Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια από 18 – 20 Νοεμβρίου

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια από 18 – 20 Νοεμβρίου

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την καινοτόμο και αντισυμβατική τους σκέψη.
Συχνά έχουν έντονη αίσθηση της ατομικότητας και επιθυμία να βελτιώσουν τον κόσμο γύρω τους.
Η Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορούσε να ενισχύσει αυτές τις έμφυτες ιδιότητες, οδηγώντας σε αυξημένη διαίσθηση και δημιουργικότητα.
Οι Υδροχόοι μπορεί να βρεθούν πιο συναισθηματικά συντονισμένοι με τους προσωπικούς τους στόχους και φιλοδοξίες. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια βαθύτερη κατανόηση του τι πραγματικά θέλουν στη ζωή.
Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτοέκφραση. Οι Υδροχόοι μπορεί να αισθάνονται πιο σίγουροι για την επιδίωξη των μοναδικών ιδεών και οραμάτων τους.Ζυγός
Οι Ζυγοί αναγνωρίζονται για τις διπλωματικές τους ικανότητες, την αίσθηση της αρμονίας και το έντονο μάτι για την ομορφιά και την τέχνη.
Συχνά υπερέχουν σε καταστάσεις που απαιτούν ισορροπία και δικαιοσύνη.
Το τρέχον αστρολογικό κλίμα μπορεί να ενθαρρύνει τους Ζυγούς να ασχοληθούν πιο βαθιά με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Αυτή θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη στιγμή για τους Ζυγούς να εξερευνήσουν νέα χόμπι ή καλλιτεχνικές προσπάθειες, που μπορεί να φέρουν απροσδόκητη χαρά και εκπλήρωση.
Όσον αφορά τις σχέσεις, οι Ζυγοί μπορεί να βρεθούν σε μια πιο παιχνιδιάρικη και ρομαντική διάθεση, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εμπλουτισμό προσωπικών αλληλεπιδράσεων.


Λέων
Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τις χαρισματικές και ηγετικές τους ιδιότητες. Συχνά απολαμβάνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και οδηγούνται από την επιθυμία για αναγνώριση και σεβασμό.
Έχουν συνήθως μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού τους και ένα γενναιόδωρο πνεύμα.
Η τρέχουσα αστρολογική διάταξη μπορεί να εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις του Λέοντα, ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν πιο σοβαρό ή αφοσιωμένο χαρακτήρα.
Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που οι Λέοντες είναι πιο διατεθειμένοι να αναλύουν και να δουλεύουν πάνω στις συνεργασίες τους, αναζητώντας την αρμονία και την αμοιβαία κατανόηση.
Οι Λέοντες μπορεί επίσης να βρεθούν πιο πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να συνεργαστούν, οδηγώντας σε ισχυρότερες και πιο ουσιαστικές συνδέσεις.


Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 20 – 26 Νοεμβρίου – Δυσκολίες στον ορίζοντα – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Εβδομαδιαίες Οικονομικές Προβλέψεις 20 – 26 Νοεμβρίου – Δυσκολίες στον ορίζοντα

Στις 22 του μήνα ο Άρης σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στην 28η μοίρα Σκορπιού/Αιγόκερω. Πολύ καλές ευκαιρίες για επίτευξη στόχων! Κίνητρα και σχέδια γίνονται ένα και μαζί με τον φανατισμό που σας διακατέχει, η επιτυχία στα επαγγελματικά σας εγχειρήματα είναι σίγουρη! 

Την ίδια μέρα ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη. Ευνοούνται οι καλές σχέσεις και συνεργασίες, αλλά χρειάζεται προσοχή στην «παιδική αφέλεια». Ευνοούνται τώρα πολύ «πνευματικά» επαγγέλματα και όσοι ασχολείστε με αυτά, θα έχετε εύνοια. Καθηγητές, δάσκαλοι, ιερείς κ.τ.λ.

Στις 23 του μήνα ο Ήλιος σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, στην 00η μοίρα Τοξότη/Ιχθύων. Δυσκολίες στις επαγγελματικές σχέσεις, κυρίως με ανωτέρους ή με πρόσωπα που βρίσκονται σε καίριες θέσεις μέσα στη δουλειά σας, όπως και με μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους. Μην αφήσετε την διάθεσή σας να «πέσει» λόγω αυτών των συμβάντων και μην αποξενωθείτε. Όψη είναι.. θα περάσει!! 

24 Νοεμβρίου ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη. Ξεκινούν δυναμικά εγχειρήματα λόγω του ενθουσιασμού αλλά είναι πιθανό να μην προχωρήσουν ή τουλάχιστον να σταματήσουν, μέχρι να εξετάσουμε καλύτερα και πιο ουσιαστικά όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται! 

Στις 25 του μήνα, στο τελείωμα της εβδομάδας, έχουμε τη δύσκολη όψη του Άρη/Κρόνου σε γωνία τετραγώνου, στην 00η μοίρα Τοξότη/Ιχθύων. Μία όψη που θα επηρεάσει σχεδόν από αρχή της εβδομάδας αυτής και θα εξακολουθήσει και την επόμενη! Δύσκολη και πιεστική, γινόμαστε αδιάλλακτοι στις απόψεις μας κι αυτό προκαλεί προβλήματα. Χρειάζεται προσοχή στις σκληρές συμπεριφορές και τρόπους, στην κριτική που μπορεί να ασκήσουμε, γιατί μπορεί να προκληθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Μια γενικότερη δυσκολία στις επαγγελματικές κινήσεις και σχέσεις.