Η Σελήνη στη Παρθένο από 9 – 12 Ιουλίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στη Παρθένο από 9 – 12 Ιουλίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, φέρνοντας τύχη και ευνοϊκές εξελίξεις σε τρία ζώδια. Ας δούμε πώς θα επηρεαστούν η Παρθένος, ο Ταύρος και οι Δίδυμοι.

Παρθένος: Αυτοπεποίθηση και Προσωπική Λάμψη

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για εσάς καθώς η Σελήνη σας ενισχύει με αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Οι πλανητικές επιρροές σας προσφέρουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση.

Ανάδειξη Προσωπικότητας: Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Είστε σε πλεονεκτική θέση για να κάνετε θετικές εντυπώσεις στους γύρω σας.

Νέα Ξεκινήματα: Η εβδομάδα είναι ιδανική για νέες αρχές, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε την επαγγελματική σας πορεία. Μην διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

Αυτοφροντίδα: Δώστε προσοχή στον εαυτό σας και φροντίστε την ευεξία σας. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας βοηθά να νιώθετε καλύτερα και να έχετε περισσότερη ενέργεια.

Ταύρος: Δημιουργικότητα και Ευχαρίστηση

Αγαπητοί Ταύροι, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει τύχη και ευκαιρίες στον τομέα της δημιουργικότητας και της απόλαυσης. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά και σας επιτρέπουν να εκφράσετε τον εαυτό σας.

Δημιουργικές Δραστηριότητες: Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευνοϊκή ενέργεια για να ασχοληθείτε με τέχνες, μουσική, χορό ή άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Η έμπνευση σας είναι στα ύψη και οι ιδέες σας μπορούν να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.

Χαρά και Διασκέδαση: Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και απολαύστε δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και αυτό επηρεάζει θετικά τις σχέσεις σας.

Ρομαντικές Ευκαιρίες: Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για τον έρωτα και τις ρομαντικές σας σχέσεις. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας ενθουσιάσει. Αν είστε σε σχέση, περάστε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και ανανεώστε τη σχέση σας.

Δίδυμοι: Οικογενειακή Ευτυχία και Αρμονία

Αγαπητοί Δίδυμοι, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει τύχη και ευνοϊκές εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και ευχάριστο περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οικογενειακή Συνοχή: Η ενέργεια της Σελήνης σας βοηθά να ενισχύσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Προσπαθήστε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και να δείξετε ενδιαφέρον για τις ανάγκες τους.

Αναδιοργάνωση Σπιτιού: Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να οργανώσετε και να βελτιώσετε τον χώρο σας. Μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά και να φέρουν ανανέωση στην καθημερινότητά σας.

Εσωτερική Γαλήνη: Η αίσθηση της ασφάλειας και της ηρεμίας είναι πιο έντονη αυτές τις μέρες. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να βρείτε εσωτερική γαλήνη στο οικιακό σας περιβάλλον.

Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται ευνοϊκές εξελίξεις και θετικές επιρροές για τα τρία αυτά ζώδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται και απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές.

Αφροδίτη στον Λέοντα 11 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2024: Ξυπνώντας το πάθος μέσα μας – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ένας εναλλακτικός τίτλος που σκεφτόμουν να βάλω για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν το “Φωτιά και Burberry”  -ναι τη γνωστή μάρκα-ώστε να παίξω με το ταμπεραμέντο αλλά και την ανάγκη για λούσα και φλας της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο. 

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα φέρει μια αλλαγή στη δυναμική των σχέσεων σας και όχι μόνο, αφού  και ο τρόπος που κερδίζετε χρήματα, καθώς και το τι αντιλαμβάνεστε ως όμορφο και ευχάριστο θα πάρουν μια τροπή πιο παθιασμένη.

H Αφροδίτη όλο το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον Καρκίνο, ήταν πιο ροζ και ρομαντική, αφού το ζώδιο του Καρκίνου έχει ένα φροντιστικό και ρομαντικό χαρακτήρα, δίνοντας έναν πιο συναισθηματικό, οικογενειακό και ασφαλές τόνο γύρω από τις σχέσεις, τα χρήματα, την ομορφιά και τις αξίες. 

Αλλά όλα αυτά τα ..γλυκανάλατα, στις 11 Ιουλίου αλλάζουν, αφού ο πλανήτης που πήρε το όνομά του από τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς θα κινηθεί σε μια πιο διεκδικητική, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση θέση.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε ακριβώς αυτό που έχετε στην καρδιά σας και να εκφραστείτε χωρίς περιορισμούς, να γίνετε πιο τολμηροί με το προσωπικό σας στυλ ή να διεκδικήσετε κάποια υψηλόβαθμη θέση στο χώρο εργασίας σας.  

Εάν ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς, είστε δηλαδή: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες καθώς και του Αέρα, δηλαδή: Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, να ετοιμαστείτε καθώς θα δεχθείτε τη μεγαλύτερη εύνοια σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. 

Η Αφροδίτη λοιπόν θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα σχεδόν ένα μήνα, έως τις 4 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής  θα σχηματίσει τις παρακάτω όψεις, τις οποίες μπορούμε να δούμε λίγο πιο συνοπτικά. 

Συγκεκριμένα λοιπόν, στις 12 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα η οποία θα ξυπνήσει μέσα μας πάθη, ζήλια και τάσεις κτητικότητας ως προς το σύντροφό μας. Προσοχή στις εμμονές. Αργότερα η Αφροδίτη  θα σχηματίσει τρίγωνο με το Β. Δεσμό στις 20 Ιουλίου όπου εκεί θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τις σχέσεις που έχουμε ήδη δημιουργήσει και να θα θελήσουμε να τις κάνουμε πιο δυνατές. Επιπλέον μπορεί να μπουν νέα άτομα στη ζωή μας τα οποία μπορούμε να πούμε ότι θα έχουν και κάποιο καρμικό μάθημα για εμάς. 

Στη συνέχεια η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία στις  21 Ιουλίου, όπου η κοινωνικότητα μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, θα μπορούμε να βρεθούμε με φίλους να περάσουμε ωραία, ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν να κάνουν ωραίες γνωριμίες και να τους αγγίξει ο φτερωτός θεός του έρωτα. 

Κατόπιν, στις 30 Ιουλίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη  τριγώνου με τον Χείρωνα, όπου και θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά στο να «γιατρέψουμε» αισθηματικές πληγές του παρελθόντος κάνοντας δραστηριότητες που θα μας φέρουν ψυχική αρμονία. Π.χ. μπορεί να γίνουν κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφο ή με τους φίλους ή κάποιον ειδικό. 

Τέλος, η Αφροδίτη,  στις 2 Αυγούστου, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό όπου εκεί μπορούμε να περιμένουμε κάποια αισθηματική αλλά και οικονομική αστάθεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέχουμε τις υπερβολές τόσο στην αυτοέκφρασή μας εκείνες τις ημέρες, όσο και στο χειρισμό των χρημάτων μας.