Όψεις της Αφροδίτης, δείκτης του τρόπου που αγαπάμε και αγαπιόμαστε.

Οι όψεις της Αφροδίτης είναι πολύ σημαντικές γιατί είναι ο δείκτης του τρόπου που αγαπάμε και αγαπιόμαστε για αυτό και μας αποκαλύπτουν και το είδος των σχέσεων που θα έχουμε στη ζωή μας τι θα συναντήσουμε στο δρόμο μας.

Απο τη Μαρία Σόγια

<strong>Όψεις της Αφροδίτης, δείκτης του τρόπου που αγαπάμε και αγαπιόμαστε.</strong> 3

Αφροδίτη-Ήλιος

 Οι όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Ηλίου είναι λίγο περιορισμένες, επειδή η απόσταση μεταξύ τους, είναι πολύ μικρή. Οι μόνες πιθανές όψεις μεταξύ τους είναι η σύνοδος, το ημιεξάγωνο και το μισό τετράγωνο. 

Σύνοδος

 Ο πλανήτης Αφροδίτη έχει πολύ καλή σχέση με τον Ήλιο. Έτσι, όταν βρίσκονται σε όψη συνόδου μεταξύ τους, ο Ήλιος λειτουργεί υποστηρικτικά, βοηθώντας την Αφροδίτη να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά της (σύμφωνα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται). Δηλαδή, μια καλά τοποθετημένη Αφροδίτη σε ζώδιο και οίκο, θα είναι γλυκιά, ευγενική και καλαίσθητη και έτσι, η ζωή του ατόμου θα είναι αρμονική. Μια Αφροδίτη σε δύσκολη θέση από οίκο και ζώδιο, θα είναι δύστροπη και ανασφαλής, και έτσι η ζωή του ατόμου θα είναι προβληματική. 

Θετικές Όψεις

 Με την Αφροδίτη σε θετική όψη με τον Ήλιο είστε αγαπητοί στον περίγυρο σας. Η γοητευτική εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς και η σαγηνευτική προσωπικότητα σας, μαγεύουν τους πάντες, και αυτό σας καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλείς. Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν τον εαυτό τους, είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ενώ έχετε αποδεχτεί τις αδυναμίες και τα ελαττώματα σας. Σας αρέσει να ζείτε και να λειτουργείτε σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, ενώ απεχθάνεστε τους καυγάδες. 

Αρνητικές Όψεις

  Με την Αφροδίτη σε αρνητική όψη με τον Ήλιο είστε ιδιαίτερα φιλάρεσκοι. Αγαπάτε κυρίως τον εαυτό σας, ενώ δεν μπορείτε να δείτε αντικειμενικά τα ελαττώματα σας. Ο περίγυρος σας, σας αντιλαμβάνεται ως ψυχρούς και στεγνούς συναισθηματικά. Μπορεί να δημιουργείτε σχέσεις  που βασίζονται καθαρά στο συμφέρον και στον εγωισμό. 

Ουσιαστικά, είστε ανασφαλείς, δεν αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας, και έτσι προβάλετε στους γύρω σας αυτό το σκληρό πρόσωπο. Στρέφοντας όλη αυτή την ενεργεία προς τα μέσα, και δουλεύοντας με τις ανασφάλειες σας, μπορείτε να μάθετε να διαχειρίζεστε αυτά τα συναισθήματα ανεπάρκειας, και έτσι να δημιουργείτε αληθινούς δεσμούς.  

Αφροδίτη-Σελήνη 

 Ο πλανήτης Αφροδίτη έχει πολύ καλή σχέση με την Σελήνη. Αρχετυπικά, αντιπροσωπεύουν και οι δύο τη θηλυκή αρχή. Καθορίζουν σε ένα μεγάλο βαθμό τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Την ικανότητα κατανόησης και σύναψής σχέσεων με τους οικείους μας, καθώς και με το ευρύτερο περιβάλλον. 

Σύνοδος

 Σε όψη συνόδου, Αφροδίτη και η Σελήνη λειτουργούν αρμονικά και συνεργάζονται, όταν η θέση τους από ζώδιο και οίκο το επιτρέπει. Το άτομο με αυτή την όψη στο γενέθλιο του χάρτη, συνήθως έχει ζήσει καλά παιδικά χρόνια και έχει πάρει αγάπη από το περιβάλλον του. Έχει λοιπόν έμφυτη την ικανότητα και τη δυνατότητα να δημιουργεί υγιής σχέσεις, να καταλαβαίνει τους  άλλους ανθρώπους και να διαθέτει υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Έτσι, μπορεί να συγχωρεί, να αγαπά, και ουσιαστικά να συνδέεται με τους άλλους ανθρώπους με ουσιαστικούς δεσμούς.

Θετικές Όψεις

 Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων με καλή ψυχική υγεία.  Συνήθως, αυτό οφείλεται στα καλά παιδικά χρόνια που ζήσατε, καθώς η οικογένεια, και ιδιαίτερα  η μητέρα, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη του ψυχισμού σας. Έχετε πολύ καλή σχέση με το γυναικείο φύλο, ενώ ιδίως οι άντρες, έχουν την τάση να κάνουν και καλές ερωτικές σχέσεις. Είστε καλόγουστοι, ζείτε για τον ερώτα, περνάτε καλά στις ερωτικές σας σχέσεις, ενώ τα οικονομικά σας μπορεί να έχουν διακυμάνσεις.

Αρνητικές Όψεις

 Με αρνητικές όψεις, είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε διχασμένοι εσωτερικά. Από τη μία έχετε τεράστια ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, από την άλλη, για εσάς η σταθερότητα είναι κάτι που το επιζητάτε διακαώς. Εξαιτίας αυτής της συνθήκης, δεν μπορείτε να βρείτε εσωτερική ηρεμία και ισορροπία, με αποτέλεσμα να νιώθετε συνεχώς ανικανοποίητοι.

Η συμπεριφορά σας είναι αλλοπρόσαλλη, αφού μερικές φορές γίνεστε υπερευαίσθητοι, νιώθετε απόρριψη ή ζηλεύετε τους γύρω σας, ενώ άλλες γίνεστε υπέρ αισιόδοξοι και αρνείστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα όπως έχει. Ως εκ τούτου, αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα και απογοητεύσεις στις σχέσεις σας. Η όψη αυτή, συνήθως συνδέεται με δυσκολία στη δημιουργία σχέσεων και έτσι, και ενός επικείμενου γάμου. 

Αφροδίτη- Ερμής

Σύνοδος 

 Η σύνοδος μεταξύ αυτών των δύο πλανητών, στο γενέθλιο χάρτη σας, σας κάνει γοητευτικούς συνομιλητές. ‘Έχετε ένα όμορφο, γοητευτικό λόγο. Σας αρέσει η ομορφιά και η αρμονία. Έχετε ανάγκη να εργάζεστε και να κινήστε στην καθημερινότητα σας σε περιβάλλοντα που επικρατεί ομορφιά και αρμονία. Δεν σας αρέσουν οι εντάσεις και οι τσακωμοί. Λατρεύετε την τέχνη, τη μόδα, τη διακόσμηση, να βρίσκεστε σε όμορφους χώρους και να περνάτε καλά.

Θετικές Όψεις

 Είστε εξαιρετικά γοητευτικοί άνθρωποι. Το φλερτ, ουσιαστικά είναι κομμάτι της προσωπικότητας σας, και εσείς, δεξιοτέχνες σε αυτό. Διαθέτετε το χάρισμα της διπλωματίας, και έτσι γίνεστε περιζήτητοι στις παρέες και όχι μόνο. Γοητευτικοί, όχι μόνο στο λόγο σας, αλλά και καθώς κινείστε στο χώρο, αξιαγάπητοι, γεμάτοι αισιοδοξία, μετατρέπετε την κάθε απλή, καθημερινή συζήτηση σε κάτι μοναδικό. Για εσάς, οι σχέσεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, είναι πηγή έμπνευσής αλλά και ζωτικότητας.

Αρνητικές Όψεις 

 Σε αρνητικές όψεις αυτοί οι δύο πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη σας, σας κάνουν να δείχνετε ψεύτικοι. Αντί για διπλωμάτες, δίνετε πολλές φορές την εικόνα του υποκριτή, καθώς ο περίγυρος σας θεωρεί ότι υποκρίνεστε συνεχώς. Πολλές φορές, τα κριτήρια σας για τις κοντινές σας σχέσεις, καθώς και τους έρωτες σας, έχουν σαν βάση το συμφέρον . 

 Είναι σημαντικό, να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την συμπεριφορά σας, να εξισορροπήσετε λίγο τα συναισθήματα σας και να πάψετε να προσπαθείτε να κερδίσετε τον περίγυρο σας με υπερβολές. Ρίξτε τους τόνους και προσοχή στα ψέματα. Δείξτε την αλήθεια σας, χωρίς υπερβολές και όλοι θα καταλάβουν τις καλές προθέσεις σας .

Αφροδίτη – Άρης

  Σύνοδος

 Η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη δεν περνάει απαρατήρητη στο χάρτη σας. Ουσιαστικά, η σεξουαλικότητα που αποπνέετε και ο αισθησιασμός, γίνονται αισθητά από όλους. Είστε τόσο ρομαντικοί, όσο και ερωτικοί. Στη ζωή σας, μπορεί να είστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις σας, ανάλογα με τους οίκους και τα ζώδια που καταλαμβάνουν οι πλανήτες αυτοί στο χάρτη σας.

Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες είναι σε καλή κατάσταση, η γοητεία και η σαγήνη της Αφροδίτης κατευνάζει το πάθος και την ένταση του Άρη, οδηγώντας σε μοναδικές στιγμές ερώτα και πάθους, δημιουργώντας υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Όταν όμως οι δύο αυτοί πλανήτες δεν είναι σε καλή κατάσταση, τότε ξεκινούν τα προβλήματα, και στις σχέσεις σας βιώνετε μόνιμα την πάλη μεταξύ του πάθους και του ρομαντισμού, της απόλυτης αγάπης και παράδοσης, και της συνεχής μάχης  για το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση. 

Θετικές Όψεις

 Αυτοί οι δύο πλανήτες σε θετική όψη μεταξύ τους, λειτουργούν συμπληρωματικά στις σχέσεις σας. Ανήκετε στην κατηγορία των ιδιαίτερα αισθησιακών ατόμων. Είστε ερωτικοί, ενώ έλκετε με μεγάλη ευκολία το αντίθετο φύλο. Έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας από πολύ νωρίς  τι είναι αυτό που ζητάτε από τις ερωτικές σχέσεις. Έτσι, επιλέγετε τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς. Είναι δεδομένο το καλό σας γούστο, καθώς και οι ευγενικοί τρόποι σας. Ζείτε με έντονο πάθος τις σχέσεις, ενώ η σεξουαλική ικανοποίηση είναι πολύ σημαντική για εσάς.

Αρνητικές Όψεις

 Αυτοί οι δύο πλανήτες σε αρνητική όψη μεταξύ τους, είναι ικανοί να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα. Έχετε την τάση να επιλέγετε συντρόφους οι οποίοι δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν ούτε συναισθηματικά αλλά ούτε και ερωτικά. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεστε επιθετικοί και βίαιοι. Βιώνετε συνεχώς ματαίωση, καθώς από τη μια θέλετε μια ρομαντική σχέση από την άλλη θέλετε να ικανοποιήσετε τα ζωώδη ένστικτα σας, με αποτέλεσμα να είστε συνεχώς ανικανοποίητοι.

Έχετε την ανάγκη να συνδεθείτε με τους ερωτικούς σας συντρόφους, ανεπιτυχώς όμως, λόγω των απαιτήσεων σας, καθώς και των υπερβολικών προσδοκιών σας, και έτσι καταλήγετε μόνοι. Τότε, έχετε αυτοκαταστροφικές τάσεις, τις οποίες βγάζετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Ουσιαστικά, αυτό που πρέπει να καλλιεργήσετε για να έχετε πιο υγιής ερωτικές σχέσεις, είναι αυτοπεποίθηση σας, καθώς και η εμπιστοσύνη στον σύντροφο σας. 

Αφροδίτη- Δίας

Σύνοδος

 Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών είναι καλός, πολλές φορές τόσο καλός που οδηγεί σε αντίθετες καταστάσεις. Με τοποθετημένους σε καλές θέσεις (οίκο και ζώδιο) στο χάρτη σας, ανήκετε στους τυχερούς του ζωδιακού. Έχετε επιτυχίες και στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά σας, αν και μπορεί να είστε σπάταλοι και τελικά να μην σας μένουν χρήματα. Εάν βρίσκονται σε δύσκολη θέση, γίνεστε τεμπέληδες, κάνετε υπερβολές στο φαγητό, ενώ ζείτε μόνο για τις απολαύσεις της ζωής.

Θετικές Όψεις

 Είστε γενικά πολύ τυχεροί στη ζωή σας. Το ξέρετε και το απολαμβάνετε. Ιδιαίτερα κοινωνικοί και πληθωρικοί στις παρέες, έλκετε φίλους και συντρόφους με μεγάλη ευκολία. Από τη μία η γοητεία σας, από την άλλη η εντυπωσιακή προσωπικότητα σας, σας κάνουν με μεγάλη ευκολία να γίνεστε δημοφιλείς. Συνήθως, έχετε τύχη και στα επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά σας. 

Αρνητικές Όψεις

 Συνήθως ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που επαναπαύονται στην τύχη τους. Δεν σας αρέσει να προσπαθείτε για τις καταστάσεις στη ζωή σας, και προτιμάτε να σας έρθουν όλα εύκολα. Είστε υπέρ αισιόδοξοι, ενώ δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε εύκολα ούτε στα επαγγελματικά, αλλά ούτε και στα προσωπικά σας. Μπορεί να σας αρέσει ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια ή να είστε υπερβολικά σπάταλοι για την καλοπέραση σας. Είναι σημαντικό όταν έχετε αυτή την όψη, να δουλεύετε με τον εαυτό σας συνεχώς, ούτος ώστε να διαχειρίζεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τάση σας για τεμπελιά και τη ροπή σας προς τις εξαρτήσεις, τα πάθη, και γενικότερα τις υπερβολές. 

Αφροδίτη- Κρόνος

Σύνοδος

 Αυτοί οι δύο πλανήτες, όταν είναι σε καλές θέσεις λειτουργούν αρμονικά, όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό. Ο Κρόνος εδώ με την βοήθεια της Αφροδίτης γλυκαίνει και γίνεται λιγότερο αυστηρός, ενώ η Αφροδίτη συμμαζεύεται λίγο, ασχολείται πιο πολύ με την ουσία των πραγμάτων και λιγότερο με την επιφανειακή εικόνα. Σε δύσκολες θέσεις  μπορεί να είστε ανασφαλείς και πολύ αυστηροί στις σχέσεις σας, ψυχροί και απόμακροι. Η σύνοδος αυτή δηλώνει γάμο σε μεγάλη ηλικία ή με μεγαλύτερο σύντροφο. Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που διακατέχονται από αυτοπειθαρχία, ενώ είστε πιστοί σύντροφοι.

Θετικές Όψεις 

 Σας αρέσουν συνήθως οι μεγαλύτεροι σύντροφοι, καθώς αναζητάτε στις σχέσεις σας ασφάλεια και σταθερότητα. Μέσα σε μια σχέση αναλαμβάνετε με υπευθυνότητα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας, και οι σύντροφοι σας νιώθουν τυχεροί, καθώς έχουν ένα συνοδοιπόρο στη ζωή τους, στα καλά και στα κακά. Είστε πιστοί, τίμιοι και αφοσιωμένοι τόσο στις ερωτικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτή η όψη θέλει προσοχή καθώς μπορεί εύκολα να εγκλωβιστείτε σε μια σχέση με κάποιον ο οποίος είναι εξαρτημένος από εσάς, άρρωστος, προβληματικός ή ακόμα και άτυχος. 

Αρνητικές Όψεις

 Έχετε την τάση να ζείτε μέσα στην ανασφάλεια, καθώς φοβάστε την απόρριψη. Το αίσθημα ανεπάρκειας το οποίο πολύ εύκολα βγαίνει στην επιφάνεια και καθορίζει με αρνητικό τρόπο τη ζωή σας, προκύπτει από τη φοβία σας ότι το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον δεν σας αποδέχεται. Αυτά τα συναισθήματα, συνήθως οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές συντρόφων, και στη δική σας συνεχή ανάγκη για αποδοχή και αγάπη. Πολλές φορές, για να αντέχετε αυτή την κατάσταση, γίνεστε εργασιομανείς ή αποφεύγετε να συνάπτετε σχέσεις . 

 Εδώ, το κλειδί για μια καλύτερη ζωή, είναι να δουλέψετε με τον εαυτό σας, να διαχειριστείτε τις ανασφάλειες σας, και να αφουγκραστείτε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εκτιμήστε την όμορφη προσωπικότητα σας, το μόνο μπράβο που χρειάζεστε, είναι αυτό που θα πείτε εσείς στον εαυτό σας. 

Αφροδίτη –Ουρανός

Σύνοδος

 Οι δύο αυτοί πλανήτες είναι αρκετά δύσκολοι να συνδυαστούν. Η Αφροδίτη θέλει ασφάλεια και δέσμευση, ο Ουρανός θέλει ελευθερία και ανεξαρτησία. Σε σύνοδο αυτοί οι δύο πλανήτες δημιουργούν μια εκρηκτική, εντυπωσιακή και άκρως γοητευτική προσωπικότητα. Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που μισούν το γάμο, αλλά κάνουν μακροχρόνιους δεσμούς, όταν ο Κρόνος είναι ισχυρός στον χάρτη. Θέλετε οι σύντροφοι σας να σας διεγείρουν συνεχώς εγκεφαλικά. Βαριέστε πολύ εύκολα και έτσι, απατάτε με ευκολία ή δημιουργείτε παράλληλες σχέσεις.

Μέσα σας, πολλές φορές το φιλικό με το ερωτικό είναι μπερδεμένα, και περνάτε από το ένα στάδιο στο άλλο με μεγάλη ευκολία, μπερδεύοντας έτσι τους συντρόφους αλλά και τους φίλους σας. Στη δουλειά, ξεχωρίζετε για τις πρωτοπόρες και ιδιαίτερες ιδέες σας. 

Θετικές Όψεις

 Η ελευθερία είναι το βασικό ζητούμενο σε κάθε σχέση σας. Αναζητάτε αυθεντικούς και ειλικρινείς συντρόφους, οι οποίοι σας αγαπούν χωρίς να σας καταπιέζουν. Μόλις αισθανθείτε περιορισμένοι, αποσυνδέεστε με μεγάλη ευκολία από το σύντροφο σας. Ουσιαστικά μένετε μόνο εκεί που αισθάνεστε ότι μπορείτε να φύγετε. Ο έρωτας για εσάς είναι τόσο ρομαντικός και ουτοπικός, που είναι πολύ δύσκολο να σας τον εμπνεύσει ένας μόνο άνθρωπος.

Λατρεύετε τους πειραματισμούς και οτιδήποτε είναι εκκεντρικό αλλά αυθεντικό. Η όψη αυτή συνήθως χαρακτηρίζει ανθρώπους που χωρίζουν εύκολα, ενώ στο τέλος μπορεί να καταλήξουν να ερωτευτούν κάποιον από το φιλικό τους περιβάλλον, με τον οποίο μοιράζονται τις ίδιες ιδέες και τα ίδια ιδανικά. 

Αρνητική Όψη

 Αυτό που σας χαρακτηρίζει τις περισσότερες φορές είναι η βαθιά περιφρόνηση που νιώθετε για της σοβαρές σχέσεις. Δεν σας αρέσει η δέσμευση, ενώ νιώθετε ότι πνίγεστε όταν κάποιος σας πλησιάσει πολύ. Βαριέστε εύκολα και το δείχνετε άμεσα. Είστε εκρηκτική προσωπικότητα και συνήθως αδιαφορείτε για τα συναισθήματα των συντρόφων σας. Ουσιαστικά αγαπάτε μόνο τον εαυτό σας και κανέναν άλλο. Για να δημιουργήσετε υγιείς σχέσεις στη ζωή σας, χρειάζεται να δουλέψετε πολύ με τον εαυτό σας, για να γίνετε λιγότερο απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, καθώς και από τον ίδιο σας τον εαυτό. 

Αφροδίτη- Ποσειδώνας

Σύνοδος

 Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν και εκτιμούν την τέχνη. Πολλές φορές, δεν είναι εύκολο να εκφραστείτε με λόγια, και επιλέγετε να εκφραστείτε μέσω της τέχνης. Είστε ονειροπόλοι, ενώ η φαντασία σας ταξιδεύει σε μέρη μαγικά. Υπάρχει ο κίνδυνος να ζείτε σε ένα ονειρικό κόσμο και να μην είστε καθόλου ρεαλιστές. Τα «ροζ γυαλιά» που φοράτε σας οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και απογοητεύσεις και στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά σας. 

Θετικές Όψεις

 Η όψη αυτή είναι συνηθισμένη σε πολύ επιτυχημένους καλλιτέχνες. Εκφράζεστε μέσω της τέχνης. Έχετε σαγηνευτική εξωτερική εμφάνιση και μαγνητίζετε όποιον βρεθεί κοντά σας. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές, δεν ξέρετε ούτε εσείς οι ίδιοι τι θέλετε πραγματικά από εκείνους που είναι δίπλα σας, τους θέλετε ερωτικά, φιλικά, συντροφικά, όλα είναι συγκεχυμένα στο μυαλό σας. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα να μπερδεύετε όποιον βρίσκεται κοντά σας, και στο τέλος να οδηγήστε σε μια αμοιβαία απογοήτευση. Έχετε φοβερή διαίσθηση, ενώ πολλές φορές ένα βλέμμα σας ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. 

Αρνητικές Όψεις

 Είστε επιρρεπείς σε οτιδήποτε μπορεί να σας ταξιδέψει μακριά από την πραγματικότητα. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εθισμού στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά ή σε άλλες παραισθησιογόνες ουσίες, σε οτιδήποτε βασικά μπορεί να σας απομακρύνει από την κατάσταση την οποία βιώνετε. Είστε συνήθως ερωτευμένοι με τον ερώτα, κι έτσι δημιουργείτε παράλληλες σχέσεις και μπερδεύετε τους ερωτικούς σας συντρόφους. Ψάχνετε αυτόν τον ένα, τον μοναδικό έρωτα του παραμυθιού, με αποτέλεσμα ή να μπλέκετε με ακατάλληλους ερωτικούς συντρόφους ή να μένετε ολομόναχοι.

 Είναι μια όψη που χρειάζεται πολύ δουλειά. Πρέπει ουσιαστικά να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να μάθει να διαχειρίζεται τη ζωή με ρεαλισμό, και όχι να ψάχνει συνεχώς έξοδο διαφυγής από το προβλήματα και από την ίδια τη ζωή.

Αφροδίτη – Πλούτωνας

Σύνοδος  

 Σαν προσωπικότητα είναι αδύνατο να περάσετε απαρατήρητοι. Μαγνητίζετε όποιον έρθει σε επαφή μαζί σας. Προκαλείτε και ζείτε μεγάλα και έντονα πάθη. Ερωτεύεστε με ένταση, ενώ μέσα από μια ερωτική σχέση μπορείτε να μεταμορφωθείτε ολοκληρωτικά. Όποιος κάνει σχέση μαζί σας, αλλάζει εντελώς, και δεν είναι ποτέ πια ο ίδιος. Ζείτε με πάθος την κάθε στιγμή και είστε ιδιαίτερα κτητικοί. Είναι μια όψη που μπορεί όταν ο Κρόνος δεν είναι δυνατός στο χάρτη, να σας κάνει αδίστακτους. Επηρεάζετε πολύ το περιβάλλον σας και αυτό σας κάνει εξαιρετικούς σε διοικητικές θέσεις, ενώ είναι μια όψη που την συναντάμε συχνά και σε πολιτικούς. 

Θετικές Όψεις

 Είστε εξαιρετικοί ως τραπεζίτες ή πολιτικοί καθώς έχετε μοναδική αντίληψη των οικονομικών, ενώ ταυτόχρονα είστε γεννημένοι ηγέτες. Η προσωπικότητα σας, έντονη, απόλυτη και σαγηνευτική, ξυπνάει ερωτικά πάθη και εμμονές σε όποιον έρθει πολύ κοντά σας. Ζείτε τον απόλυτο έρωτα, δίνεστε ολοκληρωτικά στον σύντροφο σας και τον αφήνετε να σας μεταμορφώσει. 

Αρνητικές Όψεις

 Η όψη αυτή θέλει προσοχή, καθώς το σύνθημα που λατρεύετε και ακολουθείτε πιστά είναι το «όλα ή τίποτα». Αυτή η πεποίθηση, μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή, καθώς παίρνετε μεγάλα ρίσκα στην προσπάθεια σας να πλουτίσετε, ενώ οδηγεί και σε αυτοκαταστροφικές ερωτικές σχέσεις. Νιώθετε μεγάλη ανάγκη για έλεγχο και αυτό σιγά σιγά οδηγεί ακόμα και την πιο υγιή σχέση σε σχέση εξάρτησης. Έτσι, τελικά καταλήγετε να ελέγχετε το σύντροφο σας και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά . 

Αφροδίτη – Ωροσκόπος 

Σύνοδος 

 Είστε σίγουρα γοητευτικοί, όμορφοι, με ευγενική φυσιογνωμία και προσωπικότητα. Με αυτή την όψη, έλκετε τους ερωτικούς συντρόφους σας με μεγάλη ευκολία. Στις ερωτικές σχέσεις που δημιουργείτε, καθώς και στο γάμο σας, κυριαρχεί η αγάπη και η αλληλοκατανόηση, ενώ οι σύντροφοι σας είναι συνήθως ευκατάστατοι και σας παρέχουν μια εύκολη και όμορφη ζωή. 

Θετικές Όψεις

 Συνήθως  είστε ιδιαίτερα όμορφοι. Δημοφιλείς και αγαπητοί σε όλους, επικοινωνιακοί, καλοπροαίρετοι και γεμάτοι αγάπη, κερδίζετε με μεγάλη ευκολία τον περίγυρο σας. Δημιουργείτε ένα όμορφο σπιτικό, γεμάτο αγάπη και ηρεμία. Η αρμονία χαρακτηρίζει όλους τους τομείς της ζωής σας.

Κακές Όψεις

 Δυσκολεύεστε πολύ να βρείτε εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Συνήθως κοιτάτε μόνο την εξωτερική εικόνα στους ανθρώπους, και αυτό οδηγεί σε κακές ερωτικές σχέσεις και συνεχείς απογοητεύσεις. Νιώθετε ανασφαλείς και δημιουργείτε σχέσεις μόνο και μόνο για να νιώσετε επιθυμητοί και ότι αξίζετε. 

Αφροδίτη – Μεσουράνημα

Σύνοδος

 Επαγγελματικά είστε ιδιαίτερα επιτυχημένοι. Ακολουθείτέ ένα επάγγελμα που αγαπάτε πολύ και διαπρέπετε σε αυτό. Συνήθως με αυτή την όψη έχουμε καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητούς στο ευρύ κοινό ή επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής, καθώς και της εσωτερικής διακόσμησης. Σίγουρα η επιτυχία σας οφείλετε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο γυναικείο φύλο.

Θετικές Όψεις

 Είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στο ευρύ κοινό. Επιτυχημένοι σε ότι αποφασίσετε να κάνετε επαγγελματικά. Αγαπητοί στο επαγγελματικό αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον. Αναζητάτε την αρμονία και την ομορφιά στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς και μέσα στο σπίτι σας. Η επίτευξη κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης για εσάς είναι στόχος ζωής, τον οποίο πετυχαίνετε με μεγάλη ευκολία, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αρνητικές Όψεις

 Ζείτε μόνιμα σε μια διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια και την επαγγελματική καταξίωση, την αγάπη για τη δουλειά σας, και την αγάπη για την οικογένεια σας. Αυτός ο διχασμός σας κάνει να μην μπορείτε ουσιαστικά να αφοσιωθείτε με επιτυχία πουθενά και αποτελεί τροχοπέδη στην ατομική σας εξέλιξη.