Ο Ωροσκόπος στα 12 ζώδια – Είμαστε και ο Ωροσκόπος μας!

Ο Ωροσκόπος στα 12 ζώδια. Είμαστε και ο Ωροσκόπος μας! Κι αυτό είναι γεγονός. Σίγουρα το ζώδιο κάτω από το οποίο γεννηθήκαμε μας χαρακτηρίζει. Όμως σε πολύ έντονο και μεγάλο βαθμό , μας χαρακτηρίζει ο ωροσκόπος μας. Βγαίνει πιο έντονα στις εκφάνσεις μας όσο μεγαλώνουμε. Ώσπου φτάνουμε  να αναρωτιόμαστε κάποιες φορές “μα τόσο πολύ;”. Ναι! Τόσο πολύ! 

Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε πλέον, ότι κανείς από εμάς δεν είναι μόνο ο Ήλιος  του. Είμαστε και ο Ωροσκόπος μας και η Σελήνη μας και το συνονθύλευμα  των πλανητών στις θέσεις του προσωπικού μας χάρτη. 

Και είναι ακριβώς αυτό που μας κάνει μοναδικούς, όσο μοναδικό είναι κι ένα αποτύπωμα του δαχτύλου μας. Γι’ αυτό οι γενικότητες , καλό είναι να λαμβάνονται υπόψιν , αλλά μόνο για  τη γνώση κι όχι για να γενικεύουμε εμείς οι ίδιοι. 

Πάμε να δούμε όμως έναν προς  έναν , τους ωροσκόπους μας. Ίσως διαβάζοντας, βρούμε κάποια κομμάτια του εαυτού μας και αναγνωρίσουμε το δικό μας πρόσωπο. Σαν μια αντανάκλαση μέσα σ’ ένα μικρό καθρέφτη.

Τζένη Tabary Βλαστάρη

Ο Ωροσκόπος στα 12 ζώδια - Είμαστε και ο Ωροσκόπος μας! 3

Ωροσκόπος Κριός:

Δυναμικοί, καταλυτικοί πολλές φορές και ιδιαίτερα ορμητικοί! Δεν διστάζετε κυριολεκτικά να “χωθείτε” παντού, να πάρετε πρωτοβουλίες και να είστε “μπροστάρηδες”. Είστε άτομα γεμάτα ενέργεια, αγαπάτε την κίνηση και σας είναι δύσκολο να καθίσετε έστω και στην ίδια καρέκλα για πολύ ώρα!

Παθιασμένοι για τα θέλω και τα ενδιαφέροντά σας, που όμως πολλές φορές μπορεί να αλλάξουν γρήγορα, ειδικά αν έχετε δυσαρεστηθεί, μιας και η παρόρμησή σας λόγω του κυβερνήτη πλανήτη σας Άρη, σας κάνει ιδιαίτερα βιαστικούς να  πράξετε. 

Θα μπορούσατε να είστε πολύ καλοί αθλητές αλλά και ο Ιντιάνα Τζόουνς από τις ομώνυμες ταινίες , καθώς το ρίσκο και η περιπέτεια, κυριολεκτικά κυλά στο αίμα σας! 

Έχετε έντονο πείσμα και εγωκεντρισμό κι αυτό δεν είναι ποτέ μόνο καλό ή μόνο κακό. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, έτσι ώστε να εξισορροπήσετε τις ενέργεια του Άρη, γιατί είναι καλό να ορμάτε με πάθος και ισχυρή  θέληση σε στόχους, πρέπει όμως να κατανοήσετε και το τι μπορείτε. 

 • Με Ήλιο στη Γη: θα έχετε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα για τους πρακτικούς τομείς της ζωής, πείσμα κι επιμονή για την επιτυχία και ίσως μπορεί να μετριαστεί λιγάκι ο ιδιαίτερος παρορμητισμός που σας διακατέχει, μιας και τα γήινα ζώδια δεν βιάζονται για να κάνουν πράγματα και είναι περισσότερο μεθοδικά.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Θα έχετε  πνευματικά ενδιαφέροντα , την ευκαιρία να γίνεται περισσότερο ευρηματικοί, αλλά και την περιέργεια για περισσότερη γνώση στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. 
 • Με Ήλιο στο Νερό: Εδώ μετριάζονται αρκετά στοιχεία του ωροσκόπου σας, όπως η παρόρμησή σας για κάποια πράγματα ή και το πάθος που μπορεί να σας διακατέχει για κάποια άλλα. Είστε περισσότερο συναισθηματικοί και δοτικοί  και προς το ταίρι σας και προς τους ανθρώπους γύρω σας, χωρίς να λείψει το πάθος.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Εδώ πολλά από τα χαρακτηριστικά σας εντείνονται, ενισχύονται. Εξάλλου φωτιά με φωτιά … πολλά και μεγάλα πάθη, φιλοδοξία, αισιοδοξία, ηγετικές ικανότητες , άτομα χαρισματικά , που όμως θα πρέπει να βρουν τις λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιβολή και στην αποδοχή.

Ωροσκόπος Ταύρος:

Είστε εσείς που σκέφτεστε τα πάντα 2 και 3 φορές, για να είστε σίγουροι πως θα πάρετε την σωστή απόφαση. Σας αρέσει να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων κι αυτό πολλές φορές σας βοηθά, ειδικά σε περιπτώσεις ανάγκης.

Δεν βιάζεστε, γιατί θέλετε να  χτίσετε μια καθημερινότητα στα πλαίσια  που σας ευχαριστούν κι έχετε την θέληση να προσπαθήσετε για να την κάνετε καλύτερη. Σαν ωροσκόπος της Γης και με την Αφροδίτη τον κυβερνήτη πλανήτη σας, σας ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά αλλά και η όμορφη εμφάνιση. Και δεν είναι διόλου δύσκολο να τα επιτύχετε εκτός κι αν η Αφροδίτη σας δεν είναι σε τόσο καλή θέση στον χάρτη σας.

Είστε άτομα που δεν θέλετε να νιώθετε ανασφαλείς και δεν σας αρέσει η ασάφεια. Πιστεύω ότι  προτιμάτε να γνωρίζετε το “άσχημο” έστω κι αν βαραίνουν πολύ οι ώμοι σας. Ρεαλιστές και πραγματιστές, θα κάνετε πολλά για τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά δεν θα στερηθείτε ποτέ τον έλεγχο, της καθημερινότητας σας, μιας και  θέλετε να είστε οι “καπετάνιοι” της ζωής αλλά και του οίκου σας.

 • Με Ήλιο στη Γη: Πιο γειωμένοι , δεν γίνεται να είστε, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Η αποφασιστικότητα, η επιμονή και το πείσμα που μπορεί να σας διακατέχει, μπορούν να σας δώσουν την δυναμική να μεγαλουργήσετε. Προσοχή όμως μην γίνει το λαστιχάκι που θα τεντωθεί και  θα σας χτυπήσει με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Εδώ ο ωροσκόπος σας γίνεται πιο πνευματώδης και εγκεφαλικός – ούτως ή άλλως η Αφροδίτη κυβερνά και τον Ζυγό που είναι ζώδιο του Αέρινου στοιχείου – . Ίσως να γίνεται περισσότερο αναλυτικοί και ιδεολόγοι , σίγουρα μετριάζεται το στοιχείο που σας κάνει να πατάτε αποκλειστικά στη γη και νιώθετε ότι θέλετε να διευρύνεται τους ορίζοντές σας και σε άλλους τομείς, πέραν της καθημερινότητας που τόσο σας απασχολεί.
 • Με Ήλιο στο Νερό: Ίσως ο πιο βατός συνδυασμός που μπορεί να έχει ένας ωροσκόπος Ταύρος. Η Γη ποτίζεται και ανθίζει, δίνει καρπούς. Εδώ αμβλύνονται τα σκληρά στοιχεία του χαρακτήρα σας και ανοίγεστε σε ανθρώπους και καταστάσεις έστω και αν το κάνετε βήμα βήμα , με αργό τρόπο. Ίσως σας ζορίζει κάποιες φορές αυτό , αλλά έχετε τον τρόπο και βρίσκεται πάντα τη σωστή δίοδο.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Είστε η επιτομή της σταθερότητας – ειδικά με Λέοντα -. Εδώ θα μετριαστεί η “αργοπορία” του ωροσκόπου και είστε πιο ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι να κάνετε πράγματα, χωρίς όμως να υπάρχει και βιασύνη ή έντονος παρορμητισμός , μιας και όλοι ξέρουμε ότι η επιτυχία για το στοιχείο της Φωτιάς είναι ένα μεγάλο ζητούμενο.

Ωροσκόπος Δίδυμος:

Τι άλλο εκτός από εγκεφαλικοί, εντυπωσιακοί, παθιασμένοι για μάθηση, ανάλογα τα ενδιαφέροντά σας. Τα πλέον κοινωνικά και προσιτά άτομα. Θέλετε να περιβάλλεστε από κόσμο και γίνεστε εύκολα συμπαθείς.

Είστε επικοινωνιακοί και δεν νομίζω πως θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτό! Ακόμη και με έναν Ερμή σε μια θέση όχι και τόσο καλή , η επικοινωνία για εσάς θα μετρά πάνω από όλα!

Είστε  αυθόρμητοι και πέρα για πέρα φιλικοί. Αυτό που σας δυσκολεύει είναι να βάλετε εκ των πραγμάτων τάξη στην καθημερινότητά σας. Όχι γιατί δεν μπορείτε, αλλά γιατί πολλές φορές αναλαμβάνεται περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να φέρετε σε πέρας, αυτόματα η προσοχή σας διασπάτε, κι εκεί τίθεται θέμα! 

Είστε οι ωροσκόποι σύμβολο της νεότητας , όχι γιατί δεν θα σας αγγίξουν οι ρυτίδες – έστω και της έκφρασης – , αλλά γιατί η διάθεσή σας είναι συνήθως αυτή, που κυριολεκτικά μπορεί να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα και τον εαυτό σας, αλλά και τους γύρω σας.

 • Με Ήλιο στη Γη: Εδώ αυξάνεται η υπομονή και είστε λιγότερο “φουριόζοι”. Διανοητικοί σίγουρα και με στοχασμούς για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Παρατηρητικοί  είστε ούτως ή άλλως , απλά εδώ τα πράγματα γίνονται πιο λεπτομερειακά.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Αν μη τι άλλο είστε φιλικοί και επικοινωνιακοί. Σας αρέσουν οι παρέες και απολαμβάνετε να βρίσκεστε με φίλους. Αυτό όμως που εσείς πρέπει να προσέχετε, είναι η δόση της ελευθερίας που θέλετε να έχετε, ακόμη κι όταν αφορά την προσωπική σας ζωή.
 • Με Ήλιο στο Νερό: Με το Ήλιο εδώ θα  αυξήσετε την ικανότητα σας να προσαρμόζεστε σε καταστάσεις, κι επειδή δεν θα υπάρχει η τόση βιασύνη του αέρα , θα ακούτε περισσότερο και τους γύρω σας. Επίσης είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και  πνευματώδεις.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Είστε πιο ενθουσιώδεις , ίσως παραπάνω από το κανονικό με αυτό το συνδυασμό. Εδώ το διανοητικό πάθος αυξάνει τις φλόγες του και σας κάνει περισσότερους έντονους και ζωηρούς. Δεν είναι κακό αυτό , αρκεί να υπάρχει στη ζωή σας το “μέτρον άριστον”. 

Ωροσκόπος Καρκίνος:

Η πρώτη λέξη στα χείλη σας , θα είναι η “οικογένεια”. Είστε άνθρωποι που αναζητάτε την ασφάλεια μέσα στην οικογένεια, όπως επίσης θέλετε και να την προσφέρετε για τους αγαπημένους σας.

Δεν διστάζετε να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες , είτε πρόκειται για εσάς ή για να προστατέψετε τα μέλη της οικογένειά σας. Επιζητάτε  την αρμονία , αλλά όχι με την απλή νωχελικότητα του νερού. Οι ενέργειες και οι κινήσεις σας  είναι πιο δυναμικές.

Θέλετε να κινείστε πιο ισορροπημένα και δεν σας αρέσει οτιδήποτε σας βγάζει εκτός των καταστάσεων που θεωρείτε ασφαλείς. Αναζητάτε την ηρεμία , ενώ παράλληλα θέλετε και τις απολαύσεις, όπου μία από αυτές είναι και το να έχετε καλή  συντροφιά , καλή παρέα. Με τον ίδιο “ασφαλή” τρόπο, θέλετε και  την αγάπη στη ζωή σας, με έναν σύντροφο δοτικό και μια σχέση  που θα μένει ακλόνητη.

 • Με Ήλιο στη Γη: Σίγουρα μετρά για εσάς έντονα η οικογένεια, αλλά και τα υλικά αγαθά στην καθημερινότητά σας. Η λέξη “ασφάλεια” χρωματίζεται από τα συναισθήματα, και μια καθημερινότητα συγκροτημένη με ότι εμπεριέχει αυτό , σε υλικό αλλά και αισθηματικό τομέα. 
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Εδώ είστε  περισσότερο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Οι επαφές και  οι παρέες σας αφορούν περισσότερο και τις αποζητάτε χωρίς να ξεφεύγετε από τα οικογενειακά πλαίσια, τις βάζετε όμως περισσότερο στη ζωή σας. Εξάλλου με τον Ήλιο στο στοιχείο του αέρα θα είστε και περισσότερο ομιλητικοί.
 • Με Ήλιο στο Νερό: Νερό με νερό. Ευαισθησία και συμπόνια υπάρχει για εσάς προς όλους και προς τα πάντα γύρω σας. Ιδιαίτερα διαισθητικοί άνθρωποι είστε ικανοί να διακρίνεται περισσότερα από αυτά που βλέπετε. Όχι πως δεν μπορεί να είστε σκληροί, το αντίθετο θα έλεγα , ειδικά όταν θυμώνετε.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Όσοι έχετε αυτό τον συνδυασμό , έχετε μετριασμένη την μαχητικότητα της φωτιάς.  Πάλι θα ορμήσετε κυριολεκτικά να κάνετε πράγματα μιας και η παρόρμηση του Καρκίνου δεν λείπει. Σίγουρα είστε ανυπόμονοι σε  πολλούς τομείς και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείτε.

Ωροσκόπος Λέων: 

Οι ζωηροί ηγέτες. Είστε έντονα φιλόδοξοι και επιθυμείτε να φτάσετε ψηλά. Είτε αυτό αφορά, στο να είστε το κέντρο της οικογένειάς σας, της εργασίας σας, αλλά και του κοινωνικού σας κύκλου.

Έχετε έντονο ένστικτο, και γίνεστε πολύ παρατηρητικοί όχι μόνο για την ίδια την παρατήρηση, αλλά  γιατί κάποιον ή κάτι ίσως να θέλετε ξεπεράσετε. Εξάλλου είστε άτομα ανταγωνιστικά. Επιτήδειοι, ικανοί να φτάσετε στις ηγετικές θέσεις, που τόσο επιθυμείτε. Προσέξτε μόνο τον τρόπο που το κάνετε.

Δημιουργικοί από τη φύση σας και με μεγάλους στόχους, δεν σας αρέσει να χάνεται και πολλές φορές αυτό θα είναι το μάθημα ζωής που θα πρέπει να πάρετε. 

Έχετε ιδιαίτερη αγάπη για την δημιουργικότητα και αυτό αφορά και τα παιδιά. Οι γονείς με τον ωροσκόπο αυτό, είναι συνήθως υπερπροστατευτικοί.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, η αναζήτηση ενός συντρόφου που έχει αυτό που λέμε “όλο το πακέτο” είναι ό,τι καλύτερο για εσάς. Ούτως ή άλλως η περιπέτεια και η επιβολή είναι στοιχεία του ερωτικού σας παιχνιδιού.

 • Με Ήλιο στη Γη: Με τον Ήλιο σας εδώ, το πείσμα , η επιμονή , η παρατηρητικότητα , έστω και αν είναι θέμα στρατηγικής, γίνονται εντονότερα. Η αλήθεια είναι πως έχετε μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, αφού τα στοιχεία αυτά σας βοηθούν να επιτύχετε σε πολλές καταστάσεις. Δεν είναι όμως το ίδιο εύκολο για την προσωπική σας ζωή. Εκεί καλύτερα να  αυξήσετε το πάθος και να μετριάσετε το Εγώ σας.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Εδώ είστε περισσότερο φιλικοί και πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία. Όχι πως δεν έχετε ήδη τα στοιχεία αυτά, αλλά με έναν Ήλιο σε αέρινο ζώδιο θα τα χρησιμοποιήσετε και για πιο κοινωνικούς και φιλικούς στόχους και σκοπούς.
 • Με Ήλιο στο Νερό: Αυξάνεται η δημιουργικότητά σας κι αυτό σας βοηθά ιδιαίτερα , αν είναι στοιχείο του επαγγέλματός σας, της καθημερινότητάς σας. Κι επειδή ένας Ήλιος στο νερό κάνει κυριολεκτικά καταδύσεις ίσως , με  αυτή τη θέση διαχειρίζεστε καλύτερα και ότι μπορεί να  απασχολεί τον ψυχισμό σας.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Όπως είναι φυσικό, όλα τα στοιχεία σας εδώ πολλαπλασιάζονται , μεγεθύνονται. Είστε έτοιμοι να υπερβάλλετε αλλά και να υπερβείτε τις δυνατότητές σας προκείμενου να είστε πρώτοι και καλύτεροι! Είναι καλό αυτό , μέχρι όμως του σημείου που δεν σας βάζει σε επικίνδυνες καταστάσεις!

Ωροσκόπος Παρθένος:

Είστε οι πρακτικοί ωροσκόποι. Κυριολεκτικά και μη. Αγαπάτε έτσι κι αλλιώς τα πρακτικά επαγγέλματα και είστε πολύ λιγότερο του θεωρητικού τομέα, ίσως μόνο για ψυχαγωγία. Η τάξη που θέλετε να υπάρχει στη ζωή σας, δεν αφορά μόνο την ντουλάπα σας και το πως τακτοποιείτε τα ρούχα σας, αλλά και μια καθημερινότητα που θέλετε να “τρέχει” κάτω από συγκεκριμένες δομές.

Αναζητάτε την ιεραρχία είτε αυτό αφορά το επάγγελμα που θα επιλέξετε , είτε την προσωπική σας ζωή. Θέλετε να υπάρχει ένα μοτίβο , το οποίο να σας γίνεται οικείο και να ξέρετε ότι πρέπει να το ακολουθήσετε.

Είστε εγκεφαλικά άτομα και όσο κι αν δεν το θέλετε πολλές φορές μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα αναλυτικοί, και πολύ γρήγοροι στη σκέψη, ιδιαίτερα αν ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σας , Ερμής κατέχει μία εξέχουσα θέση.

Περίπου την ίδια πρακτικότητα, χρωματίζοντας τη βέβαια με συναίσθημα , θέλετε και για την προσωπική σας ζωή. Είστε ικανοί να ακολουθήσετε ένα μοτίβο, αρκεί να νιώσετε ότι σας  παρέχει ασφαλή συναισθήματα.

 • Με Ήλιο στη Γη: Αντιμετωπίζεται τις καταστάσεις γύρω σας, απόλυτα ρεαλιστικά, χωρίς να ξεφεύγετε από τα πλαίσια που σας δίνονται, αφού γνωρίζεται αρκετά καλά τη δυναμική που έχετε και τα όρια σας. Συνήθως πετυχαίνετε να βγείτε από τα δύσκολα, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Προσέξτε όμως , να θυμάστε ότι υπάρχουν τομείς που πρέπει να γίνεται περισσότερο ευέλικτοι.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Ως κύριοι της ανάλυσης, με  τον Ήλιο εδώ το κομμάτι αυτό θα είναι υπέρ ανεπτυγμένο. Το ίδιο και η λογική προσέγγιση καταστάσεων της καθημερινότητας σας. Αν ασκείτε κάποιο επάγγελμα έρευνας , η “περιέργεια’ του αέρα σίγουρα θα σας βοηθήσει να ευοδωθούν οι στόχοι σας!
 • Με Ήλιο στο Νερό: Είστε άνθρωποι της προσφοράς και με τον Ήλιο σε ζώδιο του Νερού, έχετε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση. Δεν σταματάτε να  νοιάζεστε για τους άλλους και  η κατανόηση σας είναι ένα από τα έντονα χαρακτηριστικά σας. Ακούτε τα προβλήματα των άλλων και βοηθάτε όπως και όσο μπορείτε.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Σαν ωροσκόπος Παρθένος , σίγουρα και με αυτό το συνδυασμό θα είστε άνθρωποι  που βοηθάτε και μάλιστα εδώ ίσως να μετριάζεται και το εγωκεντρικό κομμάτι και να γίνεται περισσότερο ανθρωπιστικό. Πάντως είστε ένα συνδυασμός ιδιαίτερα δυναμικός και αυτό μπορεί να λειτουργεί υπέρ σας. Για το αντίθετο θα πρέπει απλά να είστε προσεκτικοί, εσείς οι ίδιοι.

Ωροσκόπος Ζυγός:

Σίγουρα με τον Ωροσκόπο σας εδώ , αναζητάτε την αρμονία, την δικαιοσύνη και είστε και αρκετά καλοί διπλωμάτες. Σας αρέσει να έχετε ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή κι αν είναι δυνατόν αυτό να μην ταράζεται καθόλου!

Νιώθετε ανασφαλείς στην προσωπική σας ζωή και δεν σας αρέσει να μένετε μόνοι. Ακόμη κι όταν έχετε αμφιβολίες για τη σχέση σας, δυσκολεύεστε να φύγετε. Έστω κι αν είστε αυτοί που αναζητάτε χώρο και χρόνο όταν είστε σε σχέση. 

Ενθουσιώδεις και αγαπητοί , περιποιείστε την εμφάνισή σας και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στον φιλικό σας κύκλο, αφού απολαμβάνετε πραγματικά να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί τους.

 • Με Ήλιο στη Γη: Είστε περισσότερο  υπομονετικοί, σε ότι έχει να κάνει με τους στόχου σας αλλά και τις ασχολίες σας. Διανοητικοί και πρακτικοί στα εργασιακά σας , επιδιώκετε το καλύτερο για την καθημερινότητά σας. Επαγγελματικά το γεγονός ότι είστε παρατηρητικοί σας βοηθά να ανελιχθείτε.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Ιδιαίτερα φιλικοί, ιδιαίτερα εύκολα σας προσεγγίζουν και οι άλλοι, μιας και είναι στη φύση σας να αφήνετε χώρο για νέες γνωριμίες. Επικοινωνιακά άτομα με το ενδιαφέρον σας να ανοίγεται και να αυξάνεται πέραν του προσωπικού σας κομματιού. Είτε αυτό έχει να κάνει με μια απλή πληροφορία , είτε με την “ψυχή του κόσμου”.
 • Με Ήλιο στο Νερό: Αρκετά συναισθηματικοί με τον Ήλιο σας εδώ, κι ίσως ιδιαίτερα ανασφαλείς, ειδικά σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Είστε αυτοί που θα βοηθήσετε με ευγένεια όσους έχουν ανάγκη και θα προστατεύεται πάντα τους αγαπημένους σας.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Με έναν πύρινο Ήλιο , είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωντάνια και υψηλούς στόχους. Παρότι αποζητάτε και θέλετε τις ισορροπίες στην δική σας καθημερινότητα θα πρέπει να προσέξετε κάποιες φορές τον παρορμητισμό σας , ο οποίος μπορεί να σας βγάλει εκτός πορείας. 

Ωροσκόπος Σκορπιός: 

Μυστηριώδεις,  γοητευτικοί, με ισχυρή διαίσθηση, σαγηνεύεται εύκολα και ξεγελιέστε δύσκολα. Η ιδιότητά σας να βλέπετε  πέρα  και πίσω από αυτό που ακούτε ή βλέπετε σας σώνει πολλές φορές από διάφορες καταστάσεις. 

Θα μπορούσατε να είστε οι ιδιωτικοί πράκτορες του ζωδιακού, αφού είστε εσείς που ρισκάρετε, διερευνάτε και δεν φοβάστε να βρείτε αλλά και αντικρίσετε κρυμμένες αλήθειες, έστω κι αν είναι επίπονες. Έχετε την ικανότητα να “διαβάζεται” τους ανθρώπους και να βλέπετε κυριολεκτικά σε βάθος. 

Αδύνατο σημείο σας , τα πάθη σας και ίσως κάποιες από τις φιλοδοξίες σας. Τα θέλετε όλα ή τίποτα και δεν κάνετε εκπτώσεις σε κανένα κομμάτι σας, εκτός κι αν πρόκειται να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας για τους αγαπημένους σας. 

Στην προσωπική σας ζωή είστε κτητικοί και ένα κομμάτι της γοητείας που ασκείτε έχει να κάνει και με αυτό ακριβώς, την επιβολή. Μόνο που θα πρέπει να ελέγχετε το βαθμό αυτής , έτσι ώστε να μην φτάνετε σε υπερθετικό. Οι φίλοι και οι παρέες γενικότερα είναι αγαπημένο κομμάτι της ζωής σας και απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο μαζί τους και με το ταίρι σας.

 • Με Ήλιο στη Γη: Έχετε εγκράτεια στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κι αυτό έρχεται λίγο σε κόντρα με τη φύση του ωροσκόπου σας. Όμως δεν είναι κακό να “γειώνεστε” που και που. Η καθημερινότητα σας προβληματίζει και θέλετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε. Όμως δεν αγαπάτε την ρουτίνα κι ίσως η επανάληψη ή η μη συγκινησιακές  καταστάσεις σας κάνουν να βαριέστε.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Εδώ η Σκορπίσια “βαρύτητα”, βάζει φτερά και ελαφραίνει λιγάκι, κάνοντάς περισσότερο εξωστρεφείς και δεκτικούς. Ίσως και πιο εύκολα προσαρμοστικούς σε κάποιες καταστάσεις. Όπως και να έχει όμως, θέλετε να ξεχωρίζεται και να επιβληθείτε , όχι για κακό, μέσω της πρωτοτυπίας και του μυστήριου ιδεαλισμού σας.
 • Με Ήλιο στο Νερό: Είστε τρομερά διαισθητικοί , μιας κι αυτό εδώ εντείνετε και δεν  σταματά να “μεγαλώνει”. Τρομερά δημιουργικοί σε μονοπάτια που λίγοι μπορούν πραγματικά να σας ακολουθήσουν, αναζητάτε την αρμονία αλλά και τις δυνατές συγκινήσεις, μιας κι η γαλήνη είναι καλή , αλλά όχι για πολύ.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά:  Αγωνιστές, ανταγωνιστές, κατακτητές. Γενικότερα το μαχητικό πνεύμα που σας διακατέχει με τον Ήλιο σας εδώ, σας κάνει να φαίνεστε ανίκητοι. Αυτό όμως είναι και το τρωτό σας σημείο. Ενώ μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε σε πάρα πολλούς τομείς, θέλετε να φαίνεται απρόσιτοι και αφήνεται ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν να φύγουν από κοντά σας.

Ωροσκόπος Τοξότης: 

Η αγάπη σας για την μάθηση και τα ταξίδια είναι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που έχετε έντονα στον χαρακτήρα σας. Οι φίλοι επίσης , οι παρέες, οι συγκεντρώσεις παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας και νιώθετε να σας γεμίζουν κυριολεκτικά.

Αγαπάτε  να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε αυτό γίνεται μέσα από κάποιες σπουδές, είτε μέσα από τα ταξίδια σας όταν γνωρίζεται διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Είστε περιπετειώδεις εξάλλου , δεν φημίζεστε για το ήσυχο πνεύμα σας τόσο , όσο για την αισιοδοξία που σας διακατέχει και που έχετε  την δυναμική να την μεταδίδετε συνήθως στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. 

Η θρησκεία, η φιλοσοφία είναι για εσάς πολλές φορές, όχι μόνο ένα θεωρητικό κομμάτι που αγαπάτε να γνωρίζεται αλλά μπορείτε να το κάνετε και βίωμα στη ζωή σας. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι άνθρωποι με ωροσκόπο Τοξότη που υιοθετούν φιλοσοφίες και τρόπους ζωής πραγματικά διαφορετικούς από το συνηθισμένο.

Είστε περιπετειώδη άτομα και ενώ θέλετε δίπλα σας ένα άτομο που να μπορεί να σας ακολουθεί στην αγάπη, συνήθως έλκεται αυτό που είναι ακριβώς αντίθετο από εσάς – χωρίς βέβαια να είστε οι μόνοι -. Από τη μία έχετε ανάγκη την περιπέτεια και βαριέστε αν κάθεστε σπίτι , κι από την άλλη νιώθετε ασφάλεια. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, είναι στο χέρι σας να φτιάξετε μια όμορφη ζωή.

 • Με Ήλιο στη Γη: Είστε περισσότερο αποφασιστικοί και πιο γειωμένοι με τον Ήλιο σας εδώ. Δένεστε και κατανοείτε περισσότερο, το τι απαιτείτε από εσάς για να έχετε μια καλύτερη καθημερινότητα. Ο αυθορμητισμός εδώ μετριάζεται , δεν είναι όμως πάντα κακό αυτό.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Εδώ νομίζω ότι η περιπέτεια φτάνει στο έπακρο! Είστε βέβαια εραστές της επικοινωνίας, της γνώσης και δεν  θέλετε να σταματήσετε αυτά που αγαπάτε. Δεν σας λείπει ο έντονος χαρακτήρας και τα αστεία με φίλους αλλά και άπλετος χρόνος μαζί τους.
 • Με Ήλιο στο Νερό:  Εδώ έχετε κατανόηση και ακούτε περισσότερο, ή μάλλον για να  το θέσουμε καλύτερα , δίνετε περισσότερη  προσοχή σε αυτά που ακούτε. Παρόλα αυτά, αυτά που αισθάνεστε θα τα πείτε αν και κάποιες φορές ο αυθορμητισμός σας μπορεί να μειωθεί λόγω μυστικοπάθειας
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Είστε ανταγωνιστικοί, είτε αυτό αφορά το  επάγγελμα είτε το να κερδίσετε την καρδιά του/της αγαπημένου/ης σας, είτε ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό πολλές φορές. Σας αρέσει ανακαλύπτετε νέα πράγματα, που σας δίνουν ευχαρίστηση και είστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και αποφασιστικοί, ειδικά αν αυτά είναι μέρη ενός ταξιδιού ή μιας καλής παρέας.

Ωροσκόπος Αιγόκερως: 

Οργανωμένοι πάντοτε , έτσι ώστε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα στα ζητήματα  που σας απασχολούν. Ιδιαίτερα ενεργητικοί στον επαγγελματικό σας χώρο και απόλυτα ανταγωνιστικοί, δύσκολα θα αφήσετε κάποιον να σας πάρει μια θέση που έχετε βάλει στόχο. Η αλήθεια είναι πως είστε μεθοδικοί και μελετάτε καλά τις κινήσεις σας και δουλεύετε σκληρά γι’ αυτό.

Είστε πολύ προστατευτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε και τα όρια του δικού σας κόσμου, είναι σαν να αρχίζουν και να τελειώνουν κάπου εκεί. Οι  υπόλοιποι απλά είναι μακρινοί θεατές. Αλλά κι εσείς  οι ίδιοι τους κρατάτε σε απόσταση. Χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, να σκέφτεστε πως όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.

Στην ερωτική σας ζωή , μια σχέση ή ο γάμος σας μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρονιά ή ισόβια ακόμη, γιατί όχι, ενώ στον αντίποδα κάποιοι από εσάς ίσως να μην θελήσετε να κάνετε μια τέτοια δέσμευση στη ζωή σας.

 • Με Ήλιο στη Γη: Σίγουρα εκτιμάτε τις υλικές αξίες, είστε άτομα που πράττουν με λογική και ο αυθορμητισμός δεν είναι και τόσο υπαρκτός στην δική σας καθημερινότητα. Είστε όμως αποφασιστικοί και κρατάτε την ζωή σας εν τάξη προστατεύοντας τους αγαπημένους σας και τα κεκτημένα σας.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Ούτε για εσάς μπορούμε να πούμε πως έχετε ιδιαίτερο αυθορμητισμό, παρότι ο Ήλιος σας, σας το δίνει αυτό. Είστε επιλεκτικοί στην επικοινωνία  σας μάλλον και ίσως αυτό, μειώνει τον κύκλο των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Έχετε όμως την διάθεση για μάθηση κυρίως , των πρακτικών θεμάτων γνώσης.
 • Με Ήλιο στο Νερό: Η εμπλοκή του συναισθήματος με το πρόσωπο της πραγματικότητας , δεν είναι πάντα εύκολη , αλλά αν διαχειριστείτε σωστά όσα έρχονται στο διάβα σας, τότε θα καταφέρετε  πολλά. Με τον ωροσκόπο σας στη γη, το να διαχειριστείτε τα βαθιά σας  συναισθήματα, σας είναι ευκολότερο και κατ’ επέκταση , αυτό σας δίνει  ευκολότερη εδραίωση και σιγουριά στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Είστε περισσότερο έντονοι και ενεργητικοί σε ότι αφορά τους στόχους σας. Δύσκολα θα αφεθείτε να  χάσετε , έστω κι αν αυτό σας κοστίζει, κάνοντας κάποιες αλλαγές ή αφήσετε πίσω σας κάποια πράγματα. Εκτός κι αν ο Ήλιος σας είναι στον Κριό , η παρορμητικότητα σας  ίσως μειώνετε  αρκετά και μετατρέπετε  σε υπερηφάνεια, ή γίνει πραγματικά φειδωλή.

Ωροσκόπος Υδροχόος:

Ποιος δεν γνωρίζει τους πρωτοπόρους , καινοτόμους και φιλικούς ωροσκόπους Υδροχόους. Είναι γνωστό ότι στο να “βλέπετε” πράγματα είστε πάντα μπροστά. Όμως δεν είναι το μοναδικό σας χαρακτηριστικό.

Έξυπνοι, συνήθως ατακαδόροι και με απεριόριστη διάθεση για επικοινωνία, δεν σταματάτε να ασκείτε το  σπορ που ξέρετε καλύτερα από όλους και όλα. Να χτίζετε επικοινωνιακές γέφυρες. Το ανθρώπινο ενδιαφέρον σας για  όλους και όλα, σας φέρνει  πάντα προ των πυλών για τ’ άτομα που χρειάζονται την βοήθειά σας. 

Το χιούμορ είναι ένα δυνατό σημείο του χαρακτήρα σας , κι είναι αυτό ακριβώς που πολλές φορές μπαίνει σαν ασπίδα για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που απαιτούν σοβαρότητα.

Ανεξάρτητοι καθώς είστε και με μεγάλη αγάπη για την ελευθερία σας, ξεκαθαρίζετε στο έτερων ήμισυ ότι δεν θέλετε να σας ασκούνται πιέσεις. Το αδύναμο σημείο σας είναι , ότι πολλές φορές χρειάζεται να μάθετε πως και η επικοινωνία έχει όρια.

 • Με Ήλιο στη Γη: Είστε περισσότερο πρακτικοί και πράττετε με συνέπεια, κάτι που δεν χαρακτηρίζει τον ωροσκόπο σας. Είστε διορατικοί και μελετάτε καλύτερα τις κινήσεις , χωρίς να δράτε με παρορμητικότητα.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Εσείς και οι Άλλοι. Είναι  πάντα το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σας. Αγαπάτε την κοινωνική ζωή, αγαπάτε να πλαισιώνεστε από φίλους , να γνωρίζετε νέο κόσμο. Για εσάς αυτό είναι ζωή!
 • Με Ήλιο στο Νερό: Με τον Ήλιο σας εδώ γίνεστε περισσότεροι προσιτοί, δημιουργικοί και με χαρά θα υποδεχόσασταν φίλους καθημερινά στο σπίτι σας. Δεν σας λείπει η διαίσθηση και η κοινωνικότητα.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Έντονη η ενέργεια που σας διακατέχει για επιτυχία, για γνώση , για ανάληψη υψηλής θέσης. Είστε ένα άτομο που ρισκάρετε ευκολότερα σε σχέση με άλλους , ιδιαίτερα αυθόρμητο, αλλά παράλληλα υπερήφανο και με έντονη επιθυμία για περιπέτειες.

Ωροσκόπος Ιχθύς:

Ενστικτώδεις, ταλαντούχοι, καλλιτεχνικοί, είναι μόνο κάποια από τα κοσμητικά επίθετα που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για εσάς. Είστε άτομα διορατικά και σπάνια κάποιος θα μπορέσει να κρυφτεί από εσάς. 

Έτοιμοι να βοηθήσετε από το πιο απλό πράγμα και εξυπηρέτηση έως τον πιο σοβαρό λόγο που υπάρχει. Είστε παρόντες ακόμη κι όταν δεν σας ζητηθεί. Εδώ πρέπει να προσέξετε γιατί η λέξη “θύμα” καραδοκεί , γνωρίζοντας πως πολλοί επιτήδειοι υπάρχουν εκεί έξω. Όμως επίσης η ίδια προσοχή πρέπει να στραφεί και από εσάς για εσάς, για να μην θυματοποιήσετε τον εαυτό σας.

Ιδιαίτερα δημιουργικοί, δοτικοί και γλυκείς σαν άνθρωποι. Ενδιαφέρεστε να ευχαριστείτε τους άλλους και αφήνετε πίσω τον εαυτό σας. Είστε φιλικά άτομα κι έχετε ανάγκη από πραγματικούς φίλους αν και κάποιες φορές κλείνεστε στον εαυτό σας.

Ρομαντικοί κι ονειροπόλοι στην προσωπική σας ζωή, θα θέλατε να πιστεύετε στο “για πάντα”. Η αλήθεια όμως είναι πως κάποιοι από εσάς που και που κλυδωνίζονται από περιπέτειες.

 • Με Ήλιο στη Γη: Με τον Ήλιο σας στα ζώδια της γης, είστε πάντα αυτός που εξυπηρετεί τους άλλους, γίνεστε περισσότερο ρεαλιστές και βιώνετε έντονα την καθημερινότητά σας. Δεν είναι κακό το γεγονός ότι βγαίνετε λίγο εκτός ονείρου.
 • Με Ήλιο στον Αέρα: Προσαρμόζεστε εύκολα σε καταστάσεις της καθημερινότητας. Μπορεί οι δύο φύσεις να έχουν διαφορετική ενέργεια – το νερό και ο αέρας – αλλά για διαφορετικούς λόγους και σε διαφορετικούς τομείς , ενώνετε μια ευελιξία που σας βγάζει από πολλές δύσκολες καταστάσεις. 
 • Με Ήλιο στο Νερό: Ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία και δημιουργικότητα σας διακρίνει. Είστε άτομα  με βαθιά αισθήματα, τα οποία μπορεί να εκδηλώσετε με ιδιαίτερο τρόπο. Η προστασία σας προς αυτούς που αγαπάτε δίνεται απλόχερα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Με αυτό τον συνδυασμό , μάλλον πρέπει να προσέξετε να μην χαθείτε σε κόσμους ονειρικούς.
 • Με Ήλιο στη Φωτιά: Μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα δημιουργικοί και να έχετε έντονες επιθυμίες για να κατακτήσετε συγκεκριμένα πεδία. Παρόλα αυτά τείνετε να μην αφήνετε τον εαυτό σας να εκφραστεί στο σημείο που πραγματικά θέλετε και αυτό δεν σας βοηθά με την διάθεσή σας. Αφήστε τη φύση σας  να βγάλει το πραγματικό της πρόσωπο, γιατί διαφορετικά θα ταλαιπωρείστε εσείς οι ίδιοι.