Ο Ερμής στους Διδύμους  θα φέρει τύχη σε αυτά τα  3 ζώδια  μέχρι και τις 27 Ιουνίου!!!

Ο Ερμής στους Διδύμους  θα φέρει τύχη σε αυτά τα  3 ζώδια  μέχρι και τις 27 Ιουνίου!!!

Ο Ερμής στους Διδύμους είναι σε μία από τις ιδανικές του  θέσεις. Ευφράδεια, καλύτερη έκφραση του λόγου μας και προφορική και γραπτή,  καλύτερη κατανόηση επίσης για  όσα μας απασχολούν. Ευνοεί τα θέματα μάθησης και επικοινωνίας. Μας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, αφού με αυτή τη  θέση στο ζώδιο των Διδύμων, έχουμε έντονη θέληση για συνεύρεση με φίλους και ανταλλαγή ιδεών. Ένας Ερμής λαλίστατος, εφευρετικότατος και ευέλικτος! Τα ζώδια όμως που ευνοούνται ιδιαίτερα από την αυτή του την θέση, είναι 3. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Ο Ερμής στους Διδύμους  θα φέρει τύχη σε αυτά τα  3 ζώδια  μέχρι και τις 27 Ιουνίου!!! 3

Κριός

Ο Ερμής στους Διδύμους  θα φέρει τύχη σε αυτά τα  3 ζώδια  μέχρι και τις 27 Ιουνίου!!! 5

Είναι ένα διάστημα, που καλλιεργείτε καλύτερες σχέσεις με τους άλλους. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί. Ανοίγετε τους ορίζοντές σας, με  ό,τι προϋποθέτει αυτό, επικοινωνία,  πληροφορίες, γνώσεις. Είναι  μια χρονική περίοδος, η οποία σας ευνοεί για κοινωνικές συναντήσεις, ανταλλαγές απόψεων και πληροφοριών. Μέσα ακριβώς από αυτά τα ρεαλιστικά μοτίβα, έρχεται και το «ταξίδι προς την ελευθερία». Γιατί είναι αυτό που ουσιαστικά σας προσφέρετε.  Νέες γνωριμίες, φίλοι αλλά και ταξίδια, θα δώσουν ένα κύμα ανανέωσης στην δική σας πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στους Διδύμους  θα φέρει τύχη σε αυτά τα  3 ζώδια  μέχρι και τις 27 Ιουνίου!!! 7

Δεν θα μπορούσε κανείς να επωφεληθεί περισσότερο από εσάς! Με τον κυβερνήτη πλανήτης σας, στο σπίτι του, είναι σαν να παίρνετε μια υπερδόση αυτοπεποίθησης, η οποία σας κάνει να λειτουργείτε  με μεγαλύτερη δυναμική από αυτή που ήδη έχετε! Δεν θα σταματήσουν ο κύκλος των συναντήσεων, των συναναστροφών αλλά και της δημιουργικότητας! Όσοι ασχολείστε με την συγγραφή  αλλά και γενικότερα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν τον Λόγο, το πιο πιθανό είναι να λάμψετε διά της καλλιέργειας και της εκφραστικότητας! Αυξάνετε ο κοινωνικός σας κύκλος και κάποιοι μέσα από αυτό, ετοιμαστείτε να βρείτε ακόμη και επαγγελματικές θέσεις που θέλατε καιρό τώρα.

Υδροχόος

Ο Ερμής στους Διδύμους  θα φέρει τύχη σε αυτά τα  3 ζώδια  μέχρι και τις 27 Ιουνίου!!! 9

Βρίσκετε σε μια σημαντική περίοδο, κυρίως ως προς τα ερωτικά/αισθηματικά σας. Να είστε έτοιμοι, να υποδεχτείτε έναν νέο έρωτα στην ζωή σας. Θεωρητικός αλλά και πολύ ευχάριστος, θα σας φέρει μεγαλύτερη κοινωνικότητα και αρκετές διασκεδάσεις. Είναι ένα διάστημα που θα νιώσετε απόλυτα δημιουργικοί και θα θελήσετε περισσότερο την τέρψη  κι όχι μόνο ότι είναι ωφέλιμο. Από εραστές του σύμπαντος, θα «κατεβείτε» στη γη, για να βιώσετε νοητικές ηδονές και να απογειώσετε τα δικά σας φαιά κύτταρα. Δεν αποκλείετε κάποιοι από  εσάς, τώρα να πάρετε την απόφαση για να αυξήσετε στο  μέλλον την οικογένειά σας. Είναι μια χρονικά καλή περίοδος, για να ασχοληθείτε με πράγματα που αγαπάτε, με τα χόμπι σας. Να εκφραστείτε, να επεκταθείτε και να «χτίσετε» μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Τώρα μπορείτε να στοχεύσετε την ρουτίνα σας, με την σφεντόνα της μάθησης και του νοητικού ενδιαφέροντος. Και να ζήσετε την δική σας «Έξοδο», από ότι σας έχει φορτίσει.  Ευνοούνται πολύ στα επαγγελματικά, οι καλλιτέχνες του ζωδίου σας αλλά και όσοι κάνετε Ερμαϊκά επαγγέλματα.