Η Σελήνη στο καρκίνο από 19 – 21 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στο καρκίνο από 19 – 21 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Όταν η Σελήνη διέρχεται από το ζώδιο του Καρκίνου, ένα φαινόμενο που πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 21 Φεβρουαρίου, προσφέρεται μια ιδιαίτερη ευκαιρία για αυτοπροσδιορισμό, δημιουργική έκφραση και ενίσχυση των προσωπικών σχέσεων για τρία ζώδια του ζωδιακού: Καρκίνο, Ιχθύ και Αιγόκερω. Η Σελήνη στον Καρκίνο αντηχεί βαθύτερα με την ανάγκη για ασφάλεια, φροντίδα και συναισθηματική ικανοποίηση, επηρεάζοντας έντονα αυτά τα τρία ζώδια.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ισχυρή για την αυτοανακάλυψη και την αυτοέκφραση. Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη για οικογενειακή συνοχή και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτή η περίοδος προσφέρει την ευκαιρία να δώσουν προσοχή στον εαυτό τους, να αναζητήσουν τι τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Είναι μια καλή στιγμή για να φροντίσουν τον εαυτό τους, να περιποιηθούν το σπίτι τους και να ενισχύσουν τον εσωτερικό τους κόσμο.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς θα βρουν αυτή την περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή για δημιουργική έκφραση και ρομαντικές σχέσεις. Η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο αναδεικνύει την πλούσια φαντασία και το βαθύ συναισθηματικό βάθος των Ιχθύων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσα από την τέχνη, τη μουσική ή το γράψιμο. Επίσης, η Σελήνη ευνοεί την εμβάθυνση των ρομαντικών σχέσεων, καθώς και την ενίσχυση των δεσμών με παιδιά ή νεότερα μέλη της οικογένειας.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους, η επίδραση της Σελήνης στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σχέσεις και τη συνεργασία. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να εργαστούν πάνω στην ενίσχυση των σχέσεων τους, είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε για προσωπικές. Η Σελήνη προωθεί την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα, πράγμα που μπορεί να τους κινητοποιήσει να δουλέψουν πάνω στη δημιουργία ή την ενίσχυση μιας σταθερής βάσης για τις μελλοντικές τους επιδιώξεις. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αναλάβουν πρωτοβουλίες που απαιτούν συνεργασία και διαπραγμάτευση.

Συνοψίζοντας, η περίοδος της Σελήνης στον Καρκίνο από τις 19 έως τις 21 Φεβρουαρίου φέρνει μια μοναδική ευκαιρία για τους Καρκίνους, τους Ιχθείς και τους Αιγόκερους να αναδείξουν τις ικανότητές τους, να ενισχύσουν τις σχέσεις τους και να δώσουν προσοχή σε πτυχές της ζωής τους που ίσως έχουν παραμεληθεί. Είναι μια στιγμή για αυτοπροσδιορισμό, δημιουργική έκφραση και συναισθηματική ενίσχυση, καθιστώντας την ιδανική για προσωπική ανάπτυξη και εμβάθυνση των σχέσεων.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19/2 – 25 Φεβρουαρίου. Ασίγαστα πάθη και ψυχρολουσία (youtube.com)