Ημερήσιο Ωροσκόπιο 31 Μαρτίου 2023 – Κυκλοθυμία και αρμονία

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 31 Μαρτίου 2023 – Κυκλοθυμία και αρμονία. Ανάμεικτα συναισθήματα και καταστάσεις, περιπλέκουν την ημέρα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλές στιγμές για κάποιους.

 Εξάλλου η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα για σήμερα, θα δώσει έντονες εκφάνσεις, στα ζώδια της φωτιάς, αλλά θέλει προσοχή έτσι ώστε να μην γίνετε δεσποτικοί, ωστόσο να μπορείτε να παραμείνετε αρχοντικοί.

 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, προσδίδει σίγουρα αισθησιασμό, αλλά και έντονη κυκλοθυμία, εκνευρισμό και ισχυρογνωμοσύνη. 

 Όμως η καλή όψη του Ηλίου με τη Σελήνη, θα φέρει αρμονικές σχέσεις, αλλά και επιτυχία στα εγχειρήματα μας και ενδυνάμωση στη διάθεσή και τα συναισθήματά μας. 

Κριός

 Τα καλύτερα σας περιμένουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Αναπτύσσονται πραγματικά αρμονικές σχέσεις, με μέλη της οικογένειάς σας, με φίλους, αλλά και με εύνοια για όσους από εσάς, ασχολείστε με τη δημόσια ζωή. Λίγη προσοχή στον παρορμητισμό σας και όλα θα κυλήσουν τέλεια.

Ταύρος

 Μεγάλος αισθησιασμός σας διακατέχει, αλλά λόγω της εσωτερικής έντασης  που νιώθετε, της έντονης κυκλοθυμίας σας και του εκνευρισμού, μάλλον δεν θα σας αφήσουν να κινήσετε για νέες ερωτικές περιπέτειες. Προσπαθήστε να παρακάμψετε όσο είναι δυνατόν την ιδιοτροπία που προκαλούν τα νεύρα σας, διότι θα έχει αντίκτυπο σε θέματα της καθημερινότητάς σας και του εαυτού σας.

Δίδυμος

 Αφοσιωθείτε στην ηρεμία της ημέρας, κι αν και σας είναι δύσκολο, για σήμερα μπορείτε να παραμείνετε θεατές. Εξάλλου η χαλάρωση είναι κάτι απαραίτητο και ειδικά για εσάς που χαίρεστε τις ποικιλότροπες πράξεις. Η Σελήνη από τον Λέοντα, σας κάνει πιο διεκδικητικούς στις επαφές σας αλλά και στις μετακινήσεις σας, ειδικά αν πίσω από αυτά υπάρχει κάτι που αναζητάτε! 

Καρκίνος

 Δυσκολίες στα οικογενειακά σας ζητήματα, ως προς τον τρόπο έκφρασης, μιας και νιώθετε καταπιεσμένοι. Είναι καλύτερα να αγνοήσετε καταστάσεις, να πάρετε μια άδεια ή αν είστε σπίτι, να βγείτε μια βόλτα ή να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Βγάζοντας εποικοδομητικά την ενέργεια αυτή, θα νιώσετε πολύ καλύτερα! Μια άλλη μέρα ξημερώνει και κάτι καλύτερο σας περιμένει!

Λέων

 Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, νιώθετε οι κυρίαρχοι της ημέρας. Παρόλα αυτά προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες σας αλλά και θέματα που μπορεί να προκύψουν στην συζυγική ή συντροφική σας ζωή. Η δύναμη διεκδίκησης και ο φανατισμός που σας δίνει η μέρα δεν είναι βοηθοί σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε με τις θετικές ακτίνες της ημέρας, μιας και μπορείτε όντως να δημιουργήσετε αρμονικές σχέσεις. Διαχειριστείτε θετικά τον εσωτερικό σας κόσμο και θα δείτε τον εξωτερικό σας να λάμπει.

Παρθένος

 Οι σκέψεις σας είναι στα οικονομικά σας για σήμερα. Δικαιολογείστε εν μέρη. Μπορείτε να επιτύχετε κάποιες επιδιώξεις, αλλά σε συγκεκριμένα θέματα, όπως τράπεζες, δάνεια, κληρονομιές, διαφορετικά καλύτερα να κλείσετε τα μάτια και να σκεφτείτε το αύριο ή ό,τι άλλο σας ευχαριστεί. Σε γενικές γραμμές είναι μια μέρα που προσφέρει ηρεμία.

Ζυγός

 Μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία, έστω και αν νιώσετε λιγάκι πιεσμένοι από τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Επιδοθείτε σε κάτι που γνωρίζετε καλά αν έχετε χρόνο, τον καλλωπισμό σας και ένα όμορφο ραντεβού κάπου διαφορετικά με τον σύντροφο/σύζυγό σας!

Σκορπιός

 Η κυκλοθυμία και κάποιοι εκνευρισμοί για θέματα που σας ταλανίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν θα σας αφήσουν ανενόχλητους. Μην φανατίζεστε και μην γίνεστε χειριστικοί. Μπορείτε να επιτύχετε ακόμη και αν  ξεφύγετε από την πεπατημένη. Εξάλλου είστε άνθρωποι που μπορείτε να δείτε πέρα και πίσω από αυτό που απλά φαίνεται!

Τοξότης

 Κάποια θέματα του οίκου σας ίσως σας απασχολήσουν σήμερα ή ίσως κάποιο ηλικιωμένο άτομο  της οικογένειάς σας, να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Μην την αρνηθείτε. Κατά τ’ άλλα η μέρα κυλά σχετικά καλά, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Κάποιο νέο πρόσωπο θα μπορούσε να εμφανιστεί στη ζωή σας και να σας τονώσει τη διάθεση.

Αιγόκερως

 Είναι μια μέρα που δεν έχει κάτι έντονο, εκτός ίσως κι αν σας προβληματίσει  οτιδήποτε στην αισθηματική/ερωτική σας ζωή. Κάτι ξαφνικό, απρόσμενο, ίσως ένα ξέσπασμα από τον/την αγαπημένο/η σας που δεν το περιμένατε και καλείστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία και σύνεση, προκειμένου να επαναφέρετε την ηρεμία.

Υδροχόος

 Έντονη η επιρροή του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, έντονη λιγάκι και η ημέρα σας. Εντάσεις στο γάμο σας ή στη σχέση σας, αλλά και πιθανές εντάσεις και φιλονικίες με συνεργάτες, κυρίως λόγω φανατισμένης πεποίθησης. Διεκδικήστε τα θέλω σας, αλλά με σεβασμό. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να διεκδικείτε την ηρεμία σας!

Ιχθύς

 Ήδη νιώθετε τις ευθύνες του Κρόνου στην πλάτη σας. Δείξτε υπευθυνότητα  σε ό,τι θέμα σας αφορά και μην αφήσετε κάτι για αργότερα. Κάποιες φορές η ονειροπόληση είναι καλή αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο, μάλλον θα πρέπει να την αποφύγετε. Καλές ευκαιρίες στα επικοινωνιακά σας αλλά και με συγγενικά σας πρόσωπα, με σοβαρότητα και αξιοπιστία, μπορεί να σας οδηγήσουν σε ξαφνικά θετικά αποτελέσματα.