Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25 Μαΐου 2023. «Συναισθηματικά κίνητρα με βαθύτερο νόημα».  

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25 Μαΐου 2023. «Συναισθηματικά κίνητρα με βαθύτερο νόημα».  

  Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, σε φάση πρώτου τετάρτου μοιάζει να σηματοδοτεί ένα διήμερο δράσης και ορμής με δημιουργική διάθεση και ισχυρές προκλήσεις που ενισχύουν τα προσωπικά κίνητρα. Θα έχεις την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων ημερών, να συνδεθείς με την εσωτερική σου φλόγα  και να αναλάβεις δράση προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με τα συναισθήματα σου και να εκφράσεις με αυθεντικό τρόπο αυτά που θέλει η ψυχή σου. Ακόμα και αν συναντήσεις κάποια εμπόδια ή δυσκολίες, δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε αποθαρρύνουν. Αντίθετα, να τα χρησιμοποιήσεις ως ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη. Καλύτερα να διαχειριστείς τις αντιδράσεις σου για να καταφέρεις να προσπεράσεις τις παγίδες.

Μπορείς να ασχοληθείς με δραστηριότητες που φέρνουν χαρά, δημιουργικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφήσει κάθε αναστολή και να αγκαλιάσει πλήρως την παρούσα στιγμή. Επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι τολμηρός και μη απολογητικός στην οποιαδήποτε μορφή έκφρασης του εαυτού σου.

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 Ζώδια ανάλογα με τον Ωροσκόπο. Διαβάζετε το Ζώδιο του Ωροσκόπου, του Ηλίου και της Σελήνης για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η δημιουργική σου διάθεση θα σε κινητοποιήσει να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που σε ευχαριστούν. Μπορεί να ασχοληθείς με δημιουργικές δράσεις των παιδιών σου. Ταυτόχρονα η εγωιστικά σου συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει κάποιες αντιπαραθέσεις. Ερωτικά μπορεί να συνδέεις την αγάπη με συμπεριφορές πάθους και να λειτουργήσεις δραματικά.  Θα πρέπει να είσαι επικεντρωμένος και συγκροτημένος στους στόχους σου, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στην ψυχή σου  σήμερα νιώθεις την ανάγκη να μείνεις στο ασφαλή περιβάλλον του σπιτιού σου και να ασχοληθείς με δημιουργήματα που σου δίνουν χαρά. Μπορεί να αναλάβεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις μία εργασία μέσα στο σπίτι πού  θα αναβαθμίσει το χώρο σου. Ωστόσο, η ευθιξία σου φουντώνει τη διάθεση  για αντιπαραθέσεις και  ίσως προκύψουν εντάσεις που μπορεί να σε  αποσυντονίσουν. 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

 Σήμερα έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις χωρίς λόγια τα συναισθήματα σου αλλά μέσα από τις δημιουργικές ιδέες σου. Ίσως όμως να δοκιμάζεται η ικανότητα σου να ακούσεις με ψυχραιμία αυτό που έχουν να σου πούνε οι άλλοι, καθώς διαισθητικά λαμβάνεις παράξενα σινιάλα πίσω από την πλάτη σου. Μπορεί να σκέφτεσαι πώς περιορίζεται η έκφρασή σου και οι δημιουργικές ιδέες σου και να έχεις νευρικότητα και σπασμωδικές αντιδράσεις. Για αυτή τη στάση σου ευθύνεται ότι  δίνεις περισσότερο συναίσθημα στις ιδέες σου, από την λογική πού χρειάζεται. 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρχουν αυξομειώσεις στα οικονομικά σου και αναζητάς οικονομικές λύσεις για να νιώσεις ασφάλεια. Τα οικονομικά σου αποθέματα μπορεί να τα καταναλώνεις για να ικανοποιήσεις προσωπικές ανάγκες που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Θα χρειαστεί όμως να είσαι πιο φειδωλή στις οικονομικές σου δοσοληψίες ή θέματα δανεισμού  και να αποφύγεις να πάρεις ρίσκα. Ωστόσο μπορείς να περάσεις ευχάριστα σε μετακινήσεις ή με φιλικές παρέες.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Σήμερα μπορεί να καλείσαι να διαχειριστείς ισορροπίες στις σχέσεις σου και να αποφύγεις εκρηκτικές συμπεριφορές και αντιδράσεις.  Φρόντισε να δεις τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχολούν και σχετίζονται με την εξέλιξη σου, την κοινωνική σου υπόσταση χωρίς να εμπλέκεσαι σε ανταγωνιστικές κινήσεις. Μπορείς να έχεις ευμετάβλητη διάθεση και αυτό να γίνει αντιληπτό από το περιβάλλον σου και να επιφέρει κάποια ενοχλητική κριτική από τους άλλους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να ασχοληθείς με ιδιωτικές υποθέσεις χωρίς διάθεση να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο περιβάλλον σου. Υποσυνείδητα αναζητάς την ασφάλεια σου και ίσως να προσπαθείς να ισορροπήσεις και να διαχειριστείς κάποια κριτική και αλλαγές που προέρχονται από το εργασιακό σου περιβάλλον. Ταυτόχρονα μπορεί να βρίσκεσαι σε συζητήσεις για ένα μακρινό ταξίδι ή για θέματα εκπαίδευσης.  Κοίταξε με ανοιχτή ματιά αυτή την ευκαιρία για να ελευθερώσεις την σκέψη σου σε αισιόδοξα όνειρα, αντί να εγκλωβίζεσαι σε αγχωτικές καταστάσεις που μπορεί να έχουν επίδραση στην ψυχολογία σου.

 ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σήμερα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κόσμο και δηλώνει την ανάγκη να συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες για ένα κοινό σκοπό ή να νιώσεις εσύ την ανάγκη να προωθήσεις τους στόχους σου μέσα σε μια ομάδα. Ενδέχεται όμως να αντιμετωπίσεις διαφωνίες και αντιρρήσεις που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις. Είναι απαραίτητο να εκφράσεις ξεκάθαρα τις σκέψεις σου, χωρίς μυστικά και υπονοούμενα που δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα και σπασμωδικές αντιδράσεις.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε μεγαλοπρεπή σχέδια που σχετίζονται με την επαγγελματική σου δραστηριότητα και μπορεί να κάνεις σημαντικές συζητήσεις για μια συνεργασία που θα μπορούσε να σου αποφέρει όφελος. Αν όμως προσπαθήσεις να επιβάλεις εγωιστικά και με εξουσιαστική συμπεριφορά την ανάγκη σου για αναγνώριση, μπορεί να δημιουργήσεις τριβές με τον περιβάλλον σου. Άκουσε προσεκτικά τι έχει να σου πει η άλλη πλευρά, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις σου με βάση την δική σου ανάγκη στις απαιτήσεις από το οικογενειακό περιβάλλον.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα έχεις ανάγκη να  ταξιδέψεις και να απλώσεις τα φτερά σου αναζητώντας νέους ορίζοντες πνευματικού ενδιαφέροντος και να δοκιμάσεις εμπειρίες που μπορεί να σε βγάλουν από μια δύσκολη καθημερινότητα. Προσπάθησε να αποφορτιστείς από τις οικογενειακές ευθύνες που σε πιέζουν και να διεκδικήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου για να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Μπορεί να εκφράζεις τις ανησυχίες σου  με κάποια ακρότητα που πρέπει να μετριάσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου, για να μην έχεις αντίκτυπο στην υγεία σου και στην σωματική και πνευματική σου ισορροπία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρε μια βαθιά ανάσα και αναρωτήσου αν τα πράγματα που ασχολείσαι μπορούν να εκφράσουν την συναισθηματική σου ανάγκη και τα δημιουργικά σου κίνητρα. Μπορεί να κρύψεις την ανασφάλεια σου για αποδοχή αλλά και να καμαρώσεις για αυτά που αξίζεις, έτσι θα ενισχύσεις την προσωπική σου αξία, χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου ψυχολογικά.  Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία λόγω ευθυνών στην καθημερινότητα σου αλλά με λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις. Ερωτικά μπορεί να έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να βρίσκεσαι προσωπικά ή επαγγελματικά σε μια θέση που πρέπει να βρεις τρόπο να κρατήσεις ισορροπίες και να μην πέσεις σε αντιφάσεις από παγίδες που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σου. Καλείσαι να δείξεις εμπιστοσύνη στην άλλη πλευρά, αν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα τεντωμένο σκοινί, για να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποια αλλαγή στο σπίτι και να ανανεώσεις το χώρο σου. 

 ΙΧΘΥΕΣ

Έντονη κινητικότητα σήμερα στο χώρο της εργασίας και ενδέχεται να σε απασχολήσουν κάποιες κινήσεις ή πρωτοβουλίες που δεν θα βρουν την ανταπόκριση που προσδοκάς. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες να γίνουν συζητήσεις που αν ακούσεις προσεκτικά μπορεί και να σου εμφυσήσουν  ένα νέο τρόπο σκέψης που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και πράττεις. Οι δημιουργικές μετακινήσεις σε βοηθούν να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Από τη Ράνια Μαρκέλλη

 Facebook : @rania.markelli

email: [email protected]