Ημερήσιο ωροσκόπιο 6 Ιουνίου  – Πάθος –  Έρωτας  – Υπέρβαση αντίξοων συνθηκών

Ημερήσιο ωροσκόπιο 6 Ιουνίου  – Πάθος –  Έρωτας  – Υπέρβαση αντίξοων συνθηκών

Ημερήσιο ωροσκόπιο  6 Ιουνίου 2023 – Πάθος – Έρωτας – Υπέρβαση αντίξοων συνθηκών. Η Σελήνη σήμερα είναι στον Αιγόκερω και είναι εκτός ορίων. Η αίσθηση του καθήκοντος της ευθύνης, της διεκπεραίωσης σημαντικών εργασιών είναι προτεραιότητα σήμερα. Όμως ο τρόπος που θα μιλήσουμε και θα φερθούμε, μπορεί να δημιουργήσει  ένταση και ταραχές.

   Η Αφροδίτη που μόλις έχει μπει στο ζώδιο του Λέοντα, επιθυμεί την ομορφιά, την πολυτέλεια, την διασκέδαση, τον θαυμασμό από τους άλλους. 

  Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, βρίσκεται απέναντι από την Αφροδίτη. Η  Δημιουργικότητα και η λίμπιντο ανεβαίνουν στα ύψη. Οι σχέσεις χαρακτηρίζονται από τον έρωτα με την πρώτη ματιά, την ένταση, το πάθος, την ζήλια και την έντονη σεξουαλική έλξη. Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου) και όσοι έχουν πλανήτες στις ( 0, 1 ) μοίρες των ζωδίων αυτών καθώς και το 2ο Δεκαήμερο (Διδύμου, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων) και όσοι έχουν πλανήτες στην 15η μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Ο Ήλιος στους Διδύμους κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να υπερβούμε εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά μας από ανθρώπους και εξωτερικές περιστάσεις, ενάντια στους στόχους και τα θέλω μας. Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο  Λέοντα, Υδροχόου, Καρκίνου, Αιγόκερω) και όσοι έχουν πλανήτες στις ( 0, 1 ) μοίρες των ζωδίων αυτών καθώς και το 2ο Δεκαήμερο ( Διδύμων, Τοξότη)  που έχουν πλανήτες στην  (14η , 15η , 16η ) των ζωδίων αυτών.

 Κριός:

    Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες σας προβληματίζουν και σας απαγοητεύσουν. Θα έχετε όμως την διάθεση να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας.  

  Ταύρος:

  Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, το εμπόριο και την επαφή με άτομα από το εξωτερικό καθώς και νομικές υποθέσεις, θα είναι στην λίστα των δραστηριοτήτων σας. Στο σπίτι θα υπάρξουν διαφωνίες που αφορούν σε έξοδα και τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. 

  Δίδυμοι:

    Θα νιώσετε καταπιεσμένοι σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Υπάρχουν πισώπλατα χτυπήματα που ίσως δεν έχετε ακόμα καταλάβει από που προέρχονται. Αποφύγετε διαμάχες με κοντινούς συγγενείς και οδηγείτε με προσοχή.

Καρκίνος:

  Θα έχετε επικοινωνία με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, για θέματα που αφορούν την εξέλιξη μιας συνεργασίας. Είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε ένα ταξίδι μακρινό που θα συνδυάζει την επίτευξη μιας οικονομικής συμφωνίας. Τα απαιτούμενα όμως έξοδα θα προκαλέσουν την δυσαρέσκεια και την πιθανή διαφωνία με το ταίρι σας.   

Λέων:

   Όλα τα «φώτα» πάνω σας. Σας διακρίνει η λάμψη και η γοητεία που εκπέμπετε. Δεν θα λείψουν και οι διαμάχες καθώς είστε και πολύ απαιτητικοί. Θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας, επιβαρύνουν λίγο την διάθεση σας. Γνωριμίες μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις γεμάτες πάθος.

Παρθένος:

  Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που αφορούν τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Έχετε την διάθεση να φύγετε μακριά από όλους και από όλα και να «αφήσετε» πίσω όλα τα προβλήματα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Ζυγός:

  Θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Νιώθετε κουρασμένοι από το βάρος της καθημερινότητας. Μία σχέση όμως που ίσως ακόμα είναι «κρυφή» σας ανεβάζει «ψηλά».   

Σκορπιός:

  Θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας, στην καριέρα και τις επιδιώξεις σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε θέματα συνεργασιών που πρέπει να αξιοποιήσετε. Ίσως μία γνωριμία στον χώρο της καριέρας να σας ενθουσιάσει. Σκεφτείτε πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις καθώς η συναισθηματική εμπλοκή με άτομα από τον χώρο της δουλειάς είναι περίπλοκη υπόθεση.

Τοξότης:

   Θέματα οικονομικών που αφορούν το σπίτι σας, σας προκαλούν άγχος. Θα χρειαστεί επίσης να επιλύσετε θέματα που θα προκύψουν στην  εργασία σας, καθώς κάποιοι συνάδελφοι, φέρονται με εγωιστικό τρόπο απέναντί σας.   

Αιγόκερως:

  Θα υπάρξει μία δυσανασχέτηση με συγγενικά σας άτομα. Παρόλα αυτά θα περάσετε πολύ «καυτές» στιγμές με το ταίρι σας και αυτό σας ανεβάζει την ψυχολογία. Λόγω του ότι θέλετε να περάσετε όμορφα, μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

  Υδροχόος:

   Θα έχετε την διάθεση να ξεκουραστείτε και να μην κάνετε τίποτα. Οι συνθήκες όμως στο σπίτι σας και η πιθανή διαφωνία με τον σύζυγο και συνεργάτες, δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. 

Ιχθύες:

  Θα έχετε επικοινωνία με άτομα που γνωρίζετε μέσα από συλλόγους και οργανισμούς. Κάποια οικονομικά θέματα που θα συζητηθούν με συγγενικά σας άτομα θα προκαλέσουν διαμάχες και διαφωνίες. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους θέλω και συμφέροντα ενάντια στα δικά σας.

από τη Μαρία Σβύνου

Πλανητικές Όψεις Καλοκαιριού Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος  2023. Ποια ζώδια θα δουν μεγάλη τύχη; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)