Καλοκαιρινοί έρωτες και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ήλιος στον Καρκίνο από  20 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου 2024!

Καλοκαιρινοί έρωτες και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ήλιος στον Καρκίνο από  20 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου 2024!

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Ο επόμενος μήνας θα είναι αρκετά πιο ευχάριστος σε σχέση με αυτόν που προηγήθηκε και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας αλλά και να απολαύσουμε τις ξέγνοιαστες στιγμές που υπόσχεται αυτή η εποχή.

Στις 22 Ιουνίου σχηματίζεται Πανσέληνος, με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα έχει απέναντι της Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή στον Καρκίνο και παράλληλα ο Ερμής θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο. Θα ευνοήσει σε πρώτη φάση τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων τριών ημερών οι οποίοι θα φλερτάρουν, θα ερωτευθούν και θα μπορέσουν να βρουν λύσεις σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που τους απασχολούν με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι περίμεναν.

Στις 6 Ιουλίου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 14ο 23’, η οποία σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Άρη. Θα ευνοηθούν περισσότερα τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες και της γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.
Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα σας δοθεί η ευκαιρία να θέσετε υγιή όρια όπου χρειάζεται και επίσης θα έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό και ενεργητικότητα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Υπάρχει εύνοια στον ερωτικό τομέα αρκεί να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Όπως σταθερότητα, ειλικρίνεια και η ώριμη αντιμετώπιση των συναισθημάτων σας. Δημιουργείτε σχέσεις με γερές βάσεις που σας καλύπτουν  συναισθηματικά και αισθάνεστε ασφάλεια. 

Τέλος, στις 21 Ιουλίου, έχουμε Πανσέληνο στην 29ο μοίρα του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω στην οποία συμμετέχει ο Πλούτωνας από την 1η μοίρα του Υδροχόου. Σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου που δεν θα είναι ιδιαίτερα ομαλό, για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων δύο ημερών αλλά και για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων δύο ημερών του ζωδίου. Ακολουθεί ένα έντονο διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιήσετε δραστικές αλλαγές  σε τομείς που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. 

Την ίδια ημέρα έχουμε και το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο που επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, δηλ. Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Είναι μια ιδιαίτερα πιεστική όψη που φέρνει νεύρα και συγκρούσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η επιμονή ή καλύτερα η αδιαλλαξία δεν είναι οι κατάλληλοι σύμβουλοι αυτές τις μέρες και οδηγούν σε αδιέξοδες καταστάσεις. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν εξαπολύσετε τα βέλη σας για να μην χάσετε το δίκιο ή τα κεκτημένα σας. Φυσικά απαιτείται προσοχή και στον τρόπο που οδηγείτε αλλά και να λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όσοι χειρίζεστε μηχανήματα τις επόμενες ημέρες.

Καλοκαιρινοί έρωτες και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ήλιος στον Καρκίνο από  20 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου 2024! 3

Από την Ειρήνη Αθανασίου   

[email protected]

Ας δούμε όμως πως επηρεάζονται τα 12 ζώδια τον μήνα που ακολουθεί. Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που αφορά τον ωροσκόπο σας και στη συνέχεια το ζώδιο σας.

Κριός 21 Μαρτίου -20 Απριλίου

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, για εσάς «φωτίζει» τον τομέα της οικογένειας και των στενών προσωπικών σχέσεων. Το επόμενο διάστημα θα αφιερωθείτε στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους ενώ είναι πιθανό να αποφασίσετε και μια μίνι ανακαίνιση για να ανανεώσετε το χώρο που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας.
Στις 2 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και η διάθεση σας γίνεται πιο παιχνιδιάρικη. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσετε τις διακοπές σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Στις 11 Ιουλίου περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι αρχές Αυγούστου. Από αυτή τη θέση ευνοεί το ερωτικό παιχνίδι και θα δώσει ένα αέρα ανανέωσης στη σχέση σας ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. 

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και στον τρίτο οίκο σας. Το επόμενο εικοσαήμερο θα περάσει με αρκετά ανάλαφρη διάθεση καθώς φαίνεστε να δίνεται προτεραιότητα σε ενασχολήσεις που σας βοηθούν να περάσετε όμορφα. Γίνεστε πιο εξωστρεφής και έχετε αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους. Με το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα στις 2 Ιουλίου πιθανό να σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα που αφορά ένα ακίνητο. Μπορεί να είναι ο χώρος που ζείτε ή να αφορά μια αγοραπωλησία. 
Στις 11 Ιουλίου εισέρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λιονταριού η οποία θα τονώσει τα οικονομικά σας ενώ θα δώσει και ώθηση στα επαγγελματικά σας. Κρίσιμες ημερομηνίες για εσάς η 15η και 21η Ιουλίου. Τα τετράγωνα των Άρη και Ερμή με τον Ουρανό θα προκαλέσουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις ιδίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Ο εγωισμός δεν είναι καλός σύμβουλος και μπορεί να σας οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις με κοντινά σας πρόσωπα. 

Δίδυμοι 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Διδυμάκια μου, η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο δηλώνει ότι τα οικονομικά είναι που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας το μήνα που ακολουθεί. Η αρμονική σχέση που διατηρεί με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αλλά και τον Άρη από τον Ταύρο, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας αλλά πιθανό να έχετε και κάποια επιπλέον έσοδα από μια ευκαιριακή απασχόληση που θα τονώσει το πορτοφόλι σας.
Στις 3 Ιουλίου ο Κυβερνήτης σας ο Ερμής θα περάσει στο Λέοντα που θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μήνα. Θετική περίοδος για να οργανώσετε τις διακοπές σας αλλά και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας μετά την πίεση που έχετε δεχτεί το προηγούμενο διάστημα. Στις 11 Ιουλίου η Αφροδίτη μπαίνει κι εκείνη στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι αρχές Αυγούστου υπόσχεται να τονώσει την ερωτική σας ζωή με νέες γνωριμίες.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι Καρκίνοι! Ο μήνας των γενεθλίων σας έφτασε και συμπτωματικά θα είναι ο μήνας με τα τρία φεγγάρια αφού θα έχουμε δύο Πανσέληνους και μια Νέα Σελήνη το διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας! Η πρώτη Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου θα επηρεάσει το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η συμμετοχή Αφροδίτης και Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σας και του Άρη από τον Ταύρο, φέρνει ευτυχία και επιτυχία σε συναισθηματικές υποθέσεις. Επίσης δέχεστε εύνοια στον επαγγελματικό τομέα και υπάρχουν γύρω σας φίλοι που στηρίζουν τα σχέδιά σας.
Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου αφορά το δεύτερο δεκαήμερο και σχηματίζει θετικές όψεις με Κρόνο και Άρη. Ευνοούνται οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Είναι θετικό διάστημα αν σκέφτεστε να ζητήσετε τη συνδρομή ενός τρίτου προσώπου σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Στην προσωπική σας ζωή διανύετε μια πολύ ρομαντική περίοδο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφό σας και εισπράττετε την αντίστοιχη ανταπόκριση. Ευνοούνται επίσης θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Είτε πρόκειται για σπουδές είτε για επαγγελματικούς λόγους.
Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου επηρεάζει του γεννημένους κυρίως τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Η συμμετοχή του Πλούτωνα θα σας οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Μπορεί η διαδρομή να φαίνεται δύσκολη όμως έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό για να κάνετε το νέο ξεκίνημα που χρειάζεστε.  

Λέων 22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 

Λιονταράκια μου, ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σας και για τον επόμενο μήνα θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και τον δωδέκατο οίκο σας. Είναι μια συνθήκη που σας ζορίζει καθώς εσείς είστε εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και γενναιόδωροι και αυτή η θέση του Ήλιου σας αναγκάζει να κοιτάξετε προς τα μέσα, να κάνετε την αυτοκριτική σας και παράλληλα σας ξυπνάει και κάποιες ανασφάλειες. Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα στο χώρο της εργασίας και θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι.
Το κλίμα βελτιώνεται από τις 2 Ιουλίου που ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιο σας και ανακτάτε την αισιοδοξία σας. Στις 12 Ιουλίου υποδέχεστε και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας η οποία στρέφει τους προβολείς επάνω σας και σας δίνει ευκαιρίες να αναδειχθείτε επαγγελματικά και παράλληλα τονώνει την ερωτική σας ζωή. Δύσκολες ημερομηνίες είναι η 15η και 21η Ιουλίου κυρίως για το τρίτο δεκαήμερο όπου θα έχετε κάποιες εντάσεις ή κάποια απρόοπτα προβλήματα στον τομέα των επαγγελματικών σας.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου 

Παρθένοι μου, ήρθε η ώρα να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Δίας από τους Διδύμους σας βοηθά να αναδείξετε τις ικανότητες σας  και να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Ταυτόχρονα ο Άρης από τον Ταύρο σε σχέση τριγώνου με το ζώδιο σας, ευνοεί θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Παράλληλα είναι και μια πολύ θετική περίοδος για να οργανώσετε τις διακοπές σας.
Βέβαια  την εβδομάδα μεταξύ 15 με 21 Ιουλίου χρειάζεται λίγο παραπάνω προσοχή και καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε κάτι σημαντικό για αυτές τις ημερομηνίες. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις θετικές επιρροές προς το ζώδιο σας και παράλληλα θα κάνει αρκετά πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή ως τις 21 Ιουλίου. 

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ζυγοί μου, ο Ήλιος θα βρίσκεται παρεούλα με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Από αυτή τη θέση σας βοηθά να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά και να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά κάποια θέματα που σας απασχολούν στον τομέα της εργασίας. Πολλοί από εσάς που έχετε βρει το ταίρι σας, θα αποφασίσετε να προχωρήσετε την σχέση σας στο επόμενο στάδιο, είτε αυτό μπορεί να είναι μια επισημοποίηση ή συγκατοίκηση.
Και οι ελεύθεροι όμως θα έχουν την ευκαιρία να βρουν το ταίρι τους. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι Ζυγοί των δύο τελευταίων ημερών καθώς η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου τους καλεί να πάρουν σοβαρές αποφάσεις γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα που έχει προκύψει αλλά και ένα θέμα που σχετίζεται με την εργασία τους.  

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου 

Σκορπιοί μου, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλοκαίρι. Η περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσετε τις διακοπές σας και μάλιστα αυτό θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε αυτά που σας απασχολούν μέσα από μια νέα οπτική και να βρείτε λύσεις που δεν περιμένατε. Δέχεστε εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, είτε πρόκειται για σπουδές είτε για επαγγελματικούς λόγους.
Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και το δέκατο οίκο σας από 11 Ιουλίου μέχρι αρχές Αυγούστου. Την ώρα λοιπόν που οι υπόλοιποι ανασυντάσσουν δυνάμεις, εσείς δέχεστε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Λίγο πιο πιεσμένοι θα είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς η εβδομάδα μεταξύ 15 με 21 Ιουλίου θα φέρει απροσδόκητες εντάσεις σε μια συνεργασία ή προσωπική σχέση, ενώ προσοχή χρειάζεται και ο χειρισμός των οικονομικών σας. 

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τοξότες μου, για εσάς η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο τονίζει το σημείο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων. Μπορείτε να ωφεληθείτε μέσα από μια συνεργασία ή να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα. Νομικές υποθέσεις επίσης που εκκρεμούσαν θα έχουν ένα αίσιο τέλος. Οι θετικές επιρροές που δέχεστε θα τονώσουν αρκετά και την αυτοπεποίθηση σας που έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα λόγω του Κρόνου.
Πολύ αισιόδοξο είναι και το ερωτικό κομμάτι καθώς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Πιο πιεσμένοι θα νιώσετε οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο την εβδομάδα από 15 έως 21 Ιουλίου. Θα χρειαστεί να δώσετε προτεραιότητα σε ζητήματα που θα ανακύψουν στον τομέα της εργασίας.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αιγόκεροί μου, με δύο Πανσέληνους στο ζώδιο σας και μια Νέα Σελήνη απέναντί σας, ετοιμαστείτε για ένα έντονο καλοκαίρι! Ήλιος και Αφροδίτη συμπορεύονται στον Καρκίνο μέχρι τις 11 Ιουλίου σχηματίζοντας θετικές όψεις με Κρόνο και Άρη. Ακόμα και τα τετράγωνα που θα σχηματίσουν με τον Βόρειο Δεσμό από τον Κριό θα σας ωφελήσουν.  Έχουμε λοιπόν ένα διάστημα που αισθάνεστε άνετα να εκφραστείτε με περισσότερη εξωστρέφεια και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.
Στην ερωτική σας ζωή διανύετε μια πολύ ρομαντική περίοδο οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι μπορείτε  πραγματικά να δημιουργήστε μια σχέση όπως ακριβώς την επιθυμείτε ώστε να σας καλύπτει. Τα επαγγελματικά σας επίσης ευνοούνται και πιθανόν να δεχτείτε νέες προτάσεις συνεργασίας. Οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες θα πιεστούν λόγω της Πανσελήνου της 21ης Ιουλίου. Χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητική, θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Υδροχόοι μου το επόμενο διάστημα για εσάς θα κυλήσει με εργασία και χαρά! Μπορεί οι φίλοι και οι συνάδελφοι να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, εσείς έχετε να λύσετε αρκετά θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας αλλά και κάποια οικογενειακά ζητήματα που παρουσιάζονται λόγω της πίεσης που δέχεστε από την παρουσία του Άρη στον Ταύρο. Τίποτα όμως δεν κρατάει για πάντα και από τις 11 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα περάσει απέναντι σας στον Λέοντα το κλίμα αλλάζει σταδιακά.
Η διάθεση σας βελτιώνεται και μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα χάρις την αρμονική σχέση που έχει με τον Δία από τους Διδύμους. Η πιο πιεστική εβδομάδα είναι μεταξύ 15 με 21 Ιουλίου, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Εντάσεις στο χώρο της εργασίας αλλά και η πίεση που δέχεστε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων απαιτούν ψυχραιμία και την ψυχρή λογική που διαθέτετε για να επιλυθούν.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ψαράκια μου η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο για εσάς συμβολίζει την πιο ερωτική περίοδο του χρόνου. Και συντροφιά του θα έχει την Αφροδίτη και τον Ερμή μέχρι αρχές Ιουλίου να σχηματίζουν επιτέλους θετικές όψεις με τον Κρόνο που τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται αρκετά πιο έντονη. Έχετε πολλές προσκλήσεις για εξόδους, φλερτάρετε και ξαναβρίσκετε την παιχνιδιάρικη διάθεση σας.
Προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση των οικονομικών σας καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε άσκοπα έξοδα λόγω της καλής σας διάθεσης. Η εβδομάδα 15 με 21 Ιουλίου θα φέρει κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το οικείο σας περιβάλλον σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αν και θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από όλα όσα θέλει να εκφράσει, βάλτε λίγο φρένο γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε.

Από την Ειρήνη Αθανασίου    [email protected]

****Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας 20/6 Στο βυθό όλα παραμορφωμένα και όμορφα! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)