Ημερήσιες προβλέψεις 10 Απριλίου – Πραγματοποίηση στόχων με σωστό πλάνο και πρόγραμμα

Ημερήσιες προβλέψεις 10 Απριλίου – Πραγματοποίηση στόχων με σωστό πλάνο και πρόγραμμα

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα μας κάνει να εστιάσουμε στο πώς να πετύχουμε τους στόχους μας αργά και σταθερά.  Με τη Σελήνη στο Ταύρο δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, ό,τι κάνουμε πρέπει πρώτα να έχει αξιολογηθεί σωστά. 

Η Σελήνη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τα  δεύτερα δεκαήμερα των ζωδίων και θα ευνοήσει περισσότερο τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους και Ιχθύς, ενώ θα είναι λίγο πιο ζόρικη για Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. 

Η Σελήνη σήμερα θα δημιουργήσει δύο βασικές όψεις και πιο συγκεκριμένα:

Το πρωί η Σελήνη συναντά με όψη εξαγώνου τους Άρη και Κρόνο που βρίσκονται σε σύνοδο στους Ιχθύς. Αυτό στην ουσία μας μιλάει ότι όποιες ενέργειες θέλουμε να κάνουμε μπορούν να βρουν υποστηρικτές, αρκεί εμείς πρώτα να είμαστε καλά οργανωμένοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. 

Τέλος, η Σελήνη το βράδυ  θα συναντήσει με όψη συνόδου τον Δία, δίνοντας μας την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στο σύντροφό μας -αν είμαστε σε σχέση- και να περάσουμε όμορφες ρομαντικές στιγμές ή να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης μόνοι μας, στην άνεση και ασφάλεια του σπιτιού μας. 

Σήμερα αξίζει να πούμε ότι ο Άρης σχηματίζει σύνοδο ακριβείας με το Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή η σύνοδος είναι δυναμική αλλά και περίπλοκη, προκαλώντας μας να τιθασεύσουμε τον παρορμητισμό μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοσυνείδηση. 

Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια σήμερα.

Υπενθύμιση: Διαβάζουμε τις προβλέψεις βάσει του ωροσκόπου μας κυρίως, δευτερευόντως βάσει Ηλίου ή Σελήνης. 

Κριός

Με την Σελήνη στον 2ο γενέθλιο οίκο σας ενδεχομένως να ακούσετε για κάποια σημαντική εξέλιξη πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε έντονα το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη βοήθεια από τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Ταύρος

Ευχάριστη ημέρα προβλέπεται για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα. Από το πρωί αισθάνεστε τον ρομαντισμό να ξεχειλίζει  αλλά και σε πρακτικό  επίπεδο οι κινήσεις σας είναι στοχευμένες και αρμονικές. Ευκαιρία για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Δίδυμοι

Ημέρα ενδοσκόπησης η σημερινή για εσάς. Στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα  νιώσετε ότι χρειάζεστε να αποτραβηχτείτε για να ανακτήσετε πάλι δυνάμεις. Ευκαιρία σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό και να βρείτε μια εσωτερική ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα  για να δικτυωθείτε. Ιδανική ημέρα επίσης για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Ευκαιρία να έρθετε κοντά με άτομα τα οποία είχατε παραμελήσει λόγω της καθημερινότητας σας.

Λέων

Σήμερα η μέρα έχει να κάνει κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να μάθετε εξελίξεις για ένα θέμα δουλειάς το οποίο φαινόταν να μην έχει εξέλιξη.  Χρειάζεται σήμερα να μάθετε να κάνετε υπομονή, καθώς η απόλυτη στάση που κρατάτε  μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και ρίξεις. 

Παρθένος

Θέματα που μπορεί να σας απασχολούν όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα νομικό ζήτημα ή η συνέχιση κάποιων σπουδών/ σεμιναρίων ευνοούνται. Είναι κατάλληλη στιγμή να έλθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα για εσάς τους  έχει να κάνει με την τακτοποίηση και οργάνωση ζητημάτων που έχουν προκύψει από άλλους, είτε αυτό είναι οικογένεια, είτε κάποιο θέμα στη δουλειά.  Ένα γραφειοκρατικό ή κληρονομικό ζήτημα φαίνεται να βρίσκει λύση. 

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα για εσάς θα εστιάσει σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και ιδιαίτερα των συναισθηματικών σας. Θέλει προσοχή να μην παρασυρθείτε σε συζητήσεις που ενδεχομένως να κάνουν το σύντροφό σας να πει κάποια πράγματα τα οποία δεν περιμένατε.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα στο 6ο γενέθλιο σας οίκο, σας βοηθά να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε μια σειρά κυρίως στα εργασιακά σας θέματα.  Δεν αποκλείεται ένα οικονομικό θέμα σήμερα να διευθετεί και να σας ανακουφίσει.  

Αιγόκερως 

Αρκετά δημιουργική η σημερινή μέρα για εσάς. Αν είχατε υπόψιν σας να επεκτείνετε μια επιχείρηση ή ένα project σήμερα είναι ιδανική ημέρα.  Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται σήμερα να δεχθούν ένα αναπάντεχο φλερτ.

Υδροχόος

Είναι μια ημέρα που θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία. Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καταστάσεις. Προσοχή στον εκνευρισμό καθώς μπορεί να οδηγηθείτε στα άκρα. 

Ιχθύες

Eπικοινωνιακή η σημερινή μέρα για εσάς τους Ιχθύς, δεν αποκλείεται να ακούσετε νέα από ένα φίλο που είχατε καιρό να τον δείτε. Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα -όσοι ασχολείστε με πνευματικές δουλειές- να συγκεντρωθείτε και να παράξετε πολύ δουλειά. 

****Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Αφροδίτη Αντιπαραλληλία Ποσειδώνα 11/4: Και στις πιο σκοτεινές μέρες γίνονται θαύματα! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)