Η Σελήνη στον Λέοντα από 9 έως 12 Ιουνίου θα Φέρει Τύχη σε Τρία Ζώδια

Η Σελήνη στον Λέοντα από 9 έως 12 Ιουνίου θα Φέρει Τύχη σε Τρία Ζώδια

Η Σελήνη περνάει από το ζώδιο του Λέοντα από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου, φέρνοντας ενέργεια, δημιουργικότητα και θετική διάθεση σε συγκεκριμένα ζώδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τρία ζώδια θα αισθανθούν την επιρροή της Σελήνης πιο έντονα και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εύνοια και την τύχη σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής τους. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια και ποιοι τομείς της ζωής τους θα επηρεαστούν θετικά.

Λέων: Ευκαιρίες και Νέα Ξεκινήματα

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό τους θα φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να εστιάσετε σε προσωπικούς στόχους και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η αυτοπεποίθηση και η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα, επιτρέποντάς σας να λάμψετε και να τραβήξετε την προσοχή των άλλων.

Κλειδιά για Επιτυχία:

 • Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες.
 • Εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και ευεξία.
 • Μην φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να εκφράσετε τις ιδέες σας.

Κριός: Δημιουργικότητα και Διασκέδαση

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια περίοδο γεμάτη δημιουργικότητα και διασκέδαση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απολαύσετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η ενέργεια αυτής της περιόδου θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε δημιουργικά και να βρείτε χαρά στις μικρές στιγμές της ζωής.

Κλειδιά για Επιτυχία:

 • Αφιερώστε χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες που σας γεμίζουν.
 • Απολαύστε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων και περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί τους.
 • Δώστε προτεραιότητα στην ψυχαγωγία και τη χαλάρωση.

Υδροχόος: Σχέσεις και Συνεργασίες

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στον Λέοντα θα φέρει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Οι συνεργασίες και οι συνεργατικές προσπάθειες θα ευνοηθούν, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να δουλέψετε αρμονικά με άλλους προς έναν κοινό στόχο.

Κλειδιά για Επιτυχία:

 • Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας και προσπαθήστε να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας.
 • Αναζητήστε ευκαιρίες για συνεργασία και δουλέψτε αρμονικά με τους άλλους.
 • Επικοινωνήστε ανοιχτά και ειλικρινά με τους ανθρώπους γύρω σας.

Γενικές Συμβουλές για Όλα τα Ζώδια

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια δυναμική ενέργεια που μπορεί να επηρεάσει θετικά όλα τα ζώδια. Εδώ είναι μερικές γενικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την περίοδο:

 • Εκφραστείτε δημιουργικά και αναζητήστε ευκαιρίες για αυτοέκφραση.
 • Αφιερώστε χρόνο σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν ενέργεια.
 • Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας και προσπαθήστε να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας με τους άλλους.

Η Σελήνη στον Λέοντα είναι μια περίοδος που ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και την θετική διάθεση. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την ενέργεια για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο.


Άρης στον Ταύρο 9.6.2024. Προσγειωμένη δράση-διεκδικήσεις- απολαύσεις. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Στις 9 Ιουνίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι την 20η Ιουλίου 2024, οπότε και θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. 

Ο πλανήτης Άρης συνδέεται με τον θεό Άρη της ελληνικής μυθολογίας. Αντλεί από εκείνον τις ιδιότητές του, όμως χρωματίζεται από τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στο διάβα του από τον έναστρο ουρανό και στη θέση του στα ατομικά γενέθλια ωροσκόπια.

Ο Άρης, λοιπόν, είναι πλανήτης που φέρει έντονη ενέργεια. Όταν διέρχεται από τους διάφορους τομείς του ωροσκοπίου, τους ενεργοποιεί και παράγει γεγονότα. 

Αντιπροσωπεύει τη δράση, την επιθετικότητα και την παρόρμηση. Δείχνει τον εραστή στη γυναίκα, το πώς και γιατί θυμώνουμε, τι μας επιβεβαιώνει, τι μας κινητοποιεί, το πώς ο πατέρας μας μάς προώθησε στη ζωή και σε ποιον τομέα της ζωής μας έχουμε άγχος. Δείχνει ακόμη το πώς περπατάμε (αργά και συρτά ή γοργά και νευρικά), τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, το πού δαπανάμε γενικά την ενέργειά μας και εάν είμαστε περισσότερο ή λιγότερο τολμηροί στη διεκδίκηση των στόχων μας. Τέλος, ο Άρης δείχνει το πεδίο πολέμου κάθε φορά, εκεί όπου πρέπει να παλέψουμε, να ανοίξουμε δρόμους, να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε νέα ξεκινήματα. 

Στην παραδοσιακή αστρολογία θεωρείται δυσμενής – κακεργέτη τον ονόμαζαν – μια και προξενεί δυσάρεστες καταστάσεις, όπως θυμό, βία, πολέμους, πυρκαγιές, κ.τ.λ. Το τεράστιο δυναμικό του ωστόσο, μπορεί να εκδηλωθεί και με εποικοδομητικό τρόπο, εφόσον φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι για την έλευσή του και με συνειδητή προσπάθεια το διοχετεύσουμε σε επωφελείς δραστηριότητες. 

Ο Άρης στον Ταύρο δεν θεωρείται σε καλή αστρολογικά θέση. Σε αυτό το ζώδιο, η δράση είναι βραδυφλεγής, και πιο «τεμπέλικη», ωστόσο είναι και σταθερή, μελετημένη, αμετάκλητη. Διακρίνεται για τις εξαιρετικές αντοχές του, που μπορεί να οδηγήσει σε επίτευξη στόχων, μια και δεν τα παρατάει εύκολα άπαξ και αποφασίσει να ξεκινήσει κάτι. Αποφεύγει όσο γίνεται τις συγκρούσεις και προτιμάει να απολαμβάνει τις χαρές και τις ομορφιές της ζωής. Δίνει μεγάλη σημασία στη διασφάλιση της ηρεμίας, της σταθερότητας και των κεκτημένων του.

Στη διάρκεια της παραμονής του στον Ταύρο θα επηρεάσει πιο έντονα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους), αν και κανένα ζώδιο δεν θα μείνει ανεπηρέαστο, και θα σχηματίσει προκλητικές όψεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και θα πυροδοτήσουν γεγονότα:

 • στις 11 Ιουνίου θα συναντήσει με τετράγωνο τον ανάδρομο Πλούτωνα, που θα φέρει βία, ζήλεια, σεξουαλική ένταση και επιθετικότητα, ατυχήματα, εκρήξεις
 • στις 15 Ιουνίου τον Κρόνο με μισό τετράγωνο που θα φέρει προσπάθεια να ελέγξουμε πρόσωπα και πράγματα, περιορισμούς, μπλοκαρίσματα, απογοήτευση, θυμό, ασθένειες, τραυματισμούς
 • στις 15 Ιουλίου θα συναντήσει με σύνοδο τον Ουρανό που θα φέρει ανατρεπτικότητα, βία, συρράξεις, ατυχήματα, αποκαλύψεις σκανδάλων, ατσάλινη θέληση, γρήγορη δράση, πάθος και ερωτισμό, πρωτοποριακές ιδέες.