Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων Απρίλιος 2023 – Κινέζικη Αστρολογία

         Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2023

           Υδάτινος Δράκοντας – Ανωτερότητα και γοητεία 

  Η κινέζικη αστρολογία δεν ασχολείται με τον αστρικό ουρανό και πού βρίσκονται οι πλανήτες, αλλά με την ισορροπία των Γιν και Γιανγκ και προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα μέσα από την σχέση των Πέντε στοιχείων. Όπως στον δυτικό κόσμο ο αστρολογικός χάρτης αποτελείται από 12 ζώδια, έτσι και στο κινέζικο από 12 ζώα τα οποία όμως έχουν από πέντε στοιχεία.

  Βασίζεται σε ένα 12ετή κύκλο, κάθε ένα από τα 12 έτη του κύκλου παίρνει το όνομα ενός από τα 12 ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου. Κάθε ζώδιο\ζώο έχει την δική του προσωπικότητα και ξεχωριστές ιδιότητες. Οι Kινέζοι αστρολόγοι αποκαλούσαν τους 5 προσωπικούς πλανήτες με το όνομα των στοιχείων Άρης-Φωτιά,  Αφροδίτη-Μέταλλο, Δίας-Ξύλο, Ερμής-Νερό, Κρόνος-Γη.

  Στις 4 Φεβρουαρίου 2023 με τη νέα σελήνη ξεκίνησε η νέα χρονιά για το κινέζικο ωροσκόπιο και είναι η χρονιά του Λαγού στο στοιχείο του νερού. Με βάση το έτος, τον μήνα, την ώρα, το κάθε ζώο ανήκει και σε κάποιο στοιχείο τα οποία είναι τα ακόλουθα: Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό, ενώ τα 12 ζώα είναι τα εξής: Ποντικός, Βόδι, Τίγρης, Λαγός, Δράκοντας, Φίδι, Άλογο, Πρόβατο, Πίθηκος, Πετεινός, Σκύλος και Χοίρος.

  Ο μήνας Απρίλιος ανήκει στο ζώο του Υδάτινου Δράκοντα. Σε γυναικείο ωροσκόπιο είναι δημιουργικός με καλλιτεχνικό ταλέντο και λιγότερο επικριτικός. Ενώ σε αντρικό ωροσκόπιο είναι γενναιόδωρος και στοργικός όμως πολλές φορές χάνει την αυτοπεποίθησή του. Ας δούμε αναλυτικά πως λειτουργεί σε κάθε Ζώο και στοιχείο.

Στο τέλος του Άρθρου δείτε σε ποιο ζώδιο και στοιχείο ανήκετε!

Από την Ανθή Καραταράκη

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων Απρίλιος 2023 - Κινέζικη Αστρολογία 3

Ποντικός\Αρουραίος

Ξύλο: Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα κερδίζετε τα βλέμματα γύρω σας. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας, σας δίνουν έμπνευση να δημιουργήσετε ή να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι.  

Φωτιά: Αυτό τον μήνα είστε γοητευτικοί, όσοι δεν βρίσκονται σε σχέση κάτι όμορφο θα προκύψει αφού ο έρωτας και το πάθος δεν κρύβονται. Είστε δημιουργικοί και πολυτάλαντοι με πολλές καλλιτεχνικές ιδέες που μπορεί να πάρουν σάρκα και οστά τώρα.

Γη: Είστε κοινωνικοί με λίγο παραπάνω το αίσθημα ανωτερότητας, προσέχετε τον λόγο σας μην γίνετε επικριτικοί. Θα περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές και θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ευχαριστούν εσάς και τα παιδιά σας.

Μέταλλο: Θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που έχετε για να ελέγξετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μία γνωριμία που μπορεί να προκύψει χρειάζεται προσοχή, στο πως θα συμπεριφερθείτε, ώστε να μη γίνετε κτητικοί και απαιτητικοί.

Νερό: Ευνοϊκός αυτός ο μήνας για εσάς, κερδίζετε στην αγάπη και τον έρωτα. Χωρίς δυσκολίες, θα έχετε τον θαυμασμό από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, θα διασκεδάσετε με φίλους και θα μοιραστείτε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

Βουβάλι\Βόδι

Ξύλο: Όμορφες οικογενειακές στιγμές για εσάς θα έχει αυτός ο μήνας. Θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, πολλοί θα κάνετε αλλαγές ή κάποια ανακαίνιση που είχατε στο μυαλό σας, σας δίνετε η ευκαιρία να την κάνετε. 

Φωτιά: Δυσκολίες και οικογενειακά προβλήματα θα προκύψουν αυτό τον μήνα, παρανοήσεις με τους οικείους σας και απρόσμενα έξοδα για το σπίτι. Χρειάζεται να δείξετε υπομονή, που δεν φημίζεστε για αυτή, για να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Γη: Ο μήνας θα κυλήσει ευχάριστα, αφοσιωμένοι στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ασχοληθείτε με εργασίες του σπιτιού. Ευκαιρία να περάσετε χαλαρές στιγμές με τα παιδιά σας και να ξεκουραστείτε.

Μέταλλο: Θα προκύψουν εντάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, πρέπει να δείξετε κατανόηση στους δικούς σας ανθρώπους και να μην είστε ξεροκέφαλοι και επικριτικοί σε αυτά που σας ζητούν.

Νερό: Μικρές αναποδιές ίσως προκύψουν που αφορούν τον χώρο του σπιτιού ή κάποια εγκατάσταση, μην στενοχωριέστε θα είναι προσωρινό. Δείξτε κατανόηση και τρυφερότητα στα παιδιά και τον σύντροφό σας και χαλαρώστε απολαμβάνοντας στιγμές μαζί τους.

Τίγρης 

Ξύλο: Ευχάριστα θα κυλήσει ο μήνας με ευκολίες στην επικοινωνία με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να αποδράσετε, κάνοντας εκδρομές σε κοντινά μέρη.

Φωτιά: Προσοχή θα χρειαστεί να έχετε στις επικοινωνίες σας με γείτονες, τα αδέρφια και συγγενείς. Ένα λάθος μήνυμα μέσω διαδικτύου μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, επίσης προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο μην προκύψουν ζημιές.

Γη: Ευνοούνται όλο το μήνα ταξίδια στο εσωτερικό, η επικοινωνία σας στο διαδίκτυο και θα αναθερμανθούν οι σχέσεις με τους συγγενείς σας. Μπορεί αυτό τον μήνα να αποκτήσετε και νέο μεταφορικό μέσο.

Μέταλλο: Μικρές αποδράσεις  στην εξοχή θα σας αναζωογονήσουν και θα νιώσετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως γνωρίσετε τον έρωτα  αφού το διαδίκτυο θα πάρει φωτιά.

Νερό: Λίγες δυσκολίες θα έχει αυτός ο μήνας, παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή γείτονες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, προσοχή σε αυτά που γράφετε και στα μηνύματα που στέλνετε. Γρήγορα όμως με καλή διάθεση θα λυθούν όλα.

Κουνέλι \ Λαγός 

Ξύλο: Φέτος είναι η χρονιά σας και αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει οικονομικά. Εκκρεμότητες οικονομικές που είχατε στο παρελθόν θα επιλυθούν και θα αρχίσετε να έχετε κέρδη.

Φωτιά: Πρέπει να δείξετε προσοχή στα οικονομικά σας καθώς εκκρεμότητες που είχατε κατά το παρελθόν τώρα πρέπει να τις κλείσετε. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να επενδύσετε αφού υπάρχει κίνδυνος να χάσετε και αυτά που έχετε.

 Γη: Αυτός ο μήνας σας βοηθάει να λύσετε οικονομικές υποθέσεις, όποια ζημία είχε προκύψει κατά το παρελθόν θα σας βοηθήσει να την αναπληρώσετε. Χρήματα που μπορεί να σας χρωστούσαν θα τα λάβετε.

Μέταλλο: Θα είστε αποφασιστικοί, με σχέδια για την βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ έχετε την ικανότητα να επενδύσετε τα χρήματα σας και να έχετε μεγάλα κέρδη. 

Νερό: Ήρεμα θα κυλήσει αυτός ο μήνας χωρίς μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά σας, μελετώντας την κάθε σας κίνηση δεν προχωράτε σε σπατάλες, βγάζοντας πρώτα τις υποχρεώσεις που έχετε.

 Δράκοντας

Ξύλο: Θα είστε ευγενικοί, με θέληση και έμφυτη σοφία για να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Επιζητάτε την προσοχή και σας αρέσει να επιδεικνύεστε, πρέπει να το διαχειριστείτε γιατί μπορεί να γίνετε υπερβολικοί.

Φωτιά: Εμφανίζετε μια αντιφατική προσωπικότητα, ενώ είστε πανέξυπνοι μπορεί εύκολα να γίνετε εύθραυστοι και να πληγωθείτε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας καθώς θα είστε ευέξαπτοι και θα δώσετε κακές εντυπώσεις στους γύρω σας.

Γη: Όμορφοι και γοητευτικοί, θα δεχτείτε λόγια που θα σας κολακεύουν, ενώ οι φίλοι και όσοι συναναστρέφεστε θα σας θαυμάζουν για τους τρόπους και τον χαρακτήρα σας. 

Μέταλλο: Είστε φιλόδοξοι και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας, αφού θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Νερό: Ταλαντούχοι και δημιουργικοί θα έχετε επιτυχία με ότι καταπιάνεστε, επίσης εάν ασχολείστε με τις τέχνες θα έχετε αναγνώριση. Αυτό που χρειάζεστε είναι αυτοπεποίθηση και να μην γίνεστε υπερβολικοί έχοντας τρελές απαιτήσεις από τους άλλους.

Φίδι 

Ξύλο: Θα είστε ονειροπόλοι, ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να δουλέψετε με τον εαυτό σας, να βρείτε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και αδυναμίες και να γίνετε δημιουργικοί στον τομέα που ασχολείστε.

Φωτιά: Θα είστε άστατοι και δύσκολα θα κατασταλάζετε σε ιδέες και αποφάσεις. Μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας για περισυλλογή ή να έχετε δημιουργήσει κρυφές σχέσεις, αφού φημίζεστε ότι δεν είστε τόσο πιστοί.

Γη: Έξυπνοι με απίστευτη ικανότητα θα ελιχθείτε παρασκηνιακά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να προκύψουν ερωτικές σχέσεις που θα παραμείνουν κρυφές.

Μέταλλο: Επιζητάτε την φήμη και την αναγνώριση και με την γοητεία σας θα επιτύχετε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες προς το παρόν τις κρατάτε κρυφές γιατί εμπιστεύεστε δύσκολα.

Νερό: Πολλές φορές θα έχετε έντονο το αίσθημα της ματαιοδοξίας και θα απορρίπτετε τους πάντες, όμως έχετε την μοναδική ικανότητα της κοινής λογικής και θα εστιάσετε στον εαυτό σας για να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

Άλογο

Ξύλο: Υπερβολικά κοινωνικοί, αυτό τον μήνα θα απολαύσετε την παρέα φίλων, θα διασκεδάσετε και μπορεί να βρεθείτε σε ομαδικές συγκεντρώσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.

Φωτιά: Θα είστε πεισματάρηδες και υπερβολικά περήφανοι, με αποτέλεσμα αυτό τον μήνα να κλονιστούν οι σχέσεις σας με κάποιο φίλο σας ή να βγείτε εκτός εαυτού με την παραμικρή διαφωνία που θα έχουν οι άλλοι.

Γη: Θα είστε έξυπνοι και καλόβολοι μέσα στην παρέα σας ή σε ομάδες που θα βρίσκεστε. Μπορεί να προκύψει μια γνωριμία μέσα από φιλική παρέα που θα σας τραβήξει την προσοχή.

Μέταλλο: Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, γελώντας και αναπολώντας χαρούμενες στιγμές που έχετε περάσει μαζί.

 Νερό: Χαλαροί και άνετοι αυτό το μήνα διασκεδάζετε κάνοντας δραστηριότητες με φίλους ή μέσα σε ομάδες και τους δείχνετε πόσο το έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε να μην είστε απόμακροι και αφήστε σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία να σας προσεγγίσει.

Πρόβατο

 Ξύλο: Αυτό τον μήνα θα διαπρέψετε στα επαγγελματικά σας, έχετε μοναδικό τρόπο και αποφασιστικότητα στις εμπορικές σας συναλλαγές και δεν θα αργήσει να έρθει η επιτυχία.

Φωτιά: Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στα επαγγελματικά σας, καθώς θα υπάρχουν παρανοήσεις σε θέματα που απασχολούν τον τομέα της εργασίας σας και δεν θα σας κατανοούν οι συνάδελφοί σας.

Γη: Με την εργατικότητα που σας διακρίνει, την ευφράδεια λόγου στην εργασία σας κερδίζετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας και του κοινωνικού σας περίγυρου και ίσως δεχθείτε ακόμη και προαγωγή.

Μέταλλο: Ευγενικοί και φιλόδοξοι θα είστε δυναμικοί στον κοινωνικό σας περίγυρο και εάν ασχολείστε με το εμπόριο, θα κλείσετε συμφωνίες και θα δείτε την φήμη σας να μεγαλώνει.

 Νερό: Έχετε επιβιώσει από πολλές δυσκολίες, ήρθε η στιγμή να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε και να αποκτήσετε την θέση που επιθυμείτε στην κοινωνία και τα επιτεύγματα που έχετε επιτύχει στον επαγγελματικό τομέα.

Πίθηκος \ Μαιμού :

Ξύλο: Ταλαντούχοι και όπως πάντα κοινωνικοί, αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει πολύ να βάλετε σε τάξη το πρόγραμμα σας. Θα εκπέμπετε σεξουαλικότητα κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον\την σύντροφό σας.

Φωτιά: Γοητευτικοί και φιλόδοξοι, θα έχετε πολλή ενέργεια που θα σας βοηθήσει εάν εργάζεστε στο εμπόριο ή σε μεγάλες επιχειρήσεις. Πρέπει όμως να δείξετε προσοχή καθώς το πύρινο πάθος που σας διακατέχει σας κάνει κυριαρχικούς.

Γη: Συναισθηματικοί και σοβαροί, θα ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα και πνευματική μελέτη αφού είστε φιλομαθείς και προσπαθείτε να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς και να μάθετε γι αυτούς.

Μέταλλο: Συμπαθητικοί και αξιαγάπητοι, είναι περίοδος να ασχοληθείτε με σπουδές που θα θέλατε να κάνετε ή που είχατε αφήσει στην μέση, σας δίνεται η ευκαιρία τώρα να τις τελειοποιήσετε.

 Νερό: Έξυπνοι και πνευματώδεις, θα ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα, ενώ μπορεί να προκύψει και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό είτε ως αναψυχή, είτε αφορά το εμπόριο.

Πετεινός \ Κόκορας 

Ξύλο: Εργατικοί και διπλωμάτες, αυτό τον μήνα ευνοείστε σε οικονομικά θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει καθώς τώρα λύνονται με την βοήθεια τρίτων.

Φωτιά: Παρορμητικοί και ξεροκέφαλοι θα είστε αφού μπορεί να έχουν προκύψει φορολογικά οικονομικά θέματα ή θέματα κληρονομικά που πρέπει να δείξετε σύνεση και ψυχραιμία για να μπορέσουν να λυθούν.

Γη: Εύστροφοι και έξυπνοι δέχεστε την υποστήριξη του συντρόφου σας ή συνεταίρων για θέματα περιουσιακά ή ασφαλιστικά. Θα είστε άμεσοι και συγκεντρωμένοι στο σχεδιασμό και την εκτέλεση των σχεδίων σας. 

Μέταλλο: Ελκυστικοί και διακριτικοί, μπορεί να ασχοληθείτε με την επιστημονική έρευνα ή αποκρυφιστικά θέματα. Είστε άκρως ερωτικοί με το σεξαπίλ σας να μαγνητίζει το αντίθετο φίλο.

Νερό: Συντηρητικοί και παραδοσιακοί, θα έχετε την βοήθεια από σύντροφο ή συνεργάτες οι οποίοι σας βοηθούν δίνοντας σας αυτοπεποίθηση και διώχνοντας μακριά το αίσθημα κατωτερότητας που έχετε.

Σκύλος 

Ξύλο: Στοργικοί και τρυφεροί, θα περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Θα διακρίνεστε από πείσμα και θα κερδίζετε τους συνεργάτες σας με τις ικανότητές σας.

Φωτιά: Μετριοπαθείς και πιεστικοί, θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας μέσα στον γάμο ή οι συνεργασίες σας. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι τεταμένο και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε ανοιχτά και με ηρεμία.

Γη: Υπερευαίσθητοι και συγκρατημένοι, δεν φημίζεστε για την κοινωνικότητα σας, αυτός ο μήνας σας ευνοεί να μείνετε στο σπίτι και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές ηρεμίας με τον σύντροφό σας.

Μέταλλο: Δυναμικοί και εκλεκτικοί, θα έχετε την ευκαιρία με την αυτοπεποίθηση και την σπιρτάδα σας να κλείσετε συνεργασίες. Επειδή δεν γκρινιάζετε θα περάσετε όμορφα κάνοντας συζητήσεις με το ταίρι σας.

Νερό: Φιλικοί και καλοσυνάτοι, αυτό τον μήνα θα έχετε ανάγκη να σας δώσει θάρρος ο σύντροφός σας για να προχωρήσετε σε κάποια συνεργασία. Εάν ο γάμος σας δεν πηγαίνει καλά θα λήξει με μια καλή συμφωνία.

Χοίρος \ Γουρούνι

Ξύλο: Καλόκαρδοι και με καλοσύνη αυτό το μήνα θα σας απασχολήσει η καθημερινότητα στο περιβάλλον της εργασία σας. Ενώ είστε συγκρατημένοι τώρα θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα παίρνετε πρωτοβουλίες.

Φωτιά: Συνεσταλμένοι και επίμονοι, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή γιατί ως ένθερμοι ιδεαλιστές κατά της κοινωνικής αδικίας  μπορεί να δημιουργήσετε σοβαρά προβλήματα στην εργασία σας.

Γη: Απότομοι και δηκτικοί, παρόλο που δεν φημίζεστε για τους τρόπους σας, ευνοείστε αυτό τον μήνα στην εργασία σας και πετυχαίνετε τους στόχους σας καθώς οι άλλοι γύρω σας είναι υποχωρητικοί μαζί σας.

 Μέταλλο: Τίμιοι και ειλικρινής, θα είστε λογικοί και θα μπορείτε εύκολα να συζητήσετε και να επιλύσετε θέματα της καθημερινής σας ρουτίνας. Στην εργασία σας θα είστε πρακτικοί και υποχωρητικοί.

Νερό: Διπλωμάτες και φιλόδοξοι, θα παρέχετε εξυπηρέτηση στους άλλους, προσαρμόζεστε εύκολα στην εργασία σας. Εκεί που πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή είναι σε θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν.

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΕΤΟΣΖΩΟΣΤΟΙΧΕΙΟ
1/30/1930ΕΩΣ2/16/1931ΑΛΟΓΟΜΕΤΑΛΛΟ
2/17/1931ΕΩΣ2/5/1932ΠΡΟΒΑΤΟ \ΚΑΤΣΙΚΑΜΕΤΑΛΛΟ
2/6/1932ΕΩΣ1/25/1933ΠΙΘΗΚΟΣ \ ΜΑΙΜΟΥΝΕΡΟ
1/26/1933ΕΩΣ2/13/1934ΠΕΤΕΙΝΟΣ \ ΚΟΚΟΡΑΣΝΕΡΟ
2/14/1934ΕΩΣ2/3/1935ΣΚΥΛΟΣΞΥΛΟ
2/4/1935ΕΩΣ1/23/1936ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΞΥΛΟ
1/24/1936ΕΩΣ2/10/1937ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΦΩΤΙΑ
2/11/1937ΕΩΣ1/30/1938ΒΟΥΒΑΛΙ \ ΒΟΔΙΦΩΤΙΑ
1/31/1938ΕΩΣ2/18/1939ΤΙΓΡΗΣΓΗ
2/19/1939ΕΩΣ2/7/1940ΛΑΓΟΣ \ ΚΟΥΝΕΛΙΓΗ
2/8/1940ΕΩΣ1/26/1941ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΜΕΤΑΛΛΟ
1/27/1941ΕΩΣ2/14/1942ΦΙΔΙΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1942ΕΩΣ2/4/1943ΑΛΟΓΟΝΕΡΟ
2/5/1943ΕΩΣ1/24/1944ΠΡΟΒΑΤΟ \ΚΑΤΣΙΚΑΝΕΡΟ
1/25/1944ΕΩΣ2/12/1945ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥΞΥΛΟ
2/13/1945ΕΩΣ2/1/1946ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣΞΥΛΟ
2/2/1946ΕΩΣ1/21/1947ΣΚΥΛΟΣΦΩΤΙΑ
1/22/1947ΕΩΣ2/9/1948ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΦΩΤΙΑ
2/10/1948ΕΩΣ2/28/1949ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΓΗ
1/29/1949ΕΩΣ2/16/1950ΒΟΔΙ \ ΒΟΥΒΑΛΙΓΗ
2/17/1950ΕΩΣ2/5/1951ΤΙΓΡΗΣΜΕΤΑΛΛΟ
2/6/1951ΕΩΣ1/26/1952ΛΑΓΟΣΜΕΤΑΛΛΟ
1/27/1952ΕΩΣ2/13/1953ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΝΕΡΟ
2/14/1953ΕΩΣ2/2/1954ΦΙΔΙΝΕΡΟ
2/3/1954ΕΩΣ1/23/1955ΑΛΟΓΟΞΥΛΟ
1/24/1955ΕΩΣ2/11/1956ΠΡΟΒΑΤΟ \ΚΑΤΣΙΚΑΞΥΛΟ
2/12/1956ΕΩΣ1/30/1957ΠΙΘΗΚΟΣ \ ΜΑΙΜΟΥΦΩΤΙΑ
1/31/1957ΕΩΣ2/17/1958ΠΕΤΕΙΝΟΣ \ ΚΟΚΟΡΑΣΦΩΤΙΑ
2/18/1958ΕΩΣ2/7/1959ΣΚΥΛΟΣΓΗ
2/8/1959ΕΩΣ1/27/1960ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΓΗ
1/28/1960ΕΩΣ2/14/1961ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1961ΕΩΣ2/4/1962ΒΟΔΙ \ ΒΟΥΒΑΛΙΜΕΤΑΛΛΟ
2/5/1962ΕΩΣ1/24/1963ΤΙΓΡΗΣΝΕΡΟ
1/25/1963ΕΩΣ2/12/1964ΛΑΓΟΣΝΕΡΟ
2/13/1964ΕΩΣ2/1/1965ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΞΥΛΟ
2/2/1965ΕΩΣ1/20/1966ΦΙΔΙΞΥΛΟ
1/21/1966ΕΩΣ2/8/1967ΑΛΟΓΟΦΩΤΙΑ
2/9/1967ΕΩΣ1/29/1968ΠΡΟΒΑΤΟ \ΚΑΤΣΙΚΑΦΩΤΙΑ
1/30/1968ΕΩΣ2/16/1969ΠΙΘΗΚΟΣ \ ΜΑΙΜΟΥΓΗ
1/17/1969ΕΩΣ2/5/1970ΠΕΤΕΙΝΟΣ \ ΚΟΚΟΡΑΣΓΗ
2/6/1970ΕΩΣ1/26/1971ΣΚΥΛΟΣΜΕΤΑΛΛΟ
1/27/1971ΕΩΣ2/14/1972ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1972ΕΩΣ2/2/1973ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΝΕΡΟ
2/3/1973ΕΩΣ1/22/1974ΒΟΥΒΑΛΙ \ ΒΟΔΙΝΕΡΟ
1/23/1974ΕΩΣ2/10/1975ΤΙΓΡΗΣΞΥΛΟ
2/11/1975ΕΩΣ1/30/1976ΛΑΓΟΣ \ ΚΟΥΝΕΛΙΞΥΛΟ
1/31/1976ΕΩΣ2/17/1977ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΦΩΤΙΑ
2/18/1977ΕΩΣ2/6/1978ΦΙΔΙΦΩΤΙΑ
2/7/1978ΕΩΣ1/27/1979ΑΛΟΓΟΓΗ
1/28/1979ΕΩΣ2/15/1980ΠΡΟΒΑΤΟ \ ΚΑΤΣΙΚΑΓΗ
2/16/1980ΕΩΣ2/4/1981ΠΙΘΗΚΟΣ \ ΜΑΙΜΟΥΜΕΤΑΛΛΟ
2/5/1981ΕΩΣ1/24/1982ΠΕΤΕΙΝΟΣ \ ΚΟΚΟΡΑΣΜΕΤΑΛΛΟ
1/25/1982ΕΩΣ2/12/1983ΣΚΥΛΟΣΝΕΡΟ
2/13/1983ΕΩΣ2/1/1984ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΝΕΡΟ
2/2/1984ΕΩΣ2/19/1985ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΞΥΛΟ
2/20/1985ΕΩΣ2/8/1986ΒΟΥΒΑΛΙ \ ΒΟΔΙΞΥΛΟ
2/9/1986ΕΩΣ1/28/1987ΤΙΓΡΗΣΦΩΤΙΑ
1/29/1987ΕΩΣ2/16/1988ΛΑΓΟΣ \ ΚΟΥΝΕΛΙΦΩΤΙΑ
2/17/1988ΕΩΣ2/5/1989ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΓΗ
2/6/1989ΕΩΣ1/26/1990ΦΙΔΙΓΗ
1/27/1990ΕΩΣ2/14/1991ΑΛΟΓΟΜΕΤΑΛΛΟ
2/15/1991ΕΩΣ2/3/1992ΠΡΟΒΑΤΟ \ ΚΑΤΣΙΚΑΜΕΤΑΛΛΟ
2/4/1992ΕΩΣ1/22/1993ΠΙΘΗΚΟΣ \ ΜΑΙΜΟΥΝΕΡΟ
1/23/1993ΕΩΣ2/9/1994ΠΕΤΕΙΝΟΣ \ ΚΟΚΟΡΑΣΝΕΡΟ
2/10/1994ΕΩΣ1/30/1995ΣΚΥΛΟΣΞΥΛΟ
1/31/1995ΕΩΣ2/18/1996ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΞΥΛΟ
2/19/1996ΕΩΣ2/6/1997ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΦΩΤΙΑ
2/7/1997ΕΩΣ1/27/1998ΒΟΥΒΑΛΙ \ ΒΟΔΙΦΩΤΙΑ
1/28/1998ΕΩΣ2/15/1999ΤΙΓΡΗΣΓΗ
2/16/1999ΕΩΣ2/4/2000ΛΑΓΟΣ \ ΚΟΥΝΕΛΙΓΗ
2/5/2000ΕΩΣ1/23/2001ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΜΕΤΑΛΛΟ
1/24/2001ΕΩΣ2/11/2002ΦΙΔΙΜΕΤΑΛΛΟ
2/12/2002ΕΩΣ1/31/2003ΑΛΟΓΟΝΕΡΟ
2/1/2003ΕΩΣ1/21/2004ΠΡΟΒΑΤΟ \ΚΑΤΣΙΚΑΝΕΡΟ
1/22/2004ΕΩΣ2/8/2005ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥΞΥΛΟ
2/9/2005ΕΩΣ1/28/2006ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣΞΥΛΟ
1/29/2006ΕΩΣ2/17/2007ΣΚΥΛΟΣΦΩΤΙΑ
2/18/2007ΕΩΣ2/6/2008ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΦΩΤΙΑ
2/7/2008ΕΩΣ1/25/2009ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΓΗ
1/26/2009ΕΩΣ2/14/2010ΒΟΥΒΑΛΙ \ ΒΟΔΙΓΗ
2/15/2010ΕΩΣ2/2/2011ΤΙΓΡΗΣΜΕΤΑΛΛΟ
2/3/2011ΕΩΣ1/22/2012ΛΑΓΟΣ \ ΚΟΥΝΕΛΙΜΕΤΑΛΛΟ
1/23/2012ΕΩΣ2/9/2013ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΝΕΡΟ
2/10/2013ΕΩΣ1/30/2014ΦΙΔΙΝΕΡΟ
1/31/2014ΕΩΣ2/18/2015ΑΛΟΓΟΞΥΛΟ
2/19/2015ΕΩΣ2/7/2016ΠΡΟΒΑΤΟ \ ΚΑΤΣΙΚΑΞΥΛΟ
2/8/2016ΕΩΣ1/27/2017ΠΙΘΗΚΟΣ \ ΜΑΙΜΟΥΦΩΤΙΑ
1/28/2017ΕΩΣ2/15/2018ΠΕΤΕΙΝΟΣ \ ΚΟΚΟΡΑΣΦΩΤΙΑ
2/16/2018ΕΩΣ2/4/2019ΣΚΥΛΟΣΓΗ
2/5/2019ΕΩΣ1/24/2020ΧΟΙΡΟΣ \ ΓΟΥΡΟΥΝΙΓΗ
1/25/2020ΕΩΣ2/11/2021ΠΟΝΤΙΚΟΣ \ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣΜΕΤΑΛΛΟ
2/12/2021ΕΩΣ1/31/2022ΒΟΥΒΑΛΙ \ ΒΟΔΙΜΕΤΑΛΛΟ
2/1/2022ΕΩΣ1/21/2023ΤΙΓΡΗΣΝΕΡΟ
1/22/2023ΕΩΣ2/9/2024ΛΑΓΟΣ \ ΚΟΥΝΕΛΙΝΕΡΟ
2/10/2024ΕΩΣ1/28/2025ΔΡΑΚΟΝΤΑΣΞΥΛΟ
1/29/2025ΕΩΣ2/16/2026ΦΙΔΙΞΥΛΟ
2/17/2026ΕΩΣ2/5/2027ΑΛΟΓΟΦΩΤΙΑ
2/6/2027ΕΩΣ1/25/2028ΠΡΟΒΑΤΟ \ΚΑΤΣΙΚΑΦΩΤΙΑ
1/26/2028ΕΩΣ2/12/2029ΠΙΘΗΚΟΣ\ΜΑΙΜΟΥΓΗ
2/13/2029ΕΩΣ2/2/2030ΠΕΤΕΙΝΟΣ\ΚΟΚΟΡΑΣΓΗ
2/3/2030ΕΩΣ1/22/2031ΣΚΥΛΟΣΜΕΤΑΛΛΟ