Ο Ήλιος στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  20 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2024!

Ο Ήλιος στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  20 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2024!

Ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας ξεκινά, γιατί εκτός από την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, έχουμε και την μετακίνηση του Δία στο ίδιο ζώδιο στις 26/05. Κατά την είσοδο του μάλιστα θα βρίσκεται σε «σφιχτό εναγκαλισμό» με Αφροδίτη και Ήλιο και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Μια υπέροχη συνθήκη που ευνοεί σε πρώτη φάση τα ζώδια του αέρα, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου πενθημέρου. Η εύνοια θα εκφραστεί με πιο υγιείς και ικανοποιητικές σχέσεις στην συναισθηματική σας ζωή, με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σα ζώδια που αγαπάτε την μάθηση, ευνοείστε σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, ώστε να διευρύνετε τις γνώσεις σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Ευνοϊκή αυτή η θέση του Δία και για τους μεταβλητούς Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που μετά την πίεση που έχει φέρει ο Κρόνος, θα έχουν ευκαιρίες να αναδειχθούν στα επαγγελματικά τους. Θα μπορέσουν πιο εύκολα τώρα να διακόψουν, αν το επιθυμούν, σχέσεις είτε συναισθηματικές είτε επαγγελματικές ή φιλικές που δεν τους καλύπτουν, καθώς ο Δίας «ανοίγει» πόρτες και τους κάνει πιο εύκολη τη μετάβαση σε ένα νέο ξεκίνημα που θα τους ικανοποιεί πολύ περισσότερο. 

Η πιο θετική περίοδος του μήνα που ακολουθεί είναι από 20/05 μέχρι 4/06. Σε αυτό το διάστημα εκτός από την είσοδο του Δία στους Διδύμους  πραγματοποιείται και η σύνοδος Αφροδίτης/Δία στην τελευταία μοίρα του Ταύρου που θα ευνοήσει σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα Ταύρους και Σκορπιούς των τελευταίων ημερών. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα βιώσουν την εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και θέματα που σχετίζονται με ακίνητα όπως οι επενδύσεις στο real estate. Κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το όνειρό της απόκτησης του δικού τους σπιτιού ή να αποκομίσουν κέρδη από την εκμετάλλευση ακινήτων.

Το πιο πιεστικό διάστημα είναι η εβδομάδα από 6 έως 12 Ιουνίου λόγω της Νέας Σελήνης που σχηματίζεται στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Έκτακτα έξοδα αλλά και απογοήτευση σε ζητήματα συναισθηματικής φύσεως για Δίδυμους και Τοξότες, του δευτέρου δεκαημέρου. Παρθένοι και Ιχθύες του ίδιου δεκαημέρου θα βιώσουν μια περίοδο αυξημένων ευθυνών στον τομέα της εργασίας αλλά και υποχρεώσεων προς τα πρόσωπα που αποτελούν το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Από την Ειρήνη Αθανασίου

Ο Ήλιος στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  20 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2024! 3

Ας δούμε όμως πως επηρεάζονται τα 12 ζώδια τον μήνα που ακολουθεί. Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που αφορά τον ωροσκόπο σας και στη συνέχεια το ζώδιο σας.

Κριός 21 Μαρτίου -20 Απριλίου

Αγαπητοί Κριοί, η είσοδος του Ήλιου αλλά ακόμα περισσότερο αυτή του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, συμβολίζει για εσάς μια έντονη περίοδο όπου μπορείτε να επεκτείνεται τον κοινωνικό σας κύκλο, να ταξιδέψετε, να εντρυφήσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει αλλά να πετύχετε και οικονομικά οφέλη μέσω μιας επικερδούς συμφωνίας ή ενός συνεταιρισμού. 

Η πιο θετική περίοδος γι αυτό το σκοπό, είναι μεταξύ 23/05 όπου η Αφροδίτη συναντά το Δία στο δεύτερο οίκο σας στο ζώδιο του Ταύρου, μέχρι τις 4/06 όπου έχουμε την συνάντηση Ήλιου, Αφροδίτης, Ερμή και Δία στους Διδύμους και τον τρίτο οίκο σας. Βέβαια η εύνοια δεν σταματά εκεί καθώς θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι της 17/06 θα δώσει και αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και το πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον θα σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά του. 

Από τις 17 έως το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα κινηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου και τον τέταρτο οίκο σας.  Η αρμονική σχέση που θα έχει με τον Άρη που θα βρίσκεται στον Ταύρο ήδη από τις 9/06 θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και παράλληλα είναι ένα θετικό διάστημα αν θέλετε να προσφέρεται έναν αέρα ανανέωσης στο χώρο του σπιτιού με μια μίνι ανακαίνιση.

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Ταυράκια μου, ο Δίας, πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας, θα σας αφήσει ένα υπέροχο δώρο. Είναι η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 23/05 και ευνοεί τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 27η με 29η μοίρα του ζωδίου. Ευνοεί την επίτευξη των στόχων σας αλλά και υπόσχεται ευτυχία σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. 

Στη συνέχεια ο Δίας, από το ζώδιο των Διδύμων, και για την επόμενη χρονιά κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Η είσοδος του είναι πολύ θετική γιατί προχωράει παρέα με  Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή ως τις 4/06 και σας δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε και να κινητοποιήσετε εσείς οι ίδιοι τις καταστάσεις προς όφελός σας. 

Στις 09/06 ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σας που θα παραμείνει μέχρι τις 20/07. Θα σας δώσει ώθηση να πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε. Παράλληλα η παρουσία του Άρη πάντα συνοδεύεται από μια περίοδο έντασης όπου οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι αυξημένες γι’αυτό εξοπλιστείτε με υπομονή. Στις 17/06 η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στον Καρκίνο και τον τρίτο οίκο σας. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και έχετε αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους, όπου μπορείτε να χαρείτε παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Διδυμάκια μου, όχι μόνο ξεκινούν τα γενέθλια σας, αλλά ο ευεργέτης Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σας στις 26/05, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο περίπου. Σε αυτό το διάστημα θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να εξελιχθείτε στον τομέα των επαγγελματικών. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, κάποιοι από εσάς θα κάνουν το επόμενο βήμα δημιουργώντας την δική τους οικογένεια, ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σχέσεις με σταθερά θεμέλια. 

Πάμε όμως να δούμε πως θα κυλήσει ο μήνας των γενεθλίων σας. Στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης/Δία στον Ταύρο και το δωδέκατο οίκο σας, προκαλεί κρυφά πάθη για τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες ημέρες. Αργότερα την ίδια μέρα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας όπου θα έχει την συντροφιά του Ήλιου και του Δία. Σηματοδοτεί ένα πολύ θετικό διάστημα έως τις 4/06 όπου δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες αλλά και την διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου με νέες γνωριμίες. 

Η ερωτική σας ζωή επίσης ανθίζει και βρίσκεστε στη θέση της μέλισσας που πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι! Το διάστημα από 6 εως 12/06 είναι λίγο πιο πιεστικό λόγω αυξημένων ευθυνών που θα αντιμετωπίσετε στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στις 17/06 Αφροδίτη και Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο του Καρκίνου και από εκεί δίνουν τονωτικές ενέσεις στο πορτοφόλι σας μέχρι το τέλος του μήνα.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Καρκινάκια μου, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους για εσάς σηματοδοτεί μια περίοδο ενδοσκόπησης καθώς είναι ο μήνας που προηγείται των γενεθλίων σας. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε να κυριαρχήσουν τα συναισθήματα απογοήτευσης για όσα δεν καταφέρατε να επιτύχετε  ούτε να παρασυρθείτε από αρνητικές σκέψεις, ιδιαίτερα το διάστημα 6 με 12 Ιουνίου. Και αφού είπαμε τα δυσάρεστα, ας προχωρήσουμε στα πιο θετικά του μήνα που ακολουθεί. 

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό και το δέκατο οίκο σας μέχρι της 9/06 κινητοποιώντας θέματα καριέρας, χαρίζοντας σας δυναμισμό αλλά και προκαλώντας αυξημένη πίεση στην καθημερινότητά σας λόγω υποχρεώσεων. Στις 9/06 αποχωρεί από τον Κριό και μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου που θα παραμείνει ως τις 20 Ιουλίου. Από αυτή τη θέση σας χαρίζει περισσότερη διπλωματία όταν πρόκειται να διαπραγματευτείτε και ταυτόχρονα τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και τη διάθεση για φλερτ. 

Στις 17/06 υποδέχεστε στο ζώδιο σας την Αφροδίτη και τον Ερμή που θα παραμείνουν ως το τέλος του μήνα. Τονώνεται η γοητεία που εκπέμπετε και συγχρόνως ο λόγος και ο τρόπος που εκφράζεστε ξεχειλίζει από σαγήνη. Πολύ θετικό διάστημα για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή ή να συναντήσετε το ταίρι σας οι ελεύθεροι.  

Λέων 22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 

Λιονταράκια μου, στις 26/05 ο Δίας αποχαιρετά τον Ταύρο και τον δέκατο οίκο σας και εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον ενδέκατο οίκο σας. Πριν από αυτό όμως θα αφήσει ένα δώρο ειδικά για τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου: τη σύνοδο του με την Αφροδίτη στις 23/05. Μια πολύ θετική όψη που θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο και συγχρόνως να επωφεληθείτε οικονομικά. 

Εισερχόμενος στους Διδύμους θα συναντήσει τον Ήλιο και την Αφροδίτη ενώ θα σχηματίσει και τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για εσάς από 23/05 έως 4/06 όπου μπορείτε να πετύχετε ένα σημαντικό σας στόχο, να συνάψετε νέες συμφωνίες και συνεργασίες και παράλληλα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και στον τομέα των ερωτικών. Αν και η εύνοια δεν σταματά εκεί, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν εκείνες τις ημέρες. 

Στις 9/06 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου που αντιπροσωπεύει τον τομέα των επαγγελματικών αλλά και την δημόσια εικόνα σας και θα παραμείνει έως τις 20 Ιουλίου. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 11/06. Δύσκολη όψη που φέρνει εντάσεις και αναπάντεχα προβλήματα σχετικά με ένα εργασιακό ζήτημα ή κάποιον συνάδελφο σας και γι’αυτό θα χρειαστεί να επιδείξετε αρκετή ψυχραιμία. Για το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής του, φέρνει αυξημένες υποχρεώσεις και ο τομέας της εργασίας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου 

Παρθένοι μου, ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό και τον όγδοο οίκο σας μέχρι τις 9/06 και σας καλεί να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους. Αυτά μπορεί να είναι κληρονομικά ή θέματα που σχετίζονται με δάνεια. Η σύνοδος Αφροδίτης/Δία στον Ταύρο στις 23/05, ευνοεί τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες ημέρες σε θέματα σπουδών αλλά και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για ένα ταξίδι αναψυχής. 

Η πολυαστρία που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, με Ήλιο, Αφροδίτη, Δία αλλά και Ερμή, «φωτίζει» τον τομέα των επαγγελματικών σας και σας προσφέρει δυνατότητες προβολής και αναγνώρισης των ικανοτήτων και της προσφοράς σας. Το πιο θετικό διάστημα είναι από 23/05 εως 4/06 όπου μπορείτε να κυνηγήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. 

Η εβδομάδα 6 με 12/06 είναι λίγο πιο πιεστική λόγω της Νέας Σελήνης που θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτό θα φέρει αναπάντεχα προβλήματα και αυξημένες ευθύνες τόσο στον τομέα της εργασίας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Στις 17/06 η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και τον ενδέκατο οίκο σας όπου θα παραμείνουν ως το τέλος του μήνα. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ και στην ερωτική σας ζωή ευνοείστε για νέες γνωριμίες.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ζυγοί μου, ο νέος αστρολογικός μήνας ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα οικονομικά σας. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Δία στις 23/05 στο ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται να βελτιώσει τα έσοδά σας είτε μέσω μιας κληρονομιάς είτε μέσω κερδών που προέρχονται από την εκμετάλλευση ακινήτων. 

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται απέναντι σας στον Κριό μέχρι της 09/06, δημιουργώντας προστριβές με συνεργάτες αλλά και πρόσωπα από το οικείο σας περιβάλλον. Στη συνέχεια μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου και στις 11/06 σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Όψη πάθους και έντασης που μπορεί να τονώσει σημαντικά την ερωτική σας ζωή. 

Η συντροφιά των Ήλιου, Αφροδίτης και Δία στους Διδύμους μέχρι 17/06, ευνοεί για εσάς θέματα σπουδών αν βρίσκεται σε αυτή τη φάση της ζωής σας ή αν έχετε αποφασίσει να διευρύνεται τις γνώσεις σας σε κάποιον τομέα. Ευνοούνται επίσης θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό  είτε αυτά αφορούν επαγγελματικούς λόγους είτε πρόκειται για ένα ταξίδι. Θετική έκβαση μπορείτε να περιμένετε και σε νομικές υποθέσεις που σας απασχολούν. Στις 17/06 και μέχρι το τέλος του μήνα Αφροδίτη και Ερμής περνούν στον Καρκίνο και από αυτή τη θέση θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τον τομέα των επαγγελματικών σας. 

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου 

Σκορπιοί μου, τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα, είναι με σειρά προτεραιότητας τα οικονομικά, συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Ξεκινάμε με την σύνοδο Αφροδίτης/Δία στις 23/05 στο ζώδιο του Ταύρου που για εσάς μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική νέα συνεργασία από την οποία θα αποκομίσετε οικονομικό όφελος, το ίδιο όμως ευνοούνται και οι υπάρχουσες. 

Μέχρι τις 17/06 είναι ένα πολύ θετικό διάστημα όπου η παρουσία τεσσάρων πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων, συμπεριλαμβανομένου του Δία, θα βοηθήσει  να αυξήσετε τα έσοδα σας και μέσω της εργασίας σας και μέσω επενδύσεων ή ακόμα την τακτοποίηση κάποιων κληρονομικών υποθέσεων. Θα πιεστείτε κάπως παραπάνω βέβαια την εβδομάδα 6 με 12 Ιουνίου. Ίσως χρειαστεί να κάνετε και κάποια έξοδα αλλά αυτό δεν χρειάζεται να πτοήσει τα σχέδιά σας. 

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα βρίσκεται σε μια θέση που δεν του αρέσει καθόλου στο ζώδιο του Ταύρου από 9/06 έως 20/7. Δηλώνει μια περίοδο με αρκετές υποχρεώσεις και απαιτήσεις στις δοσοληψίες σας με τρίτους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες είτε πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Ωστόσο το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 17/06 και μέχρι το αρχές Ιουλίου θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρίσκεται διπλωματικές λύσεις στα θέματα που παρουσιάζονται.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τοξότες μου, είστε οι έτεροι πρωταγωνιστές του μήνα που ακολουθεί, καθώς η συγκέντρωση πλανητών στους Διδύμους θα σας ευνοήσει σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Το πιο τυχερό διάστημα για την ερωτική σας ζωή είναι από 20/05 μέχρι και 04/06 που η  πολυαστρία στο απέναντι από εσάς ζώδιο, θα ενισχύεται από την παρουσία του Άρη στον Κριό.  Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές επιτυχίες στον ερωτικό τομέα ενώ και οι δεσμευμένοι θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης στη σχέσης σας. 

Η εβδομάδα 6 με 12 Ιουνίου κρύβει αρκετές δυσκολίες λόγω της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο. 

Αυτό μπορεί να φέρει κάποια παραπάνω έξοδα που θα σχετίζονται με ανάγκες που μπορεί να έχει ο χώρος που ζείτε σαν οίκημα ή ανάγκες των μελών της οικογένειάς σας. Νομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό μπορεί να έχουν κάποια καθυστέρηση. Ωστόσο η είσοδος των Ερμή και Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βοηθήσει τα οικονομικά σας να ανακάμψουν από τις 17/06 και μετά.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αιγόκεροι μου, πρόκειται να είστε πολυάσχολοι τον μήνα που ακολουθεί, καθώς η πολυαστρία που περιμένουμε στο ζώδιο των Διδύμων, σχετίζεται με θέματα εργασίας καθημερινότητας και υποχρεώσεων. Βέβαια δε θα λείψει και η ιδιαίτερη εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης/Δία στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία. Πολύ θετική επίσης για εσάς που επιθυμείτε την απόκτηση ενός παιδιού, ενώ μπορείτε να έχετε και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα αφορά κάποιο παιδί σας. 

Ο Άρης από τον Κριό συνεχίζει να σας φορτώνει με ευθύνες σε οικογένεια και εργασία μέχρι τις 09/06. Στη συνέχεια περνάει στον Ταύρο όπου θα παραμείνει έως τις 20 Ιουλίου και θα συνεχίσει να δείχνει την εύνοια του στην ερωτική σας ζωή. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στις 11/06 μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για τρόπους που μπορείτε να βρείτε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. 

Η εβδομάδα 6 με 12 Ιουνίου θα σας πιέσει με έκτακτα έξοδα ενώ καλό θα ήταν να προσέξετε και λίγο παραπάνω την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αφιερώνοντας χρόνο για την ξεκούρασή σας. Στις 17/06 η Αφροδίτη περνάει απέναντι σας στον Καρκίνο, ευνοώντας θέματα διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών.   

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Υδροχόοι μου, ο μήνας που ακολουθεί είναι αρκετά ενδιαφέρον ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα καρδιάς. Ξεκινάμε με την σύνοδο Αφροδίτης/Δία μέσα στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/05. Αυτό μπορεί να φέρει μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη αν σας απασχολεί το θέμα ενός ακινήτου, μπορεί να έχετε όμως και ένα πολύ θετικό γεγονός που αφορά την οικογένειά σας.

 Το ίδιο βράδυ, στις 23/05, η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους και τον πέμπτο οίκο σας. Εκεί θα την συντροφεύουν ο Ήλιος και ο Δίας και παράλληλα θα βρίσκεται σε σχέση τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον ωροσκόπο σας. Μια πολύ δυναμική σχέση που θα δώσει ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή να γνωρίσετε ένα σύντροφο που θα καλύπτει τις πολύπλευρες πτυχές της προσωπικότητας σας. Επίσης εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και θα έχετε νέες ιδέες για το πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν επίσης να αποκτήσετε νέες ασχολίες και ενδιαφέροντα που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας. 

Στα δύσκολα κομμάτια του μήνα που ακολουθεί είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 09/06 όπου θα παραμείνει έως τις 20/07. Υποδηλώνει μια περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων που σχετίζονται με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας αλλά και μια απαιτητική περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ψαράκια μου, το πιο σημαντικό νέο για εσάς είναι ότι ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, αλλάζει ζώδιο στις 26/05 αποχαιρετώντας τον Ταύρο και μπαίνοντας στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό θα αλλάξει τις προτεραιότητες σας για το «έτος Δία» από 26/05/24 έως 09/06/2025. Η οικογένεια ή η δημιουργία οικογένειας μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξανακαθίσετε στα θρανία και να διευρύνετε τις γνώσεις σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Μετακομίσεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού είναι μέσα στο πρόγραμμα. 

Πριν από αυτά όμως ο Δίας  σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 23/05 στο τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου, όπου θα φέρει ένα πολύ ευχάριστο νέο, μια είδηση ή την σύναψη μια σημαντικής συμφωνίας για εσάς των τελευταίων ημερών. Στη συνέχεια μετακινούνται στους Διδύμους όπου βρίσκονται σε σχέση συνόδου μέχρι τα τέλη Μαΐου. Αυτό θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα, ενώ μπορεί να βοηθήσει να αυξήσετε και τα έσοδά σας μέσα από την εκμετάλλευση  ενός ακινήτου ειδικά εσείς των πρώτων ημερών. 

Η εβδομάδα 6 με 12 Ιουνίου πρόκειται να είναι πιο πιεστική, ειδικά για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Κάποια παραπάνω έξοδα για το σπίτι ή τα μέλη της οικογενείας σας αλλά και κάποιες εντάσεις στη σχέση με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες αναστατώνουν την καθημερινότητα σας. Η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά από τις 17/06 και μετά, με το πέρασμα Αφροδίτης και Ερμή στον Καρκίνο που θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε σχέσεις που έχουν διαταραχθεί.

****Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Από την Ειρήνη Αθανασίου 

Σελήνη Κενής Πορείας 20-26 Μαΐου 2024 – Προσοχή σε αυτή τη μέρα. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)