Κινέζικη Αστρολογία.  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  5-11/6/2023 –  Έρωτας και παρορμητισμός

Κινέζικη Αστρολογία . Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  5-11/6/2023 –  Έρωτας και παρορμητισμός

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  5-11/6/2023 –  Έρωτας και παρορμητισμός.  Η εβδομάδα ξεκινά με το ζωικό στοιχείο του Αλόγου του Ξύλου. Στην Κινεζική Αστρολογία είναι το σύμβολο  της γενναιότητας και της ελευθερίας.  Το Άλογο  μαζί με το Σκύλο και την Τίγρη είναι οι ανθρωπιστές του Κινέζικου ζωδιακού. Το Άλογο είναι χαρούμενο, έχει ανεξάρτητο πνεύμα, είναι παθιασμένο αλλά ενίοτε γίνεται εγωκεντρικό, ασυγκράτητο εως και κυκλοθυμικό . Στον αισθηματικό τομέα ζει τον έρωτα με πάθος σαν να είναι η πρώτη του φορά αλλά ο ενθουσιασμός, του φεύγει όσο γρήγορα ήρθε. Θα πρέπει να αποφεύγει το ζωικό στοιχείο του Ποντικού καθώς είναι σε αντίθεση με το ζώδιο του. Στο Δυτικό Ωροσκόπιο αντιστοιχεί στο ζώδιο του Διδύμων. Το κινέζικο όνομα του είναι ΜΑ και το μόνιμο στοιχείο του είναι η Φωτιά. Διάσημα Άλογα : Ρέμπραντ, Μιχαήλ Άγγελος, Θεόφιλος Γκωτιέ, Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. 

  Αυτήν ηεβδομάδα θα έχει γρήγορες εναλλαγές και στη διάθεση μας και στις δραστηριότητες μας. Η 5η Ιουνίου εκτός από το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας είναι και η αλλαγή ζωδίου μήνα. Έτσι έχουμε τη μετάβαση στο μήνα του Αλόγου του Ξύλου εώς τις αρχές Ιουλίου. Ο παρορμητισμός του Αλόγου θα κάνει πολλούς από εμάς να παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις και να έχουμε μια τάση βιασύνης στην καθημερινότητά μας. Θα πρέπει λοιπόν, να χειριστούμε τις καταστάσεις με ηρεμία και επιδεξιότητα, έτσι ωστε να επιλύσουμε ό,τι θέμα μας απασχολεί.

Από την Άντα Στάθη

Κινέζικη Αστρολογία.  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  5-11/6/2023 -  Έρωτας και παρορμητισμός 3

Ποντικός                                                                                                                                                                       

Τυχερό Πετράδι : Γρανίτης 

Λουλούδι : Νάρκισσος 

Αριθμός : 1 και 8 

Χρώμα : Κόκκινο, μωβ, άσπρο, μαύρο 

Αγαπητοί Ποντικοί, δεν είναι μόνο αυτή η εβδομάδα αλλά ολόκληρος ο μήνας, που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί το Άλογο δεν ανήκει στον κύκλο των φίλων σας. Συγκεκριμένα για αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις σας με τους συντρόφους ίσως περάσουν δοκιμασίες που δεν περιμένατε. Συγκρατείστε τα νεύρα σας και μην σχεδιάζετε κανενός είδους εκδίκηση διότι θα γυρίσει μπούμερανγκ. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Καλό είναι να σκεφτείτε πιο συναισθηματικά. Η Δευτέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ενώ η Κυριακή θα είναι ευχάριστη για εσάς.

Βουβάλι/ Βόδι

Τυχερό Πετράδι : Ακουαμαρίνα 

Λουλούδι : Γαρύφαλλο 

Αριθμός : 2 και 3 

Χρώμα : Πράσινο, κίτρινο, καφέ, μαύρο 

  Αυτή την εβδομάδα καλείστε να ασχοληθείτε και να εργαστείτε με τον εαυτό σας. Ίσως βιώσετε εσωτερικές συγκρούσεις για αποφάσεις που πρέπει να πάρετε αλλά διστάζετε. Μπορεί όμως και ο σύντροφος σας να έχει τάσεις ανυπομονησίας που θα σας εκνευρίσουν και σε αυτό το σημείο χρειάζεται ευελιξία για να αποφύγετε διαπληκτισμούς. Η Τετάρτη θα είναι για εσάς ημέρα έντασης, ενώ η Πέμπτη θα είναι ευνοϊκή.

Τίγρης 

Τυχερό Πετράδι : Ζαφείρι 

Λουλούδι : Βιολέτα 

Αριθμός : 3 και 7 

Χρώμα : Κίτρινο, πράσινο, άσπρο, μπλε 

  Αρχίζει για εσάς ένα ευνοϊκό διάστημα για τις επιδιώξεις σας. Και ο μήνας του Αλόγου αλλά και η εβδομάδα αυτή σας ευνοεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια στο εξωτερικό ή με σχέσεις και συνεργασίες με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας. Αν ασχολείστε με την ανώτατη εκπαίδευση, με κάποιον τρόπο θα  ωφεληθείτε από τις συγκυρίες και θα έχετε ένα εποικοδομητικό διάστημα. Η Τετάρτη θέλει προσοχή για εσάς, ενώ η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα.

Κουνέλι/Λαγός

Τυχερό Πετράδι : Μαργαριτάρι 

Λουλούδι : Φούκι 

Αριθμός : 2 και 4 

Χρώμα : Άσπρο, γκρι, μπλε 

  Εβδομάδα επαγγελματικής δραστηριότητας. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας και να θέσετε σε καινούργιες βάσεις τις συμφωνίες σας. Πιθανόν να χρειαστεί να αναβαθμίσετε τις επαγγελματικές επαφές σας, αποκτώντας επαφές με ανθρώπους κύρους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να αποφύγετε αποφάσεις της στιγμής. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί και μετά να δράσει. Η Πέμπτη θέλει προσοχή, ενώ η Τρίτη είναι καλή μέρα για εσάς.

Δράκος 

Τυχερό Πετράδι : Αμέθυστος 

Λουλούδι : Μοσχομπίζελο 

Αριθμός : 5 και 9 

Χρώμα : Πράσινο, μαύρο, χρυσό 

  Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ειδικότερα ενδέχεται λόγω της φλογερής προσωπικότητας σας να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους φίλους σας ή με ανθρώπους που έχετε κοινωνικές επαφές όπως για παράδειγμα σε μία οργάνωση ή στον πολιτικό χώρο. Αν είστε επιχειρηματίες, δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για οικονομικά ανοίγματα. Η Τετάρτη και η Κυριακή είναι ευνοϊκές μέρες για τις επαφές σας αλλά η Παρασκευή χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας.

Φίδι 

Τυχερό Πετράδι : Οπάλιο 

Λουλούδι : Πάθος 

Αριθμός : 6 και 7 

Χρώμα : Χρυσό, πράσινο, καφέ 

  Ενώ είστε το ζώδιο του ορθολογισμού και της σοφίας, αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή γιατί θα σας φέρει αντιμέτωπους με κρυφούς εχθρούς ή μυστικά που σας κρύβουν και ίσως βγείτε εκτός εαυτού. Αν έχετε σχέσεις που είναι κρυφές, υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθούν για αυτό να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λόγια σας. Η Πέμπτη για εσάς είναι ευνοϊκή, αλλά το Σάββατο χρειάζεται προσοχή.  

Άλογο 

Τυχερό Πετράδι : Τοπάζι 

Λουλούδι : Τριαντάφυλλο 

Αριθμός : 0 και 7 

Χρώμα : Πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο, μαύρο 

  Αυτή την εβδομάδα, όπως και όλο το μήνα θα έχετε εύνοια. Χρειάζεται όμως να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας. Ίσως σας απασχολήσει έντονα το θέμα της εξωτερικής σας εμφάνισης και θελήσετε να κάνετε αλλαγές. Ενδέχεται όμως να βγουν στην επιφάνεια και ανασφάλειες που όμως θα πρέπει να διαχειριστείτε ώστε να λειτουργήσετε με σύνεση. Η Δευτέρα είναι εξαιρετική μέρα για εσάς, ενώ η Κυριακή θέλει προσοχή.

Πρόβατο/Κατσίκα 

Τυχερό Πετράδι : Σμαράγδι 

Λουλούδι : Δελφίνιο 

Αριθμός : 6 και 8 

Χρώμα : Μπλε, κίτρινο 

  Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα υλικά σας αποκτήματα. Ίσως ψάξετε νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας καθώς τα έξοδα έχουν αρχίσει να σας δυσκολεύουν τη ζωή. Ευνοϊκή περίοδος για να ρυθμίσετε τα χρέη σας και να επιλύσετε ζητήματα που σας άγχωναν το τελευταίο διάστημα. Προσοχή θα χρειαστεί στον τρόπο που εκφράζεστε και χειρίζεστε τον λόγο. Πολύ καλή μέρα για εσάς η Τρίτη.

 Πίθηκος/Μαϊμού Τυχερό Πετράδι : Χρυσόλιθος 

Λουλούδι : Γλαδιόλα 

Αριθμός : 5 και 9 

Χρώμα : Χρυσό, βιολετί 

  Πολύ θετική εβδομάδα για εσάς. Ίσως θελήσετε να φτιάξετε ξανά τις σχέσεις σας με τον οικογενειακό σας κύκλο και να γίνετε πιο δεκτικοί και επικοινωνιακοί. Ευνοούνται τα κοντινά ταξίδια και αν οργανώσετε μια εκδρομή θα περάσετε πολύ όμορφα. Όσοι από εσάς ασχολείστε με επαγγέλματα που αφορούν τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επενδύσεις όπως και στις μετακινήσεις σας. Πολύ καλή μέρα για εσάς η Τετάρτη για να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας.

Πετεινός/ Κόκορας

Τυχερό Πετράδι : Κίτρινος Χαλαζίας 

Λουλούδι : Αστέρι 

Αριθμός : 0 και 1 

Χρώμα : Πράσινο, καφέ

  Αυτή την εβδομάδα κάποιοι από εσάς ίσως νοσταλγήσετε τις ρίζες σας και τα βιώματα της παιδικής σας ηλικίας. Αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και εκφράστε καλύτερα τα συναισθήματα σας στους γονείς σας και στην οικογένειά σας γενικότερα. Όσοι από εσάς θελήσετε να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων σχετικών με την ακίνητη περιουσία σας, είναι ευνοϊκό διάστημα. Η Πέμπτη είναι τυχερή μέρα για εσάς.

.

Σκύλος

Τυχερό Πετράδι : Διαμάντι 

Λουλούδι : Ταγέτης 

Αριθμός : 4 και 9 

Χρώμα : Κόκκινο, άσπρο, ασημί 

  Αυτή την εβδομάδα ευνοείστε στις αισθηματικές υποθέσεις. Ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που θα  τραβήξει το ενδιαφέρον σας ή ίσως θελήσετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Όσοι από εσάς έχετε παιδιά, ασχοληθείτε μαζί τους και δείξτε τους την αγάπη και τη φροντίδα σας. Η Παρασκευή είναι εξαιρετική μέρα για εσάς.

Χοίρος/Κάπρος 

Τυχερό Πετράδι : Ρουμπίνι 

Λουλούδι : Χρυσάνθεμο 

Αριθμός : 1 και 2 

Χρώμα : Άσπρο, κόκκινο 

  Ευνοείστε σε επαγγελματικά θέματα. Ειδικότερα όσοι είχατε θέματα με διαφωνίες και εντάσεις με τους συνεργάτες και τους υφισταμένους σας, είναι μία καλή περίοδος για να εξομαλύνετε καταστάσεις που σας στεναχωρούσαν και σας έφερναν σε δύσκολη θέση. Δείξτε λίγη προσοχή στην υγεία σας και κάντε τον απαραίτητο έλεγχο. Το Σάββατο είναι πολλή καλή μέρα για εσάς.

Άντα Στάθη