Η Σελήνη στο Λέοντα από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 4 Δεκέμβρη θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια.

Η Σελήνη στο Λέοντα από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 4 Δεκέμβρη θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια.

Λέων: Η Σελήνη στον Λέοντα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι στο ζώδιο σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα ισχυρή η επιρροή της για εσάς. Αυτή η θέση μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, το χάρισμα και τη συνολική αίσθηση του εαυτού σας. Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι έλκονται από την ενέργειά σας και ότι μπορείτε εύκολα να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για αυτοπροβολή και ανάληψη ηγετικού ρόλου σε διάφορες πτυχές της ζωής σας. Η τύχη μπορεί να έρθει στο δρόμο σας με τη μορφή προσωπικής αναγνώρισης, φιλοφρονήσεων και ευκαιριών για αυτοέκφραση.

Καρκίνος : Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει τύχη και θετική ενέργεια σε οικονομικά θέματα και υπάρχοντά σας. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας ενθαρρύνει να είστε πιο δυναμικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Θα μπορούσατε να βρείτε ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε σοφές επενδύσεις. Τα φυσικά σας ένστικτα φροντίδας και προστασίας μπορούν επίσης να λάμψουν αυτή την περίοδο, φέρνοντας πιθανώς οφέλη στην οικογένεια ή τους στενούς φίλους σας. Έχετε το νου σας για ευκαιρίες βελτίωσης της οικονομικής σας σταθερότητας.

Τοξότης: Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να πυροδοτήσει το περιπετειώδες πνεύμα σας και τη δίψα για γνώση. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι τυχερή για τους Τοξότες που αναζητούν επιτυχία στην εκπαίδευση, να προγραμματίσουν ταξίδια ή να εξερευνήσουν νέες φιλοσοφίες και συστήματα πεποιθήσεων. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο ανοιχτοί στο να ρισκάρετε και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικές ευκαιρίες. Η τύχη μπορεί να εκδηλωθεί ως ευκαιρίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε μέσω ταξιδιού, εκπαίδευσης ή πνευματικής ανάπτυξης.

Συνοψίζοντας, η Σελήνη στον Λέοντα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να είναι ευοίωνη για τα άτομα του Λέοντα, του Καρκίνου και του Τοξότη σε διάφορες πτυχές της ζωής τους. Οι Λέοντες μπορεί να επωφεληθούν από την αυξημένη αυτοπεποίθηση και την αναγνώριση, οι Καρκίνοι μπορεί να δουν βελτιώσεις σε οικονομικά θέματα και οι Τοξότες μπορεί να βρουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και περιπέτεια.

Καρμικές Προβλέψεις εβδομάδας 4 – 10 Δεκεμβρίου 2023. Βαθύτερες συνδέσεις

Το κοσμικό τοπίο αυτής της εβδομάδας χαρακτηρίζεται από δυναμικές και μεταμορφωτικές ενέργειες. Η φλογερή φιλοδοξία του Κριού αναδεύεται, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη εξερεύνηση της προσωπικής ταυτότητας και των ηγετικών ιδιοτήτων. Εν τω μεταξύ, η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθείς απαιτεί μια συγχώνευση της πρακτικότητας με τη διαίσθηση, προτρέποντας μια στοχαστική προσέγγιση στις προκλήσεις της ζωής. Το αρμονικό τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου αναδεικνύει τις δυνατότητες ανάπτυξης μέσω των σχέσεων, εξισορροπώντας το συναισθηματικό βάθος με την ευθύνη. Επιπλέον, η φάση της Σελήνης στην Παρθένο φέρνει μια ρεαλιστική, προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια προοπτική, βοηθώντας στη γείωση και τη βελτίωση των επεκτατικών ενεργειών της εβδομάδας. Συνολικά, αυτή είναι μια εβδομάδα εξισορρόπησης τολμηρών πρωτοβουλιών με ενδοσκοπική σοφία, ενισχύοντας την προσωπική ανάπτυξη και βαθύτερες συνδέσεις.

Καρμικές Προβλέψεις εβδομάδας 4 – 10 Δεκεμβρίου 2023. Βαθύτερες συνδέσεις – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)