιγότερο από το χρώμα του κυβερνήτη τους Ήλιου το χρυσό και ότι γενικώς δίνει λάμψη όπως παγιέτες και στρας ενώ αγαπάει τα πολυτελή υφάσματα βελούδο και μετάξι. Tips: για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στον Λέοντα μην σταματάτε να του λέτε πόσο όμορφο είναι, να του δείχνετε τον θαυμασμό σας συνέχεια  και τι άλλο από το να νιώθει Βασιλιάς ή Βασίλισσα στην καρδιά σας.

Παρθένος

Άτομο με Λίλιθ στην Παρθένο ή τον 6ο οίκο, μικρό ταπεινό χαμομηλάκι που μόνο ταπεινό δεν είναι!! Ασκεί κριτική για να επιβάλλει αυτά που θέλει, αλλά του αρέσει να δείχνει ταπεινό και μετρημένο, μέσα του όμως είναι καζάνι που βράζει με άγριες φαντασιώσεις και διαστροφή. Για να δείξει όλα αυτά που σκέφτεται στον σύντροφό του πρέπει να νιώσει ασφάλεια, του αρέσει να υπηρετεί και να εξυπηρετεί τα θέλω του συντρόφου του, ενώ θέλει πάντα να βλέπει την ικανοποίηση στο πρόσωπο του, αρκεί να μην νιώθει αναστολές. Αααα μην σας φανεί περίεργο εάν το δείτε μεταμφιεσμένο με στολή υπηρέτριας ή νοσοκόμας για να σας εξιτάρει ακόμη περισσότερο την φαντασία.

Του αρέσουν τα χάδια, η ερωτογενής ζώνη είναι η κοιλιά, ενώ λατρεύουν τα γήινα παστέλ χρώματα και το λευκό. Tips:  Για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στην Παρθένο πρέπει να είστε σχολαστικοί με την υγιεινή του σώματος σας και την καθαριότητα του χώρου σας, γιατί η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και λίγο παραπάνω χλωρίνη και αντισηπτικό δεν έβλαψε κανέναν. 

Ζυγός

Άτομο με Λίλιθ στον Ζυγό ή στον 7ο οίκο, παρόλο που είναι κυβερνήτης η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι το μοναδικό άψυχο ζώδιο του ζωδιακού. Θέλει γλυκόλογα και μετρημένες κινήσεις ενώ με την δέσμευση και την συντροφικότητα θα δείξει το ερωτικό του πάθος. Το διεγείρει το φλερτ και τα αρχικά στάδια του έρωτα, το κομμάτι της αισθητικής παίζει σπουδαίο ρόλο όπως, όμορφα ρούχα, περιποιημένα άκρα και γενικότερα στηρίζονται πολύ στην οπτική εικόνα που έχει ο άλλος. 

Ερωτογενής ζώνη είναι η μέση και να τους διεγείρει ο σύντροφος εγκεφαλικά πάνω από όλα, να είστε μετρημένοι στα λόγια, το αντίθετο της Λίλιθ στους Διδύμους ενώ η αναποφασιστικότητα θέλω και δεν θέλω τους διεγείρει ακόμη περισσότερο. Τους αρέσουν τα σέξι εσώρουχα όχι τα πρόστυχα, να εξιτάρουν την φαντασία του Tips: Για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στον Ζυγό να είστε ρομαντικοί, δημιουργήστε ερωτική ατμόσφαιρα κάτω από το φως των κεριών και γεμίστε τον χώρο με λουλούδια.

Σκορπιός

Άτομο με Λίλιθ στον Σκορπιό ή στον 8ο οίκο, τι να γράψω για αυτή την Λίλιθ οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι για αυτούς που γνωρίζουν  και μπορεί να μην ικανοποιείται. Θέλει συναισθηματική ασφάλεια, ψυχική και σωματική ένωση, εδώ το σεξ είναι αχαλίνωτο σε όλες του τις μορφές αρκεί να υπάρχουν τα παραπάνω. Θέλει η ερωτική ένωση να είναι απόλυτη και να ξυπνούν όλες οι αισθήσεις και επειδή δίνεται ολοκληρωτικά, πολλές φορές οι σχέσεις του το φτάνουν το άτομο στην αυτοκαταστροφή. Εδώ το παιχνίδι γίνεται άγριο του αρέσει ο ρόλος του Αφέντη να ασκεί εξουσία να υποτάσσει και να υποτάσσεται, οι ρόλοι είναι πολλοί και η φαντασία του ατελείωτη.

Η ερωτογενής ζώνη είναι το κάτω μέρος της πλάτης και τα γεννητικά όργανα, ενώ το αγαπημένο του ύφασμα είναι η δαντέλα και το δέρμα και το χρώμα που το εξιτάρει το  μαύρο και το μοβ. Tips: Για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στον Σκορπιό αφήστε το να νιώσει κυρίαρχο να νιώθει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο θα πρέπει να του δοθείτε ολοκληρωτικά σώμα και πνεύμα και αν σκεφτείτε να το απατήσετε καλύτερα να αλλάξετε πλανήτη γιατί η εκδίκηση δεν θα αργήσει.

Τοξότης

Άτομο με Λίλιθ στον Τοξότη ή στον 9ο οίκο, εδώ η περιπέτεια παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο γιατί βαριέται γρήγορα. Το ερωτικό παιχνίδι το βλέπει σαν πρόκληση και δεν θα έλεγε όχι για να διευρύνει τους σεξουαλικούς του ορίζοντες μαθαίνοντας και αναλύοντας ακόμη και το Κάμα Σούτρα. Δεν υπάρχουν ταμπού στον έρωτα πειραματίζονται συνέχεια και θέλουν να γνωρίσουν και να ταξιδέψουν μαθαίνοντας την κουλτούρα αλλοδαπών συντρόφων. Είναι απελευθερωμένο και παιχνιδιάρικο άτομο, θέλει ο\η σύντροφος να το ακολουθεί, ενώ δεν λείπει ποτέ το αστείο και η χαρούμενη διάθεση κατά την ερωτική πράξη.

Η ερωτογενής ζώνη είναι οι γλουτοί, ενώ αγαπημένο χρώμα είναι όλα τα χρώματα αφού θεωρούνται και τα παιδιά των λουλουδιών. Tips: Για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στον Τοξότη αφεθείτε στο ταξίδι και την περιπέτεια, κάντε έρωτα σε όλα τα μέρη εκτός από το σπίτι γιατί δεν μπορούν να περιοριστούν σε ένα κρεβάτι και αυτοί θα σας το ανταποδώσουν δίνοντας σας ατέλειωτες ώρες ηδονής και ευχαρίστησης.

Αιγόκερως

Άτομο με Λίλιθ στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο, είναι πολύ αυστηρό στην επιλογή συντρόφου και δύσκολα δείχνει τι θέλει από τον σύντροφο του, ενώ διεκδικεί το ταίρι του μέχρι να το κερδίσει και συνήθως ο σύντροφος του είναι μεγαλύτερος ηλικιακά. Είναι εσωστρεφές, πειθαρχημένο και αυστηρό με τον ίδιο του τον εαυτό αλλά όταν νιώσει  ασφάλεια και σιγουριά με τον σύντροφό του……( ένα αστραπόβροντο) θα δείτε έναν άλλο άνθρωπο. Εδώ δεν έχει όρια η διαστροφή αλλά και η αντοχή, θέλει το παιχνίδι εξάρτησης και το παιχνίδι κυριαρχίας, καλού κακού ελέγξτε συρτάρια, ντουλάπες σίγουρα θα έχει κρυμμένα κάπου sex toys.

Η ερωτογενής ζώνη είναι τα πόδια και κυρίως τα γόνατα ενώ αγαπημένο χρώμα είναι όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου και του καφέ. Tips: Για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στον Αιγόκερω θα πρέπει να έχετε υψηλή θέση στον χώρο εργασίας σας και γενικά status, ενώ δεν θα πει όχι σε ένστολο προσωπικό (Φαντάρε μου πάρε με στο στρατώνα), εάν δεν είστε τίποτα από αυτά ντυθείτε με στολή παραλλαγής ή οποιοδήποτε άλλο σώμα ασφαλείας σας είναι εύκαιρο και ετοιμαστείτε για ερωτικό πόλεμο.

Υδροχόος

Άτομο με Λίλιθ στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκο, διεγείρεται ξεκάθαρα εγκεφαλικά, φιλτράρει τον λόγο και τις κινήσεις σας, θέλει να του εξιτάρεις το μυαλό και να είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Πρέπει να νιώσει πρώτα φιλικά με τον σύντροφό του, να υπάρχει οικειότητα, να μοιραστεί τις σκέψεις του και αν συμφωνούν τότε θα προχωρήσει και ερωτικά. Στο σεξ δεν υπάρχουν περιορισμοί αφού είναι ανοιχτό το άτομο να δοκιμάζει και να πειραματίζεται στον έρωτα, ενώ μπορεί να μην είναι συναισθηματικά δεμένο, αυτό που το ενδιαφέρει είναι να υπάρχει επικοινωνία και κατανόηση.

Η ερωτογενής ζώνη είναι οι αστράγαλοι, ενώ το αγαπημένο του χρώμα είναι όλες οι αποχρώσεις του μπλε. Tips: Για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στον Υδροχόο πρέπει εκτός από ερωτικοί σύντροφοι να είστε φίλοι και να τους εξιτάρετε το μυαλό κάνοντας ακόμη και cyber sex αφού είναι πρωτοπόροι στην διαχείριση του διαδικτύου. 

Ιχθύες 

Άτομο με Λίλιθ στους Ιχθύς ή στον 12ο οίκο,  διεγείρεται από το υγρό στοιχείο, εδώ πάει το εγώ θα πάρω καπετάνιο, θα πάρω άντρα ναυτικό. Του αρέσει το ρομάντζο και πολλές φορές φαντάζεται τον έρωτα σαν τις ιστορίες του Άρλεκιν. Θέλει πρώτα να σαγηνεύει τον σύντροφό του ενώ πολλές φορές μπορεί να πάρει το ρόλο του θύματος αλλά και του θύτη και αναζητά την πνευματική σύνδεση. Είναι παραπάνω ευαίσθητο και λόγω της κυβέρνησής του από τον Ποσειδώνα, πολλές φορές εξιδανικεύει και κάνει λάθος επιλογές συντρόφων και αυτό το οδηγεί να έχει  τάσεις απομόνωσης με κάθε ερωτική απογοήτευση. 

Η ερωτογενής ζώνη είναι τα πέλματα, (ποδολάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε),  ενώ το αγαπημένο του χρώμα είναι οι αποχρώσεις του γαλάζιου και του μωβ. Tips: Για να κερδίσετε το άτομο με Λίλιθ στους Ιχθύς, δείξτε τα ευαίσθητα σημεία σας, ενώ θα τους κερδίσετε με μια ρομαντική βόλτα βλέποντας το φεγγάρι και γράφοντας τους ερωτικά ραβασάκια, αφιερώνοντας τραγούδια και χαρίζοντας τους αμέτρητα ηλιοβασιλέματα. 

Ανθή Καραταράκη

[email protected]