Ημερήσιο ωροσκόπιο 5 Δεκεμβρίου 2023. Εκνευρισμός αλλά και μελαγχολική διάθεση

Ημερήσιο ωροσκόπιο 5 Δεκεμβρίου 2023. Εκνευρισμός αλλά και μελαγχολική διάθεση


Εκνευρισμός αλλά και μελαγχολική διάθεση προβλέπονται για τη σημερινή ημέρα. Σε γενικές γραμμές η μέρα θα δυσκολέψει εργασιακές και προσωπικές υποθέσεις. Η επικοινωνία θα είναι στεγνή, επιφυλακτική και θα προβάλλει σαφή επιχειρήματα. Μια αίσθηση συναισθηματικής ευαισθησίας δύναται να επιφέρει  μελαγχολία κατά τις απογευματινές ώρες. Τάση για μειωμένες επικοινωνίες και στροφή προς τον εαυτό για ανασύνταξη δυνάμεων από το μεσημέρι και μετά είναι πολύ πιθανή.

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε καταρχάς τον Ωροσκόπο σας κι έπειτα αν είστε γεννημένοι ημέρα διαβάστε πρώτα τον Ήλιο σας και μετά τη Σελήνη σας, αν είστε γεννημένοι νύχτα διαβάστε πρώτα τη Σελήνη σας και μετά τον Ήλιο σας.

Χαριτάτου Έφη
[email protected]

ΚΡΙΟΣ
Είναι μια ημέρα που μπορεί να σας φορτώσει με εκνευρισμό λόγω φόρτου εργασίας ή διότι κάποιο εργασιακό σας ζήτημα δεν ολοκληρώνεται στους ρυθμούς που θα θέλατε. Πιθανόν ν’ αναστατώνουν την ψυχολογία σας θέματα σπουδών, δικών σας ή των παιδιών σας –αν έχετε-, νομικές υποθέσεις αλλά και να σκέφτεστε να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα που αφορούν οικονομικά τρίτων ή ζητήματα κληρονομικών καθώς μπορεί να υπάρξουν υπερβολικές σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα πιθανόν να αισθάνεστε βαθειά συναισθήματα και να διακατέχεστε από μια μελαγχολική διάθεση. Ζητήματα οικονομικών του συντρόφου ή κάποιες κληρονομικές εκκρεμότητες να χρειάζονται άμεση διευθέτηση και αυτό να πιέζει την ψυχολογία σας διότι θα θέλατε ιδανικά τη συντροφικότητα και όχι ν’ ασχολείστε με ψυχρά ζητήματα  σε αυτήν τη φάση. Σχέσεις, συνεργασίες αλλά και ο έγγαμος βίος φαίνεται να διέπονται από μια μάλλον διάθεση υπερβολής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποιον εκνευρισμό στο οικείο περιβάλλον, ενδεχομένως με τον σύντροφο, ή πολύ πιθανόν ο εκνευρισμός να υπάρξει και σε κάποια συνεργασία σας. Ευθύνες και υποχρεώσεις μες στη διάρκεια της μέρας μπορεί να σας κουράσουν και το πιθανότερο είναι μετά τις δουλειές σας να θελήσετε να μείνετε σπίτι (κάτι που δεν το συνηθίζετε εκ φύσεως), ν’ ασχοληθείτε με τον εαυτό σας διότι είστε υπό πίεση καιρό τώρα, και χρειάζεστε ξεκούραση σωματική αλλά και πνευματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα η μέρα μπορεί να επιφέρει επικοινωνιακές εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας ή στην καθημερινότητά σας. Πολύ πιθανόν να νοιώσετε μια συναισθηματική ευαισθησία να σας διακατέχει καθώς και έντονο ερωτισμό. Είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες συναντήσεις με φίλους. Καθόλου απίθανο να γοητεύσετε και κάποιο άτομο με τον αυθορμητισμό σας όσοι από εσάς είστε  ελεύθεροι σκοπευτές. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να αισθάνεστε αυξημένη την ερωτική σας διάθεση και λόγω του επιφορτισμένου προγράμματος να μην καταφέρνετε να την εκδηλώσετε με αποτέλεσμα να νοιώθετε έντονο εκνευρισμό. Αυτό ωστόσο χρειάζεται να το ισορροπήσετε διότι μπορεί να επιφέρει εντάσεις και στον εργασιακό χώρο, αλλά κυρίως στο χώρο του σπιτιού. Αν καταφέρετε να ισορροπήσετε και να συγκρατήσετε τον εαυτό σας θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε μια όμορφη και εποικοδομητική ημέρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλη η ένταση της ημέρας εντοπίζεται κυρίως στο οικείο περιβάλλον σας που μπορεί να βαρύνει την ψυχολογία σας καθώς επικρατεί εκνευρισμός και συναισθηματικά ξεσπάσματα ανάμεσα σε εσάς και τους οικείους σας – είτε αυτό λέγεται σύντροφος είτε παιδιά σας. Ενδέχεται να θελήσετε να επιβάλλετε με χειριστικούς τρόπους τις δικές σας επιθυμίες στα παιδιά σας – αν έχετε – ή το σύντροφό σας, στο οποίο θα συναντήσετε εμπόδια και θα σας κλείσει προσωρινά στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά επικοινωνιακή. Κάποια είδηση από το κοντινό συγγενικό περιβάλλον μπορεί να σας πιέσει ή να χρειαστεί να συνδράμετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους για κάτι που χρειάζονται. Σε προσωπικό επίπεδο φαίνεται ότι συνεχίζει να σας απασχολεί έντονα το οικονομικό σας. Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον το επαγγελματικό σας ξεκινάει να δομείται σταθερά και να σας αποφορτίζει. Μια μελαγχολία είναι πιθανή από το απόγευμα και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα είναι πιθανόν να σας φέρει επικοινωνίες με φίλους που μάλλον θα θελήσουν να επέμβουν στα στενά προσωπικά σας. Αυτό σαφώς δεν προκύπτει αυτόκλητα εν προκειμένω, κάπου έχετε συμβάλλει κι εσείς. Είστε αρκετά πιεσμένοι στον οικονομικό τομέα και καλό θα είναι να αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα για να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Αν έχετε παιδιά, στρέψτε την προσοχή σας προς αυτά και ακούστε τις ανάγκες τους. Δεν αποκλείονται προστριβές και χειραγώγηση στον ερωτικό τομέα από το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σας σήμερα φαίνεται να μην έχει ιδιαιτερότητες. Το πιθανότερο είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπίες σε συνεργασίες ή με τους ανωτέρους σας και επιπλέον να δρομολογήσετε νέα εργασιακά σχέδια που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας. Μια παροδική πίεση μπορεί να υπάρξει τις πρωινές ώρες αλλά όχι κάτι σημαντικό. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο είναι το οικονομικό σας που μπορεί να ξεφύγει σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φαίνεται πως καταβάλλετε προσπάθειες να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας σε οικείους αλλά και σε ανωτέρους σας στην εργασία. Αν αποφύγετε την ένταση στο λόγο θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Τις πρωινές ώρες φαίνεται να έχετε μια αναστάτωση που αφορά κυρίως στον τρόπο που θεωρείτε τις καταστάσεις γενικότερα. Καταφέρνετε να μην το προβάλλεται προς τα έξω κα να μην επηρεάζει την καθημερινότητά σας αλλά μπορεί να νοιώσετε μια μελαγχολία τις απογευματινές ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το κύριο μέλημά σας τις πρωινές ώρες θα είναι κυρίως να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας σε εργασιακά ζητήματα. Μπορεί να αισθανθείτε μια ένταση που αφορά στον τρόπο που συνάδελφοι ή ανώτεροί σας θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν με περισσότερα καθήκοντα. Κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν σε κληρονομικά ή ξαφνικά έξοδα στο σπίτι σας, μπορεί να προκύψουν και να πιεστείτε για το πώς θα αντεπεξέλθετε. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να αισθανθείτε μια μελαγχολία και να θελήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι πιθανόν κατά τις πρωινές ώρες να υπάρξουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες ή ανωτέρους σας και να κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις. Μπορεί να μάθετε κάτι που έχει ειπωθεί είτε στη δουλειά σας είτε στο οικογενειακό περιβάλλον σας και να αισθανθείτε μια πικρία. Αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας παρόλη την πίεση που σας ασκείται θα καταφέρετε να διευθετήσετε αυτά που σάς απασχολούν. Τις απογευματινές ώρες πιθανόν να θελήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και ν’ ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Χαριτάτου Έφη
[email protected]


Που θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο το 2024; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)