Ημερήσιες προβλέψεις 1 Ιουνίου 2023 – Καλό μήνα

Ημερήσιες προβλέψεις 1 Ιουνίου 2023 – Καλό μήνα

 Ημερήσιες προβλέψεις 1 Ιουνίου 2023 – Καλό μήνα. Καλό καλοκαίρι αφού ημερολογιακά το καλοκαίρι ξεκινά 1 Ιουνίου! Ο μήνας και η μέρα ξεκινάει με τη Σελήνη στον όμορφο και καλλιτεχνικό Ζυγό. Τις 3 πρώτες ώρες της ημέρας, μάλλον της νύχτας για να ακριβολογούμε, η Σελήνη θα διελαύνει της τελευταίες μοίρες του Ζυγού. Έχει αφήσει τον Ποσειδώνα με μία δύσκολη όψη χιαστί, και μόνη της, χωρίς την επιρροή του άλλου πλανήτη θέλει να βάλει σε τάξη το συναίσθημα και τις ανασφάλειες που της άφησε ο Ποσειδώνας. 

 Περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα θα μπει στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε πτώση, τα συναισθήματα είναι υπερβολικά έντονα, με εμμονές και χειριστικές συμπεριφορές.

 Η πρώτη όψη που θα κάνει η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι τετράγωνο με τον μοντέρνο κυβερνήτη του τον Πλούτωνα. Προκαλείται ένταση, βίαια συναισθήματα και εξάρσεις. Είναι ώρα ύπνου για τον περισσότερο κόσμο οπότε το πιθανότερο είναι να προκληθούν έντονα και δυσάρεστα όνειρα. Όσοι εργάζονται βραδινή βάρδια, θα πρέπει να έχουν αυτοέλεγχο και προσοχή στις συναισθηματικές εντάσεις.

 Το πρωί στις 9:03 θα έχουμε την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία. Γενναιοδωρία, φιλανθρωπία, πνευματικές ανησυχίες και υπερβολή, είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης.

Η αντίθεση της στις 9:22 με τον Βόρειο δεσμό, θα μας φέρει συναισθήματα για θέματα που αφορούν το παρελθόν και πιθανές εντάσεις με την οικογένεια.

 Μετά το μεσημέρι θα δει τον Άρη με όψη τετραγώνου και απαιτείται αυτοσυγκράτηση. Θα γίνουμε οξύθυμοι, παράτολμοι, θα έχουμε ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα, αλλά και λεκτικά. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και στις επαφές μας με αιχμηρά αντικείμενα. 

Σύντομα όμως θα ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αφού θα συναντήσει η Σελήνη τον Κρόνο με τρίγωνο, θα επικρατήσει η λογική, η σύνεση και η ψυχραιμία. Θα βρούμε πρακτικές λύσεις σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

 Η ένταση συνεχίζεται αφού στις 10:30 το βράδυ, το χιαστί του Άρη με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει προβλήματα και δυσκολίες, απρόσμενες καταστάσεις, πιθανώς και τσακωμοί. Χρειάζεται αυτοέλεγχος και σύνεση και επανεξέταση των δυσκολιών, για να βρούμε τη λύση.

Η μέρα κλείνει με την τελευταία όψη που είναι το χιαστί μεταξύ Σελήνης και Ήλιου. Ξαφνικές αρνητικές αλλαγές στα θέματα που μας απασχολούν, χρειάζονται ψυχραιμία για να μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις. Πιθανοί τσακωμοί μεταξύ των ζευγαριών, ίσως προκαλέσουν τριγμούς στις σχέσεις. Φροντίστε να χαλαρώσετε το βράδυ, να αφήσετε πίσω την ένταση της ημέρας και να θυμάστε ότι αύριο είναι μία άλλη μέρα.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου 

Τα 12 ζώδια σήμερα:

Κριός

Κριοί μου δεν θα έλεγα ότι είναι μία χαλαρή μέρα για σας. Θα έχετε αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσετε όσον αφορά τα οικονομικά σας και τα οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο και αφορούν την οικογένεια και τα παιδιά σας. Πιθανά απρόβλεπτα έξοδα και υποχρεώσεις θα σας αναστατώσουν. Φροντίστε να εκτονώσετε την ένταση της ημέρας και να αποφύγετε πιθανά ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Ταύρος

Η σχέση σας, η προσωπική σας ανάπτυξη και η καριέρα, θα είναι το θέμα της ημέρας. Πιθανές εντάσεις με το σύντροφο ή με τους συνεργάτες στην δουλειά σας θα προκαλέσουν δυσκολίες. Με την υπομονή που σας χαρακτηρίζει και με το πείσμα, θα καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και να βρείτε λύση στα προβλήματά σας.

Δίδυμοι

Έχετε άγχη και φοβίες για θέματα οικονομικά και εργασιακά. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και προσέχετε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, γιατί στο τέλος θα γεμίσετε άγχος και ψυχολογικές ανησυχίες. Με την ψυχρή λογική σας, μπορείτε να βρείτε γρήγορα λύσεις.

Καρκίνος

Έχετε ένταση στα θέματα των ερωτικών σχέσεων αλλά και των παιδιών και της οικογένειας. Αποφύγετε το χειρισμό και τον έλεγχο στα παιδιά σας, γιατί η αντίδρασή τους θα είναι πολύ έντονη. Πιθανώς να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα για τη φροντίδα των παιδιών σας, όμως η βοήθεια του συντρόφου σας θα είναι καταλυτική. Δεχθείτε τη συναισθηματική και πρακτική στήριξη του. Ο υπερβολικός έλεγχος προς τα παιδιά ή στη σχέση σας, μόνο προβλήματα προκαλεί.

Λέων

Έχετε πολλή ένταση στο σπίτι, στην οικογένεια και στην καριέρα σας. Κάποιες φορές γίνεστε εμμονικοί με το σύντροφό σας, βγάζετε ζήλια αλλά και υπερβολή. Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις και καλύτερα να μη βγάλετε την ένταση σας στους συνεργάτες σας προσπαθώντας να επιβάλλετε τις ιδέες σας στην εργασία. Με το δράμα δεν κερδίζεται τίποτα. Με σύνεση και ψυχραιμία έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Παρθένος

Έχετε πολύ εσωτερική ένταση και άγχη αυτή την περίοδο. Σήμερα, θα έχετε πολλά ξεσπάσματα με υπερβολικό τρόπο, διαπληκτισμούς με τα αδέρφια, με συγγενείς και στο περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Αν στην δουλειά σας ασχοληθείτε με υπογραφή συμβολαίων ή συμβάσεων, καλύτερα να ακούσετε τη συμβουλή και τη λύση που έχουν να σας προτείνουν οι συνεργάτες σας. Απαραίτητη και αναγκαία η προσεκτική ανάλυση των γεγονότων και των καταστάσεων, αλλά η υπερβολή μόνο προβλήματα προκαλεί.

Ζυγός

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα δικά σας και του συντρόφου σας. Ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν παρελθοντικές κινήσεις σας, ή και υποχρεώσεις της πατρικής οικογένειας. Τα οικονομικά από την εργασία σας πιθανώς να περνούν μία κρίση, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε. Μην ξεσπάτε στο σύντροφο σας και φροντίστε να κρατήσετε ισορροπία στη διάθεσή σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιο σας θα προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε συναισθηματικές και λεκτικές εντάσεις και μην ανακινείτε θέματα, που έχετε θάψει μέσα σας, για να “πονέσετε” τους άλλους. Καταστρέφετε την εικόνα σας χωρίς λόγο. Αντίθετα, ισορροπήστε τα συναισθήματά σας και εκφράστε τα στο σύντροφό σας και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

Τοξότης

Σας πιέζει η καθημερινότητα και ο φόρτος εργασίας. Αγχώνεστε υπερβολικά, έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και πιθανές συγκρούσεις με το σύντροφό ή με άλλα άτομα της οικογένειας. Μιλήστε με τα αδέρφια σας και με άτομα της οικογένειας, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε και να αποκτήσετε πάλι την αυτοπεποίθησή σας.

Αιγόκερως

Θα έχετε εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σας, όσοι είστε αδέσμευτοι και κάποιες φορές βγάζετε υπερβολή στη συμπεριφορά και στα ξεσπάσματα. Οι δεσμευμένοι πιέζεστε με τα θέματα των παιδιών και τα έξοδα που προκύπτουν. Μην έχετε έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους, ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματά τους και δώστε τους όλη την αγάπη σας. 

Υδροχόος

Έχετε ένταση στο σπίτι και στο γάμο σας. Αντιδράτε υπερβολικά και μεγαλοποιείτε τα πράγματα. Μεταφέρετε την ένταση και στη δουλειά και έχετε προβλήματα στην καριέρα σας. Υιοθετήστε τον ευφυή και έξυπνο χαρακτήρα που έχετε, για να αντιμετωπίσετε όλες τις καταστάσεις. Δεν σας ταιριάζει να άγεστε και να φέρεστε από τα συναισθήματά σας, για αυτό ενεργοποιήστε την αέρινη λογική σας και να δείτε πρακτικά πώς θα λύσετε τα προβλήματα, που μπορεί να είναι και οικονομικά.

Ιχθύες

Ίσως βγάλετε μία υπερβολή στις επικοινωνίες σας και στις μετακινήσεις. Ασχολείστε με θέματα της οικογένειας που προϋπήρχαν και θέλετε να δώσετε τις καλύτερες λύσεις. Πιθανώς να έχετε να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό νομικό θέμα, ή ασθένεια ενός ηλικιωμένου ατόμου της οικογένειας. Θα βρείτε πρακτικές λύσεις, αν παρουσιαστεί δυσκολία ή αναβολή μετακίνησης του παιδιού σας στο εξωτερικό για σπουδές ή για αναψυχή. 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα τον Ιούνιο του 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)