Η Σελήνη στον Αιγόκερω από 22 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω από 22 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει να κάνει πάντα με την οργάνωση και με τη δυναμική που έχουμε οι άνθρωποι να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και να επιτύχουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Μας βοηθά να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον επιχειρηματικό κόσμο και να βρούμε ευκαιρίες για οικονομικά θέματα, αλλά μας δυσκολεύει για θέματα συναισθηματικής επαφής. Ας δούμε αναλυτικά πώς πρόκειται να επηρεαστούν με ιδιαίτερη εύνοια τα επόμενα 3 ζώδια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Αιγόκερω από 22 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια. 3

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει αυτές τις ημέρες να μπορέσετε να πάρετε μια πολύ σημαντική είδηση για τα επαγγελματικά σας σχέδια και επιτέλους να πάρετε μια σημαντική ανάσα για κατι το οποιο ειχε εμποδια εδώ και καιρό. Η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική και φέρνει ευκαιρίες αισθηματικές. Επίσης, ύστερα από μια περίοδο μεγάλης ξηρασίας και αρκετών εμποδίων. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε επιτέλους τις προοπτικές σας και να νιώσετε πολύ πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω από 22 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια. 5

Η ώρα να πετάξετε από πάνω σας δύσκολες καταστάσεις και να μπορέσετε επιτέλους να δημιουργήσετε καινούργιες ευκαιρίες στην οικονομική σας και επαγγελματική σας κατάσταση.Η περίοδος αυτή είναι τρομερά σημαντική για να μπορέσετε να βρείτε διεξοδικά σημαντικές λύσεις, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να συνεργαστείτε και να λύσετε θέματα οικογενειακά. Νιώθετε ιδιαίτερα κοινωνικοί και επιτέλους φεύγει από πάνω σας μια περίοδος ατυχιών

Σκορπιός 

Η Σελήνη στον Αιγόκερω από 22 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου θα φέρει εύνοια σε αυτά τα 3 ζώδια. 7

Μπορούν να αλλάξουν το επόμενο διάστημα και θα δείτε τις πρώτες σημαντικές εξελίξεις με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή. Μια καινούργια σχέση ή μια επιθυμία η οποία θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα ξεκλειδώνουν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες. Θα καταφέρετε να χτίσετε καινούργιες επαγγελματικές προοπτικές και κυρίως θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας

Διαβάστε επίσης:

Ας θυμίσουμε εν τάχει ότι η μελέτη αυτών των χαρτών έρχεται από την Παραδοσιακή Αστρολογία, άρα χρησιμοποιούμε παραδοσιακές μεθόδους προσέγγισης, όπως οικοθεσία και παραδοσιακούς κυβερνήτες των ζωδίων. Όταν ο χάρτης της Εαρινής Ισημερίας έχει σταθερό ωροσκόπο, ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο, όταν έχει μεταβλητό ωροσκόπο, τότε ισχύει για ένα εξάμηνο, ενώ όταν έχει παρορμητικό ωροσκόπο, τότε είναι εποχιακός και ισχύει για ένα τρίμηνο. Όπως και να έχει όμως, ακόμα και ετήσιος να είναι ο χάρτης της Εαρινής Ισημερίας, οι χάρτες της εισόδου του Ηλίου στην 0ο των άλλων παρορμητικών ζωδίων μελετώνται συμπληρωματικά. Ο χάρτης της Εαρινής Ισημερίας φέτος είχε ωροσκόπο στην 28ο Σκορπιού, άρα ήταν σταθερός, ενώ ο κυβερνήτης του Άρης βρισκόταν στο τέλος των Διδύμων. Δεδομένου ότι και οι 2 ήταν έτοιμοι να αλλάξουν ζώδιο, είχαμε πει ότι ενώ θα ίσχυε για όλο τον χρόνο, η μέγιστη δυναμική του θα εκδηλωνόταν το πρώτο εξάμηνο. 

Ο Χάρτης του Θερινού Ηλιοστασίου, της εισόδου δηλαδή του Ηλίου στον Καρκίνο είχε και αυτός ωροσκόπο στον Σκορπιό, στην 24ο μοίρα, με τον κυβερνήτη του Άρη να βρίσκεται στον Λέοντα. Είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο-Θερινό Ηλιοστάσιο: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr) 

Στις 23 Σεπτεμβρίου το πρωί, ο Ήλιος θα διασχίσει τον Ισημερινό, θα σημειοδοτήσει τη Φθινοπωρινή Ισημερία “πατώντας” την 0ο Ζυγού και κηρύσσοντας την έναρξη του Φθινοπώρου και την μείωση των ωρών της Ημέρας με αντίστοιχη αύξηση των ωρών της Νύχτας. Αυτά βεβαίως ισχύουν για το βόρειο ημισφαίριο, γιατί στο νότιο ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα.

Ο χάρτης της εισόδου του Ηλίου στην 0Ζυγού έχει και αυτός ωροσκόπο Σκορπιό! Δεν ξέρω ποια είναι η πιθανότητα 3 διαδοχικά ingress, δηλαδή 3 διαδοχικοί χάρτες εισόδου του Ηλίου σε παρορμητικά ζώδια να έχουν τον ίδιο ωροσκόπο για μία χώρα, αλλά σίγουρα δεν είναι μεγάλη! Ας δούμε τον χάρτη για να τον σχολιάσουμε στη συνέχεια:

Φθινοπωρινή Ισημερία 23 Σεπτεμβρίου 2023: Μυστικοπάθεια, υπόγεια δράση και οικονομικές καθυστερήσεις. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)