Ημερήσιο ωροσκόπιο 31 Ιανουαρίου – Ικανοποιώντας τις συναισθηματικές μας ανάγκες 

Ημερήσιο ωροσκόπιο 31 Ιανουαρίου

Τα 12 ζώδια σήμερα:

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Αρη θα κινούνται στο 2ο δεκανό των Διδύμων,  οπότε επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2 δεκαήμερο των ζωδίων. Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα κάνουν τρίγωνο με το Ήλιο στον Υδροχόο, εξάγωνο με τον Δία στον Κριό αλλά και τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Η ημέρα θα έχει μια αφθονία αισθηματικής ενέργειας που πρέπει να διοχετευτεί δημιουργικά αλλιώς θα πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο την ορμητικότητα σας και να μην γίνετε υπερβολικοί αν οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις αισθηματικές σας ανάγκες. Οι πλανητικές Όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε την ενεργητικότητα σας και το μυαλό σας με σωστό τρόπο για να πετύχετε τα θέλω σας. 

Κριός: 

Βάλτε στην άκρη τους φόβους και τα άγχη σας για το κοινωνικό σας προφίλ. Με τόλμη και αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να γίνει αποδεκτή η εκκεντρικότητα σας.  Επίσης  είναι μια καλή μέρα για να βρείτε ένα επάγγελμα που σας ευχαριστεί. 

Ταύρος: 

Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας να διαπρέψετε στα επαγγελματικά σας.  Αν και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και θα έχετε κάποιες διαφορετικές απόψεις μέσα σε ομάδες, θα είσαστε σήμερα αρκετά  επικοινωνιακοί, γοητευτικοί και πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους. 

Δίδυμοι:

Κινδυνεύετε να πάθετε υπερκόπωση από την υπερπροσπάθεια να επιτύχετε τους στόχους σας. Καλύτερα θα ήταν να κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι να σας ανανεώσει ψυχολογικά.  Ευνοούνται επίσης ερωτικές επαφές  και συναναστροφές με άτομα που καταλαβαίνουν την ψυχοσύνθεση σας. 

Καρκίνοι:

Μην κρύβεστε στο καβούκι σας και καταπιέζετε την προσωπικότητα σας όταν συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Βγάλτε προς τα έξω την καλοπροαίρετη φύση σας και χρησιμοποιήστε την συσσωρευμένη ένταση για να επιτύχετε σε καλλιτεχνικά η διαισθητικά ζητήματα. Θα έχετε και την ανάλογη βοήθεια από πρόσωπα εξουσίας. 

Λέοντες:

Αποφύγετε συναναστροφές με ιδιόρρυθμες ομάδες η σχέσεις που δημιουργούν προβλήματα. Αξιοποιήστε την συναισθηματική ενέργεια για να αναζητήσετε τη συναισθηματική δέσμευση και αντιπαράθεση μέσα από το οικογενειακό η φιλικό περιβάλλον σας. 

Παρθένοι:

Εκκεντρικές συμπεριφορές δεν βοηθάνε στο να βρείτε την ανταπόκριση την οποία ζητάτε από άτομα εξουσίας η και του συντρόφου. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και απολαύστε σήμερα τα ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα που μέσα από ευχάριστες συνειδητοποιήσεις θα σας εξελίξουν εσωτερικά σαν άτομο. 

Ζυγοί:

Σήμερα θα έχετε έντονη την ανάγκη για κυριαρχία και ανάδειξη των ταλέντων σας στο επαγγελματικό περιβάλλον . Προσοχή στις συγκρούσεις με συνάδελφους και ανώτερους. Χρησιμοποιήστε την διπλωματικότητα σας, και θα καταφέρετε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να καταξιωθείτε. 

Σκορπιοί:

Θα αισθάνεστε ότι δυσκολεύεστε να εκφράσετε το εγώ σας και ότι δεν βρίσκετε την ανάλογη υποστήριξη από το περιβάλλον σας.  Εάν εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας είναι μια καλή μέρα για να πετύχετε σημαντικές ευκαιρίες χρησιμοποιώντας τις διαισθητικές σας ικανότητες. 

Τοξότες:

Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα εξουσίας και εκμεταλλευτείτε την ήμερα για επίτευξη στόχων και οικονομικών απολαβών.  Αξιοποιήστε την συσσωρευμένη ένταση που αισθάνεστε γυμνάζοντας τους μυς και τον νου, για να διατηρήσετε την καλή υγεία σας. 

Αιγόκεροι:

Σήμερα θα δυσκολεύεστε να αξιοποιήσετε την συναισθηματική σας ενεργεία και θα αναζητάτε συναισθηματική δέσμευση από τους γύρο σας. Καλή μέρα για δραστηριότητες που απαιτούν ενεργητικότητα και επιτυχία σε επαγγέλματα που συνδέονται με κίνηση. 

Υδροχόοι:

Η συναισθηματική ένταση που θα νιώθετε σήμερα θα σας κάνει να αναζητάτε την αγάπη και την προστασία από το περιβάλλον σας. Το μαχητικό σας πνεύμα θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τους στόχους του χωρίς να χρειαστεί να προβάλλετε με κόπο την γοητεία σας .

Ιχθύς:

Θα πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να χρειαστεί να αγχώνεστε και να πρέπει αναδείξετε το εγώ σας διότι θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας.  Η τόλμη και ο δυναμισμός που θα προβάλλετε σήμερα θα σας φέρουν ξαφνικά κέρδη η ξαφνικές ερωτικές επιτυχίες.

Από Ντέμη Στοϊκιδου