Μια πολλά υποσχόμενη Ροζ Πανσέληνος 6 Απριλίου που υπόσχεται τύχη και ευκαιρίες. Ινδική Αστρολογία 3 – 9 Απριλίου

Μια πολλά υποσχόμενη Ροζ Πανσέληνος 6 Απριλίου που υπόσχεται τύχη και ευκαιρίες. Ινδική Αστρολογία

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Για παράδειγμα Mesha είναι ο Κριός και Vrishabhpa ο Ταύρος. Η διαφορά της Ινδικής αστρολογίας έγκειται στη χρήση του αστρικού ζωδιακού κύκλου εν αντιθέση με την δυτική αστρολογία που χρησιμοποιεί τον τροπικό ζωδιακό.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην δυτική αστρολογία, γι’ αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε Ινδικό ζώδιο υπάρχουν οι ημερομηνίες γεννήσεων για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από την Πανσέληνο στο Nakshatra Hasta που αντιστοιχεί στην 21η μοίρα της Παρθένου. Τα χαρακτηριστικά που εκφράζει το Hasta μέγαρο Σελήνης, είναι η καθαρότητα της σκέψης, λόγου και πράξης. Ταυτίζεται επίσης με την ομορφιά, την γνώση, τη δύναμη και την ευρηματικότητα.
Αυτό είναι και το  μήνυμα που μας μεταφέρει για το πώς πρέπει να δράσουμε τις επόμενες ημέρες. Με αγνό νου και καλές προθέσεις, διπλωματία αλλά και έξυπνη αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Κάτι σαν το μυθικό ήρωα Οδυσσέα που επέδειξε τον απαραίτητο αυτοέλεγχο όταν επέστρεψε στο παλάτι του και βρήκε τους μνηστήρες να καταχρώνται την περιουσία του. Αντί να χάσει την ψυχραιμία του, χρησιμοποίησε το κοφτερό του μυαλό και οδήγησε τους καταχραστές στη καταστροφή τους.

Από την Ειρήνη Αθανασίου

Μια πολλά υποσχόμενη Ροζ Πανσέληνος 6 Απριλίου που υπόσχεται τύχη και ευκαιρίες. Ινδική Αστρολογία 3 - 9 Απριλίου 3

Mesha (13 Απριλίου – 14 Μαΐου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Artha του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με οικονομικά θέματα. Μπορείτε να δείτε αύξηση των οικονομικών σας μέσα από επικερδείς επενδύσεις ή την επιχειρηματική σας δραστηριότητα αλλά και μέσω ενασχόλησης με θέματα ακινήτων. Πολύ βοηθητική επίσης για όσους ασχολείστε με κάποια μορφή τέχνης καθώς σας δίνει έμπνευση  και μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο έργο σας.  Φροντίστε την υγεία σας γιατί είστε επιρρεπής σε κρυολογήματα. 

Vrishabha (15 Μαϊου – 14 Ιουνίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Dharma του ωροσκοπίου σας και σχετίζετε με το σκοπό της ζωής σας. Μπορείτε να δείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται. Για κάποιους μπορεί να είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Για άλλους η προσέλκυση του επιθυμητού συντρόφου. Ενώ για άλλους μπορεί να είναι μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματική κίνηση που θα αποφέρει κέρδη.

Mithuna (15 Ιουνίου – 14 Ιουλίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Moksha  του ωροσκοπίου σας και μιλά για ολοκλήρωση ενός κύκλου και απελευθέρωση. Αυτό  μπορεί να σημαίνει την επιτυχή ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών. Την αποχώρηση σας από ένα περιβάλλον εργασίας που δεν σας καλύπτει πια και την ενασχόληση σας με κάτι πιο δημιουργικό που θα σας φέρει επαγγελματική αναγνώριση και περισσότερα κέρδη. Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να αφήσετε πίσω ό,τι έχει εξυπηρετήσει το σκοπό του και δεν σας καλύπτει πια.

Kataka (15 Ιουλίου – 14 Αυγούστου): για εσάς η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Kama του ωροσκοπίου σας και σχετίζεται με τις επιθυμίες σας και την επιτυχή τους πραγματοποίηση. Το μήνυμα εδώ είναι πως κάποιες φορές πρέπει να «καλομαθαίνουμε» εμάς τους ίδιους. Βγείτε λοιπόν με φίλους, παρακολουθήστε παραστάσεις που σας ενδιαφέρουν, οργανώστε επιτέλους το ταξίδι που θέλετε να κάνετε. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να ανατροφοδοτήσετε τις μπαταρίες σας.

Simha (15 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Artha του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με οικονομικά θέματα. Θα έχετε κάποια παραπάνω έξοδα. Επίσης μπορεί να είστε εν μέσω μιας οικονομικής διαπραγμάτευσης και να σας απασχολούν οι όροι που σας έχουν τεθεί. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αξιολογήστε κατά πόσο ικανοποιούνται οι δικές σας προσδοκίες. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας που είναι τονισμένη αυτό το διάστημα και θα σας υποδείξει το σωστό μονοπάτι.

Kanya (16 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Dharma του ωροσκοπίου σας και σχετίζετε με το σκοπό της ζωής σας. Μια πραγματικά ευλογημένη περίοδος για εσάς που φέρνει επιτυχία σε συνεργασίες, αρμονία και ευτυχία μέσα στο γάμο και εκπλήρωση επιθυμιών. Η υποστήριξη και η εκτίμηση που λαμβάνετε θα τονώσουν την αυτοεκτίμηση σας και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις όπου χρειάζεται.

Τhula (16 Οκτωβρίου – 14 Νοεμβρίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Moksha  του ωροσκοπίου σας και μιλά για ολοκλήρωση ενός κύκλου και απελευθέρωση. Επειδή τυχαίνει να είναι το δωδέκατο σπίτι αυτό που ενεργοποιείται, σημαίνει ότι θα έχετε κάποια έξοδα παραπάνω. Επίσης πρέπει να κινηθείτε με διακριτικότητα και να μην αποκαλύψετε μελλοντικά σας σχέδια που μπορεί να αφορούν μια επαγγελματική κίνηση. Δώστε χρόνο σε μια ερωτική σχέση που θα ξεκινήσει τώρα πριν επενδύσετε συναισθηματικά.

Vrischika (15 Νοεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Kama του ωροσκοπίου σας και σχετίζεται με τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Η συμμετοχή του Δία από τον πέμπτο οίκο σας μιλάει για ανταμοιβή και διάκριση λόγω συγκέντρωσης καλού κάρμα από προηγούμενες ζωές ή λόγω των προσπαθειών που έχετε ήδη καταβάλει αν δεν είστε οπαδοί της θεωρίας. Θα έχετε επαγγελματική και οικονομική επιτυχία και διάκριση. Η ερωτική ζωή ευνοείται ενώ είναι καλή περίοδος εάν επιθυμείται την απόκτηση ενός απογόνου.

Dhanus (15 Δεκεμβρίου – 13 Ιανουαρίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Artha του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με ζητήματα πλούτου. Θα έχετε σημαντική βελτίωση των οικονομικών που προέρχονται από την εργασία σας αλλά και από εκμετάλλευση ακινήτων. Κερδίζετε το σεβασμό και την υποστήριξη από πρόσωπα κύρους. Θετική περίοδος και για την ερωτική σας ζωή όπου μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει. Η σχέση αυτή θα γίνει πολύ σημαντική στην μετέπειτα πορεία της.

Makara (14 Ιανουαρίου – 12 Φεβρουαρίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Dharma του ωροσκοπίου σας και σχετίζεται με το σκοπό της ζωής και τους στόχους σας. Η Σελήνη καταλαμβάνει τον ένατο οίκο που σχετίζεται με την πνευματικότητα και τη φιλοσοφία. Θα ήταν πολύ επωφελές αν αφιερώνατε χρόνο στο διαλογισμό ώστε να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας, να τις αναγνωρίσετε και να καθορίσετε τα βήματα για να τις υλοποιήσετε. Οι φίλοι και τα αδέρφια σας μπορούν να γίνουν συνοδοιπόροι στην προσπάθειά σας.   

Kumbha (13 Φεβρουαρίου – 12 Μαρτίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Moksha του ωροσκοπίου σας και μιλά για ολοκλήρωση και απελευθέρωση. Η Σελήνη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας ενεργοποιώντας θετικά και τον δεύτερο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε αύξηση κερδών ειδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή αυτοαπασχολούμενος. Επιτυχία στις επενδύσεις που κάνετε και οικονομική στήριξη από σύντροφο. Επίσης έντονο πάθος στην ερωτική ζωή που  σας αναζωογονεί.

Meena (13 Μαρτίου – 12 Απριλίου): η Πανσέληνος σχηματίζεται σε οίκο Kama του ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις επιθυμίες σας και ενεργοποιεί πολύ θετικά τον πρώτο οίκο σας που αφορά το σκοπό της ζωής. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θετικό για εσάς καθώς ευνοεί την υλοποίηση στόχων είτε αφορούν τα επαγγελματικά είτε τα οικονομικά σας. Επίσης είναι ευνοϊκή περίοδος αν αναζητάτε ένα σύντροφο που θα μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και αντιλήψεις.  

Από την Ειρήνη Αθανασίου [email protected]