Ημερήσιες προβλέψεις 7 Ιουνίου 2023 – Αυθεντικά και ανθρώπινα συναισθήματα

Ημερήσιες προβλέψεις 7 Ιουνίου 2023 – Αυθεντικά και ανθρώπινα συναισθήματα

 Η περίοδος αυτή είχε – και έχει – αρκετή ένταση. Όλοι και όλες την έχουμε νιώσει σε κάποιο τομέα της ζωής. Η ένταση δε θα λείψει ούτε από την σημερινή μέρα, με μια διαφορά όμως: ότι θα έχουμε και την ευκαιρία να διευθετήσουμε θέματα που μας απασχόλησαν τελευταία, πιθανώς ακόμα και να κάνουμε μια νέα αρχή, ενώ το ένστικτο μιλάει ηχηρά. Αυτό μπορεί να το προσφέρει η Σελήνη που κάνει σύνοδο σήμερα με τον Πλούτωνα. 

Από την Θένια Μανδηλά

 Ας πιάσουμε την ημέρα από την αρχή, δηλαδή από τα μεσάνυχτα της 6ης προς 7η. Στις 00:35, η Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο. Αν η όψη αυτή σας βρίσκει ξύπνιους, είναι ωραία στιγμή για εποικοδομητικούς συλλογισμούς, αλλά και για πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, ειδικά αφού ο Ερμής φέρει ακόμα την ενέργεια από την σύνοδο με τον Ουρανό. Ενώ όσοι κοιμούνται νωρίς, ίσως βρουν στα όνειρά τους ενδιαφέρουσες απαντήσεις. 

 Στις 07:35 το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα θ’ απαλύνει τα συναισθήματα, βοηθώντας στην έκφρασή τους και προσθέτοντας ανθρωπιά. 

 Στις 11:47 η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 00.03’ του Υδροχόου. Την επόμενη φορά που θα τον συναντήσει ξανά, σε 28 μέρες, ο Πλούτωνας θα είναι πλέον ανάδρομος στον Αιγόκερω, έτσι αυτή η όψη είναι σημαντική. Για την μοίρα όπου συναντώνται, το σύμβολο Sabian μιλάει για την Υλοποίηση ενός Ιδανικού. Θα μπορούσε να είναι μια σημαντική μέρα για τα σταθερά στις 0-2ο, τα παρορμητικά στις 28-30ο, και τα μεταβλητά στις 14-16ο

 Αυτή η σύνοδος δείχνει έντονα συναισθήματα, επιθυμία να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, όπως και φανατισμό, πιθανές εμμονές και συγκρούσεις. Ο Υδροχόος όμως σχετίζεται με τα ιδανικά κι η μηδενική του ζωδίου με την Υλοποίηση τους. Καθώς ο Πλούτωνας έχει πρόσφατα συμμετάσχει σε πολλές εκρηκτικές όψεις (Άρης, Δίας, Αφροδίτη), η Σελήνη που τον συναντά δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε έναν νέο κύκλο ως προς τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν

 Όσοι νιώσουμε μια τέτοια επιθυμία, μπορούμε να τακτοποιήσουμε σήμερα καταστάσεις με τον/την σύντροφο, κοντινούς ανθρώπους, την μητέρα μας, τις παρέες, ακόμα και στον εργασιακό ή επαγγελματικό μας τομέα. Πάνω απ’ όλα, με εμάς τους ίδιους, κι όσα έχουμε ανάγκη για να είμαστε αληθινοί. Με σωστό χειρισμό, χωρίς χειραγώγηση και εγωισμό. 

 Η Σελήνη θα συνεχίσει να κάνει απαιτητικές όψεις, μέχρι να μπει η Πέμπτη. Μια αντίθεση με την Αφροδίτη το μεσημέρι, ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της και τον Δία. Οι όποιες εντάσεις χαρακτηρίζουν τις όψεις αυτές, μοιάζουν απόρροια της συνόδου με τον Πλούτωνα κι όσων έχουν προηγηθεί τις τελευταίες μέρες. 

 Ας κινηθούμε σήμερα έχοντας στο νου (και την καρδιά) την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα και την ανθρωπιά. 

Τα 12 ζώδια

 Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση, για κάθε ζώδιο, έχετε κατά νου πόσο ωφέλιμο είναι ν’ αντιμετωπιστούν ψύχραιμα οι όποιες εντάσεις της ημέρας! 

Κριός

 Γι’ αρχή, ας πούμε ότι είναι μια μέρα με αρκετό ερωτισμό! Είναι όμως ιδανική και για αναθεωρήσεις σε θέματα φιλιών, δηλώνοντας μια νέα αρχή σε καταστάσεις που σας ενόχλησαν. Αντιθέσεις με τον/την σύντροφο ή τα παιδιά σας, τώρα μπορούν να επιλυθούν, με εκτίμηση και σεβασμό. Το ίδιο ισχύει και για οικονομικές ανησυχίες και δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι. Προσοχή όμως σε σπατάλες! Οι αδέσμευτοι, ίσως έχουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

Ταύρος

 Να είστε ο εαυτός σας, αληθινός και αυθεντικός, χωρίς υπερβολές. Ευνοείστε να επικοινωνήσετε στα κοντινά κι αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτά που έχετε ανάγκη. Όμως ρωτήστε και ακούστε και τις δικές τους επιθυμίες, αποφεύγοντας ταμπού ή φανατισμούς. Κάθε δυσκολία ξεπερνιέται αν υπάρχει ενδιαφέρον και κατανόηση στα θεμέλια των σχέσεών μας. 

Δίδυμοι

 Εντάσεις που βιώσατε στην καθημερινότητα και την εργασία σας, σήμερα τις διαχειρίζεστε με διπλωματικότητα, όπως ξέρετε να κάνετε, αλλά και έντονο τον ανθρωπισμό. Ωραία μέρα για μελέτη και φιλοσοφία, όμως και το πνεύμα κι ο νους σας χρειάζονται αρμονία, ώστε να κινείστε σωστά και προσεκτικά. Καθαρές, πρακτικές σκέψεις και ιδέες έρχονται στην επιφάνεια

Καρκίνος

 Μια όμορφη μέρα να κοιτάξετε τον καθρέφτη με περισσότερη αυτοπεποίθηση, δύναμη και αυτοεκτίμηση! Ακούστε τις σκέψεις και τις επιθυμίες, με τόλμη. Ιδιαίτερα ερωτικό το κλίμα

 Λύσεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν, για οικονομικά και κληρονομικά θέματα που σας έχουν απασχολήσει πρόσφατα. Μάλιστα θα μπορούσε η βοήθεια και συμβουλή ενός φίλου να φανεί πολύτιμη. Όμως αποφύγετε παρορμητικά κι αχρείαστα έξοδα! 

Λέων

 Έχει μεγαλώσει η ένταση στις συνεργασίες και στα επαγγελματικά σας τελευταία. Φροντίστε να ξυπνήσετε ξεκούραστοι, ώστε να διαχειριστείτε όποια συζήτηση με ψυχραιμία και καθαρότητα νου, όχι μόνο με πάθος. Άλλωστε, έχετε αρκετές ιδέες να μοιραστείτε και η ανάγκη να εκφραστείτε είναι έντονη. Μπορείτε να το κάνετε, με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια, και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. 

Παρθένος

 Φροντίστε τον εαυτό σας σήμερα, το σώμα και το νου σας. Λειτουργήστε ψύχραιμα αν υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο και μην επιτρέψετε να ταραχθεί η ισορροπία σας από κακοπροαίρετους. Ιδανική μέρα για θέματα εξωτερικού και σπουδών. 

Ζυγός

 Όπως και για τ’ άλλα παρορμητικά ζώδια, έτσι και για σας η μέρα είναι γεμάτη ερωτισμό. Καθώς όμως οι εντάσεις πλανώνται στην ατμόσφαιρα, αποφύγετε το υπέρμετρο πάθος να μετατραπεί σε τσακωμό με το έτερον ήμισυ. Η δημιουργικότητα είναι επίσης στα ύψη, ενώ θα μπορούσατε να κάνετε κινήσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά και επαγγελματικά σας. 

Σκορπιός

 Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια, χωρίς μυστικά, αυτά που νιώθετε. Όποιες εντάσεις έχουν υπάρξει μέσα σας, με τον/την σύντροφο και τους κοντινούς σας ανθρώπους, μπορούν τώρα να μαλακώσουν και να κάνετε μια νέα αρχή. Χωρίς όμως φανατισμό και δογματισμό. Άλλωστε, όταν υπάρχουν ανοιχτές τέτοιες καταστάσεις, πληγώνεστε πρωτίστως εσείς. 

Τοξότης

 Όμορφη μέρα για επικοινωνία, γνώσεις, κοινωνικότητα και δράση! Ας είστε πάντως προσεκτικοί στις μετακινήσεις, καθώς ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές και απρόσεκτες κινήσεις. Η μέρα επίσης ενδείκνυται για να κάνετε συζητήσεις με τ’ αδέρφια σας. 

Αιγόκερως

 Σήμερα ίσως προκύψουν λύσεις για οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, δικά σας, του συντρόφου ή κληρονομικά. Δείτε καθαρότερα όσα χρειάζεστε για να είστε ικανοποιημένοι και ήρεμοι με το περιβάλλον σας. Ερωτικό το κλίμα, προσοχή όμως στις υπερβολές. 

Υδροχόος

 Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχουν επηρεαστεί πολλοί τομείς της ζωής σας. Οικογένεια, φίλοι, σπίτι, οικονομικά, επαγγελματικά και η σχέση με το έτερον ήμισυ.  Μάλιστα πιθανώς κάνατε ή θα κάνετε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Πάντως, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσετε δύσκολες καταστάσεις που έχουν προκύψει, ειδικά όσον αφορά επαγγελματικά κι εργασιακά ζητήματα. Φτάνει να είστε ήρεμοι κι ειλικρινείς, με κατανόηση

Ιχθύες

 Σήμερα αφιερωθείτε στο ν’ ακούσετε τη δική σας φωνή. Κοιτάξτε μέσα σας και βρείτε τι σας κάνει να νιώθετε ικανοποίηση και χαρά; Τι σας ηρεμεί, αλλά και όσα ενεργοποιούν την φαντασία, στην οποία όμως αποφύγετε να επιδοθείτε ολότελα, εκτός αν έχετε καλλιτεχνικά θέματα να σας απασχολούν αυτές τις μέρες. Επιτρέψτε να υπάρξει πνευματική και ψυχική ισορροπία, μια αναγέννηση που θα ευνοήσει τις επικοινωνίες σας, την καθημερινότητα και την εργασία