Ημερήσιο Ωροσκόπιο 10/7/2024 – Ενσυναίσθηση και προσφορά

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 10/7/2024 – Ενσυναίσθηση και προσφορά

Η ημέρα της Τετάρτης 10/7/2024 θα λέγαμε πως χαρακτηρίζεται από τρεις βασικές επιρροές όψεων που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά η επιρροή τους είναι ισχυρή.

  • Το τρίγωνο του Ηλίου, από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον Κρόνο, από το ζώδιο των Ιχθύων, στην μοίρα 19ο19′, που ευνοεί την σταθεροποίηση σχεδίων, συμφωνιών, σχέσεων κλπ για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) γεννημένων τέλη δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου.
  • Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, στην μοίρα 29ο54′ που θα δώσει την εύνοιά του πάλι στα ζώδια του νερού, και συγκεκριμένα στους εκπροσώπους των τριών τελευταίων ημερών και θα τους δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όνειρα και σχέδια που έκαναν καιρό, να προσελκύσουν μια ρομαντική σχέση, να βιώσουν την αγάπη στον υπέρτατο βαθμό, να νιώσουν πληρότητα και επίτευξη σε κάθε τομέα της ζωής τους όπου θα επιλέξουν να στρέψουν τις επιδιώξεις τους. Από κοντά, θα ευνοηθούν και τα ζώδια της γης στις ίδιες μοίρες, αλλά σε λίγο μικρότερο βαθμό.
  • Την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, στην μοίρα 1ο10′ των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) γεννημένων τις πρώτες δύο ημέρες εκάστου ζωδίου, που είναι δυνατό να ξυπνήσει πάθη, εμμονές, έντονα βιώματα, αλλά και να τους φέρει αντιμέτωπους με μεταμορφωτικές και αναγεννητικές εμπειρίες στην ζωή τους.

Περιληπτικά, αν λάβουμε υπ’ όψη μας και την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, θα μπορούσαμε να πούμε πως, σε γενικές γραμμές, θα έχουμε μια ημέρα με ευνοϊκές επιρροές, με λίγο περισσότερο υπερτονισμένη την ενασχόλησή μας με θέματα πρακτικά της καθημερινότητας, με θέματα της υγείας μας, αλλά και με την προσφορά της βοήθειάς μας σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Ας δούμε αναλυτικά τώρα πως η παραπάνω όψη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του ζωδιακού στις μοίρες που αναφέραμε παραπάνω (τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου). Εάν είστε γεννημένοι ημέρα, διαβάζετε τα ζώδια με την σειρά, Ωροσκόπος, Ήλιος, Σελήνη. Εάν είστε γεννημένοι νύχτα, με την σειρά Ωροσκόπος, Σελήνη, Ήλιος. Σημειώστε επίσης ότι η παρακάτω ερμηνεία είναι ενδεικτική και διαφέρει σημαντικά από μια προσωποποιημένη πρόβλεψη που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας και να διευθετείτε υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, βρίσκετε και τον απαραίτητο χρόνο για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Η προσοχή σας μπορεί επίσης να στραφεί και σε ένα θέμα υγείας, δικό σας ή κάποιου προσώπου από την οικογένειά σας. 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μια ευχάριστη ημέρα που θα σας βρει να ασχολείστε με κάτι που αγαπάτε και σας δίνει χαρά. Τα θέματα των παιδιών σας είναι επίσης πιθανό να μονοπωλήσουν την ημέρα σας. Οι γεννημένοι στις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου πιθανών να βρίσκεστε εν μέσω αλλαγών στα επαγγελματικά σας, ή ακόμα και να κάνετε το επόμενο βήμα και να δεσμεύεστε με τον/την σύντροφό σας. Οι γεννημένοι στο μέσο του τρίτου δεκαημέρου θα υπερασπίζεστε με θέρμη τις ιδέες σας σε σημείο να γίνεστε αρκετά εριστικοί. Μετριάστε καλύτερα τους τόνους, καθώς μπορεί να επέλθουν ρήξεις που δεν θα επιθυμούσατε. 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε με πρακτικά θέματα του σπιτιού σας. Παρ’ όλα αυτά, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε αγαπημένους φίλους και να επικοινωνήσετε εν μέσω ευχάριστων μετακινήσεων. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε επιτυχία στα θέματα της δουλειάς σας, που θα σας φέρει και την επιθυμητή σταθεροποίηση στα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η ημέρα σας βρίσκει απασχολημένους σε συνεχείς μετακινήσεις και επικοινωνίες. Οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου είναι πιθανό να κλείσουν επωφελείς επαγγελματικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι στις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, είστε εν μέσω μιας πολύ ευνοϊκής περιόδου, με επίτευξη στους στόχους σας, χαρούμενες εξελίξεις και με μια αίσθηση αυτοπραγμάτωσης. Η ενασχόλησή σας με θέματα πνευματικότητας, διεύρυνση των οριζόντων σας και της προσωπικής σας εξέλιξης είναι υπερτονισμένη αυτές τις ημέρες, και θα σας δώσει απαντήσεις για τις έως τώρα προκλήσεις που βιώσατε.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, την σημερινή ημέρα σας απασχολεί η διευθέτηση ενός θέματος που άπτεται των οικονομικών σας. Οι γεννημένοι στις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου θα βιώσετε πιο έντονα την μεταμορφωτική δύναμη που ήδη ασκεί ο Πλούτωνας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Παρατηρήστε πως λειτουργείτε μέσα σε μια σημαντική για εσάς σχέση και προσπαθήστε να αποφύγετε τις εμμονικές συμπεριφορές. Οι γεννημένοι στο μέσο του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε τις έντονες συνομιλίες στον χώρο της εργασίας σας, καθώς μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικές συγκρούσεις. Κατά τ’ άλλα, με τον Ερμή στο ζώδιό σας είστε συνεχώς σε κίνηση και εν μέσω πολλών επικοινωνιών και συζητήσεων.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, αν μη τι άλλο θα έχετε μια γεμάτη, κουραστική, αλλά και παραγωγική ημέρα. Εκτός από τους άλλους, φροντίστε να δίνετε και στον εαυτό σας την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή. Εσείς των τελευταίων ημερών/μοιρών φαίνεται να περνάτε λίγο πιο χαρούμενα την ημέρα σας, ονειροπολώντας ευχάριστες στιγμές. Εσείς που βρίσκεστε στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μια βοήθεια εν μέσω σφυροκοπήματος του Κρόνου και ξεκαθαρισμάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, χάριν στον ζωδιακό σχεδιασμό του τριγώνου Ήλιου-Κρόνου.  

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ίσως αυτή την ημέρα να επιθυμείτε να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας, ώστε «κεκλεισμένων των θυρών» να προετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, ώστε να ακούσετε καθαρότερα την εσωτερική σας φωνή. Φροντίστε να ξεκουραστείτε σήμερα, γιατί αύριο ξεκινά για εσάς ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Κατά τ’ άλλα, εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου επικοινωνείτε με φίλους και αγαπημένους και μοιράζεστε αυτά που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έντονη θα είναι η σημερινή ημέρα για του γεννημένους στις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου. Ίσως κληθείτε να δώσετε την προσοχή σας σε ένα θέμα της οικογένειας και του σπιτιού σας, που δεν μπορείτε άλλο πια να αγνοείτε. Ίσως κάποιοι να αλλάζετε σπίτι, άλλοι ίσως και χώρα διαμονής. Οι γεννημένοι στις τελευταίες τρεις ημέρες του ζωδίου βρίσκεστε σε εντελώς διαφορετική δόνηση. Περνάτε όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένους, έχετε τύχη στον έρωτα και ό,τι επιθυμήσετε είστε σε εύνοια να το κατακτήσετε. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου ευνοούνται στο να ταξιδέψουν και να περάσουν καλά, όπου ενδεχομένως να προκύψει και μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι γεννημένοι στο μέσο του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να κατευνάζετε τις εντάσεις ώστε να μην προκύψουν ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και στον γάμο σας.

Τοξότης 

Αγαπητοί Τοξότες, η ημέρα θα σας βρει αρκετά πολυάσχολους, επιφορτισμένους με θέματα της εργασίας σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και μαζί σχεδιάζετε τις εξορμήσεις του καλοκαιριού. Εσείς επίσης, έχετε την δυνατότητα να δείτε τις σχέσεις σας να ανθίζουν και να εξελίσσονται με βάση τις επιθυμίες σας. Εάν στα πλάνα σας είναι και η δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ πιθανό να το καταφέρετε. 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την ημέρα ίσως να είστε αφοσιωμένοι στα σχέδιά σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και για ταξίδια στο εξωτερικό. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου κλείνετε επαγγελματικές συμφωνίες. Επίσης, κάποιοι κάνετε το επόμενο βήμα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ή οι ελεύθεροι δημιουργείτε μια καινούργια που κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται σε στέρεες βάσεις, ή/και θα έχει διαφορά ηλικίας με εσάς. Οι γεννημένοι στις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου ζείτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και ευνοείστε και για κοντινές μετακινήσεις.  

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, για εσάς τους γεννημένους στις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου, ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας να έρθουν στην επιφάνεια εντάσεις που υπέβοσκαν καιρό στις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Ο Πλούτωνας που διελαύνει το ζώδιό σας στις αρχικές του μοίρες, απαιτεί από εσάς, πρώτον, την αποδοχή των καταστάσεων ως έχουν, αλλά και, δεύτερον, την ενεργοποίησή σας για την εξυγίανσή τους. Κάποιοι καταφέρνετε και διευθετείτε ένα θέμα της υγείας σας, κι έτσι βελτιώνεται και η διάθεσή σας. Οι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δώσετε την δέουσα προσοχή σε ξαφνικά θέματα που ίσως προκύψουν στον χώρο του σπιτιού σας ή στα άτομα που το απαρτίζουν. Επίσης, φροντίστε να κατευνάζετε τις εντάσεις αυτές τις ημέρες, ώστε να αποφευχθούν και τυχών δυσάρεστες εξελίξεις.

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, με τη Σελήνη στο απέναντι από εσάς ζώδιο, η ενασχόλησή σας θα επικεντρωθεί περισσότερο στις εξελίξεις στις σχέσεις σας, αλλά και στην κάλυψη των αναγκών των σημαντικών για εσάς άλλων. Εσείς των τελευταίων ημερών/μοιρών φαίνεται να βιώνετε μία από τις τυχερότερες και ευτυχέστερες περιόδους της ζωής σας. Όμως δείξτε προσοχή, και μην παραλείπετε ποτέ να αφήνετε πάντα ένα μικρό παραθυράκι ανοικτό μήπως αυτό που αντιλαμβάνεστε χρωματίζεται με ροζ απατηλό χρώμα. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, εν μέσω υποχρεώσεων, θα μπορέσετε επίσης να περάσετε μια όμορφη ημέρα.

Σημείωση: Οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό αστρολογικό χάρτη του και την κατάσταση του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι σαν κυρίαρχη δύναμη.

Βίκυ Αθανασοπούλου

[email protected]

Αφροδίτη Τρίγωνο Ποσειδώνας στις 11 Ιουλίου: Το Μαγεμένο Ρομάντζο των Ζωδίων – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)