Ημερήσιες Προβλέψεις 15 Μαίου 2024: Να θυμάστε, όλα στην απόλαυση καταλήγουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις 15 Μαίου 2024: Να θυμάστε, όλα στην απόλαυση καταλήγουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις 15 Μαίου 2024: Να θυμάστε, όλα στην απόλαυση καταλήγουν. Μια συνηθισμένη Τετάρτη που έχει το προνόμιο να βρίσκει τη Σελήνη μέσα στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, οπότε πρόκειται για μια μέρα που υπόσχεται πάθη και καθημερινές συγκινήσεις, συναισθήματα που για κάποιους μπορεί να έχουν έντονα δραματικό χαρακτήρα. Π.χ. ένα ωραίο τσακωμό ή μια συμπεριφορά με έντονο ψυχικό απόθεμα έντασης, μα και έντονες πράξεις αγάπης και προσφοράς.

Η Σελήνη ξεκινά από ένα χιαστί με τον Κρόνο λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ωραίο για να κοιμηθείτε και να αφήσετε μακριά σας τις σκέψεις της δουλειάς, αλλιώς θα έχετε αϋπνίες), συνεχίζει με ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη την ώρα του βαθύ ύπνου (ευνοούνται ερωτικοσυναισθηματικά όνειρα που μακάρι να θυμάστε το πρωί), θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα γύρω στο ξημέρωμα για να σας βοηθήσει να βγείτε με βαθιά ψυχική γαλήνη από τα όνειρά σας και… 

από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, θα σας “χαρίσει” εντάσεις μέσα από τα διαδοχικά της τετράγωνα με Ουρανό, Ήλιο και Δία που βρίσκονται στον Ταύρο και δίνουν συναισθηματικό πείσμα, απρόοπτα και κόντρες. 

Επειδή όμως όλα αυτά τα τετράγωνα κυβερνιούνται από την Αφροδίτη, να θυμάστε πως οι εντάσεις θα έχουν το αίτιό τους στην αναζήτηση της ερωτικής και αισθητικής ικανοποίησης. Αυτό να σκέφτεστε πίσω από τις διαφωνίες που τυχόν θα βιώσετε σήμερα. Η νύχτα της 15ης Μαΐου θα ολοκληρωθεί με άλλο ένα χιαστί, αυτό της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Αν έχετε δυσκολία να κοιμηθείτε, ρίξτε το σε αυτό το χιαστί και γυρίστε πλευρό.

Πέρα από τις όψεις της Σελήνης, η μέρα διαθέτει κοντά στο ξημέρωμα την όψη μισού εξαγώνου Ερμή – Ποσειδώνα (29° Κριού – 29° Ιχθύων), μια όψη που παροτρύνει σε συνειδητό ονείρεμα μαζί με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου.

Το απόγευμα ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου και ξεκινά μια περίοδος 19 ημερών με τα χαρακτηριστικά της αργής και σταθερής επικοινωνίας, του επίμονου και εγωϊστικού λόγου, μα και της πρακτικής αντιμετώπισης ζητημάτων, όπως βεβαίως και του γλυκοπιασίματος – “ψηφίστε μας, είμαστε τόσο γλυκούληδες…ψηφίστε μας άλλη μια φορά, για την Ευρώπη σας το ζητάμε, όχι για εμάς… μεγάλη η χάρη της… μα ψηφίστε μας, μα τον Ταύρο σας λέω ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!”. 

Κάπως έτσι θα πάει επικοινωνιακά η προεκλογική περίοδος των ευρωεκλογών – περισσότερα όμως σε άλλο κείμενο, αυτό είναι ένα απλό ημερήσιο. 

από τον Stavro Christo 

(facebook: Stavro Christo)

Και τώρα τα 12 ζώδια για σήμερα..

Κριός

Δημιουργική μέρα με πολλή ενέργεια για εσάς και μικρές εμπνεύσεις. Προσέξτε λίγο για οικονομικές σπατάλες και νεύρα  που μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτές. Απολαύστε τον έρωτα. 

Ταύρος

Μέρα για ονείρεμα και εσωτερικές, ψυχολογικές διεργασίες, πνευματική δουλειά σχετική με το σπίτι. Το σπίτι ή οικογενειακά θέματα μπορεί να σας ξεβολέψουν λίγο αλλά εσείς μείνετε στην εσωτερική βάση σας. Απολαύστε την εστία σας.

Δίδυμοι

Σκέψεις πάνω στο πώς θέλετε να διαμορφώσετε τους στόχους σας μέσα από συναισθηματικές επαφές και συζητήσεις. Αντανακλώντας εντός σας τα γεγονότα της ημέρας, αφουγκραστείτε πώς νιώθετε σε σχέση με την κάλυψη των επιθυμιών σας από φίλους. Απολαύστε την ανταλλαγή απόψεων.

Καρκίνος

Σας απασχολούν τα οικονομικά σας και ονειρεύεστε τρόπους για το πώς θα τα αποκτήσετε μέσα από την εφαρμογή μιας νέας ιδέας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σε αυτό ζυγίστε τη βοήθεια από φίλους και ομάδες με τις οποίες συνδέεστε. Απολαύστε την αυτοεκτίμησή σας.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και σας δίνει την ψυχική ορμή για να πράξετε πάνω στα επαγγελματικά σας και να έρθετε σε επαφές με άτομα που θεωρείτε σημαντικά στην κοινωνική σας σφαίρα. Μπορεί μέσα από δημιουργικές κόντρες να υπάρξουν σπόροι για μια νέα πρακτική αντίληψη σε όσα σας ενδιαφέρουν. Απολαύστε την περήφανη προσωπικότητά σας σε συνάρτηση με τους άλλους όμως. Αποδίδει καλύτερα αυτός ο συνδυασμός.

Παρθένος

Ημέρα με έντονο το πρόσημο της εσωτερικής συναισθηματικής ενατένισης και των σχέσεων σας με τους άλλους εκεί έξω. Μέρα φιλοσοφίας, ονειρέματος και “μακρινών” ταξιδιών. Δεν ακούγεται συμβατό με την πρακτική φύση σας αλλά μπορεί αυτό να χρειάζεστε τελικά σήμερα. Απολαύστε τον διαλογισμό σας.

Ζυγός

Μέρα για κοινωνικοποίηση μέσα από ομάδες και παρέες. Κάντε κάτι με την/τον αγαπημένο σας σήμερα. Ή αν δεν έχετε αγαπημένο, βρείτε τον σήμερα ανάμεσα στις παρέες που θα συναντήσετε. Απολαύστε την δική σας εκδοχή της κοινωνικότητας.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα επαγγελματικά και το πώς θα διαχειριστείτε τις σχέσεις και συνεργασίες σας. Ευνοϊκή μέρα για δουλειές γραφείου ή τακτοποίηση ψυχολογικών εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με συναδέλφους. Απολαύστε τον εαυτό σας στο κέντρο των κοινωνικού σας κύκλου.

Τοξότης

Μέρα για φιλοσόφηση καταστάσεων σε σχέση με εργασίες και άλλα καθημερινά θέματα. Ευνοείται το φλερτ με ένα πιο πνευματώδη τρόπο – εμπιστευόμαστε πως ως Τοξότες ξέρετε πώς να είστε πρωτότυποι. Απολαύστε το μονοπάτι του ιδεολογικού οργασμού. 

Αιγόκερως

Μέρα για σεξ. Φλερτάρετε και δε θα χάσετε. Κατά τα άλλα, μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού ή οικογενειακά. Και τα δυο με κάποιο τρόπο προσπαθείστε να τα συνδυάσετε με το σεξ που είπαμε. Απολαύστε. Χωρίς όρια.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία για ζητήματα της σχέσης σας που πιθανόν σχετίζονται με οικογένειες και σπίτια. Απολαύστε τον Άλλο μέσα στη ζωή σας.

Ιχθύες

Μια ημέρα ενασχόλησης με καθημερινά, σε κλίμα συναισθηματικό και με διάθεση επίλυσης μέσα από επικοινωνία. Ευνοούνται επίσης οικονομικές ρυθμίσεις σχετικές με τον εργασιακό σας χώρο. Απολαύστε τα μικρά καθημερινά πράγματα.

Σημείωση: Οι ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Όμως, ο αστρολογικός χάρτης κάθε ατόμου είναι μοναδικός, με την δική του δομή και τρόπο έκφρασης. Οι τάσεις και η επιρροή των πλανητών λειτουργούν διαφορετικά αναλόγως του γενέθλιου χάρτη μας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το παρόν ως γενικό οδηγό.