Ημερήσιο Ωροσκόπιο 7 Φεβρουαρίου 2023 – Ημέρα έντασης

  Ημερήσιο  Ωροσκόπιο 7 Φεβρουαρίου 2023. Ημέρα  έντασης.  Μια έντονη μέρα σήμερα με την Σελήνη να κάνει τετράγωνο  με τον Άρη, επηρεάζοντας Παρθένους και Διδύμους τέλος Α  και αρχές Β δεκαημέρου.

  Δυσκολίες και προκλήσεις για τα μεταβλητά ζώδια. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως με τη μητέρα σας. Ίσως διαφωνήσετε για κάποια πράγματα. 

  Επίσης προσοχή όσοι είστε παντρεμένοι για τυχόν διαφωνίες στον έγγαμο βίο σας.  Μην ξεπερνάτε  τα όρια και δοκιμάστε να πάρετε βαθιές ανάσες πριν αφήσετε την οξυθυμία σας να  εκφραστεί.

Κριός

Παρόλες τις αντιξοότητες, για εσάς είναι μια μέρα ιδανική. Η βοήθεια  του Δία στα  πεπραγμένα   σας είναι άπλετη, έστω κι αν κάποιες φορές νιώθετε ότι ζορίζεστε στα επαγγελματικά σας. Χαμογελάστε και εκμεταλλευτείτε την καλή ημέρα εποικοδομητικά.

Ταύρος

Εσείς και η οικογένεια, εσείς και κάποιες αναστατώσεις. Προσοχή στα ξαφνικά γεγονότα στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ξεκινάτε επαναστάσεις και δαμάστε τον  θυμό σας.  Δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε πως με μια λάθος συμπεριφορά μπορούμε να χάσουμε το δίκιο μας. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό  σας.

Δίδυμος

Με τον  Άρη στο δικό σας ζώδιο,  μάλλον δεν νιώθετε  μόνο την έντονη θετική ενέργεια του πλανήτη αλλά και τον εκνευρισμό στο έπακρο. Επηρεάζεστε άμεσα και είστε μεταξύ ραθυμίας και έτοιμοι για καβγά. Είναι πολύ πιθανό να φιλονικήσετε με φιλικά σας πρόσωπα. Επίσης και όσοι από εσάς δουλεύετε ομαδικά. Μην πείτε  λόγια απλά για να πείτε κάτι. Είναι κρίμα  να χαλάσουν οι καλές σχέσεις λόγω της οξυθυμίας  που νιώθετε σήμερα.

Καρκίνος 

Ηρεμία εμπεριέχει  η μέρα σας  και  πιστέψτε με, όλα τα υπόλοιπα υπόκεινται στη δική σας συμπεριφορά, σε όλους τους τομείς. Με την Σελήνη στην Παρθένο, μπορείτε να έχετε μια δομημένη επικοινωνία, ειδικά αν αυτό αφορά επαφές για επαγγελματικά ζητήματα.

Λέων

Οικονομική αστάθεια σήμερα, μάλλον θα σπαταλήσετε παραπάνω από αυτό που υπολογίζατε. Έμπνευση και  έντονη σεξουαλικότητα θα είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας.  Μια μικρή προσοχή   στο τι λέτε αλλά  και στο τι ακούτε θα ήταν καλό να δοθεί για να μην λύνεται  παρεξηγήσεις την επόμενη μέρα.

Παρθένος

Το τετράγωνο της Σελήνης από το δικό  σας ζώδιο με τον Άρη, σας  αφορά άμεσα. Μην πράττετε χωρίς να  υπάρχουν κίνητρα, διότι επηρεάζεται ο  επαγγελματικό σας τομέας και αυτό για κάποιους θα μεταφραστεί ως αμέλεια.  Πράγμα που δεν είναι βοηθητικό για την εργασιακή σας πορεία. Προς το βράδυ η διάθεσή σας  θα αρχίσει να ηρεμεί και θα σκεφτείτε πιο πρακτικά, κάτι που σας είναι ούτως ή άλλως οικείο.

Ζυγός

Μια σχετική ήρεμη μέρα θα έχετε σήμερα. Παρόλα αυτά με την Σελήνη στον 12ο οίκο σας , ίσως θα νιώσετε  πως θέλετε να κάνετε μια ανασκόπηση  για πράγματα που σας απασχολούν.  Ψυχολογικά, μην αφήσετε τον εαυτό σας να “πέσει” από σκέψεις που μπορεί να σας φοβίζουν ή να  σας ανησυχούν. Προς το βράδυ ίσως σας απασχολήσουν κάποιες οικογενειακές διαφωνίες.

Σκορπιός

Η ημέρα θα είναι ήρεμοι από γεγονότα. Όμως θα σας απασχολήσουν θέματα ομάδων  και φίλων, κυρίως επικοινωνιακά. Νιώθετε ότι με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και ενδεχομένως να συμβαδίσετε. Αυτό μπορεί να ισχύει και για τις σχέσεις σας με  τα αδέρφια σας αλλά και για τα ερωτικά σας. Μην πράξετε χωρίς να σκεφτείτε.

Τοξότης

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πιθανές διαφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε φιλονικίες με  τους συνεργάτες ή το ταίρι σας. Το πρόβλημα προκύπτει βάση της δικής σας συμπεριφοράς γι’ αυτό προσπαθήστε να  το αποτρέψετε, έχετε την δυνατότητα.  Μην βιαστείτε να κρίνετε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε, μάλλον θα το μετανιώσετε μέχρι το τέλος της μέρας.

Αιγόκερως

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας. Και μην δημιουργείτε φιλονικίες λόγω της ισχυρογνωμοσύνης που σας διακατέχει σήμερα. Αυτό μπορεί να  αφορά ανθρώπους που συναναστρέφεστε στο εργασιακό σας περιβάλλον  ή ακόμη και στο οικογενειακό. Καλύτερα να  κανονίσετε κάποιο ταξιδάκι ή να έρθετε σ’ επαφή μ’ ένα άτομο που βρίσκεται μακριά σας αλλά μπορεί να σας ηρεμήσει.

Υδροχόος

Θα σας  πρότεινα να χαλαρώσετε στα πλαίσια που μπορείτε φυσικά, γιατί φόβοι και δύσκολα  συναισθήματα ίσως έρθουν στην επιφάνεια.  Γενικά θα νιώσετε μια  αδιόρατη πίεση, η οποία ευτυχώς δεν θα έχει διάρκεια. Είναι από αυτές τις ημέρες που μπορεί να νιώσουμε την διάθεσή μας πεσμένη χωρίς λόγο. Θα  νιώσετε πολύ καλύτερα και μάλιστα  πολύ σύντομα, να είστε σίγουροι!

Ιχθύς

Εμπνευσμένοι, με πολλές ιδέες για  πραγματοποίηση, οι οποίες δεν ξέρω πόση αποδοχή θα έχουν από   τους συνεργάτες σας  ή αν το ταίρι σας,  θα σας δώσει την στήριξή του σε όσα θέλετε να κάνετε. Προσέξτε πιθανές εξαπατήσεις από άλλους αλλά κι εσείς οι ίδιοι μην υπερβάλλετε μεγαλοποιώντας στόχους  που είναι για πολύ λιγότερα πράγματα, απλά για να γίνεται αρεστοί.   

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα έχουν οικονομική επιτυχία το Φεβρουάριο!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η Σελήνη στη Παρθένο φέρνει λύσεις σε αυτά τα 3 ζώδια από 7/2 –  9/2  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)