Ημερήσιες προβλέψεις 5 Ιουνίου 2023 – Ξαφνικές Εμπνεύσεις – Μικρές εντάσεις

Ημερήσιες προβλέψεις 5 Ιουνίου 2023 – Ξαφνικές Εμπνεύσεις – Μικρές εντάσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 5 Ιουνίου 2023. Ξαφνικές Εμπνεύσεις – Μικρές Εντάσεις. Με την Αφροδίτη σε  αντίθεση με τον  Πλούτωνα  στην 0° ΛέονταΥδροχόου ξεκινά η μέρα σήμερα. Αρκετά προβληματική η επίδρασή της καθώς  ξυπνά πάθη που οδηγούν σε παράλογες συμπεριφορές. Παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης και αλόγιστες οικονομικές  σπατάλες. Την επιρροή της όψης θα δεχθούν οι εκπρόσωποι του 6ου πενθημέρου  των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) αλλά και το 1ο πενθήμερο  των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 21ο . Ο επαγγελματικός τομέας δείχνει να μας απασχολεί.  Ξαφνικές ειδήσεις πυροδοτούν νέες ιδέες και αποφασίζουμε σε αλλαγές προσαρμοσμένες σε  δικές μας προσωπικές επιδιώξεις. Επαναστατική η τάση μας και απότομη η έκφρασή μας, που κάποιες φορές θα μας οδηγήσει σε ρήξεις. Μικρής διάρκειας δυσκολίες και προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας και σε μετακινήσεις μας. Θα επηρεαστεί το Γ’ δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ

Ο επαγγελματικός τομέας δείχνει να σας απασχολεί σήμερα. Η σκέψη σας επηρεασμένη από τα συναισθήματά σας, αρκετή νευρικότητα και βιασύνη, οπότε δώστε προσοχή στις επαφές σας. Προσπαθήσετε να μην εμπλέξετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας έτσι ρήξεις με ανθρώπους του χώρου. Κάποιο ξαφνικό γεγονός ή είδηση σας βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης επαγγελματικών στόχων, καθαρά με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες. Μια νέα  γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος πιθανόν να γίνει, μέσα από κύκλους που κινείστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαφές και μετακινήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος σήμερα. Ανταλλάσσετε απόψεις και αποκομίζετε πληροφορίες χρήσιμες για επιδιώξεις σας. Δείχνει να αλλάζετε για λίγο τρόπο σκέψης, καθώς ανοίγουν οι πόρτες αντίληψής σας. Νιώθετε την ανάγκη να διευρύνετε εκ βαθέων τις  γνώσεις σας πάνω στα θέματα που σας απασχολούν, και είναι μια στιγμή καλή να το πετύχετε. Αποφύγετε σήμερα να συζητήσετε δύσκολα ζητήματα με άτομα της οικογένειάς σας και του επαγγελματικού σας χώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιδιώκετε να ασκήσετε έλεγχο σε ανθρώπους που αγαπάτε και πράγματα που μοιράζεστε με τρίτους, και έχουν συναισθηματική αξία για εσάς. Συναισθήματα ζήλιας καθώς και υπερβολικές απαιτήσεις σας, εγκυμονούν τον κίνδυνο να έρθετε σε οριστικές ρήξεις με τους άλλους. Συναισθήματα που έχετε κρυμμένα στο υποσυνείδητό σας και δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε αναδύονται κλονίζοντας το νευρικό σας σύστημα. Τάσεις φυγής λοιπόν και μυστικοπάθεια καθώς κλείνεστε στον εαυτό σας. Δεν αποκλείετε να μάθετε σήμερα για ανθρώπους που λειτουργούσαν υπόγεια εναντίον σας. Αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνει η μέρα  για μια σύντομη αλλά ευχάριστη απόδραση. Μια ευχάριστη επαγγελματική εξέλιξη πολύ πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευάλωτη η ψυχολογία σας σήμερα και επαναστατική η διάθεσή σας. Καλό λοιπόν να αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με σύντροφο και άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, για να αποφύγετε  πιθανές συγκρούσεις. Αναθεωρείτε στόχους και ιδέες καθώς  η σκέψη σας είναι γρήγορη και εμπνευσμένη. Βγείτε έξω λοιπόν και διασκεδάστε με φίλους καθώς σας δίνετε η ευκαιρία για μια νέα γνωριμία φιλικού ενδιαφέροντος. Με την διάθεση που έχετε δεν αποκλείετε να αποφασίσετε να ενταχθείτε και σε κάποιον νέο κύκλο. Αποφύγετε οικονομικές σπατάλες και παράλογες κτητικές συμπεριφορές με τον  σύντροφο σας, καθώς οριστικές ρήξεις προμηνύονται.

ΛΕΩΝ

Λίγο πιεσμένη η καθημερινότητά σας σήμερα με αρκετές υποχρεώσεις και κάποιες αλλαγές ακόμα σε εργασιακό  επίπεδο. Έχετε χαμηλή ενέργεια και  άγχος, το  οποίο δημιουργείται μέσα από αστοχίες που μπορεί να συμβούν. Θέματα στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως παρουσιαστούν,  κυρίως σε επικοινωνία και μετακίνηση. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και χαμηλούς τους τόνους, για να αποφύγετε συγκρούσεις, με συντρόφους και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας, κυρίως όσον αφορά τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με όμορφη διάθεση σας βρίσκει η μέρα. Δεν επιτρέπετε σε τίποτα να σας χαλάσει την διάθεση. Θέλετε να διασκεδάσετε και η μέρα σας το προσφέρει. Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με σύντροφό σας, φροντίζοντας για αυτό μέσα από έκδηλες πράξεις αγάπης και φροντίδας. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές λόγο της διάθεσής σας και νιώσει αποπνικτικά. Θα θέλετε να μεταδώσετε τις γνώσεις σας, ακόμη και να τις διευρύνετε πολιτιστικά. Θα έχετε προχωρημένες ιδέες, μέσα από ξαφνικές εμπνεύσεις όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, τουριστικά και συγγραφή. Μια νέα ερωτική σχέση παρασκηνιακή δεν αποκλείεται.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα οικογενειακά σας απασχολούν σήμερα, θα ασχοληθείτε με την φροντίδα του σπιτιού σας κάποιοι. Εσωστρεφής η διάθεσή σας. Παρελθοντικές καταστάσεις και γεγονότα μονοπωλούν την σκέψη σας. Υποθέσεις οικονομικές επίσης, είτε αφορούν εισοδήματα, τα οποία σας συνδέουν με τρίτους, δάνεια, κληρονομιές. Σε όσους εκκρεμεί κάποια δικαστική απόφαση πιθανόν να λάβετε την τελεσίδικη απόφαση. Μην μείνετε μέσα, βγείτε, διασκεδάσετε με φίλους, περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας, κάνετε κάτι δημιουργικό που σας αρέσει, καθώς η μέρα σας υπόσχεται όμορφες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκολία σήμερα σε μετακινήσεις, είτε αφορούν μια διεκπεραίωση γραφειοκρατική αλλά και συναντήσεις σας με οικεία – συγγενικά σας άτομα. Η σκέψη σας είναι υποκειμενική, καθώς  διατηρείτε συναισθήματα από παρελθοντικές καταστάσεις στο μυαλό σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας και η βοήθεια μιας γυναίκας  που γνωρίζετε ή θα γνωρίσετε θα βοηθήσει σε αυτό. Υπάρχει περίπτωση να μάθετε για καταστάσεις τις οποίες δεν γνωρίζατε, και είτε αφορούν γάμο – σύντροφο ή τους  συνεργάτες σας. Αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις δεν θα αποφευχθούν και  δεν αποκλείετε καταστάσεις να λήξουν οριστικά, αν το φτάσετε στα άκρα. Έμφαση και προσοχή χρειάζεται στις  οικογενειακές σας σχέσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη να βρίσκεστε ανάμεσα από ανθρώπους που αγαπάτε. Οικονομικές υποθέσεις σας απασχολούν έντονα και σκέψεις που αφορούν την αύξηση του εισοδήματός σας.. Η συναισθηματική ανασφάλεια που αισθάνεστε σήμερα σας κάνει ιδιαίτερα καταπιεστικούς και υπερβολικούς στις απαιτήσεις σας. Γίνεστε ιδιαίτερα αναλυτικοί και κολλάτε σε λεπτομέρειες και αυτό, μόνο άγχος έχει να σας προσφέρει. Δεν αποκλείεται βέβαια να εκμεταλλευτείτε ξαφνικές εμπνεύσεις σας και να σκεφτείτε σοβαρά την αρχή κάποιας νέας εργασιακής προοπτικής. Όσους σας ταλαιπωρούσε κάποια αδιαθεσία σήμερα τελειώνει. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας προσφέρει η μέρα να μεταδώσετε τις γνώσεις σας, να ανταλλάξετε απόψεις , δίνοντας μια όμορφη νότα στο χρόνο σας. Συγκρατήσετε την πληθωρικότητα που σας διακατέχει και μην γίνετε επίμονοι με τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποκειμενική η οπτική σας σήμερα καθώς νιώθετε την ανάγκη της δικής σας αποκλειστικά ικανοποίησης. Επιδείξτε την δέουσα ευαισθησία στους γύρω σας αποφεύγοντας την εγωκεντρική σας τάση. Έχετε αισιοδοξία και διάθεση να διασκεδάσετε, είναι μια μέρα δημιουργικής έκφρασης. Δεν αποκλείετε  να εκμεταλλευτείτε κάποιο ταλέντο σας και αυτό να σας αποφέρει οικονομικά. Μια ξαφνική ερωτική γνωριμία δείχνει να συναρπάζει τους αδέσμευτους, δεν υπόσχεται διάρκεια αλλά η εμπειρία θα είναι αξέχαστη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα  με σύντροφό σας. Να έχετε υπό έλεγχο όμως τις κτητικές σας διαθέσεις, μην σας οδηγήσουν σε παράλογες συμπεριφορές επιφέροντας ρήξεις. Εύνοια για τους  καλλιτέχνες  του ζωδίου σας. Προσοχή και με μέτρο όσοι αποφασίσουν να επιδοθούν στην τύχη τυχερών παιχνιδιών, καθώς θα διακρίνεστε από τάσεις εμμονής σε ότι αφορά τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναβιώνετε το παρελθόν μέσα από μνήμες που σας ξυπνά το υποσυνείδητό σας. Συναισθηματική ανασφάλεια σας δημιουργεί αισθήματα ενοχικά, φοβίες και άγχη που αφορούν λάθη του παρελθόντος.  Νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να βυθιστείτε στις σκέψεις σας καθώς δύσκολα θέματα μπορεί να προκύψουν στο σπίτι σας. Θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους, από την μία και από την άλλη σας διακατέχει μια εμμονή να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αποφύγετε το σήμερα καθώς η ψυχολογία σας δεν βοηθά και οι αντιπαραθέσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι άσχημες.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλοι υπόσχονται να ανεβάσουν την διάθεσή σας σήμερα κάνοντας την μέρα σας χαρούμενη. Βγείτε έξω λοιπόν και διασκεδάστε μαζί τους. Φροντίστε να είστε διακριτικοί εκφράζοντας την αγάπη σας, δίχως την τάση κτητικότητας που δείχνει να έχετε σήμερα. Ευκαιρία για αρκετές επαφές και νέες γνωριμίες καθώς  και μετακινήσεις οι  οποίες ίσως αφορούν επαγγελματικούς λόγους. Ευκαιρία για μια μικρή απόδραση αναψυχής. Γρήγορη η σκέψη σας ιδιαίτερα εμπνευσμένη και προχωρημένη. Δώστε προσοχή σε επαγγελματική ευκαιρία που παρουσιάζετε σήμερα αλλά μην βιαστείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις. Ελέγξετε την καθαρότητα και διαφάνεια της της πρότασης που μπορεί να σας γίνει.

Από την Μάrιon – Leon