Ημερήσιες προβλέψεις 23/5/2024- Μέρα ολοκλήρωσης επεκτατικών σχεδίων.

Ημερήσιες προβλέψεις 23/5/2024 – Μέρα ολοκλήρωσης επεκτατικών σχεδίων.

Η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Μια θέση άκρως πιεστική και έντονα υπερβολική στα συναισθήματα. Έντονη κτητικότητα, εμμονές και ζήλια θα τονιστούν από αυτή την θέση πτώσης της Σελήνης.

Έχει ήδη αποχωριστεί από όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, κάτι που δείχνει άμεση απεμπλοκή από τις συναισθηματικές εξάρσεις και την διάθεση αναγκαστικού χαρακτήρα αποδέσμευσης.

Στις 9:13 το πρωί, στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και μέχρι να κάνει την μετάβαση της στο επόμενο ζώδιο θα κάνει ταυτόχρονα όψη αντίθεσης με Δία-Αφροδίτη και εξάγωνο με Ποσειδώνα.

Αυτό θα μεγεθύνει τις συναισθηματικές υπερβολές, θα επιτείνει τις ανασφάλειες και την κτητικότητα, παράλληλα όμως θα διεγείρει τις βαθιές συγκινήσεις καθώς η ανάγκη για αφοσίωση και τρυφερότητα θα είναι μεγάλη.

Εδώ θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος, του τρίτου δεκαημέρου από 28ο έως 29ο μοίρες αυτών των ζωδίων.

Στις 10:23 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη. Από τις 10:28 μέχρι 11:24 η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας που πρακτικά δηλώνει ότι δεν ξεκινάτε σημαντικές εργασίες, συμφωνίες, αγορές ή οτιδήποτε σημαντικό.

Η διάθεση και η ψυχολογία είναι κάπως ανεβασμένη, εκδηλώνοντας εσωτερικές ανάγκες που είναι περισσότερο πνευματικές και ηθικές. Θα υπάρξει εκδήλωση  ευγενών και καλοπροαίρετων συναισθημάτων.

Στις 15:52 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, με την ταυτόχρονη συμμετοχή του Πλούτωνα, σε αρμονική ιδιομοιρία με τα φώτα.

Υπάρχει η δυνατότητα να λύσουμε και να κλείσουμε κάποιες διαφωνίες, τις διενέξεις και τις απόλυτα φανατικές απόψεις που μπορεί να παρατηρηθούν. Θα ανοιχτούν δίοδοι διαφυγής σε συμφωνίες και επιτυχημένες δράσεις. Άκρως θετική η πανσέληνος, που βοηθάει να έχουμε μια ευρεία  αντίληψη ω προς τις εξωτερικές πιέσεις και συγκρούσεις που μπορεί να παρουσιαστούν. Δηλώνει απελευθέρωση από βεβαρυμένες καταστάσεις και αισιοδοξία για τις μετέπειτα ενέργειες.

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, του πρώτου δεκαημέρου από την μηδενική μοίρα μέχρι 5η (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Επισης από την 16η μέχρι 18η μοίρα παρορμητικών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώθετε αρκετά εσωστρεφείς και αποδιοργανωμένοι συναισθηματικά. Ίσως έχετε κάποιο οικονομικό θέμα που αφορά σε νομικά πλαίσια και αυτό δείχνει να σας απασχολεί έντονα. Υπάρχει όμως στις πεποιθήσεις σας δεκτικότητα και υποστήριξη  κάτι που σας δίνει εσωτερική ώθηση να προχωρήσετε.

Από το μεσημέρι και μετά θα νιώσετε λίγο καλύτερα, μπορείτε να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και κοντινούς φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να κλείσετε κάποιους προβληματισμούς που σας περιόριζαν μέχρι τώρα. Μπορείτε να έρθετε και να οριστικοποιήσετε συμφωνίες ή σχέδια σας που δεν είχαν ολοκληρωθεί στο παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονες λεκτικές υπερβολές και συναισθηματικές μεταβολές θα εκδηλώσετε με την σχέση σας. Οι έντονες ανασφάλειες και διακυμάνσεις που νιώθετε στην συμπεριφορά σας, αναζητούν την κατανόηση  των συναισθημάτων σας από το ταίρι σας.

Έντονη κινητικότητα σε οικονομικά όπως σε δάνεια, ακίνητα, κληρονομικά και φόρους. Κλείνετε οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν καθώς και συμφωνίες, ενώ συνεργασίες φαίνεται να οριστικοποιούνται. Μέρα βοηθητική να δουλέψετε τις φοβίες σας που αφορούν στην αποδοχή του εαυτού σας από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να νιώθετε μια υπερδιέγερση και μια νευρικότητα με θέματα που να αφορούν την δουλειά και αυτό ίσως μπορεί να επιτείνει τα ψυχοσωματικά σας. Ίσως κάποιο σημαντικό έργο που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, να σας έχει φορτίσει συναισθηματικά. Αίσθηση καταπίεσης με σύντροφο και συνεργάτες.

Από το μεσημέρι και μετα εστιάζετε στις πολύ προσωπικές και σημαντικές σχέσεις σας, όπου μπορείτε να συναντηθείτε και να μιλήσετε για βασικά θέματα που σας απασχολούν. Επιχειρηματικά σχέδια προωθούνται, οι συμφωνίες με το εξωτερικό πάνω σε θέματα δουλειάς επιλύονται, όπως επίσης το να οριστικοποιήσετε σχέδια και ιδέες σας για την υλοποίηση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάζετε στις συναισθηματικές ανάγκες των παιδιών σας – όσοι έχετε – όπως και στην εσωτερική ανάγκη να εκδηλώσετε την αγάπη σας ως προς το σύντροφο σας. Ίσως να υπάρχει ακραία ευαισθησία ή ζήλια, καθώς μπορεί να βρίσκεστε σε μια έντονη και βαθιά διέγερση συναισθημάτων, κάτι που αυξάνει την διάθεση για δημιουργία νέων και αναθέρμανση υφισταμένων σχέσεων.

Από το μεσημέρι και μετά θα εστιάζετε σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας αλλά και σε θέματα υγείας που θέλετε να διεκπεραιώσετε. Μέρα βοηθητική για να κανονίσετε διάφορα χρέη και να ολοκληρώσετε σταδιακά την αποπληρωμή τους.

ΛΕΩΝ

Ίσως κάποιες διαφωνίες και εντάσεις παρατηρηθούν με γυναικεία πρόσωπα της δουλειάς ή της οικογένειας σας. Ίσως να αισθάνεστε αρκετά αποδιοργανωμένοι και απομονωμένοι, καθώς οι συναισθηματικές προκλήσεις θα είναι πολλές. Η  ψυχική σας συγκρότηση είναι αρκετά σταθερή και μπορείτε να καταλάβετε ποιοι σας επιβουλεύονται πραγματικά και ποιοι όχι. Δυνατό ένστικτο.

Θα περάσετε από το μεσημέρι και μετά σε μια αναθεωρητική φάση  για να εξετάσετε τις προσωπικές και ερωτικές σχέσεις που σας απασχολούσαν. Κάποιες από αυτές θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε και να στηριχθείτε πάνω τους με εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη κάνει την μετάβαση στον Τοξότη και θα δώσει έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποια σχέδια με τα ακίνητα που έχετε οργανώσει εδώ και καιρό.

Από το μεσημέρι νιώθετε πιεσμένοι με τις σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον  καθώς προβληματισμοί και περιορισμοί από μεγάλο φόρτο εργασίας, δείχνει να σας κουράζουν. Τα μεγάλα ψυχικά αποθέματά σας,  σας βγάζουν από αδιέξοδα και δίνουν λύσεις. Κρυφή και δυνατή ενίσχυση για εσάς από πρόσωπο του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε έντονη και εσωτερική ανάγκη για επικοινωνία και δράση σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την δουλειά σας και την κοινωνική σας εικόνα. Θέλετε να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας πάνω σε αυτά που οργανώσατε ώστε να νιώσετε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί.

Έρχεστε σε συμφωνίες που ανεβάζουν τον οικονομικό πήχη ψηλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες συναισθηματικές μεταβολές ως προς τις οικονομικές σας αξίες. Καλείστε σήμερα να αναδιοργανώσετε  θέματα ακινήτων και σημαντικών επενδύσεων. Μια προσωπική ευκαιρία, σας δίνει το βήμα κλείνοντας ένα κεφάλαιο με θέμα της οικογένειάς σας, κυρίως με έντονη κινητικότητα στα κληρονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προσωπικές σας ανησυχίες και κρυφές σας ανασφάλειες, φωτίζονται και βγαίνουν στην επιφάνεια αντανακλώντας πάνω στις σχέσεις σας. Νιώθετε αρκετά φορτισμένοι, κυκλοθυμικοί και με αρκετές εναλλαγές διάθεσης που θα σας φέρουν σε μπέρδεμα και αρκετή σύγχυση για σήμερα.

Πολύ καλή μέρα να επανεξετάσετε τον κύκλο γνωριμιών και ανθρώπους που σας στηρίζουν πραγματικά. Μυστικά και κρυφές ενέργειες, μπορεί να έρθουν όλα στο φως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη ανάγκη για εσωτερική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση. Θέλετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε καθώς θεωρείται απαραίτητο, να αποβάλλετε κάθε τι τοξικό και περιττό από την ζωή σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι αρκετά τονωμένη οπότε μπορείτε να επεξεργαστείτε οικονομικούς στόχους σας για το επόμενο βήμα ανάκαμψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικοί στόχοι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως και μια πολύ σημαντική σας σχέση φαίνεται να ολοκληρώνει τις υποσχέσεις της.

Περνάτε καλά σήμερα, αφήστε όμως τις ερωτικές διαφωνίες στην άκρη καθώς η μέρα θα κλείσει ευχάριστα με το να βγείτε, να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους ή και να φλερτάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματική ευφορία και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις υπόσχεται η ημέρα. Οι προσωπικές σας όμως ανησυχίες, δείχνουν να είναι αρκετά διογκωμένες καθώς η αμφιβολίες και η έλλειψη πίστης προς τον εαυτό σας, θα σας φέρουν αρκετές υπερβολές και απαιτητικότητα προς στις σχέσεις σας.

Προς το μεσημέρι αρκετά απαιτητικό το κλίμα στη δουλειά, ενώ προσπαθείτε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Να ξέρετε όμως, ότι υπάρχει βοήθεια και καθοδήγηση από ανθρώπους που σας προστατεύουν και σας παρέχουν γνώσεις προς την εξελικτική πορεία σας.

από την Βάγια Κυριακούδη

Ο Δίας στους Διδύμους: Προβλέψεις για τα Ζώδια από 26 Μαΐου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)