Όψεις Πλούτωνα στον Γενέθλιο χάρτη – κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας

Όψεις Πλούτωνα στον Γενέθλιο χάρτη – κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας

Ο πλανήτης Πλούτωνας στον χάρτη μας

Ο Πλούτωνας κυβερνά το ζώδιο του Σκορπιού, και παραδοσιακά τον Κάτω Κόσμο και ό,τι είναι κρυμμένο. Αντιπροσωπεύει την καταστροφή ή την αναμόρφωση όπως και την μεταμόρφωση και κάθε διαδικασία αναπαραγωγής. Κυβερνάει τις φοβίες μας, την γέννηση και τον θάνατο και το υποσυνείδητο μας. Εκεί που θα βρείτε τον Πλούτωνα στον χάρτη σας, είναι εκεί που υπάρχει η πολυπλοκότητα. Είναι το σημείο όπου θα πρέπει να αλλάξετε, να μεταμορφωθείτε βιώνοντας έντονα ή μοιραία γεγονότα σε επαγγελματικά ή οικογενειακά ανάλογα με το που βρίσκεται ο Πλούτωνας στον χάρτη σας. 

Ο πλανήτης αυτός, της μεταμόρφωσης, για κάποιους μπορεί να είναι βοηθητικός, διότι μας βοηθάει να προχωρήσουμε σε σημαντικά πράγματα στην ζωή μας, να ξεπεράσουμε εμπόδια και να εξελιχθούμε. Βοηθάει στην επούλωση παρελθοντικών πληγών και στην ανακάλυψη των δυνατοτήτων μας. Αν και μπορεί να απομακρύνει κάποιον από την υλική ασφάλεια για να τον μεταμορφώσει ψυχικά, μέσα από κατάθλιψη και πόνο θα καταφέρει τελικά να ξεκαθαρίσει πληγές της προηγούμενης ζωής, να μας απελευθερώσει από παλιές συνήθειες και πάθη, πορεύοντας μας προς μια νέα κατεύθυνση. 

Με πιο τρόπο θα γίνει η διαμόρφωση του χαρακτήρα μας, μέσα από τις αλλαγές στην ζωή μας, εξαρτάται από τις όψεις που σχηματίζει με άλλους προσωπικούς πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη μας. 

Από την Ντέμη Στωικίδου

Όψεις Πλούτωνα στον Γενέθλιο χάρτη - κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας 3

Οι όψεις στον χάρτη μας

Η Σύνοδος –  Όταν δύο πλανήτες βρίσκονται στις 0 μοίρες έως συν – πλην 9 μοίρες του ίδιου ζωδίου

Θετική όψη και αντιπροσωπεύει τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τις προσπάθειες μας, την δύναμη και την υπεροχή. Δείχνει με ποιον τρόπο θα συνεργαστούν οι δυο πλανήτες που σχηματίζουν όψη συνόδου μεταξύ τους για το ξεκίνημα κάποιου σκοπού.

Το Εξάγωνο – Όταν δύο πλανήτες απέχουν 60 μοίρες ο ένας από τον άλλον έως συν – πλην 6 μοίρες 

Θετική όψη που ευνοεί την δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και την αρμονία. Φέρνει κίνητρο για δράση και ευκαιρίες για βελτίωση. Προσφέρει θετικές γνώσεις γύρω από την ζωή και μας δίνει αναμφισβήτητα προσωπικό όφελος. 

Το Τρίγωνο – Όταν δύο πλανήτες βρίσκονται στο ίδιο στοιχείο, π.χ. φωτιά, γη, αέρα ή νερό και σε απόσταση 120 μοιρών ο ένας από τον άλλον συν – πλην 8 μοίρες 

Θετική όψη που προκαλεί αισθήματα εσωτερικής αρμονίας και αισιόδοξες προσδοκίες. Η ανεξαρτησία και η αισιοδοξία που προκαλεί η όψη τριγώνου, είναι η δύναμη της πίστης που έχει ο άνθρωπος για να προοδεύσει. 

Το Τετράγωνο –  Όταν δύο πλανήτες είναι σε ζώδιο της ίδιας ποιότητας, πχ. παρορμητικά, σταθερά ή μεταβλητά και 90 μοίρες απόσταση ο ένας από τον άλλον έως συν – πλην 8 μοίρες

Δυσαρμονική όψη που φέρνει εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις λόγω φοβίας και μας προκαλεί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Σηματοδοτεί σκληρή δοκιμασία μέσα από μικρούς ή μεγάλους κινδύνους και μας αναγκάζει να τους ξεπεράσουμε μέσα από την ωριμότητα που αποκτούμε. 

Η Αντίθεση – Οι πλανήτες που βρίσκονται σε απέναντι ζώδια και σχηματίζουν γωνία 180 μοιρών έως συν – πλην 9 μοίρες 

Δυσαρμονική όψη που δείχνει μια εντατική ενέργεια, η οποία θα ανταποκριθεί ανάλογα με τον τρόπο συμπεριφοράς μας. Τα άτομα με αυτή την όψη δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις αντιφάσεις που δημιουργούνται και ενισχύεται η ένταση και η διαφωνία ανάμεσα στους δύο πλανήτες. 

Βρείτε εδώ τον Πλούτωνα και τις όψεις που σχηματίζει στον δικό σας γενέθλιο χάρτη: Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr) 

Η όψεις και η επιρροή του Πλούτωνα στον αστρολογικό μας χάρτη

Αφού έχετε βρει τις όψεις του Πλούτωνα στο χάρτη σας μπορείτε να καταλάβετε παρακάτω πού μπορείτε να αναπτυχθείτε περισσότερο.


Πλούτωνας – Ήλιος

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα – Ήλιου δείχνει έναν μυστικοπαθή άνθρωπο του οποίου ο πατέρας είχε έντονη εξουσία στην οικογένεια. Έχετε δυνατή θέληση και θα αντιμετωπίσετε μοιραία γεγονότα στην ζωή σας για να αναγεννηθείτε.  

Σύνοδος Πλούτωνα Ήλιου. Έχετε τεράστια αποθέματα αντοχής και δύναμης και χαρακτηριστικά μιας εξτρεμιστικής προσωπικότητας. Συμπαθείτε αλλά και αντιπαθείτε εύκολα. Είστε άτομα δυναμικά και ανταγωνιστικά και με μια σημαντική συναίσθηση της κοινωνίας και δεν αντέχετε την αδικία. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Ήλιου. Έχετε μια βαθιά γνώση για τον εαυτό σας με εξαιρετικά χαρίσματα επικοινωνίας. Είναι βαθιά η δύναμη της θέλησης σας και προσπαθείτε να πετύχετε ό,τι βάζετε στο μυαλό σας. Ως άτομα με εξαιρετικές ηγετικές δυνατότητες, κερδίζετε εύκολα την εμπιστοσύνη των γύρω σας. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Ήλιου.  Έχετε μια μεγάλη φυσική αντοχή  με έντονη ηγετική ικανότητα αλλά δεν ενδιαφέρεστε και τόσο για την ηγεσία. Ως άτομα αρκετά διορατικά, αγωνίζεστε κατά της αδικίας και τα δικαιώματα των ανθρώπων. Έχετε πολλά διάφορα ταλέντα και ερευνητικές ικανότητες. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Ήλιου. Ισχυρογνώμονα και πεισματάρη σας κάνει η όψη αυτή και έτοιμους να επαναστατείτε. Βαθιά μέσα σας υπάρχει μια χαμένη φιλοδοξία για εξουσία και δύναμη. Αν και έχετε απίθανες ικανότητες στην διαχείριση τον επιχειρήσεων, προσπαθήστε να μάθετε να συμβιβάζεστε για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αντίθεση Πλούτωνα Ήλιου. Είστε άτομα που δεν τους αρέσει η απόρριψη και κρατάτε μια στάση άμυνας όταν αισθάνεστε ότι σας αμφισβητούν. Οι γύρω σας, ίσως σας περιφρονούν λόγω αυτής σας της συμπεριφοράς. Κάποια στιγμή στην ζωή σας θα μάθετε να γίνεστε πιο ανεκτικοί απέναντι στους άλλους και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. 


Πλούτωνας – Σελήνη

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα – Σελήνης δείχνει ένα άτομο με βαθύ και έντονο συναισθηματισμό που κρύβει καλά τα συναισθήματα για να μην εκδηλώνει τις αδυναμίες του. Κουβαλάει ένα βαρύ οικογενειακό φορτίο αλλά η όψη αυτή ίσως είναι η καλύτερη για να προχωρήσει το άτομο μπροστά και να απελευθερωθεί από αυτές τις καταστάσεις.

Σύνοδος  Πλούτωνα Σελήνης.  Κτητικά άτομα με έντονο ρομαντισμό και βαθιά συναισθήματα ψάχνετε πάντα αυτή την τέλεια σχέση που να αισθάνεται το ίδιο με εσάς. Απεχθάνεστε την καταπίεση και ασκείτε έντονη γοητεία. Κάποιες φορές δείχνετε αποξενωμένοι και δύσκολα κάποιος συμβιώνει μαζί σας. Προτιμάτε λίγους φίλους και καλούς. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Σελήνης.  Η συναισθηματική επιρροή που ασκείτε στους άλλους είναι έντονη και κερδίζετε εύκολα την αγάπη και την εμπιστοσύνη των άλλων. Το έντονο σας χάρισμα να τους κατανοείτε τους κάνει να σας καταθέτουν τα εσώψυχα τους. Έχετε επιχειρηματική ικανότητα, ενδιαφέρον για την πολιτική και είστε εξαιρετικοί διαχειριστές. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Σελήνης. Άτομα δημοφιλή που σας αρέσει να συνεργάζεστε με άλλους και έχετε έντονο μαγνητισμό στους γύρω τους. Ως γεννημένοι ψυχολόγοι σας αρέσει να χειρίζεστε τα συναισθηματικά προβλήματα της ζωής και έχετε ταλέντο στο να βρίσκετε λύσεις πάνω σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Σελήνης. Πολύ έντονος είναι ο συναισθηματισμός σας και δύσκολα εκφράζετε ότι αισθάνεστε. Σε γενικές γραμμές έχετε θέματα είτε με την μητέρα είτε με τις γυναίκες και ασχολείστε πολύ με το τι αισθάνεστε εσείς κολλώντας σε λεπτομέρειες. Νιώθετε συνεχώς μοναχικοί, είστε μια φλογερή φύση και δεν δέχεστε περιορισμούς.

Αντίθεση Πλούτωνα Σελήνης. Είστε εκδηλωτικά άτομα και δεν αντέχετε την απόρριψη. Είστε συναισθηματικοί και παρορμητικοί και θέλετε να διατηρείτε τον έλεγχο στις σχέσεις σας. Πολλές φορές ζηλεύετε διότι από μικροί αισθανόσασταν κάποια απόρριψη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Καλό θα ήταν να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματα σας. 


Πλούτωνας – Ερμής

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα – Ερμή, δείχνει άτομα με ισχυρό μυαλό που ξέρει να διαχειρίζεται καλά τις σκέψεις του. Είστε από τον φύση σας καχύποπτοι αλλά διαπρέπετε ως ερευνητές, συγγραφείς ή σε άλλα ακαδημαϊκά επαγγέλματα. Ίσως χάσατε αγαπημένα άτομα από μικροί και κλίνετε προς εμμονές και τάσεις αυτοκαταστροφικές. 

Σύνοδος  Πλούτωνα Ερμή. Έχετε ωραίο τρόπο ομιλίας, το μυαλό σας είναι διεισδυτικό και ψάχνετε συνέχεια να βρείτε το κρυμμένο νόημα πίσω από τα λόγια των άλλων. Κατανοείτε σε βάθος τις σκέψεις τους και είστε και εσείς δυναμικοί στην έκφραση σας. Θα μπορούσατε να διαπρέψετε ως πολιτικοί, γιατροί ή οικονομολόγοι .  

Εξάγωνο Πλούτωνα Ερμή. Θα μπορούσατε να διαπρέψετε σε ερευνητικές ή επιστημονικές μελέτες και να αποκτήσετε προσωπικές εμπειρίες όπου υπάρχει η ικανότητα ευρείας αντίληψης καταστάσεων. Έχετε αναλυτικό μυαλό και μεγάλη κατανόηση ώστε να βγάζετε εύκολα συμπεράσματα σε πολλά πράγματα. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Ερμή. Έχετε έντονη αυτοσυγκέντρωση και την ικανότητα να καταλαβαίνετε σε βάθος ένα θέμα. Θα μπορούσατε να ασχολείστε με την έρευνα  διότι η κατανόηση σας να βγάζετε λογικά συμπεράσματα είναι έντονη. Είστε επίσης καλοί στο να συντονίζετε άλλα άτομα και να ερευνάτε τα άγνωστα. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Ερμή. Έχετε μια σκληρή ομιλία που πολλές φορές είναι ξύλινη αν και ρεαλιστική. Λόγω της στάσης σας αυτής, πολλοί άνθρωποι σας αποφεύγουν για να μην έρθουν σε σύγκρουση μαζί σας. Δεν μιλάτε εύκολα με όσους δεν εμπιστεύεστε και έχετε την τάση όταν το κάνετε να επιβάλετε την γνώμη σας.  

Αντίθεση Πλούτωνα Ερμή. Δύσκολη όψη που σας κάνει να είστε απότομοι στην ομιλία σας με ένταση ψυχής. Είστε άτομα ανυπόμονα και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας με αποτέλεσμα να αποτυγχάνετε σε προσωπικά η και επαγγελματικά σας ζητήματα. Δεν σας αρέσει να αμφισβητείται η αξιοπιστία σας. 


Πλούτωνας – Αφροδίτη

Η γενέθλια όψη Πλούτωνα – Αφροδίτης δείχνει άτομα παθιασμένα με μεγάλη γοητεία. Σας αρέσει το χρήμα και ο έρωτας και δίνετε μεγάλη σημασία στο κοινωνικό σας στάτους. Εκλύεστε από άτομα εμφανισιακά, έχετε συχνά κρυφές σχέσεις και αντιζηλίες. Έχετε έντονα σεξουαλικά πάθη και ίσως αναγκαστείτε από συμφέρον να παραμείνετε σε έναν γάμο.

Σύνοδος Πλούτωνα Αφροδίτης. Πάθος και συναισθηματική ένταση δίνει η όψη συνόδου για εσάς και σας κάνει ακαταμάχητους. Έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα και αναζητάτε τον ρομαντισμό με αποτέλεσμα να έχετε πολλές σχέσεις στην ζωή σας. Είστε καλοί στην διαχείριση των οικονομικών και αν ερωτευτείτε πραγματικά είστε αφοσιωμένοι. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης.  Έχετε σεξαπίλ και είστε πολύ συναισθηματικοί. Μπορείτε να συμβουλεύετε τους γύρω σας πάνω σε ζητήματα συναισθηματικά και πετυχαίνετε στις επενδύσεις. Η όψη δείχνει καλλιτεχνικά ταλέντα και μια πρωτότυπη δημιουργικότητα. Σας ελκύουν άτομα με εντυπωσιακή εμφάνιση, με ιδιαίτερο σεξαπίλ τα οποία όμως δεν πρέπει να είναι επιπόλαια. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης.  Άτομα ρομαντικά που κάνετε το άλλο σας μισό να αισθάνεται μοναδικό. Διαθέτετε μεγάλες ικανότητες στο εμπόριο. Είστε δημοφιλείς και έχετε ανάγκη από έναν επίσης ρομαντικό σύντροφο. Αν και είστε άτομα πολύ τρυφερά δεν χαραμίζετε τα συναισθήματα σας και είστε σταθεροί χαρακτήρες. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης. Έχετε έντονη σεξουαλική ζωή και θα μπορούσατε να έχετε θέματα στο κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να επενδύετε σε λάθος άτομα αλλά και στα οικονομικά ζητήματα να κάνετε λανθασμένες επενδύσεις. Μην δίνετε υποσχέσεις αν δεν μπορείτε να τις κρατήσετε και να γίνετε περισσότερο ειλικρινής. 

Αντίθεση Πλούτωνα Αφροδίτης.  Έντονες θα είναι οι σχέσεις σας οι ερωτικές λόγω της παθιασμένης φύσης σας. Η στάση σας απέναντι στους άλλους ίσως είναι αυταρχική και συχνά προσελκύετε λάθος συνεταίρους ή συντρόφους. Στα επαγγελματικά σας θα αντιμετωπίζετε τους ανταγωνιστές σας γι αυτό προσέξτε τις επιλογές σας. 

Πλούτωνας – Άρης

Έχετε την τάση να μην είστε ηθικοί με αποτέλεσμα να γίνεστε αδίστακτοι πολλές φορές λόγω της έντονης σας ανάγκης για επιβίωση. Στο παρελθόν είχατε να αντιμετωπίσετε κάποιες βίαιες καταστάσεις και γι αυτό δυσκολεύεστε να κάνετε σχέσεις εποικοδομητικές και με το αντίθετο φύλο. Σας ελκύει το έντονο, απρόσωπο σεξ και το χρήμα. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό θα σας έκανε καλό.

Σύνοδος Πλούτωνα Άρη. Ισχυρή επιθυμία για εξουσία με μεγάλη αυτοπεποίθηση σας δίνει ή όψη αυτή. Σας κατέχει ένα έντονο πάθος και μια έντονη σεξουαλικότητα. Είστε απότομοι και κτητικοί, εργατικοί και αρκετά φιλόδοξοι. Προσέξτε να μην γίνετε βίαιοι και σκληροί με τους γύρω σας έχοντας αυτήν την όψη συνόδου. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Άρη. Άτομα φιλόδοξα με μεγάλη θέληση και ικανότητα να ερευνάτε σε βάθος και ταλέντο στην ανάκριση. Είστε άτομα ηθικά και ξέρετε να διαβάζετε καλά τους άλλους. Ξέρετε να βγάζετε προς τα έξω την άποψη σας και χωρίς να προσβάλλετε τους γύρω σας. Θα μπορούσατε να γίνετε ένας καλός ανακριτής ή ερευνητής. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Άρη. Είστε άτομα προσηλωμένα στους στόχους τους με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Λύνετε εύκολα τα προβλήματα σας λόγω της στάσης σας και την δύναμη του χαρακτήρα σας. Οι ερωτικές σχέσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς και κατανοείτε σε βάθος τις σκέψεις του συντρόφου σας. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Άρη. Είστε άτομα αποφασιστικά που συχνά αμφισβητούν τις κοινωνικές δομές και καταστρώνετε σχέδια για να δράσετε απερίσκεπτα και βίαια. Ελέγξτε την έντονη σεξουαλικότητα και τις αντιδράσεις σας. Είστε μυστικοπαθείς και θα μπορούσατε να αναπτύξετε καινοτόμα θέματα λόγω της σας ικανότητας για αυτοσυγκέντρωση. 

Αντίθεση Πλούτωνα Άρη. Έντονη είναι η σεξουαλικότητα σας και τείνετε να έχετε προκλητική συμπεριφορά. Έχετε την ικανότητα να βλέπετε τα αρνητικά και τα θετικά πράγματα ενός σχεδίου άλλα σας λείπει ο αυτοέλεγχος με αποτέλεσμα να εκφράζεστε επιθετικά. Προσέξτε μην προκύψουν σοβαρές ρίξεις στις σχέσεις σας. 

Πλούτωνας – Δίας

Οι όψεις αυτές σας δίνουν την ευκαιρία να βρείτε πηγές οικονομικών πόρων και να κάνετε σωστές επενδύσεις. Ίσως ασχοληθείτε με την κοινωνιολογία, τα θρησκευτικά ή να διαπρέψετε ως εκπαιδευτικοί ή να ασχοληθείτε με την διαχείριση χρημάτων άλλων ανθρώπων. 

Σύνοδος Πλούτωνα Δία. Είστε άτομα αποφασιστικά και προσπαθείτε να πετυχαίνετε τους στόχους σας αλλά να βοηθάτε και τους δικούς σας ανθρώπους να τους πετυχαίνουν. Ως γεννημένοι ηγέτες που είστε, εκμεταλλευθείτε κάθε ευκαιρία που βρίσκετε μπροστά σας. Έχετε υψηλά ιδανικά και ρισκάρετε για να πετύχετε στην ζωή σας. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Δία. Είστε άτομα φιλόδοξα και ενθαρρύνετε και τους γύρω σας να προσπαθούν για να πετυχαίνουν τα όνειρα τους. Είστε καλοί παιδαγωγοί, επιχειρηματίες αλλά θα μπορούσατε να διαπρέψετε και στην πολιτική. Διαθέτετε οργανωτικές ικανότητες και κυνηγάτε με σθένος να πετύχετε προσωπικά τους στόχους σας, και σας αρέσει να βοηθάτε και τους συνανθρώπους σας. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Δία. Άτομα με οργανωτικές ικανότητες που τους αρέσει να ασχολούνται με φιλοσοφικά θέματα και να εμπνέουν τους γύρω τους να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Και εσείς, όπως και με το εξάγωνο, θα μπορούσατε να διαπρέψετε σε πολιτιστικά επαγγέλματα, να γίνετε καλοί επιχειρηματίες ή να ασχοληθείτε στον τομέα της εκπαίδευσης. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Δία. Πιστεύετε στις προσωπικές σας ιδέες, έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά πολλές φορές αμφισβητείτε οι ίδιοι τις ικανότητες σας. Προσέξτε μην υπερβάλλετε στο να πετύχετε τους στόχους σας, με αποτέλεσμα να υπερβαίνετε τον νόμο, να μην κάνετε παράνομες δοσοληψίες ή να κάνετε λανθασμένες επενδύσεις. 

Αντίθεση Πλούτωνα Δία. Η όψη αυτή σας κάνει να φέρεστε αυταρχικά με αποτέλεσμα οι γύρω σας να σας αποφεύγουν. Έχετε μια δική σας άποψη για το πως θα έπρεπε να είναι η κοινωνία και θα σας  έκανε καλό να ασχοληθείτε με ομάδες θρησκευτικών ή φιλοσοφικών θεμάτων για να βελτιώσετε όσο μπορείτε την κοινωνική αδικία που μας περιβάλλει. 

Πλούτωνας – Κρόνος

Η όψη αυτή σας κάνει να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι και δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αν και έχετε έντονο και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Είστε όμως άτομα δυναμικά και σταθερά χαρακτηριστικά και σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε τα μυστήρια της ζωής.

Σύνοδος  Πλούτωνα Κρόνου. Έχετε πείσμα και αντοχή στο να φτάσετε στους ρεαλιστικούς στόχους σας. Σας αρέσει να μαζεύετε υλικά αγαθά και προσπαθείτε να βάλετε όλες τις γνώσεις σας για να φτάσετε στην επιτυχία που τόσο αναζητάτε. Έχετε ακούραστο μυαλό και μπορείτε να οργανώνετε καλά ομάδες αλλά και να εκτελέσετε με επιτυχία δύσκολες αποστολές. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Κρόνου. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα βαθιά συναισθήματα σας. Είστε όμως δυνατά άτομα που κυνηγούν με επιμονή τους στόχους τους. Κατανοείτε σε βάθος το νόημα της ζωής, σας αρέσει η μελέτη για τα μυστήριά της και έχετε την ικανότητα να βλέπετε κάτω από κάθε επιφάνεια, το οποίο σας βοηθάει να φτάνετε με επιτυχία στους στόχους σας.  

Τρίγωνο Πλούτωνα Κρόνου. Είστε άτομα αυστηρά με τον εαυτό τους και στοχεύετε με επιμονή να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε οργανωτικοί και μπορείτε με μεγάλη επιτυχία να καθοδηγείτε μεγάλες ομάδες. Λόγω της σταθερής σας στάσης και αφοσίωσης προς έναν σκοπό, δεν πτοείστε εύκολα και δεν μπορεί κανείς να σας αποτρέψει από την πορεία σας όταν έχετε βάλει κάτι στο μυαλό σας. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Κρόνου. Εσείς είστε ίσως οι πιο υπομονετικοί από όλους λόγω της όψης τετραγώνου και αν πληγωθείτε δύσκολα θα συγχωρέσετε τον άλλο. Αναλαμβάνετε με επιτυχία ό,τι σας αναθέσουν και αντέχετε με άνεση να βρίσκεστε για πολύ σε κλειστούς χώρους. Δώστε προσοχή μόνο στην υπερβολική και σκληρή πολλές φορές ισχυρογνωμοσύνη σας .

Αντίθεση Πλούτωνα Κρόνου. Έχετε μεγάλη ψυχική αντοχή, εκτιμάτε τους γύρω σας, και έχετε βαθιά συναισθήματα κερδίζοντας έτσι και τον σεβασμό των άλλων. Ίσως να μεγαλώσατε δύσκολα στα παιδικά σας χρόνια και αισθάνεστε βαθιά την όποια απώλεια. Αγωνίζεστε για όσους ταλαιπωρούνται στην ζωή τους και εργάζεστε σκληρά προς όφελος τους. 

Πλούτωνας – Ουρανός

Όταν αυτοί οι δυο πλανήτες συναντιούνται, όλο και κάποια αλλαγή θα συμβεί γύρω μας. Επαναστατούμε, αλλάζουμε καταστάσεις και κάνουμε μεταρρυθμίσεις όταν αισθανόμαστε πιεσμένοι μετά από μια σειρά γεγονότων που μας κρατάνε πίσω για να εξελιχθούμε.

Σύνοδος Πλούτωνα Ουρανού. Η σύνοδος αφορά πολλές γενιές ανθρώπων και οι όψεις του είναι πιο σημαντικές όταν η σύνοδος κάνει όψεις με τον 1ο, 4ο, 7ο ή 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Σας δίνει την δύναμη να μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να καινοτομείτε σε πολλούς τομείς. Αναζητάτε συνεχώς νέα πράγματα και προσαρμόζεστε σε αυτά. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Ουρανού. Και αυτή η όψη αφορά γενιές ανθρώπων και σας κάνει αποτελεσματικούς  και πρωτότυπους ειδικά αν κάνει όψεις με τις γωνίες του ωροσκοπίου σας. Επαναστατείτε και αμφισβητείτε ότι δεν σας αρέσει και θα θέλατε πολύ να ανακαλύπτετε νέες μεθόδους διαβίωσης ανατρέποντας το κατεστημένο. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Ουρανού. Όπως και με τις προηγούμενες όψεις, η όψη Τριγώνου αφορά επίσης γενιές ανθρώπων και είναι πιο σημαντική αν κάνει όψεις με τις γωνίες του ωροσκοπίου σας. Θέλετε να ανακαλύπτετε νέα και καινοτόμα πράγματα πάνω σε βασικά ζητήματα και έχετε πολλές ιδέες για την βελτίωση της κοινωνίας σε πολιτιστικό επίπεδο.  

Τετράγωνο Πλούτωνα Ουρανού. Αφορά επίσης μια γενιά ανθρώπων αλλά με αυτήν την όψη καλά θα κάνετε να μετριάσετε την προκλητική σας συμπεριφορά σε σημείο να γίνεστε αυτοκαταστροφικοί. Λειτουργείτε ιδιόρρυθμα και στην προσωπική σας ζωή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές με τους άλλους. 

Αντίθεση Πλούτωνα Ουρανού. Αφορά επίσης μια γενιά ανθρώπων και η όψη σας καλεί όχι μόνο να βρίσκετε λύσεις σε κοινωνικά ζητήματα αλλά να τις υλοποιείτε κιόλας. Το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή σας, είστε ανοιχτοί σε καινοτόμες ιδέες και σας αρέσει να λειτουργείτε με έναν απόλυτο τρόπο υλοποίησης των πραγμάτων γύρω σας. 

Πλούτωνας – Ποσειδώνας

Αν ο Πλούτωνάς σας κάνει όψη με την Ποσειδώνα σας, τότε να περιμένετε μια αλλαγή στην συμπεριφορά η στην συνείδηση σας. Ίσως να ασχοληθείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στον εαυτό σας ως προς το κοινωνικό σύνολο, ίσως όμως συνεχίσετε την ζωή σας με ανασφάλειες και καταθλίψεις. 

Σύνοδος Πλούτωνα Ποσειδώνα. Σας αρέσει πολύ να προσφέρετε στους γύρω σας και έχετε ενδιαφέρον για την πολιτική ή τους παγκόσμιους οργανισμούς. Οι ψυχικές σας ικανότητες είναι μεγάλες και δίνετε σημασία στα μηνύματα που σας δίνει το υποσυνείδητο σας. Η όψη αυτή αφορά πολλές γενιές ανθρώπων και είναι πιο έντονη με όψεις γωνιακών οίκων. 

Εξάγωνο Πλούτωνα Ποσειδώνα. Αυτή είναι επίσης μια όψη που αφορά γενιές. Εδώ ο Πλούτωνας σχετίζεται επίσης με οργανισμούς και πολιτική εξουσία και σας δίνει να έχετε μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτούς τους τομείς. Προσφέρετε την μεγάλη ευαισθησία που έχετε για κοινωνικά ζητήματα σε χώρους πνευματικούς και διαλογιστικούς. 

Τρίγωνο Πλούτωνα Ποσειδώνα.  Η έμφυτη ψυχική σας ικανότητα σας κάνει να θέλετε να ασχοληθείτε με την βαθιά συνείδηση των ανθρώπων και να τους κατανοήσετε περισσότερο. Θα μπορούσατε να γίνετε καλοί ψυχαναλυτές του κόσμου και να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν τα τραύματα και τα όποια ζητήματα τους απασχολούν ψυχικά. 

Τετράγωνο Πλούτωνα Ποσειδώνα. Δύσκολη όψη που αν δεν την προσέξετε για να ζήσετε έναν πιο ηθικό τρόπο ζωής, θα μπορούσε να σας φέρει αντιμέτωπους με εξαρτήσεις ουσιών και να ασχοληθείτε σε μη ηθικούς για την κοινωνία ρυθμούς. Προσέξτε να παραμείνετε με τα πόδια γερά στην γη, διότι η όψη αυτή θέλει αρκετή δουλειά για να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας. 

Αντίθεση Πλούτωνα Ποσειδώνα. Αν και είναι μια όψη που επίσης αφορά γενιές, όπως και η όψη τετραγώνου, έτσι και η αντίθεση φέρνει προβλήματα στην αντιμετώπιση της αλήθειας και των φόβων σας. Το αποτέλεσμα είναι να σας κάνει εξαρτημένους από ανήθικες ουσίες και να σας φέρει αντιμέτωπους με νομικά  προβλήματα ή και προβλήματα υγείας. 

Πλούτωνας – Ωροσκόπος

Σύνοδος Πλούτωνα με Ωροσκόπο. Είστε άτομα δυνατά και διορατικά και σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Εδώ ο πλανήτης σας δίνει μεγάλη δύναμη ισχύος και έχετε την ικανότητα με διορατικό τρόπο να κατανοείτε τι σκέφτονται οι γύρω σας. Με αυτήν την όψη ή θα έχετε ανθρώπους που σας θαυμάζουν πολύ, ή κάποιοι θα σας αντιπαθούν άλλο τόσο. 

Εξάγωνο Πλούτωνα με Ωροσκόπο. Μαγνητίζετε τους γύρω σας και είστε γεννημένοι διπλωμάτες. Αν και είστε αρκετά συναισθηματικοί έχετε ηγετικές δυνατότητες τις οποίες θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε χώρους κοινωνικούς. Αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας δουλεύετε πάνω σε αυτόν τον στόχο μέχρι να τον πετύχετε. 

Τρίγωνο Πλούτωνα με Ωροσκόπο. Όπως και το εξάγωνο, έτσι και με την όψη τριγώνου είστε άτομα αρκετά σοβαρά και διπλωματικά στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Η συναισθηματική σας φύση σας κάνει να θέλετε να μεταρρυθμίσετε προβλήματα κοινωνικά και να βοηθάτε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας σε αυτούς τους χώρους. 

Τετράγωνο Πλούτωνα με Ωροσκόπο. Δύσκολη όψη που σας χαρίζει στοιχεία του ζωδίου του Σκορπιού με αποτέλεσμα να φαίνεστε δύσκολοι άνθρωποι προς τους γύρω σας. Έχετε μια έμφυτη ικανότητα να κρατάτε μυστικά και να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα. Συνήθως είστε άτομο μοναχικό και καλό θα ήταν να προσέξετε τα υπερβολικά πολλές φορές ξεσπάσματα σας. 

Αντίθεση Πλούτωνα με Ωροσκόπο. Όπως και η όψη τετραγώνου, έτσι και η αντίθεση σας κάνει να μην σας ανέχονται οι άνθρωποι γύρω σας. Πολλές φορές στις συζητήσεις σας με τους άλλους επιδιώκετε να μαλώνετε γιατί δεν σας αρέσει να σας ανταγωνίζονται. Καλό θα ήταν να δείχνετε λίγο περισσότερο τα συναισθήματα σας προς τους άλλους αντί να τα κρύβετε. 

από την Ντέμη Στοϊκίδου

Πλήρης Ανάλυση γενέθλιων θέσεων / χάρτη. Η Αστρολογία τι λέει για εσένα! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)