Οι τυχερές μέρες των ζωδίων την Εβδομάδα 08 με 14 Ιουλίου.

Οι τυχερές μέρες των ζωδίων την Εβδομάδα 08 με 14 Ιουλίου.

Η εβδομάδα αυτή, είναι γεμάτη δυνατότητες και ευκαιρίες για κάποια συγκεκριμένα ζώδια. Ενώ, σε γενικές γραμμές είναι μια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα απαιτητικές όψεις. Παρακάτω αναλύουμε ποια ζώδια θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια αυτή την εβδομάδα. Πάντα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, για να καταλάβετε ακριβώς πώς θα βιώσετε στην προσωπική σας ζωή τις αστρολογικές όψεις. Επίσης, είναι σημαντικό οι άνδρες να διαβάζουν το ζώδιο τους, αλλά και το ζώδιο του Ωροσκόπου τους , αλλά και οι γυναίκες να διαβάζουν εκτός από το ζώδιο τους, το ζώδιο του Ωροσκόπου τους καθώς και το ζώδιο της Σελήνης τους.  

ΔΕΥΤΕΡΑ 08 / 07

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Είναι μια μέρα που σίγουρα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο. Σε πολλούς από εσάς θα δοθεί μια σημαντική ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους , οι οποίοι μετέπειτα μπορεί να γίνουν καλοί φίλοι ή γιατί όχι η επομένη σας ερωτική σχέση. Αν λοιπόν θέλετε να αλλάξετε την κοινωνική σας ζωή, τώρα θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία. Από την άλλη, η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να λύσετε θέματα σπιτιού που σας απασχολούν αλλά και ζητήματα επί  οικονομικών αλλά και κληρονομικών ζητημάτων.  Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα με φίλους, συγγενείς, νιώθετε καλά και πλέον έχετε ανάγκη να περάσετε ευχάριστες στιγμές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιο σας. Νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Νιώθετε την ανάγκη να ανταλλάξετε πληροφορίες, να συζητήσετε, να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο με τους οικείους σας. Η μέρα είναι εξαιρετική για να οργανώσετε ένα ταξίδι, μια βόλτα ή μια εκδρομή, γενικότερα μια απόδραση από την καθημερινότητα, καθώς η ενεργεία σας είναι στο φουλ και δεν κρατιέστε, θέλετε να είστε σε κίνηση, να είστε στην καρδιά των γεγονότων. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για ανακαλύψετε καινούργιους ανθρώπους , αλλά και καινούργιες πηγές εσόδων, που αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν. Καθώς και για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ:  Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για εσάς. Διανύετε μια περίοδο που η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη. Νιώθετε και ουσιαστικά είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί. Είστε γεμάτοι ελπίδα και σχέδια για το μέλλον, και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τα μοιραστείτε με τους φίλους και τον περίγυρο σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Βάλτε κάτω το μυαλό σας και σκεφτείτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, ενώ αν θέλετε να διεκδικήσετε μια αύξηση μισθού, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για να προσεγγίσετε τον ανώτερο σας και να κάνετε μια πρώτη προσέγγιση. Από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον ή τον κοινωνικό τους κύκλο να κάνουν μια καινούργια γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα και θέματα παιδιών. 

ΠΕΜΠΤΗ 11/07

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα είναι πολύ βοηθητική για εσάς. Νιώθετε έτοιμοι να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε, ενώ έχετε μια έντονη παρόρμηση να περάσετε καλά , να ζήσετε ανέμελα και χαλαρά. Η καλοπέραση είναι προτεραιότητα σας και αυτό το κάνετε αισθητό και στο περιβάλλον σας. Η μέρα αυτή είναι εξαιρετική για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφο σας, να εκφράσετε τον έρωτα σας, όλα όσα νιώθετε για εκείνον. Επίσης αν είστε ελεύθεροι είναι μια εξαιρετική μέρα για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε κόσμο. Αν έχετε μικρά παιδιά, αφιερώστε τους την ημέρα, πηγαίνετε τα στη θάλασσα ή διαβάστε τους παραμύθια. Τέλος, είναι μια εξαιρετική μέρα για εκείνους που ασχολούνται με το διαλογισμό αλλά και τις ενεργειακές θεραπείες. 

Η εβδομάδα αυτή είναι μια εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες για τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω στους τομείς που αναφέραμε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, καθώς σε συνδυασμό με την παραπάνω ανάλυση θα μπορέσετε να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του τι θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή την επόμενη εβδομάδα. Εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω μέρες για να προωθήσετε ενέργειες που αφορούν τα θέματα για τα οποία ευνοείστε. Μην ξεχνάτε, ότι η αστρολογία είναι κατά βάση μια μέθοδος αυτογνωσίας, την χρησιμοποιούμε λοιπόν σαν ένα έξτρα εργαλείο. Υπεύθυνοι για την πορεία της ζωής μας και καπετάνιοι είμαστε εμείς οι ίδιοι.  Η αστρολογία μπορεί να μας φωτίζει το δρόμο αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας χαράζει την πορεία μας. 

Από την Μαρία Σόγια 

Οι τυχερές μέρες των ζωδίων την Εβδομάδα 08 με 14 Ιουλίου. 3

[email protected]

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 8 έως 14 Ιουλίου 2024 – Έντονες Σχέσεις και Ερωτικές Επιθυμίες  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)