Οι όψεις του Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη. Η υπερβατικότητα της ζωής μας!

Οι όψεις του Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη. Η υπερβατικότητα της ζωής μας!

Οι όψεις του Ποσειδώνα ειναι πολύ σημαντικό να τις δούμε γιατί μας βοηθούν να ξεκαθαρίσουμε πράγματα γύρω απο τα ιδεώδη μας και τις ψευδαισθήσεις μας.

Για να δείτε στο χάρτη σας τις όψεις του Ποσειδώνα μπορείτε να πάτε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος

Σύνοδος: Αυτή η όψη συνδυάζει τις ονειρικές, διαισθητικές ιδιότητες του Ποσειδώνα με την αίσθηση του εαυτού του Ήλιου. Τα άτομα μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερα ευφάνταστη και πνευματική φύση, αλλά μπορεί να δυσκολεύονται με τη σαφήνεια στην ταυτότητά τους ή στην πορεία της ζωής τους.

Εξάγωνο: Προσφέρει μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητα και τη διαίσθηση του Ποσειδώνα για να ενισχύσετε την προσωπική έκφραση και ταυτότητα. Είναι μια αρμονική όψη που μπορεί να φέρει καλλιτεχνικά ταλέντα και πνευματικές γνώσεις.

Τρίγωνο: Αυτή η θετική και εύκολη όψη δείχνει μια φυσική ροή μεταξύ της αυτοέκφρασης του Ήλιου και της διαίσθησης του Ποσειδώνα. Τα άτομα με αυτή την όψη είναι συχνά δημιουργικά προικισμένα, συμπονετικά και πνευματικά συντονισμένα.

Τετράγωνο: Αυτή η προκλητική όψη μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ του εγώ και των ιδεαλιστικών, τάσεων φυγής του Ποσειδώνα. Τα άτομα μπορεί να αντιμετωπίσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες ή μια μπερδεμένη αίσθηση του εαυτού τους.

Αντίθεση: Αντικατοπτρίζει μια διελκυστίνδα ανάμεσα στην αίσθηση του εαυτού του Ήλιου και την ονειρική, άπιαστη φύση του Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αγώνες για τη διάκριση της πραγματικότητας από τη φαντασία.

Χιαστί: Αυτή η όψη υποδηλώνει μια προσαρμογή μεταξύ της ταυτότητας του Ήλιου και του νεφελώματος του Ποσειδώνα. Απαιτεί την εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ ιδεαλισμού και πραγματικότητας.

Ο Ποσειδώνας και η Σελήνη

Σύνοδος: Εντείνει τη συναισθηματική ευαισθησία και τη διαίσθηση. Τα άτομα μπορεί να έχουν ψυχικές ικανότητες, αλλά θα μπορούσαν επίσης να βιώσουν συναισθηματική σύγχυση ή απόδραση.

Εξάγωνο: Μια αρμονική όψη που μπορεί να ενισχύσει τη συναισθηματική διαίσθηση και τη δημιουργικότητα. Τα άτομα με αυτή την όψη μπορεί να διαθέτουν φυσική ενσυναίσθηση και καλλιτεχνικό ταλέντο.

Τρίγωνο: Προσφέρει μια ομαλή ροή των ονειρικών ιδιοτήτων του Ποσειδώνα στο συναισθηματικό βασίλειο της Σελήνης, οδηγώντας σε μια βαθιά διαισθητική, ενσυναίσθητη φύση. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τις καλλιτεχνικές ικανότητες.

Τετράγωνο: Αυτή η προκλητική όψη μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική σύγχυση, υπερβολική ευαισθησία ή διαφυγή. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τα συναισθήματα από τις ψευδαισθήσεις.

Αντίθεση: Υπογραμμίζει τις συγκρούσεις μεταξύ συναισθηματικών αναγκών και ιδεαλιστικών ονείρων. Μπορεί να κάνουμε αγώνες για να διακρίνουμε την πραγματικότητα σε συναισθηματικά θέματα.

Χιαστί: Απαιτεί προσαρμογή στην εξισορρόπηση της συναισθηματικής διαίσθησης με την πρακτική πραγματικότητα. Μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική ανάπτυξη εάν το διαχειριστείτε σωστά.

Ποσειδώνας και Ερμής

Σύνοδος: Θολώνει τη γραμμή μεταξύ σκέψεων και διαίσθησης. Αυτή η όψη μπορεί να οδηγήσει σε ένα μυαλό με μεγάλη φαντασία, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσκολίες στη λογική σκέψη ή στη σαφή επικοινωνία.

Εξάγωνο: Ενισχύει τη δημιουργική και διαισθητική επικοινωνία. Τα άτομα μπορεί να είναι ταλαντούχα σε καλλιτεχνικές ή ποιητικές εκφράσεις.

Τρίγωνο: Διευκολύνει τη ροή διαισθητικών σκέψεων και δημιουργικών ιδεών. Τα άτομα με αυτή την όψη συχνά έχουν ταλέντο να εκφράζουν περίπλοκες, ευφάνταστες έννοιες.

Τετράγωνο: Δημιουργεί ένταση στη λογική σκέψη, οδηγώντας σε παρεξηγήσεις ή σύγχυση. Η διάκριση γεγονότων από τη μυθοπλασία μπορεί να είναι πρόκληση.

Αντίθεση: Αντικατοπτρίζει έναν αγώνα μεταξύ της λογικής σκέψης και της διαίσθησης. Μπορεί να υπάρχει μια τάση εξαπάτησης του εαυτού μας ή των άλλων.

Χιαστί: Απαιτεί προσαρμογή στη συγχώνευση της λογικής σκέψης με τη διαίσθηση. Μπορεί να οδηγήσει σε καινοτόμες ιδέες εάν εξισορροπηθεί καλά.

Όψεις Ποσειδώνα με Αφροδίτη

Σύνοδος: Αυτή η όψη συνδυάζει τις ονειρικές, ιδεαλιστικές ιδιότητες του Ποσειδώνα με την αγάπη και την ομορφιά της Αφροδίτης. Μπορεί να δημιουργήσει ένα άτομο που εξιδανικεύει την αγάπη, οδηγώντας συχνά σε μια τάση να βλέπει τις σχέσεις μέσα από ροζ γυαλιά. Υπάρχει έντονη εκτίμηση για την τέχνη και την ομορφιά, αλλά μπορεί επίσης να υπάρχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες στις σχέσεις.

Εξάγωνο: Αυτή η αρμονική όψη ενισχύει τη δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό και τη συμπόνια. Τα άτομα με αυτήν την όψη μπορεί να έχουν ένα φυσικό ταλέντο στην καλλιτεχνική έκφραση, ειδικά στη μουσική και τις εικαστικές τέχνες. Προσεγγίζουν τις σχέσεις με μια αίσθηση ιδεαλισμού αλλά είναι πιο γειωμένοι σε σύγκριση με τη σύνοδο.

Τρίγωνο: Αυτή είναι μια ευνοϊκή όψη που ενισχύει τις ρομαντικές και αισθητικές ιδιότητες της Αφροδίτης με την πνευματική και ευφάνταστη φύση του Ποσειδώνα. Τα άτομα με αυτή την όψη έχουν συχνά μια φυσική γοητεία και έναν εύκολο τρόπο έκφρασης στοργής και δημιουργικότητας. Συντονίζονται με τις πνευματικές πτυχές της αγάπης.

Τετράγωνο: Αυτή η προκλητική όψη μπορεί να υποδηλώνει έναν αγώνα μεταξύ των ψευδαισθήσεων και του ιδεαλισμού του Ποσειδώνα και των επιθυμιών της Αφροδίτης. Τα άτομα μπορεί να βιώσουν απογοητεύσεις στην αγάπη, καθώς μπορεί να έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες ή να προσελκύουν άπιαστους συντρόφους. Το να μάθετε να βλέπετε τις σχέσεις πιο ρεαλιστικά είναι ένα βασικό μάθημα εδώ.

Αντίθεση: Αυτή η όψη δημιουργεί μια δυναμική ώθησης-έλξης ανάμεσα στα βασίλεια της αγάπης και της ψευδαίσθησης. Μπορεί να σημαίνει μια σύγκρουση μεταξύ ιδανικών και πραγματικότητας στις σχέσεις. Μπορεί να υπάρχει μια τάση εξιδανίκευσης των συντρόφων ή να θυσιάσετε πάρα πολλά στο όνομα της αγάπης.

Χιαστί: Αυτή η όψη υποδηλώνει την ανάγκη προσαρμογής μεταξύ των ονειροπόλων, άπιαστων ιδιοτήτων του Ποσειδώνα και των επιθυμιών της Αφροδίτης για αρμονία και στοργή. Οι σχέσεις μπορεί να προκαλούν σύγχυση ή μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι δεν συνδέεστε ποτέ πλήρως με τους συντρόφους σε βαθύ επίπεδο.

Όψεις Ποσειδώνα με Άρη

Σύνοδος: Εδώ, ο Ποσειδώνας αναμειγνύεται με τη διεκδικητική ενέργεια του Άρη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε εμπνευσμένες πράξεις ή έλλειψη κατεύθυνσης και διεκδικητικότητας. Το άτομο μπορεί να δυσκολεύεται να διεκδικήσει καθαρά τον εαυτό του, αλλά θα μπορούσε να είναι απίστευτα δημιουργικό, ειδικά σε καλλιτεχνικές ή πνευματικές προσπάθειες.

Εξάγωνο: Αυτή η όψη παρέχει μια ευκαιρία για εποικοδομητική χρήση της φαντασίας και της ενέργειας. Τα άτομα με αυτή την όψη μπορούν να αξιοποιήσουν τη διαίσθησή τους και τη δημιουργικότητά τους στις πράξεις τους. Είναι πιο εύκολο για αυτούς να ευθυγραμμίσουν τις επιθυμίες τους με τα ιδανικά τους.

Τρίγωνο: Αυτή η ευνοϊκή όψη συνδυάζει την ορμή του Άρη με τη φαντασία του Ποσειδώνα. Τα άτομα με αυτή την όψη μπορεί να είναι πολύ χαρισματικά, εμπνευσμένα και διαισθητικά. Μπορεί να έχουν ταλέντο για καλλιτεχνικές ή πνευματικές αναζητήσεις όπου μπορούν να εκφράσουν την ενέργειά τους δημιουργικά.

Τετράγωνο: Αυτή είναι μια προκλητική όψη που μπορεί να υποδηλώνει μια σύγκρουση μεταξύ των πράξεων κάποιου (Άρης) και των ιδανικών (Ποσειδώνας). Μπορεί να υπάρχει μια τάση να κυνηγούν μη ρεαλιστικούς στόχους ή να μην υπάρχει σαφής κατεύθυνση. Το να μάθουμε να συνδυάζουμε πρακτική δράση με ιδεαλιστικά οράματα είναι ένα βασικό μάθημα.

Αντίθεση: Αυτή η όψη αντιπροσωπεύει μια ένταση μεταξύ των διεκδικητικών ιδιοτήτων του Άρη και των τάσεων φυγής του Ποσειδώνα. Τα άτομα μπορεί να δυσκολεύονται να ισορροπήσουν τα ιδανικά τους με τις πράξεις τους, οδηγούμενοι συχνά σε απογοήτευση ή απελπισία.

Χιαστί: Αυτή η όψη υποδηλώνει την ανάγκη προσαρμογής μεταξύ της κίνησης και δράσης του Άρη και της ονειροπόλησης του Ποσειδώνα. Μπορεί να εκδηλωθεί ως δυσκολία στην κατεύθυνση της ενέργειας προς ξεκάθαρους στόχους ή ως τάση να αμφιταλαντεύεται μεταξύ διεκδικητικότητας και παθητικότητας.

Ποσειδώνας σε Όψη με Δία

Σύνοδος: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, ενισχύει την επεκτατικότητα του Δία με μια πνευματική ή ιδεαλιστική απόχρωση. Αυτή η όψη μπορεί να υποδηλώνει ένα άτομο που είναι βαθιά φιλοσοφημένο, πιθανώς έλκεται από πνευματικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις. Υπάρχει κίνδυνος μη ρεαλιστικών προσδοκιών ή υπερβολικά αισιόδοξης σκέψης, αλλά και δυνατότητα για βαθιές πνευματικές ιδέες και ανθρωπιστικά ιδανικά.

Εξάγωνο: Το εξάγωνο μεταξύ Ποσειδώνα και Δία φέρνει έναν αρμονικό συνδυασμό ιδεαλισμού και αισιοδοξίας. Άτομα με αυτή την όψη στον χάρτη τους μπορεί να είναι πιο εύκολο να εκδηλώσουν τα όνειρα και τα ιδανικά τους, ειδικά σε ανθρωπιστικές ή καλλιτεχνικές προσπάθειες. Αυτή η όψη υποδηλώνει μια φυσική κατανόηση των πνευματικών και μεταφυσικών εννοιών.

Τρίγωνο: Το τρίγωνο είναι μια ευχάριστη και αρμονική όψη, υποδηλώνοντας ένα φυσικό ταλέντο για την κατανόηση πνευματικών και φιλοσοφικών εννοιών. Τα άτομα με το τρίγωνο του Ποσειδώνα Δία είναι συχνά ευλογημένα με μια αίσθηση ελπίδας και πίστης στο σύμπαν, που μπορεί να τους οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα. Είναι πιθανό να είναι συμπονετικοί και να ελκύονται στο να βοηθήσουν τους άλλους.

Τετράγωνο: Ο Ποσειδώνας τετράγωνο με Δία είναι μια προκλητική όψη που μπορεί να υποδηλώνει μια τάση φυγής ή υπερβολικής εξιδανίκευσης. Αυτά τα άτομα μπορεί να δυσκολεύονται να θέσουν ρεαλιστικούς στόχους ή να κατανοήσουν τα όριά τους. Μπορεί να έχουν υψηλά ιδανικά αλλά δυσκολεύονται να τα εφαρμόσουν στην πραγματικότητα.

Αντίθεση: Η αντίθεση μεταξύ Ποσειδώνα και Δία μπορεί να δημιουργήσει μια διελκυστίνδα μεταξύ ιδανικών και πραγματικότητας. Αυτά τα άτομα μπορεί να βιώσουν διακυμάνσεις μεταξύ υψηλής αισιοδοξίας και απογοήτευσης. Η εξισορρόπηση των ονείρων με την πραγματικότητα είναι μια βασική πρόκληση για αυτούς.

Χιαστί: Αυτή η όψη υποδηλώνει την ανάγκη για προσαρμογές μεταξύ των ενεργειών του Ποσειδώνα και του Δία. Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση παρεξήγησης ή χαμένων ευκαιριών σχετικά με πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις. Είναι σημαντικό να μάθετε να ενσωματώνετε αυτές τις ενέργειες με ισορροπημένο τρόπο.

Ποσειδώνας σε Όψη με Κρόνο

Σύνοδος: Σύνοδος Ποσειδώνα Κρόνου μπορεί να είναι μια περίπλοκη όψη, συνδυάζοντας τη δομή του Κρόνου με την άυλη ενέργεια του Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως άτομο που παλεύει μεταξύ πρακτικότητας και ιδεαλισμού. Μπορεί να έχουν μια μοναδική προσέγγιση στην πραγματικότητα, αλλά μπορεί επίσης να βιώνουν σύγχυση ή απογοήτευση στις φιλοδοξίες τους.

Εξάγωνο: Το εξάγωνο μεταξύ του Ποσειδώνα και του Κρόνου προσφέρει ένα πιο αρμονικό μείγμα, όπου οι ευφάνταστες ιδιότητες του Ποσειδώνα μπορούν να θεμελιωθούν από την πειθαρχία του Κρόνου. Αυτή η όψη μπορεί να υποδηλώνει την ικανότητα να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα μέσω σκληρής δουλειάς και πρακτικής εφαρμογής.

Τρίγωνο: Με το τρίγωνο, η ανάμειξη της ενόρασης του Ποσειδώνα με τη δομή του Κρόνου είναι ακόμη πιο αρμονική. Αυτή η όψη υποδηλώνει ένα άτομο που μπορεί να εκδηλώσει τα οράματα και τα όνειρά του με πρακτικό και ρεαλιστικό τρόπο. Συχνά υποδηλώνει άτομο με ισορροπημένη προσέγγιση στον υλικό και πνευματικό κόσμο.

Τετράγωνο: Ο Ποσειδώνας τετράγωνο με Κρόνο παρουσιάζει προκλήσεις στην εξισορρόπηση του ρεαλισμού με τον ιδεαλισμό. Αυτά τα άτομα μπορεί να βιώνουν μια συνεχή σύγκρουση μεταξύ των ονείρων τους και της σκληρής πραγματικότητας της ζωής. Μπορεί να αισθάνονται περιορισμένοι ή απογοητευμένοι από τους περιορισμούς του φυσικού κόσμου.

Αντίθεση: Η όψη αντίθεσης μπορεί να υποδηλώνει μια τραμπάλα μεταξύ δομής και χάους. Αυτά τα άτομα μπορεί να βρεθούν διχασμένα μεταξύ της ανάγκης τους για τάξη (Κρόνος) και της επιθυμίας τους να είναι ελεύθερα. 

Χιαστί: Η όψη αυτή δείχνει ότι τα άτομα πρέπει να προσαρμοστούν στη ζωή τους και να κάνουν αρκετές αλλαγές έτσι ώστε οι διαφορετικές ενέργειες του Ποσειδώνα και του Κρόνου να έρθουν σε μία σωστή σύνδεση. Ξαφνικές αναποδιές και δυσκολίες είναι πολύ πιθανό να έρθουν. 

Ποσειδώνας σε Όψη με τον Ωροσκόπο (ASC)

Σύνοδος (Ποσειδώνας ASC):

Φύση επιρροής: Αυτή η όψη θολώνει τα όρια μεταξύ του εαυτού και του εξωτερικού κόσμου. Τα άτομα με αυτή την όψη έχουν συχνά μια μυστικιστική ή αιθέρια παρουσία.

Εκδηλώσεις: Μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμπονετικοί, ευαίσθητοι στο περιβάλλον τους και να διαθέτουν φυσική διαίσθηση. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει κάποιος την ταυτότητά του ή να επηρεαστεί εύκολα από άλλους.

Εξάγωνο (Ποσειδώνας εξάγωνο ASC):

Φύση επιρροής: Μια αρμονική όψη που ενισχύει την αντίληψη και την ευαισθησία με ισορροπημένο τρόπο.

Εκδηλώσεις: Αυτά τα άτομα μπορεί να έχουν δημιουργικές και καλλιτεχνικές κλίσεις, σε συνδυασμό με ισχυρή διαίσθηση. Γενικά γίνονται αποδεκτοί από τους άλλους λόγω της συμπονετικής και κατανοητικής φύσης τους.

Τρίγωνο (Ποσειδώνας τρίγωνο ASC):

Φύση επιρροής: Παρόμοια με το εξάγωνο αλλά πιο έντονη, αυτή η όψη προσφέρει μια απρόσκοπτη ροή των μυστικιστικών και διαισθητικών ιδιοτήτων του Ποσειδώνα.

Εκδηλώσεις: Υπάρχει μια ευκολία στην κατανόηση του αόρατου και του άρρητου στον κόσμο. Αυτά τα άτομα μπορεί να έχουν μια φυσική γοητεία και την ικανότητα να εμπνέουν άλλους.

Τετράγωνο (Ποσειδώνας τετράγωνο ASC):

Φύση επιρροής: Αυτή η προκλητική όψη μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ της αντίληψης κάποιου για τον εαυτό του και της πραγματικότητας.

Εκδηλώσεις: Μπορεί να παλέψουν με την αυταπάτη ή μια διαστρεβλωμένη εικόνα του εαυτού τους. Ζητήματα με σαφήνεια στην προσωπική ταυτότητα και στο πώς παρουσιάζονται στον κόσμο είναι κοινά.

Αντίθεση (Ποσειδώνας αντίθεση ASC):

Φύση επιρροής: Αυτή η όψη αντανακλά μια διελκυστίνδα μεταξύ του εαυτού και της νεφελώδους επιρροής του Ποσειδώνα.

Εκδηλώσεις: Τα άτομα μπορεί να βρεθούν να ταλαντεύονται μεταξύ της σαφήνειας και της σύγχυσης στην αυτοαντίληψη και στο πώς τα αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Μπορεί να εξιδανικεύουν πώς θέλουν να τους βλέπουν, οδηγώντας σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Χιαστί (Ποσειδώνας χιαστί ASC):

Φύση επιρροής: Μια σύνθετη όψη που απαιτεί προσαρμογές και εξισορροπήσεις.

Εκδηλώσεις: Αυτά τα άτομα μπορεί να βιώσουν έναν συνεχή αγώνα να εξισορροπήσουν τη διαίσθηση και τα όνειρά τους που εμπνέονται από τον Ποσειδώνα με την καθημερινή τους προσωπικότητα. Μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές βαθιάς διορατικότητας ή σύγχυσης και αβεβαιότητας σχετικά με την ταυτότητά τους.

Ποσειδώνας σε όψη με το Μεσουράνημα (MC)

Σύνοδος (σύνοδος Ποσειδώνα MC):

Φύση επιρροής: Ενσωματώνει τις ονειρικές, ιδεαλιστικές ιδιότητες του Ποσειδώνα με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα κάποιου.

Εκδηλώσεις: Τα άτομα μπορεί να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στις τέχνες, τη θεραπεία ή την πνευματικότητα. Μπορεί να έχουν μια εξιδανικευμένη δημόσια εικόνα, αλλά μπορεί να δυσκολεύονται με τη σαφήνεια όσον αφορά τους στόχους σταδιοδρομίας και τη δημόσια φήμη.

Εξάγωνο (Ποσειδώνας εξάγωνο MC):

Φύση επιρροής: Προσφέρει μια αρμονική σύνδεση μεταξύ της διαίσθησης του Ποσειδώνα και της επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Εκδηλώσεις: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει δημιουργικές και ευφάνταστες ιδέες στην καριέρα κάποιου. Τα άτομα μπορεί να βρουν επιτυχία σε τομείς που απαιτούν συμπόνια, δημιουργικότητα ή θεραπευτικές ικανότητες.

Τρίγωνο (Ποσειδώνας τρίγωνο MC):

Φύση επιρροής: Μια εύκολη ροή και θετική όψη που φέρνει την έμπνευση του Ποσειδώνα στην καριέρα και τη δημόσια ζωή.

Εκδηλώσεις: Τα άτομα με αυτή την όψη συχνά βρίσκουν φυσικό να ενσωματώνουν τη δημιουργικότητα και την πνευματικότητα στο επάγγελμά τους. Θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως εμπνευσμένες φιγούρες στον τομέα τους.

Τετράγωνο (τετράγωνο Ποσειδώνα MC):

Φύση επιρροής: Δημιουργεί ένταση μεταξύ της νεφελώδους φύσης του Ποσειδώνα και των συγκεκριμένων απαιτήσεων της καριέρας και της δημόσιας θέσης.

Εκδηλώσεις: Μπορεί να προκύψουν προκλήσεις όσον αφορά τη διατήρηση μιας ξεκάθαρης επαγγελματικής κατεύθυνσης ή δημόσιας εικόνας. Μπορεί να υπάρχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες σταδιοδρομίας ή σύγχυση σχετικά με την επαγγελματική πορεία κάποιου.

Αντίθεση (Ποσειδώνας αντίθεση MC):

Φύση επιρροής: Υποδεικνύει μια δυναμική ώθηση μεταξύ της καριέρας/δημόσιας εικόνας και των ονειρικών ιδιοτήτων του Ποσειδώνα.

Εκδηλώσεις: Αυτή η όψη μπορεί να οδηγήσει σε διακυμάνσεις μεταξύ ιδεαλισμού σταδιοδρομίας και ρεαλισμού. Μπορεί να υπάρξει αγώνας για να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ πρακτικών στόχων σταδιοδρομίας και πιο ευφάνταστων ή αλτρουιστικών στόχων.

Χιαστί (Ποσειδώνας χιαστί MC):

Φύση επιρροής: Υποδηλώνει την ανάγκη προσαρμογής μεταξύ της επιρροής του Ποσειδώνα και της επαγγελματικής ζωής.

Εκδηλώσεις: Τα άτομα μπορεί να βιώσουν μια συνεχή διαδικασία προσαρμογής στην καριέρα τους, συχνά νιώθοντας διχασμένοι ανάμεσα στην πρακτική πραγματικότητα και τις ιδεαλιστικές ή δημιουργικές τους φιλοδοξίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιόδους αβεβαιότητας σταδιοδρομίας ή αλλαγές στην επαγγελματική κατεύθυνση.